Što je skroz okej... Mislim, čemu trkeljanje satima? To nije normalno da ga... you know...
Printable View
Što je skroz okej... Mislim, čemu trkeljanje satima? To nije normalno da ga... you know...
e kolko dugo moze biti otvorena veza na tele2? jel netko probo vise od 1h?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
E sad, ja imam ideju kako iskoristiti mukte tarfu.
Dali je moguće za mukte broj staviti dialup recimo carnetov, pa mobitel koristiti kao modem dok si recimo u kafu na cugi
ili mislis spoja na internet preko moba???= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
mislim da ne mozes staviti 076 brojeve.
Evo ja sam veceras 39 min s curom. Vise nismo imali inspiracije ;D Sutra budemo probali do sat vremena ;D :spin:= Citat =:
Izvorno postao khideg
dobar si ,ja s curom nikad nepricam ispod 2h u komadu!= Citat =:
Izvorno postao imatic
pa kad se vidimo svaki dan pa ne trebamo, a i zivimo 10 min jedno od drugog ;)
a i mislim da isto prekida na sat vremena jel su isto kao i vip uveli to za preko 1000 min. Nisam siguran za prepaid, budemo vidili sutra ;D
ajd javi,bitno mi je na kolko prekida.= Citat =:
Izvorno postao imatic
A da jednostavno ostavite otvorenu liniju i namjestite si alarm za manje od sat vremena da provjerite je li pukla? Uostalom, još ne mogu vjerovati da možete toliko razglabati i to svaki dan...
Niti ja, pogotovo ako zivite u istom gradu...ali...100 ljudi, 100 cudi.
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ama kakava pro froma...
a zasto onda nisu i na bla bla napravili to pro forma...?????
a dobro...sad ti meni malo pojasni kako ja na pretplati mogu zlouporabiti taj fucking broj sa 0 kuna????
a kako to da na bla bla nitko nemoze zlouporabiti broj?????
daj ki...valjas gluposti...
vec ako valjas...onda to argumentiraj....
svaka ti čast, dobar si!;D= Citat =:
Izvorno postao imatic
Eh, kad bi se moglo za frenda stavit neki od 060 brojeva ;D
A to su oni brojevi koje zoves za kvizove, latinicu i slicne emisije;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Vidim da tebe pere nakakva agresiva bez povoda... Nakon ovakvog nastupa ne mislim ništa objašnjavat, prvenstveno zato jer nisam to ja izmislio, već samo citiram postove sa ovog i drugih foruma... A sad oladi...= Citat =:
Izvorno postao revo
evo upravo stigla poruka na mob. Jel tko drugi dobio?
MUKTE broj iz bilo koje mreze moze se koristiti do 30.4.2006. Od 1. svibnja MUKTE broj moguce je odabrati iskljucivo iz Tele2 mreze
a sta s onima koji su odbarali iz neke druge mreze a prode 30.4? ostaju ilii dalje radi?= Citat =:
Izvorno postao imatic
e ne znam, to i mene zanima. Valjda ce onda ukinuti nama koji imamo na 098/091 a ove ce ostaviti koji su na Tele2???
Pa kaze od 1. svibnja moguce je odabrati broj iskljucivo iz T2 mreze. Vjerujem da ce onda dopustiti da se uzme neki drugi broj umjesto ovog koji imas. Iako ako ce pocet raditi u maniri Vipa i T-mobilea, naplatit ce tu promjenu;)
ja cu onda zasutati tele2 broj - imam ga iskljucivo da bih mogao s 098 brojem besplatno pricati....:-)
mene zanima,dal ce oni koji sad aktiviraju 098 br recimo moci i dalje koristii,a novi ce moci izabrati samo 095 ili ce i postojeci morati izabrati novi broj.= Citat =:
Izvorno postao Fras84
sad cu ih nazvat ;)
Nece nitko nista ukidati, ono sto ste sad odabrali to vam ostaje.
onda ok. Jesi siguran? svejedno ne mogu dobiti SZK :)
tko ti je to reko?= Citat =:
Izvorno postao JBT
Pa to bi bilo tesko izigravanje korisnika, sve akcije se temelje na razdoblju kad uzmes uslugu. Isto tako, onima koji imaju pretplatu za 0 kn, ona nece biti ukinuta niti ce im biti povecane cijene, itd. Dakle, oni koji aktiviraju mukte broj do tog i tog datuma, on ostaje. Promjene mogu eventualno ocekivati oni koji ga budu aktivirali nakon isteka akcije.
ne bih bio bas sigruan u to.. tu se radi o promjeni koristenja usluge...= Citat =:
Izvorno postao JBT
pise:
moguce promjene usluge bez najave.. bla bla.
