mile jesi otišao na taj post i vidio što je tamo a inovator ti je rekao samo koliko skoro nije precizirao.
Printable View
mile jesi otišao na taj post i vidio što je tamo a inovator ti je rekao samo koliko skoro nije precizirao.
E sada ce Mile visiti u T-mobile svaki dan;D;D;D
Kul! Nemaju ni jednu iz "N" serije, ali će zato odmah dobiti N80... Ahm...
Ajd, mašala. Samo da to "skoro" ne bi bilo kao N70 u Vip-u.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Da, odma ga kupujem od njih :notooth: I još ako je brendiran na T-mobile. :love:= Citat =:
Izvorno postao RAUL
samo da ih zajebeš,ali pitanje što veliš na unloker
= Citat =:
Izvorno postao RAUL
moramo mu kupiti dobar štrik da ga može izdržati
Jel vi to mene zajebavate? :chatter:
FYI nemam namjeru kupit N80. Čekam N95 ili kako će se već zvat.
E brate onda ces se nacekati jedino ako nemas nekog rodju u Minkenu:bunny:
Nema frke. Ionako sam mislio promijenit N70 kad navrši godinu dana, a tada bi se ovaj već mogao pojavit.= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Nekako mi i ta N80 "baca" na N70, samo malo izmijenjena. Moglo bi i kod nje biti škriiip, škriiiiiip...
svarno če ti trebati dobar štrik dok buš tako dugo visio u t-comu zbog mobača
Da li je to 'uskoro' tjedan, dva ili mjesec, dva? Ja se samo nadam da kad dodje u T-Mobile, da ce uskoro doc i u Oglasnik...
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
koliko mi je čovjek rekao, vrlo uskoro.
sutra ću se vidjeti s njime, pa ću imati više info
inovator ti si iz bjelovara ako tamo stiže veoma uskoro kad bu tek onda stigao u zagreb ili ga več imaju ali ga nedaju dok ne skupe dovoljno komada pa da puste u cijeloj hr odjednom.
Ova je dobra! Nisam do sada čuo da Mobis "skuplja" mobitele kako bi ih pustio u opticaj!
"N80 danas se pojavila na slovenskom tržištu..." (ovo sam sad izmislio:))- Kad će ovakva obavijest osvanuti na ovom forumu...
I od kud bi uopće nabavili N80 kad još ni izašla nije? Uostalom, tih mobitela će biti sigurno mali broj komada kad se radi o skupom uređaju... Možda ga čak neće ni biti za kupiti osim u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku...= Citat =:
Izvorno postao mrcina
Evo linka sa eBay n80 u prodaji za 3 dana:spin: :spin: ali mislim da je neki lažnjak.
http://cgi.ebay.co.uk/UNREALEASED-BL...QQcmdZViewItem
to su prototipi.
Nakon što dođe u Lijepu našu.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Što će, prvo u Hrvatsku, pa onda u Sloveniju? LOL
Tako je bilo u zadnje vrijeme. N90 i N70 su stigle kod nas prije nego kod njih. Mislim da je razlika bila nekih 2 tjedna.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Kako Pervan kaze; nije ni cudo da je N90 kasnila u Sloveniju, morali su preselit dio populacije da naprave mjesta za stotinjak tako velikih mobitela...
Nisam znao za ovo, ali je hvale vrijedno. Znači prije u RH nego u dio EU. Lijepo! :thumbup:
znaš li ti kolika je to cifra 600 funti,pomnoži sa oko 12 kn ispada 7200kn iliti skoro pa 1000 eura.ili je netko lud ili mu smrde noge,tko zna odkud je frajer,morti škot pa me nebi čudila ova cifra.
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
...zašto bi opće bio skuplji mob, pa ja mislim da će biti jeftiniji od n90 makar je bolji po funkcijama....
dao bog da ti se riječi obistrinile.pozdrav
Kad svi pričate o cijeni, kolika se cijena (realna) očekuje u RH.
ha čuj u njemačkoj ti je cijena na početku za one koji ga hoče rezervirati oko 650eura a kod nas bi mogla doseči i 1000eura poznavajuči lokalne patriote i firme koje bi na kratki period okrenule tisuče kuna u svoj džep.
