Ima ga i Zagria, čak i duže od 2 tjedna... Cijena je 3670.25 kn, no s poštarinom i svime to dođe na isto, ali eto informacija za one kojima je Zagria bliže.= Citat =:
Izvorno postao mentol
Printable View
Ima ga i Zagria, čak i duže od 2 tjedna... Cijena je 3670.25 kn, no s poštarinom i svime to dođe na isto, ali eto informacija za one kojima je Zagria bliže.= Citat =:
Izvorno postao mentol
Svijet Medija u Importanne galeriji 3400kn
oglasnik sa garancijom u servisu blablabla 2600kn
ima i za 2500kn,garancija i dostava po cijeloj Hrvatskoj.
mamicu im mj dana sam pratio oglase i prije tj dana sam sve iznazivo i niko nije htio spustit na 2500 jedva sam spustio sa 2630 na 2600:-/ ;D ;D
a jesi puno spustio lol= Citat =:
Izvorno postao zek
danas gledam po plavom oglasniku,nekolko ih prodaje po 2500.
Totalno sam se zapalio za SE K790i!!!!!!!!!!!
Dali ga ima negdje za kupiti u Osijeku, naravno uz što povoljniju cijenu!
mislim da ga uopce nece uvoziti u hr bas zbog k800i.
U čemu je uopće razlika? Meni izgleda pljunuti k800.
Aha, evo odgovora.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ne mogu vjerovati za stvarno se ne može nigdje kupiti K790i!!
Gdje god pitam samo K800i, a ona rupica od druge kamere na zvučniku mi ko prstom u oko i ne budem je nikad koristio.
Hoću K790ihttp://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/n020.gif
izgleda da ce K800 uskoro i u sivoj boji
http://img181.imageshack.us/img181/3...0silverbq3.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/6...dsilverlo7.jpg
http://img99.imageshack.us/img99/898...esilverjy4.jpg
Da, verzija za Jamesa Bonda.
Fino mi izgleda ovaj srebrnjak, ali cu dati svoj sud kad ga vidim u živo.
Ovo je stvarno debilana ako ne planiraju prodavati K790 kod nas... Uostalom, koliko ih uopće koristi taj 3G?! Da imam na odabir, pa i da je razlika u cijeni samo 200 kuna, uzeo bih opet K790... Kaj će mi ti videopozivi? Kao da je cijela Hrvatska pokrivena sa UMTS signalom... :-/
Meni je ljepši k800 u crnoj boji... nekako djeluje skladnije... bar meni...
Svojedobno je bio i K750 u srebrnoj boji, a kod nas ga se nije moglo kupiti (bar ja nisam vidio ni u jednom dućanu), a vidio ga u njemačkoj...
Ljudi se žale na njega (K800i / 790i) i ima strašne probleme sa softverom!!
:-/:-/:-/= Citat =:
Izvorno postao http://secentral.net/forum/index.php?topic=12342.0
= Citat =:
Izvorno postao Vuki
neče iči ja ga imam ajmo reči čim je iscurio u oglasniku i nemam problema sa ničim a kamoli sa softverom koji si ti spomenuo
nisam primjetio niti jednu od navedenih grešaka= Citat =:
Izvorno postao Vuki
ova siva verzija mi nije nešto posebno, crni ipak izgleda puno ozbiljnije......
= Citat =:
Izvorno postao Vuki
neka onaj koji ima te probleme (za koje cujem prvi put) samo updatea software.
sa softom ovaj mob nema problema, jedini je problem sto se poklopac za kameru prelagano otvara. i jedna stvar koja se meni ne svidja su malene tipke
Potvrdjujem ovo za zelenu crtu kod snimanja videa, ali samo dok snimam, kad gledam taj snimljeni filmic crte nema. Sa ostalim (veliki/mali sat, keypad tonovi) nemam problema.= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Da..zelena crta dok snimam..kad pregledavam ne vidim je...clock size me zeza...skroz se smanji da ga je skoro pa nemoguće vidjeti!
Ovo drugo sve u redu:)
Kod mene nema tih problema, video, sat i sve drugo uredno radi.
Koji imas firmware? Moj je R1CB001.= Citat =:
Izvorno postao predator
ja imam zadnji R1ED001.
= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Ovi problemi su bili sa starim softverom, novim softverom su uklonjeni ( R1ED001 )...:thumbup:
Tipkovnica je nekako malo cudna ali treba se priviknuti na nju, ostalo je sve :thumbup:
Ja takodjer imam R1CB001 i jedino od navedenih problema ima da mi zvuk od tipkovnice sam nestane kao da sam je iskljucio ..
EDIT:
.. je li netko vec radio update software-a na K800, zanima me da li isti princip kao kod K750/W800 telefona zato sto vidim da u meniu ima funkciju pronaci novi softver !
To je samo jedna od mogucnosti kako mozes napraviti update (koja meni BTW ne radi, javlja "Device mgmt. SonyEricsson Communication interrupted", zna netko nesto o tome?). Inace update najnormalnije radi preko SEUS-a, potpuno isto kao na K750 i novijma. Ja sam napravio update prije par dana bez problema, sad imam R1ED001. :)= Citat =:
Izvorno postao mentol
i jesi primjetio kakve promjene na telefonu, slikama, brzini...?
Evo upravo sam nadogradio software na R1ED001.
Koliko vidim za sada tonovi tipkovnice vise ne nestaju tko da sam zadovoljan. S drugim stvarima nisam imao problema ali ako jos nesto primjetim postat cu ovdje.
... isprobao sam i opciju nadogradnje preko samog uredaja i cini mi se da je ta solucija najdnostavnije/idealno rijesenje. Sve je sljakalo ok, uredjaj je u vrlo kratkom roku pronasao noviju inacicu softwera i ponudio nadogradnju (nekih 3440kb) samo sto bi ta avantura poprilicno i kostala..= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Pa, za pocetak, sve navedeno u ovoj temi je manje-vise tocno. Najveca vizualna promjena je MMS editor koji je totalno promijenjen. Takodjer, prilicno mi se svidja da sad gumb za povezivanje moram drzat par sekundi, jer sam ga prije stalno slucajno stiskao. :) Od ostalih stvari dosta ih se tice digitalca, a nisam jos bas nesto slikao pa da mogu reci. Subjektivno, telefon je jednako brz kao i prije.= Citat =:
Izvorno postao njoffra
Tja, ti bar imas izbor. Kao sto rekoh, to preko menija meni uopce ne radi. :(= Citat =:
Izvorno postao mentol
Cudno, obzirom da mi internet/GPRS inace radi bez problema... :-/
Probaj instalirati nova wap podesenja od svog operatera, mora raditi..
ja sam primjetio nakon updatea da je softver nesto "zivlji".nema vise one crte kod snimanja videa i vise se ne smrzava.
Evo nakon nadogradnje nowog softwera nisam koristio kameru sve do danas i na zaprepastenje mogu reci da mi je kamera u debeloj banani :-/ .
Slike su katastrofalno lose. Po dnevnom svjetlu joj kako tako ali pod sobnim svjetlom uzas .. sve zrnasto, tamno i puno pixela ...
Eto ti Sony-a jedno popravi drugo za.ebe .. :-/
nakon sto okines zadrzi na trenutak ruku u istoj poziciji zbog autofocusa i vjeruj mi,primjetit ces razliku.
Da, treba još malo zadrzati nakon okidanja, ako se odmah pomakne mob fotka nije najoštrija.= Citat =:
Izvorno postao zmija
sony ericsson K800
http://img193.imageshack.us/img193/9505/k800ipc3.th.jpg
Sony cyber-shot W5
http://img98.imageshack.us/img98/1139/w5zz8.th.jpg
Mozda je malo off topic ali evo jednog primjera usporedbe izmedu SE k800 i sony DSC W5 fotoaparata...
Meni se cini da k800 daje dosta kvalitetne fotke... :bunny:
Upravo sam probao instalirati novi firmware preko sony update programa i rekao mi je da imam najnoviji software :-/
Provjerio sam i definitivno imam onaj prvi R1CB001. (i zelenu crtu pri snimanju videa i odlazak na net jednim klikom itd)
Kako mogu instalirati novi firmware?
Jel ti mozda mobitel brandiran ili customiziran (T-Mobile, VIP)?
Ako si ga kupio u VIP-u, nije brandiran ali je customiziran (skoro 100% sigurno).
Na SEUS-u je izasao cisti firmware, ali mozda customizirani jos nije. U tom slucaju morat ces se strpit.
Brandiran je na O2. Kupio sam ga u Njemačkoj preko ebaya. Nema simlock doduše. Probat ću pitati kod O2 i vidjet ako se šta može napraviti.