Samo kazem da im nije u interesu to ukinuti tako skoro jer jos uvijek imaju, i imat ce, mali broj korisnika. Nakon sto oni dostignu barem pola milijuna, onda ce se moci razbahatiti. Ovako, tesko da ce bas tako lako ukidati pogodnosti jer njima korisnici najvise trebaju.
da JOS jednom ponovimo:= Citat =:
Izvorno postao imatic
MUKTE broj iz bilo koje mreze moze se koristiti do 30.4.2006. Od 1. svibnja MUKTE broj moguce je odabrati iskljucivo iz Tele2 mreze
dakle, objasnjenje - ta poruka je znacila da ces do 1.5 moci ODABRATI mukte broj iz bilo koje druge mreze i nastaviti pricati s tim brojem besplatno i NAKON prvog svibnja,
a od 1.5 (dakle NOVI korisnici, a i oni koji budu htjeli PROMIJENITI mukte broj) moci ces kao mukte broj odabrati samo broj iz 095 mreze.
S tim da ce se akcija vjerojatno produzit kao i sve dosad.
Ma sumnjam, mislim da će ostati mukte brojevi iz drge mreže onima koji su ih prije 1.5 odabrali. To je u biti opet samo trik da navuku što više korisnika u što kraćem vremenu,a ne bi me iznenadilo da se taj rok produžuje u nedogled ne bi bilo ništa novo s obzirom na navike vipa i t-mobile
Bojim se da nije tako. Kolko vidim na tele2 stranicama svima će ukinuti mukte broj prema drugoj mreži. Citiram: "Mukte broj iz bilo koje mreže može se aktivirati i koristiti do 30.4. Od 1.svibnja MUKTE broj moguće je odabrati isključivo iz tele2 mreže." Ne znam kaj su ovi u tele2 mislili ali ovo će jaaako razljutiti sve koji su uzeli tele2 radi toga. Ne znam dal su se preračunali ili šta ali ovo im je strašna pogreška. I još nešto. Ovo je dodano u uvjete korištenja za prepaid korisnike: "TELE2 će pozive prema Mukte broju preko 500 minuta mjesečno naplatiti prema važećoj cijeni za pozive unutar mreže ili pozive prema drugim mrežama u Hrvatskoj u Tarifi s mukte brojem." :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao JBT
aha..pa dobro ako je tako..= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
uu ovo mi sve lici da cu ja ostati na vipu..= Citat =:
Izvorno postao ojpi
500 min, a ja pricam preko 6000 minuta i vip mi jos nista nije naplatio,a ovi ak ce pocet naplacivat to je onda sranje u biti..
a i mislio sam da ce biti ukidanje za SVE korinike..ne da ce potojeci ostati..
Ma sumnjam da je to tako, nisu oni još u stanju da budu tako bahati a niti tih 500 min nije puno, mislim dosta aje ali se relativno brzo potroši. Ne vjerujem da će nastaviti s takvom politikom, kada vide ta korisnici odlaze vratit će se na staro= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Ne brini, kao sto sam vec rekao, zbo stanja u kojem jesu, ne mogu si dopustiti da se korisnici ljute na njih iz bilo kojeg razloga. Treba znati, naime, da velika vecina njihov korisnika i dalje ima VIP ili T Mobile broj.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
pazi ovo:
TELE2 će pozive prema Mukte broju preko 1000 minuta mjesečno naplatiti prema važećoj cijeni za pozive unutar mreže ili pozive prema drugim mrežama u Hrvatskoj u Tarifi s mukte brojem.
