i jel sigurno to flashanje
Printable View
i jel sigurno to flashanje
radije probaj kod nekog od foruma, jer ti je otprilike 50-100kn= Citat =:
Izvorno postao sonyck
ili u dućanu, neznam koliko je, oko 150 valjda
i cek, samo dobim 20 new melodija za sms?
@aksicni nebi rekao da je ružan, prije je lijep, ali to je subjektivan dojam
@Ićo ako ti je važna funkcionalnost mobitela kupi w800 ili k750 jer su puno jednostavniji, softwer d600 je blago rećeno smušen, ali trebe vole d600:thumbup:
i klizni uređaj je puno kompaktniji na d500 neg na d600
trebe padaju na d600 ko kruške slažem se= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
slažem se i ja ,da trebe padaju na d600...
e, sad kad ste se složili nije mi bed priznati da sam ga samo zato i uzeo
inace...k750
U D600 kao i u D500 mozes malo cackat po softu ali samo sa Resmanom tako= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
da mozes stare sms tonove izmjenit mozes puno tih stvari naprvit.
Ali kad pogledas Samsung sa dobrim softom je D730 Symbian tu se da puno stvari napravit.
Btw. da ne idem u OFF D600 design je isti kao kod D500 sta se softa tice su skoro slicni kao i e730...:spin:
kaj je resman?
@EXOTICA: a dal bi se onda sa tim "resmanom" mogo zamjenit neki ton za poruku, sa nekim mp3?
Može li se isključiti onaj 'kljik' kad se fotografira?
moze, odes u fotografiranje, postavke pa opet postavke i tamo si odabereš zvuk koji želiš
preplastican :( a isti ko d500 skoro :)
Pa ne bih bas rekao plastican,kad je cijeli, da tako kazem, "gumiran". Osim ekrana, koji je sav uglancan i cim ga taknes sve ostaje na njemu vidljivo.
a jel ima kakve šanse da se na njega upuca radio od e 730
mislim da nem nikakve
Da li mi se moze netko javiti u vezi flasha za d6oo na pm?
Tko to radi, ili ga je vec uradio na svom mobu kod nekoga drugog...
Meni je mobitel super, male mane su mu klizni mehanizam, malo ko da se klima kad je otvoren, probo sam 4 moba u dućanu i svi su takvi
Drugo su melodie za poruke, dajte napišite kako da ih izmjenim ili dajte link
misliš na ovo?
ja sam se usro da je to samo meni, jako se malo klima ali... ja osjetim kad se koristim, frend nijedan nije osjetio, a nisam reko
http://img80.imageshack.us/img80/1171/d6000oi.th.png
DA baš ko na slici
Teoretski da, sa Resource Manager mozes skoro sve, trenutno se Resman razvio da se skoro sve moze izmjenit. Sta se tice prebacivanja Radio to ne ide.= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Da ne nabrajam sta sve moze sta jos fali itd. Resman je the best za Samsung mobitele....
Pa onda napisi gdje da skinemo Res Man !!= Citat =:
Izvorno postao exotica
To ti je normalno da se klima na svim slide telefonima. Zbog opruge koja se nalazi između telefona mob mora imati malo lufta. Da nema lufta plastika bi strugala, tada bi mob ili škripio ili bi se oštetila plastika na rubovima.= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
Isti taj luft sam ti iskusio na D500, E800, E820, D410
Resman mozes skinuti sa web stranice:http://javer.sgh.ru= Citat =:
Izvorno postao Beta
Resman 4.1, 4.2, 5.3, Resman Pro 5.0
Program nije besplatan, cijena je 20$.
Ako hocete Resman na engleskom koristiti trebate se obratiti javer-u
on je programer i izumitelj tog programa.
Btw. trebate imati strpljenja sa cekanjem za englesku verziju.