Nema sanse da bude 1000€, vjerojatno negdje izmedju 5500 i 6000kn u Mobisu, 500€ na crno.
da nema stvarno šanse da bude 1kE, to možda prvih tjedan dana, kao i moto v3, ali realna cijena za takav mob je 3500-4000kn kao i za ostale....= Citat =:
Izvorno postao mrcina
da možda za godinu, čisto sumljam da će takva cijena bit u početku, bilo bi super best buy
Mislim da ce kod nas kostati oko 5000kn, mozda koju stoticu manje, ali na crnjaka ce brzo doci na 3000kn, ako ne i manje! Nije to neka posebna strojina!= Citat =:
Izvorno postao Vex
Ljudi, zna li se kad ga možemo očekivati. Meni ovo razdoblje od Božića pa do sada razdoblje "kiselih krastavaca". Sve nešto pričamo, respredamo, a ono niš.
Zašto bi bilo? Ako se jedan Sony Ericsson W800i, koji je jeftiniji od nadolazeće N80, može kupiti samo u nekim centrima, onda sumnjam da će jednu N80 imati u svojoj svakoj trgovini i bit će sigirno preko 3.500 kuna i to na ugovore u određenoj Tarifi...= Citat =:
Izvorno postao Vex
@frish-KI Šta znaš, možda će je biti i u Emeceti po manjoj cijeni, al ziher sam da će joj cijena biti bar 4.5 milje.
@mobyy Ma kenjaju ovi iz Nokie stalno s tim odgodama. Neg daju ber jednom jedan mobitel na vrijeme, ili nek se fakaju.
Wlan, 352*416 ekran, 3MPX kamera, v.3 s60 operativac.... Meni se cini kao 'posebna trojina' :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao andro2001
A sto se cijene tice, iz tvojih usta u Bozje usi! Makar sumnjam da ce brzo doc na 3k kn u Oglasniku.
Na neku emisiju sam cuo da ce cijena bit 500eura, a po meni najjaci telefon do sad ;)
= Citat =:
Izvorno postao _King_Illidian_
Istina, prava je sreća da si ti svoju N91 uspio dobiti Kojih godinu prije nego što će izaći
....:rolleyes:
Kad će? Zna li tko?
Prati nokia support site i kad se tamo pojavi support za određeni model, računaj kojih mjesec, ili malo više do dana dolaska na police
Zasad još nema ni N80 ni N91, a bogami ni E serije.Code:http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,96,00.html
= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Je, je, ali dok n80 izade nece to biti nista posebno, a iako ima 3Mpx nije to kao kod n90 i njegove optike.
Brzo ce pasti cjena u to sam siguran!
Evo, većina forumaša je jedva očekuje, a ti već o tome da će izgubiti na cijeni...= Citat =:
Izvorno postao andro2001
Naravno da neće biti N90 optika, ali bit će mrga.
Samo da ne iščekujemo Godota.:retard:
Koja je svrha nekoliko strana postova u kojem stvatko iznosi svoje (većinom subjektivne) prognoze oko izlaska i cijene? Ja je ne vidim...
U pravu si!
debata oko cijena ? kalkulacije i tješimo se i nadamo normalizaciji?
neznam za opravdanost dužine teme ali znam da ju je mobis( N80) testirao i da su u servisu oduševljeni ali da sam ja razočaran jer mi na N70 nisu uspijeli promijenit soft a ostavio sam je danas ujutro u 8h
kažu za N80 da s nekakvim slušalicama zvuči kao disco pa eto da i to vidimo ali kažu i da neće prije 2.kvartala-ebiga danas mi se dešavaju samo sranja pa nisam još i to moro saznat
Q2??? Ma ovo je vec presmijesno... Cijela ta N serija se sastojala od mobitela od kojih ti curi slina kad su bili NAJAVLJENI, a kad izadju, vec ce se utopit u prosjecnost. A bit ce super ako ovu N80 vidimo prije ljeta...