na vipu pise.. VIP..zadrzava pravo da pozive prema besplatnom broju..
e sad, po ovome mi znaci da će TELE2 naplatiti 100%, a vip može i ne mora.. tj za sada vip ne naplacuje.
e a daj mi link gdje to pise? ja nigdje ne vidim ovu rjec i KORISTIT.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Ma neće niti jedan niti drugi naplatiti otavljaju si samo pravnog prostora ako ti besplatni pozivi izmaknu kontroli i profit počne opadati da mogu to nekako regulirati naplačivanjem. Po meni su stvari daleko od izmicanje kontrole s obzirom da rijetki razgovaraju više od 30 min na komadu, a u ostalom tko ima mob ne zove samo friends ili mukte broj, tako da mislim da neće doći do limitiranja tih poziva...= Citat =:
Izvorno postao khideg
ja NIGDJE ne vidim to I KORISTITI, dakle PRAVI copy paste s uvjeta koristenja mukte broja u prepaidu (http://www.tele2.hr/rates/services/) := Citat =:
Izvorno postao ojpi
"Tarifu s mukte brojem svi postojeći i novi TELE2 "bla bla" korisnici (prepaid korisnici) mogu aktivirati do 30. travnja 2006. Aktivacijom ove tarife korisniku se svi pozivi i usluge naplaćuju prema cijenama važećim za Tarifu s mukte brojem a korisnik dobiva pravo aktivirati jedan Mukte broj iz bilo koje mreže u Hrvatskoj (mobilne ili fiksne) s kojim razgovara za 0,00 kn/minuti do 30. travnja 2006. Od 1. svibnja 2006. MUKTE broj moguće je odabrati isključivo iz TELE2 mreže.
TELE2 će pozive prema Mukte broju preko 500 minuta mjesečno naplatiti prema važećoj cijeni za pozive unutar mreže ili pozive prema drugim mrežama u Hrvatskoj u Tarifi s mukte brojem."
copy paste s uvjeta koristenja mukte broja u postpaidu:
"Tarifu s mukte brojem svi postojeći i novi TELE2 pretplatnici mogu aktivirati do 30. travnja 2006. Aktivacijom ove tarife korisniku se svi pozivi i usluge naplaćuju prema cijenama važećim za Tarifu s mukte brojem a korisnik dobiva pravo aktivirati jedan Mukte broj iz bilo koje mreže u Hrvatskoj (mobilne ili fiksne) s kojim razgovara za 0,00 kn/minuti do 30. travnja 2006. Od 1. svibnja 2006. MUKTE broj moguće je odabrati isključivo iz TELE2 mreže.
TELE2 će pozive prema Mukte broju preko 1000 minuta mjesečno naplatiti prema važećoj cijeni za pozive unutar mreže ili pozive prema drugim mrežama u Hrvatskoj u Tarifi s mukte brojem."
dakle, pravac okulistu
Piše ti odmah ispod cijena bilo da klikneš na cijene za tele2 pretplatu ili na tele2 bla bla cijene. Ako ne vidiš još novo stisni refresh.= Citat =:
Izvorno postao khideg
Daj ti prvo radije pročitaj što piše na http://www.tele2.hr/postpaid/rates/national/ ispod cijena pa mi onda reci ko treba okulistu. :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
pa u biti ja i zovem samo te esplatne brojeve, zato imam vise kartica :)= Citat =:
Izvorno postao supercom
fakat je istina...!!! i KORITISTI PIŠE..
Negdje je greska, a gdje......usotalom vise vjerujem u teoriju da Tele2 nece ukidati odabrane brojeve onima koji su ih aktivirali prije 30.4. A i nepotrebno je toliko paranoje oko Tele2 i njihovih cijena. Jos jednom ponavljam da si oni vrlo tesko mogu dopustiti bilo kakva poskupljenja. Jos su uvijek jako nestabilni, a poskupljenje od samo 10 lipa vec bi izazvalo bijes kod nekih i vracanje starim mrezama.