U krajnjoj liniji ostaje mi wotanserver (sad sam malo prozujao po netu tražeći riješenje), ali kako o2 daje garanciju ne znam kako bi gledati na debrandiranje. hmmmhmmm :)
Onda je sigurno do toga. O2 vjerojatno isto ima svoju customiziranu verziju firmware-a. :(= Citat =:
Izvorno postao Hamanu
Da, mozes to srediti sa wotanom, onda imas cisti firmware, i cim se noviji pojavi na SEUS-u, mozes ga skinuti bez problema. :)= Citat =:
Izvorno postao Hamanu
Vjerujem isto kao i svaki drugi operater, znaci negativno. :thumbdown= Citat =:
Izvorno postao Hamanu
Sony Ericsson K800i
Frekvencijsko područje [MHz] GSM 900/1800/1900
Masa [g] 115
Dimenzije [mm] 106 × 47 × 22
Tip i kapacitet baterije Li-Polymer 950 mAh
Trajanje razgovora [min] do 420
Vrijeme na čekanju [h] do 350
Razina EM zračenja - SAR [W/kg]: 0,58
Zaslon u 262144 boje, 240 × 320, TFT
Digitalna kamera 3.2 Mpix, autofokus, VGA, Xenon flash
Java aplikacije
GPRS - brzina down + up linka klasa 10
Prijenos podataka Bluetooth, IrDA, USB kabel, data modem, e-mail klijent
Memorija 64 MB, utor za Memory Stick M2 karticu
WAP verzija 2.0
Glasovno biranje
Vibracijski alarm
Igre +
Melodije zvona... polifone, MIDI, E-Melody, I-Melody, AMR-NB, MP3, MP4, 3GP, M4A, WAVE, RHZ, XMF
Polifonijske melodije - br. kanala 72
Snimanje govora (diktafon)
Speakerphone
Kućište candy bar
Imenik 1000 kontakata
Posebnosti BestPic, stabilizator slike i videa, stereo slušalice HPB-60, radio s RDS-om
Dali se isplati za ovakv mobitel dati 2800 kuna???
S obzirom šta sve nudi, i kad se pogledaju cijene nekih drugih uredaja mislim da cijena nije visoka.
Apsolutno se isplati dati tu lovu jer je mob predobar, s druge strane kada pogledas ostale modele dobijes isto ovo nabrojano samo jos skuplje nekih od 500 - 800 kn ako ne i vise!! :thumbup:
Telefon je strava, ali se po meni se ne isplati 2800kn. Preko ebaya ga mozes dobiti u prosjeku za 250 Eura, a u njemackim web shopovima ide za 305 eura
http://handy.search.ebay.de/k800i_Ha...1QQsacatZ15032
http://www.idealo.de/preisvergleich/...-ericsson.html
Di si ga ti našo po 2800kn kad mu je već pala cijena na 2300kn čak i niže po oglasnicim novi zapakiran.
bas se i ja to pitam za 2800 uzmi n73 care= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
vjerojatno bas zeli k800,a ako je iz trgovine, 2800kn nije puno.
neznam, neki su mi ljudi rekli da je k800 spor..sad jel to stvar do buga ili samog telefona
Ja sam prilicno zadovoljan brzinom K800. Tu i tamo malo zapne, ali to je na jako kratko, i to kad ga bas opteretim (npr. stisnem nekoliko tipki zaredom, a mob ih ne stigne obraditi).
Mozda se cini spor jer su svi meniji animirani? :-/ Nazalost to se ne da iskljuciti. :(
Bok ljudi! :)
Ja sam isto prezadovoljan s K800:thumbup: , stvarno se isplatila svaka kuna koju sam dao..
rijetko kad steka, malo kad se preoptereti ali to je rijetko..
uglavnom za cifru od nekih 2200kn za koliko se može dobiti zaista je fantastičan i isplativ do zadnje kune, pogotovo što jako dobro zamjenjuje i digitalni fotoaparat ako niste bas neki zadrti fotograf i tražite savršenu kvalitetu slike... a i slike slikane u mraku zadovoljavaju prosječnog čovjeka..
Pozdrav! :thumbup:
K800 mi se full sviđa, bas razmisljam o kupnji, jel imo kakvih iskustava....kakva mu je kamera itd??