Ja trenutno koristim 3.8 verziju na engleskom i 4.1 na ruskom.
pitanje: kako napraviit da mi caller id bude preko cijelog ekrana moba? uslikam recimo fotku i bila ona velika ili mala on ju smanji...pa kad me neko zove dobijem malenu sličicu :evil:
ima li za to rješenje?
e i još jedno pitanje: kada spojim mob na komp on se počne puniti..može li se kako to isključiti, mislim da ne bi zeznio bateriju ako ga tako često spajam...
Meni se niš ne klima, baš je čvrst.= Citat =:
Izvorno postao Skyward
Meni se niš ne klima, baš je čvrst.= Citat =:
Izvorno postao Skyward
dal je sigurno to izmjenjivanje??? ili se llako moze sta zeznit?= Citat =:
Izvorno postao exotica
da neko ko je radio to,napise postupak,korak po korak i stavi na rapidshare taj resman(po mogucnosti eng. verziju)???
sad mi je laknulo kada znam da se i vama klima, ali:= Citat =:
Izvorno postao Skyward
jel se kome jako rasklimao? ja inace pazim jako i ne otvaram ga kada netrebam
e, to što ti kažeš, imam frenda u razredu koji ima d500 negdje god dana, E, TAMO SE NE KLIMA NISTA, NULA, potpuno je kompaktan i cvrst dok ja osjetim ovo malo na svom d600
@bađo, mene isto zanima za ovo punjenje jer je logično da se baterija s*ebava ako ga stalno ukopčavamo, ali mislim da se ne može to isključiti, jer usb je pod naponom a to nemožeš isključiti :(
tražio sam malo i po netu, ali bez većih uspjeha...probao sam mjenjati onu postavku kako da se telefon ponaša (kao mas storage ili modem...) međutim uvijek isto..rješenje je vjerojatno puknit bluetooth i mir :headbang:= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
nego jesu li i tebi caller ID male fotke, smanjene?
a to se očito mora klimati, svima je tako...
mislim da moraju biti malene, jedino ako ima neka točna rezolucija slika pa da bude preko cijelog (ne 240x320)= Citat =:
Izvorno postao bađo
Da li se svakom kontaktu u imeniku može dodati posebna melodija, ili se moraju raditi posebne grupe??
koliko znam, svakom možeš posebno dodati melodiju...= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Kolko sam čitao po forumu, mob mi se jako sviđa, a što se tiče nekih većih nedostataka koje ovdje spominju mogu reć:
VIBRA i ZVUK u isto vrijeme - ništa strašno, osobno mi ne smeta...
ZVUK za SMS - ograničeno, e to mi se ne sviđa baš, al može se prebolit, ne patim za tim...
Automatska velika slova u SMS-u - hm... To može biti malo iritantno, ali vjerojatno nakon par poruka ni to ne predstavlja problem...
"Profili"- netko je spominjao da ne postoje "profili" već samo da zvoni ili da vibrira (bez zvuka). Iskreno to mi ni najmanje ne smeta. Koristio sam mobitele sa tim "profilima", ali ih nikad nisam mijenjao. Ili mi mob zvoni, sa istom jačinom cijeli dan, ili je na vibri...
Sad još samo da skupim novce, i onda pravac dućanj op D600 i karicu od minimalno 256MB...
Jedno pitanje koje sam našao na nekom njemačkom forumu... Lik je napisao (u prijevodu): Kad uključim kameru, nedostupan sam, niko me ne može dobiti, a kad ju isključim, mobitel nađe mrežu, i onda me se može dobit...
Pa me zanima, da li je i vama tako, ili je to samo neku bug na firmware-u??
Pozdrav
neki bug 100%
Da... To i ja mislim... A jel vas netko može nazvati dok koristite kameru? Bilo bi krajnje glupo da si onda nedostupan...
= Citat =:
Izvorno postao Ićo
planiraš ga koristiti umjesto mp3 playera?
koji sad mob imaš?
Mislim kupiti D600, ali= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
Nemislim ga koristiti umjesto mp3 playera!
Zašto??
Htio bih kupiti karticu od bar 256mb, da mogu spremiti slike, video, mp3ce...