Daj, vise se druzi u zivo sa svojom curom, bolje je ;D= Citat =:
Izvorno postao khideg
da imas pravo= Citat =:
Izvorno postao ojpi
http://img314.imageshack.us/img314/4...paid6qc.th.gif
pa to i radim..= Citat =:
Izvorno postao JBT
A pa ne znam onda s kim pricas satima ili imas ljubavnicu :)
ima ljubavnice, rekao je da koristi više karitca, za svaku mrežu jedna :spin:= Citat =:
Izvorno postao JBT
Uostalom, i u uvjetima ti piše to samo malo drugačije. Dakle: "...dobiva pravo aktivirati jedan Mukte broj iz bilo koje mreže u Hrvatskoj (mobilne ili fiksne) s kojim razgovara za 0,00 kn/minuti do 30. travnja 2006. :wall:= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
ko babe ste..= Citat =:
Izvorno postao supercom
za curu jedna i jos 2-3 za kolege. zasto bi ista placa kad moze sve biti besplatno.
da treba malo pazljivije citati i tocno istina je!! bravo..zakamuflirali su oni to..trebas cak i mislit kad citas te uvjete.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Korištenje Mukte broja TELE2 "bla bla" korisnicima naplaćuje se na kraju svakog mjeseca. Iznos naknade ovisi od danima korištenja Mukte broja a za cijeli mjesec iznosi 20,00 kn (PDV uključen).
....sa stranica njihovih, znači na isto smo ko i Vip, to su vješto prešutili.
nisu presutili,to smo znali i prije, ... ma vip ti naplati koristio ti to il ine, a ovi ako ne koristis ne naplate, 0.66kn je po danu.= Citat =:
Izvorno postao jack_bauer
pa zato i imaš da koristiš često i svakodnevno!
isitna, ali eto, ako se zalomi da 1 dan ne koristi,nece ti biti naplaceno.
U oglasu u novinama je to vidljivo pisalo a i piše u uvjetima korištenja. A i istina je da to baš nisu ponosno istaknuli na svojim stranicama.= Citat =:
Izvorno postao jack_bauer
Ma, na njihovim stranicama nema pola informacija...
Mukte broj traje o kraja 4. mjeseca i od onda mukte broj mora biti iz tele2 mreže. Jucer stigla poruka od njih koja to govori.
E, konane, konane... Da si bacio malo pogled, vidio bi da o tome raspravljamo zadnjih 20-ak postova... :)
Točno, a ono što i ima treba tražiti povečalom!:wall:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ma nisam sve citao jer je pola postova u offu:thumbup:
Jel ko zvao SZK u pogledu toga? Naime, dvoznacno se moze shvatiti ono sto je napisano.
Hehe, lijepo je velika slova citat a maleno stampano preskocit! :-)
Ma problem je ovdje da je (bar za prepaid) promjenjen tekst uvjeta korištenja mukte broja. Tj. dodana je rečenica: "TELE2 će pozive prema Mukte broju preko 500 minuta mjesečno naplatiti ..." koje prije nije bilo.= Citat =:
Izvorno postao exotica
A to nije lijepo od njih.
Pa vjerovatno nemaju jos cjelu organizaciju i logistiku. Ako vec nemaju svoje standove pa onda znas kako je stanje kaos-a. No na te sve stvari mozes njima poslat e-mail u kojem im pises to i to da su lose postavili informacije.
Ali svejedno, od 1.4. sam aktivan tele2 korisnik i to sa gustom...T-mobile karticu cu bacit u skoljku i pustit duboko do svemira.......
Ja se samo pitam jos jednom sta Tele2 kaze na to, tj. je li itko u SZK provjerio sto je istina na kraju jer mozemo mi ovako do unedogled iznosit pretpostavke. Ja nisam isao provjeravati jer me se ne tice buduci da ne koristim MUKTE broj, a svi oni koji ga koriste bi trebali saznati sto ih ceka.
Evo ja sam sad nazvao i rekli su mi da se broj iz druge mreže može koristiti do 30.04., a poslije će se moći koristiti samo tele2 broj.
da dosts toga se promjenilo u vezi uvjeta iz dana u dan.= Citat =:
Izvorno postao ivan_s
za ovo zadnje..pa logicno to i pise.
ima dosta nelogicnosti, jer dosta se mjenja u zadnje vrijeme to kod tele2.