Tako će i biti. Već vidim ljetni dvobroj neka od naša 2 magazina s N80 na naslovnici...
Slažem se s Markom6630.
A, ovo 2. kvartal, budu li odužili kao s n91, evo nam n80 na jesen!
Što već radi kod njih ako izlazi tek u drugoj polovici godine? Ova borba za prevlast na tržištu se pretvara u farsu... Baš kao što marko6630 veli, najavljuju ih kao prekretnice u industriji mobilne telefonije, a kad ih napokon izbace na tržište, neće se više ničim posebnim isticati...
u mobisu kazu da oni ocekuju pocetak prodaje n80 u 5 mjesecu ove godine...
to je sve sto znam
To će i bit. Ako dođe u Dansku i skandinavske zemlje u 4. onda bi moglo kod nas u 5. A ja se nadam da će prije toga biti neki novi announcement :)
A u Nadi je spas... Jel tako Nado?
;)
da to je istina i mislim da će se oni toga držati...joj jedva čekam da ga vidim jer mi na slikama izgleda PREdebelo (kao dva mobitela zajedno)...:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
a znate li još jednu novos a ta je da je mobaču n80 odgođen izlazak na usa tržište,i tako u nedogled pitanje je sad veliko kada če izači kod nas kad več u startu kasne u americi
Zaboli nas za Amere, oni ionako dobivaju Nokije nakon nas. :bunny:
prije svega pozdrav svima nisan nasa topic di se triban predstavit pa cu to napravit ode ja se nadam da se admin nece ljutit ako bude smetalo nek ovo obrise ili premjesti dakle zoven se vedran i splita san i strasno me zanima NOKIA N80 kao sto primjecujen i vecinu vas!! nadam se da cu biti potencionalni kupac nje ili nokie n70 sad me zanima koliko bi konacno tribala kostat ova N80!! zahvaljujem svima na strpljenju:licklips:
@Vedran
Već smo dosta raspravljali o tome u ovoj temi, pročitaj ju otpočetka. Moje mišljenje je da će koštati 5000-5500 kn.
2 marko nemoj se ljutit ali stvarno je tesko skuzit ovo ode ima svega i svakakvog misljenja pa nemogu zakljucit kad bi mogla izac i koliko bi mogla kostat u svakom slucaju hvala!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Čitam na E-bayu se ispričavaju svima koji su naručili N91 jer je još nema...
Što li će biti s N80, pitam se.
pitan se i ja cilo vrime= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
a najgore mi je to sta iman pare a nema mobitela to mi se jos nije nikad desilo
i sad cilo vrime listan po netu i nacitas se toliko toga da oprostite sjebe do kraja
nebi mi bilo zaj da N70 ima Wi-Fi (bezicnu mreznu) uzeja bi odma nju ali vako cekat cu ka pa makar i dogodine samo sta mi dani nikako da produ:comp: :wall: :dunno: :freakout: :creep: :confused: :love: :-/
Ma štos je u ne znam čemu... N91 je najavljena 27.4.2005. Mislim...
N80 je najavljena dobro iza N91. Ako nam i nju odgode u isporuci, znači nema je tamo do jeseni.
Po n-ti put: Nema N80 prije 5 mjeseca. Zaboravite. Možda čak u 6-om. Zasad nema glasina o mogućoj odgodi.
volija bi ja da to tako bude:beer:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
onda ekipa kiliko je to moguce i da li je uopce moguce da nokia N80 nece ici preko 6000kn??? ajmo jos jedan jedan krug da ustanovimo kolika bi joj stvarno mogla bit cijena da cujem iskustva!!!
trenutno iman 3500kn pa da znan koliko jos triban skljupljat mislin je uzimat na crno u svercera pa me i to zanima koliko je to pametno i o cemu triban vodit racuna kod kupnje na crno zahvaljujem
Još cca. dva soma skupi.