Odakle si ti ispao .. jer ikada procitas koji prijasnji post ?= Citat =:
Izvorno postao Mrkwa
Da, od kud si ti mrkwa ispao, pročitaj sve postove od početka i sve ćeš saznati kaj te zanima o K800, tako sam i ja prvo napravio prije mjesec dana i evo danas sam ponosni vlasnik K800..
ali budem dobar prema tebi pa eto ti linka :
http://www.gsmarena.com/n73_d900_k80...review-102.php
pa vidi kakva je kvaliteta, i usput malo uspoređuj !
Pozdrav! :thumbup:
i drugi put prvo malo prošnjofaj pa onda pitaj!
za 2200-2300kn za koliko se sad moze kupiti,definitivno je best buy.
A di se može nabavit za 2200-2300kn?
uzmi plavi oglasnik.
Planiram kupit k800i al mi je za sad malo pre skup pa vas pitam dali znate dal ce za Bozic pojeftinit. Ako oce...oko prilike za koliko??
ako bude situacija kao i sa k750 prošle godine onda nakon Nove Godine, u 1. mjesecu..nema im smisla smanjivat cijene za vrijeme kupovine poklona
ne vjerujem da ce zasad biti nekih drasticnih pojeftinjenja.
= Citat =:
Izvorno postao lili
majstore, ja ga imam, nema đojstika... nego kao i w810i
kako to misliš? k800 ima joystick!= Citat =:
Izvorno postao hack100
Da, stvarno. I ja ga imam, upravo ga gledam. Otkud ti da nema joystick?
pa normalno da ima,kao i k750i.:spin:
Bas sam prebacivao neke stvari na k800 sa kompa...i ne podrzava mi mpg. format...jel to normalno?
Da, normalno je. Otkud ti da bi trebao podrzavati?
Sto se tice videa AFAIK podrzava samo MP4 i 3GP.
kako da nadem video spodove tog formata?;D
= Citat =:
Izvorno postao axl rose
jednostavnije ti je nac converter.
Imam problem..uspio sam prebacit video na mobitel odgovarajuceg formata..ali kad pocnem gledat video pocne stekat..i zvuk je brzi od slike. Neznam kako da to rijesim. Pomoć?
hej ovdje fali par postova jedan napisan od mene a drugi neznam od koga
znam da fali, uglavnom je offtopic o joysticku
= Citat =:
Izvorno postao imatic
da kaj joystik ne pripada k800i ako da onda se govori o k800i.netreba biti tako strog osim toga samo su tri posta bila (kao ???) ne o k800i več o tome da netko ima k800i bez joystika a mi smo išli u tom pravcu da se utvrdi dali je to stvarno k800 ili nije jer ako je onda je to nešto novo od SE i kad se to utvrdi otvori se nova tema ali ne prije.kako bi to izgledalo kad bi netko otvorio temu otkrivanje tople vode,glupost svi bi ga ismijali i od njega napravili budalu.
pozdrav adminu. i ne biti prestrog.
tu se govorilo o tom "joysticku" i krenulo u ismijavanje, zato je obrisano
nije se krenulo u nikakvo ismijavanje, samo nas je zanimalo više o tom joysticku, al nema veze, živjela diktatura :thumbup:
bitrate ti ne smije biti veci od 500kbit/s, barem je tako na k510= Citat =:
Izvorno postao axl rose
napravi vise uzoraka filmica s razlicitim bitrate-om, prebaci na mob. i testiraj do kuda mozes
jel se to meni cini ili k800 poskupljuje lagano? ocu ga kupit, al imam 300 eura, a sad je svugdje oko 320:-/
ne poskupljuje,nego je to najniža crno-prodajna cijena,jako je kvalitetan mob i ne pada mu cijena tako lako kao d900...
Ja sam uzeo svoj prije negdje otprilike dva mjeseca za 330 eura a vidim sada da jos uvijek drzi cijenu sto znaci da je ocito vrlo kvalitetan i da se ne da... :spin:
cijena mu nepada jer SE nije još najavio nekakvog nasljednika...= Citat =:
Izvorno postao wildbabe
Kad izađe ili kad bude nekakv recimo K900/k810 ili slično najvljen ili u prodaji, cijena K800 će počet rapidno padati...
