To me sada stvarno interesira kako će ovo ispasti
Printable View
To me sada stvarno interesira kako će ovo ispasti
ista cijena sigurno nece biti
Das Handy ist keine reine Siemens-Entwicklung, laut Pressestelle wurde es „in enger Zusammenarbeit mit einem Partner entwickelt“. Den Namen des Partners will Siemens nicht bekannt geben. Immerhin haben die Münchner das neue Handy exklusiv: Es soll nicht unter anderem Namen von einem anderen Hersteller auf den Markt kommen.
Daj prevedi mi to
Da das ST55 keine reine Siemens-Eigenentwicklung ist, wird das Handy nicht kompatibel mit dem bisherigen Siemens-Zubehör sein. Dies betrifft zum Beispiel Headsets, Datenkabel aber auch Ladegeräte und Akkus.
Ukratko:
mobitel nije čistokrvni siemensov proizvod je nego proizveden u bliskoj suradnji sa partnerom kojeg siemens neće imenovati
Isto tako je navedeno da nije kompatibilan sa drugim siemensensovim dodacima kao što je to punjač, handsfree i kabel za komp...
Razlog zašto nema irda, blutooth niti javu je taj da određeni operator spekulira na to da korisnici razmjenjuju slike samo putem mms-a što je naravno dobra lova
I meni... nekako su bezlične, namju detalja i plastike (3. dimenzije).
isto kao i cl50, isto nije cistokrvni... jel netko zna tko ga je radio... ??? (znam da je malo off-topic) :)= Citat =:
Poslao: Oryon
Ukratko:
mobitel nije čistokrvni siemensov proizvod je nego proizveden u bliskoj suradnji sa partnerom kojeg siemens neće imenovati
Isto tako je navedeno da nije kompatibilan sa drugim siemensensovim dodacima kao što je to punjač, handsfree i kabel za komp...
meni se uopce ne svidja taj st55... preplastican mi je... no to je opet samo stvar osobnoga ukusa...
ikone su katastrofa, to bi se moglo oprostiti da je na t68m koji je prvi sa ekranom u boji ali ovakva ekrancina i da ima tako sugave ikone....
inace dizajn mi je jako lijep, ali neznam dal ce se moci java ubacivati kablom uopce
Navodno firma koja je to proizvodila se zove "Quanta".
@Coma:
Prvo trebaš nabaviti taj kabel jer na njega siemensovi kablovi ne pašu....
pa da ali ako zbog zarade operatera nema ic i Bt onda sigurno ima neka kvaka za ubacivanje apl kabelom
A neznam, još nisam nigdje vidio da je u opremi kabel! Ubiti nisam ništa vidio šta sve dolazi uz mob.
Ništa od kabla u kompletu:
According to Siemens, the ST55 has a standby time of up to 140 hours and a talk time of about 4.5 hours. Its standard package includes the ST55 handset, a 750 mAh Lithium Ion battery, mains charger and a user guide. The camera phone will be available across Europe from August.
Više ovdje!
Ako je ovo istina onda sljedeći mjesec dolazi i kod nas! (bolje rečeno kod HTmobile)
http://www.siemens.weitless.com/images/zone.jpg
Meni se čini da one ikone nisu original sa st55.Pa zar ste slijepi?Nemoguće je da su te *dječje* sličice na mobu.Razmislite malo.
Po Xoniu mob je takav kakav je! Jer su ovi iz siemensa sada službeno objavili taj mob!
Pogledaj ovdje.
Ak mu kabl ne paše onda ga ne priznam pod Siemensa bez obzira kaj piše na njemu.;)
Al nažalost je tako.... Sve što ima od Siemensa je nadpis...
Da li netko zna gdje mogu kupiti batriju za ST55? hvala