2 vedran
Ako kupuješ na crno pripazi da nije kodirana, i po mogućnosti da isprobaš da li sve radi OK.
znaci 5500 ce bit na crno koliko ce tek onda bit u ducanu:dunno:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ok zna san za to ali san mislija da ima jos kakva shema oko toga na crno ali svejedno zahvaljujem:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao rage99
Toliko bi trebala biti u dućanu= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
To ti je cijena za tržište nevjerujem da će cijena biti preko 750 eura= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
vec mi je lakse:thumbup: :guitar:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ja se nadam da nece= Citat =:
Izvorno postao rage99
Ja danas bio i pitao u mobisu...Rekli su mi da dolazi u 5 mjesecu. Cijena između 5000 i 6000 kn...
Ajde, Bogu hvala! To je za 40-ak dana... Ako računamo početak svibnja ;)!
Oćeš je odma ubost?= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Neću izlijetati, da me ne uhvatite za riječ, ali najvjerojatnije DA!
Imao sam među prvima 6630, pa tamo davno 6210...
Vidim na netu, odlična mašina!
E baš fino, onda očekujemo jedan kratki user review. :) Po mogućnosti sa slikicama i screenshotovima. Jel tako narode?
Aj, nešto ćemo se dogovoriti. Bit će to onako "Seljački review" pošto sam "picajzla" u nekim (čitaj svim) stvarima.
Zato mi se donekle i sviđaju Eldarove recenzije jer je čovjek izgleda teška picajzla...
Ja sam zva onaj nokia regional broj i priča sa likom koji je testira n80 i kaže da je mobitel prva liga i da će do petog miseca biti u ponudi diljem Hrvatske tako da je moguće da dođe i u toku četvrtog miseca
P.s. dobia sam več jednu ponudu za n80 i n92 iz Francuske još prije par dana, ako je naručim mogla bi doći za koji dan...ali nisam siguran radi li se o prototipu pa nebi rađe riskira, trebalo bi provjerit
To se traži Eldare :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Najviše volim subjektivne rivjue, konkretne stvari, dobre i loše strane, bez velikog mudrovanja. ;)
Sad sam gledao fotke na e-Bayu. Pa to je n70 malo modificirana...
Iza fotić (iako je 3Mpx), potpuno isto izgleda kao na n70, prednja strana je gotovo ista s n70, a prema slikama, ima li n80 osvjetljenje tipkovnice?Možda se ne vidi jer ga mob sam isključi-vjerujem da je osvjetljenje bijele boje (ona plava na n70 mi je prenapadna)...
I, tako ja razmišljam...
Malo puno modificirana n70: 2x veća reza ekrana, Symbian 9, wifi, 3MP kamera... I bez onog debilnog poklopca za kameru. Samo se baterija čini slabom, al vidjet ćemo...
Osvjetljenje se ipak čini plavo ( http://www.astel.be/IMG/jpg/Nokia_N80.jpg )
= Citat =:
Izvorno postao Hrc
E, a meni je to bezveze. Poklopac za kameru (provjereno, na mojoj 6680) stvarno dobro štiti kameru... Mogli su, ako već ne poklopac, nekakvu zaštitu stavit.
Kako kome. Malo sam prčkao po 6680 i taj poklopac mi se zgadio odmah, škripi ko blesav... Ali štiti kameru, to da
Da, kamera je preizložena, nema čak niti ono gumeno oko kamere (kao na 6630).
Valjda imaju dobro obrazloženje, odn. valjda neće biti bespotrebnih ogrebotina...
Ima udubinu, ali...
E, i ovo plavo osvjetljenje mi je bezveze. Ljepše i smirenije (dostojanstvenije) mi izgleda bijelo.
a jesi li zaboravio veličinu i izgled
= Citat =:
Izvorno postao Hacker
Ma, ne brijem na veličinu mobitela. Ustvari i nije prevelik. Ima jedna slika usporedbe s n70, jedan do drugog na All about Symbian. Veća jest,ali opet ne neugodno velika.