Uh, ne kužim na sto se odnosi ovo :spin: ?= Citat =:
Izvorno postao khideg
Sto je logicno? To da prvo nije bilo ogranicenja od 500min, a onda su ga usred akcije dodali?
odnosi ti se na tih 500 min.= Citat =:
Izvorno postao ivan_s
jer glupo je izbaciti neku akciju i onda nakon 2 dana izbaciti nekek dodatne uvjete,to onda nije bas to...
Najnovije informacije iz SZK govore da jos zapravo nisu definirali sto nakon 1.5., a postoji velika mogucnost da brojevi iz druge mreze ostanu na 0 kn. Rade li oni sami namjerno ovu cijelu graju, to im moze biti neka jeftina vrsta marketinga :)
malo je glupo da oni sam sebi rade graju,jer im je to glupsot. mnogi ce odustati od tog broja, da su oni htjeli mogli su ko vip,cekati zadnji tjedna i onda objaviti da nema vise 0kn za druge mreže,ali oni su odmah objavili..tako da ne znam bas da ce ostati 0kn za druge mreže..= Citat =:
Izvorno postao JBT
problem je što je to dosta vremena, i ni oni sami ne znaju što i kako..
u biti koliko vidim oni ni sami ne znaju to bi sa sobom..
jedan dan 0kn na sve, drugi dan, uvode neke dodatne uvjete, treći dan..XXX itd.. u biti ispada da nikad ne možeš biti siguran s tele2 na čemu si.. dnas imas 0kn, sutra nemas..to mi se ne sviđa..
U pitanju je vrlo jednostavna stvar, a to je novac! Za svaki besplatan poziv izvan mreze, tele2 placa naknadu operateru prema kojem je poziv upucen. Glupo bi bilo ocekivati da ce pogodnost besplatnih razgovora s drugom mrezom biti trajna. No, mislim da bi onima, koji to aktiviraju do 30.4. trebalo ostati besplatno. U tom bi i bio cijeli bit akcije.
Nekako me zaintrigiralo ovo s džaba brojem. Prvo je VIP uveo to, a onda je počeo odvraćati ljude raznim akcijama, da bi na kraju bilo kako je, plati 25kn pa pričaj.
Sad TELE2 radi slične stvari!
Očigledno je neka kvaka u tim besplatnim pozivima. Nešto što ne odgovara samome operateru. Iako je to, budimo realni SAMO 1 BROJ!
Ne odgovara mu to sto mu uzima resurse, koje koriste oni od kojih zaradjuje.Pogotovo sada kada zapocne turisticka sezona
To nikako ne odogovara operaterima jer zauzima kanale na baznoj stanici, a neki ljudi mogu stvarno jaaaako dugo razgovarat.
To se slažem. Veliki promet operateri stavljaju na leđa. Neki mogu zbilja puno pričati. Ali, zašto onda nude taj besplatni poziv, ne kužim.= Citat =:
Izvorno postao JBT
Vjerojatno je politika- namami korisnike, a poslije ožeži!:)
Ne sviđa mi se ova neozbiljnost TELE2.
A jedan takav je na ovome forumu... ;D Prepoznat će se...
Oke, ajmo se raspištoljit po tele2 onog trenutka kad saznamo da je netko ekšli morao platiti pozive prema mukte broju...= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
ludilo....
Nemam ništa protiv TELE2. Baš naprotiv, sviđaju mi se s niskim cijenama!
Ali, da malo porade na definiranju usluga, bilo bi lijepo od njih. Šta nije?
tele2 je malo preskrt sa reklamama?? ima jos podosta ljudi koji kad ti na mobu vide tele2 pitaju kak je to jel skupo i sl stvari...reklame postoje al su u puno slucajeva nejasne...premda ni drugi operateri ne kazu sve u reklami...ipak se potrude malo vise= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
U tome i jest bit.Netko je ovdje kazao da oni niti neće praviti velike reklame. Sve je u sloganu "Jednostavno jeftino".