Ali da je mob dobra i kvalitetan, to stoji... :thumbup:
do ljeta nema nasljednika+ne bi reko da će rapidno padat,k750 je na crno oko 210-220e,što je još jako dobra cifra
pocet ce primjetnije padati cijena tek negdje u 4-5 mjesecu pred dolazak nasljednika.;D
= Citat =:
Izvorno postao hack100
evo da se vratim na par postova prije gdje je spominjan k800i bez jojstika,
nije ismijavanje i čovjek mi je poslao sliku a ja ju šaljem dalje da ju svi vide.
http://img264.imageshack.us/img264/3226/seoy8ab5.th.jpg
prema slici sliči na k800i ali mi jako sliči i na k618 i v630 ali u mat verziji kučišta a na što me aludiraju tipke.
dodatni podaci slijede kasnije kad mi odgovori na mail.:king:
to su neke fake slike ili moguca verzija nekog novog telefona ili moguca verzija K800
evo, pogledaj tu:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=2560
i pogledaj ovu temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=17480
te su sve slike napravljene prije nego što je k800 izašo, pa me se čini da su to možda neki prototipovi, a k800 je izašao kao finalni produkt... ja osobno nebi imao ništa ni protiv ovog
= Citat =:
Izvorno postao wasx
pa zato ja od frajera tražim još veličinu displeja jer ovako sliči v630 i k618 ali ako ima veči displej od w810 onda je neki vrag u igri
Dobra je cifra za švercere i njihov novčanik, al neznam da će netko sad kupit od njih jer vip ima akciju po kojoj uređaj košta 1191 (približno 159e), a za postojeće korisnike 1091kn.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
pa vidis, ova slika sto si stavio i ova na prvom linku sto sam dao su potpuno iste
da samo što mi je tu sliku koju sam stavio dao frajer na pm a ja ju prije nisam vidio dok ti nisi stavio onaj link na ajmo reči beta verzije k800= Citat =:
Izvorno postao imatic
ma cim sam je vidio, znao sam da mi poznata, da sam je vec vidio :)= Citat =:
Izvorno postao mrcina
ma stara slika.vise lici na w810 nego na k800i.
potpisujem... i meni se čini kao fake...= Citat =:
Izvorno postao imatic
A dizajnom me vuče an k750 sa ubačenim navi-pad_om od W810...
Prije bi rekao da je to fake, nego da je istina... al možda je to netko sam napravio u kućnoj radionici... :rolleyes:
i prije izlaska k800 na net-u se moglo naci deseci razlicitih verzija buduceg izgleda k800,tako da ovo ne cudi.
Kako nebi izazvao gnjev :) :) :) molim za izvinjenje ako sam to promakao dali na K800 je moguce iskljuciti zvuk okidaca fotoaparata
Pozdrav
iksljučiš sve zvukove na mobu (dugo držiš # ) i onda nema zvuka kad slikaš...
Jos ga nemam pa je i to jedan od kriterija za odabir novog pored 3.2MP i koliko sam primjetio da jos nijedan tip SE nema tu rezoluciju
Pozdrav
ej valjda nisma promasio temu ali ima problem ovaj:
prije nekog vremen,mobilni mi je se pokvario,izvadio sam bateriju i karticu i kada sma opet vratio i pokusao upalit nije htio,nista,samo je nekoliko puta upalila se lampica kod infra,punio bateriju i nista. Odnio sma u servis ljudi su ga nekih 5 dana, drzali, dosadjivao sam im i govorili su da ga flashuju ali opet isto bude kada izvade bateriju,al na kraju su uspjeli i rekli su mi kao:padao prosjek baterije.....to je jedino sto sma skontao ih.Problem je tad nastupio, od tada mi signal na mob varira,isao sam u servis i govore da nije do njiha,sad ga ima sad ga nema, malo se pomjerim i ima ga, kada nema signala pise No networ coverage,al negdje bude i 5 crta,,,jbg u pola metra moze da bude i da ne bude signala. ja sma ga fleshovao, nabacio sam isti flash kao i oni u servisu R8F003,ali nije bilo napretka, planiram pokusati drugi flash nabacit pa probat i to...e imal ko da zna o cemu je rijec, molim za pomoc,mob je CID52
Meni ovo zvuci kao da ima problema sa kontaktom na antenu.
Moglo bi biti i softverski, ali kod tebe mislim da ipak nije.
...mogao bi znaci malo,rasklopit ga koliko je to osjetljivo
jesul vece sanse da sje*em neg da napravim...vec sma nasao skidanje oklopa i to,,,jel ima gdje na forumu šema za ovaj mob