Veća? Tko, što? n80 je malo manja od n70 (sklopljena naravno), ali deblja je ziher. Evo slike: http://www.allaboutsymbian.com/image...ries/N80-4.jpg
Evo još malo usporedbe slike su već "stare" ali nek se gleda. Šta se tiče debljine n80 meni uopće nije bed glavno da je mob dobar.:thumbup:
http://img123.imageshack.us/img123/1653/art323bc.th.jpg http://img68.imageshack.us/img68/555...23355cn.th.jpg
Pa po slikama jest malo deblji, ali oprošteno mu zbog visoko razlučivog ekrana, 3Mpix fotića (ej ljudi!) i općenito slide-mehanizma koji je, a vidjet ćemo klima li se...
http://www.mobile.si/album/data/1214...a_N80_1052.JPG
Kaj mislite, čemu bi mogao služiti ovaj mali "roščić" ispod samog fotića? Prva asocijacija mi je bila da ima neku zaštitu, ali nema mjesta za nekakav pokrivač.
Za makro čini mi se
niko me nemoze vise obradovat nego cafe mobil (Naravno NOKIA) ekipa evo upravo san procta topic i drzin u ruci 6000 kn nadan se da ce upast N80 cim prije!! momci hvala na informacijam ako ko jos sta saznan neka pise :)
@ drug mile - skupija san ih kume !!!!
da cujem misljenja sta van se cini koja van je lipsa crna ili siva kombinacija?
meni osobno crna ali mislim da cu je tesko nabavit ili mozda necu:thumbup:
http://www.mobilmania.cz/Files/Obraz...0live2//17.jpg
http://www.mobilmania.cz/Files/Obraz...0live2//16.jpg
evo ih oba dva u dvi boje
u potpunosti se slazem s tobom tribalo je slozit bar nekakvu zastitu= Citat =:
Izvorno postao marko6630
¸= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Ja mislim da je to za način snimanja ako želiš nešto slikat izbliza ili u daljini, nešto slično imaju i digitalci
Evo tu se bolje vidi:
http://img142.imageshack.us/img142/6...52wi0ii.th.jpg
je rage99 je dobro rekao to je za Makro-mod snimanje, tj izbliza snima a da ne bude onako mutno, (vidi se po onom malo cvijetiću:bunny: )
Da, to je za tu svrhu. Ajde, lijepo iako ne bi bilo loše da je zatvarač kamere, jer je izložena samo tako. A, ako je malo "jače" prisloniš, mogao bi i ovaj "roščić" puknuti.
Vidio sam, postoje dvije izvedbe-crna i srebrna. Crna je bolja samo zato jer se packe prstiju neće vidjeti inače mi nije baš nešto, odn. precrna je.
Mislim da neću kupovati n91 nego baš ovo "čudovište", svakim danom mi zazubice sve više rastu.
Slažem se s Markom 6630, onaj poklopac na n70 ili 6680 je užas ali služi svrhi.
Izgleda da su odustali od stavljanja bilo kakve zaštite na n80 jer su se opekli na n70 i njenom škripanju.
Vidim na dosta mjesta ljudi spominju baš tu neugodnu škripu (na nekim stranim forumima).
Ljudi, s kolikom karticom dolazi, zna li se? Sad bi mogli napraviti tipično u Nokijinoj maniri pa staviti karticu od cca 128MB, a na veće bumo pričekali.
Mobyy ja mislim da nisu stavili zaštitu kao na n70 jer bi bila još malo deblja a i ima klizni mehanizam dako da to sve skupa nebi ljepo izgledalo ali svakako su mogli nešto drugo izmisliti.
Kartica je od 128
Pa, dobro "klizni mehanizam" odn. zaštita kamere je relativan pojam. Pogledajte kako su to riješili Japanci na njihovom p990 (rotiranjem).
128MB kažeš? Toga sam se i pribojavao. Što možeš sa 128MB, danas???