Ali dobro, još je u povojima, neke stvari mu se mogu tolerirati. Još...
Samo malo više poraditi na odnosu s javnošću. Znači da bar na netu korisnik može pročitati informacije (ali koje se neće mijenjati svakih 48 sati).
mislim da je prije rijec o cinjenici da vecina prosjecnih VIP i T-mobile korisnika ni ne znaju koliko ih zapravo kostaju pozivi/poruke, pogotovo kod VIP-a.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
zato ta reklama nema ni neki veliki efekt na iste korisnike s obzirom da su zasljepljeni "povoljnim" ponudama svojih operatera i misle da time automatski pricaju povoljnije, a u biti nisu ni svjesni koliko ih dodje poziv.
Za odnose s javnoscu trebaju pravi ljudi, pozeljno dipl. novinari.....a oni ih ocito jos nemaju uposlene, imam osjecaj kao da sve na web siteu radi jedna osoba koja to bas ne stize pokriti.
tu netko mene spominje?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
:) ;D a ko to?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Eto frendica je prešla 500 min i mora platiti poziv prema "MUKTE" broju koji nije više mukte:thumbdown= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Nisam msilio da će limit od 500 min stvarno provest dijelo...
Totalna pušiona je ta mukte tarifa. Ja se držim tarife 39. Ta je zakon! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao supercom
ti to ozbiljno iz prve ruke???= Citat =:
Izvorno postao supercom
to je sranje onda,,ja se drzim VIP tarife 0.. pricam preko 10 000 minuta mjesecno, i nista ne naplacuju...
ova tarifa je onda za one koji ne pricaju puno.. a sta ce takvima onda mukve broj.. strasno.
ja u to ne vjerujem.
hmm... Sad ne mogu reci tocno koliko sam pricao prema mukte broju (mijenjao sam mobove pa ne znam tocno) ali ima negdje oko 200-300 minuta. Zasad imam jos uvijek 122 kn na racunu pa cim se (ako se) pocme skidati javim ;)
javi i to hitno!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao imatic
ovo moram cuti iz vise izvora... jer ako je to isina, to je uzas..
ne idem na tele2 onda.. jer vip ne naplacuje a ja imam ohoho razgovora.
Mislim da se tele2 zaletio s mukte brojem jer nisu znali da dok nešt daš hrvatima mukte oni to oderu maksimalno, a pošto su još oni i u roamingu s vipom sigurno ih to dosta košta pa sad ograničavaju to s minutama. Uglavnom, prilično amaterski... :thumbdown= Citat =:
Izvorno postao khideg
mislim da imas pravo u vezi ovoga.. oni su u romuingu znaci placaju= Citat =:
Izvorno postao ojpi
ljudi sigurno nemaju 095 broj za mukte, dakle oni placaju, ljudi to koriste MAXIMALNO - oni placaju
dakle kod toga su oni u debelom minusu..i sato daju tak omalo minuta..
sta je 500minuta.. to je 8.5h price, a to prakticki ja u 2 dana ispucam..
Mislim da tele2 mora vidjeti da je korisnike još lakše izgubiti nego pridobiti.
Meni je potrošnja na simpi uglavnom na poruke prema simpa brojevima i jedva malo na poneki poziv pa je mukte broj zapravo gotovo jedina prednost u odnosu na T. A sada kada mukte zapravo nije ono što se reklamira prednosti više nema.
Tele2: potršim bon do kraja i vraćam se na simpu, najviše iz principa. Nije u redu obećati nešto i napisati, a par dana kasnije u potpunosti promjeniti.
Bas tako, i meni je premalo tih 500 minuta. Ako je stvarno ograniceno, uzet cu si jos jednu Tele2 karticu i staviti isti mukte broj ko na prvoj, pa da vidimo :evil: :evil: :evil:= Citat =:
Izvorno postao khideg
Ne znam kak tebi ali tarifa 39 mi je daleko bolja od t-mobile-a, a da je tarifa mukte pušiona to stoji. Ali na t-mobile se ne vraćam ;D= Citat =:
Izvorno postao ivan_s