Trenutno imam N6020. (piše mi ispod avatara)
Može li mi netko napisati kako da napunim D600 poslije kupnje? Kako dobiti najveći kapacitet baterije?
imas to u ovoj temi ali cu ponoviti.kada kupis fon odmah ga stavi puniti i to 12h,nakon toga potrosi bateriju do kraja i ponovi to 3-4 puta.jos jedan savjet puni mob dok je ugašen.= Citat =:
Izvorno postao ante.vetma
Hvala puno!
I još jedno pitanje, u vezi spajanja sa kompom.
Ne prepoznaje mi USB (instalirao sam drivere i onaj program) ni bluetooth (imam ponuđeno samo "no port"), pa me zanima kako uključiti infracrveno na mobu?
Hvala
Rješeno. :-)
= Citat =:
Izvorno postao ante.vetma
pa nema d600 infracrveno
rijesio si to sa usb-om
= Citat =:
Izvorno postao Ićo
dobra odluka da ga NE koristis umjesto mp3 playera.
jer jednostavno nije praktično
a za slike i ostale gluposti ti je dosta i bez kartice ako ne patiš za time da imaš SVE na mobu, jer ja ono sto više nije aktualno bacim na komp, da imam 64mb transflash i sasvim mi je dovoljno za slike i fimiće
dobra odluka da ga NE koristis umjesto mp3 playera.
jer jednostavno nije praktično
zašto nije praktično
ja ga isto ne koristim kao mp3-player jer ti bateriju popije za cirka sat vremena tako da mi se ne isplati...;)
ja ga isto ne koristim kao mp3.:) :) :)
jer je zeznuto prebacivanje pjesama na mob/karticu, jer slušalice (iako sam na prvi pogled bio impresioniran) nisu dobre, i semta na njima ono crno za handsfree jer zapravo su te slušalice namjenjene da služe za handsfree= Citat =:
Izvorno postao slavko35
...a i da ti iskreno kažem, nakon što sam imao onaj mpr player sony "bean" kvaliteta zvuka na d600 mi je blago rečeno šit, nije da nije dovoljno glasno nego oštrina zvuka i basovi ne valjaju
ako te još neš zanima pitaj
ja sam imao u rukama nekoliko komada d500 i ti telefoni defenitivno nisu klimavi ko d600, vlasnici tih d500-tka zabijaju slide gore/dolje kada otvaraju/zatvaraju telefon i mob je i dalje čvrst, i uopće se ne klima lijevo/desno= Citat =:
Izvorno postao Skyward
dok moj d600 kojeg oprezno zatvaram/otvaram (ne pustim ga da se nabije) je blago raskliman:-/
dakle, velika je razlika u kvaliteti izrade slidea kod d500 i d600
Razlika je...ali ti sada svi klizni idu na princip D600...očito ima kakvih takvih prednosti... :-/
zas idu na princip d600? i koji to su još na tom principu?
e, moja je pretpostavka da je d500 čvršći jer je manji, manje težine a ima onaj specifičan vrh koji kada ga šusneš da ga zatvoriš nekako pasivno zaustavlja kretnju dok d600ima klasično gornju i donju stranicu kao 2 spojene plohe, možda je slide malo manje kvalitetno napravljen (d500 je bio prvi pa su više pazili) a i TEŽI je
uglavnom, shebani smo sa tim šit slajdom kod d600 jer kod d500je def. bolji:-/
= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
slazem se s ovim da je slide na d500 P U N O kvalitetniji
ja se ne slažem,meni osobno je slide na d500 bio stavrno u k::::::,ali stvarno....
zasto ti je los slajd na d500= Citat =:
Izvorno postao smogovac
meni osobno se vise sviđa na d500
nema se sta tu vise ili manje sviđat, kompaktniji je i čvršći na d500
Ali nitko nije probao niti jedan namjerno strgat. tj. odvojit ih na dva djela....tamo gdje je upotreljena veća sila je čvršći. Uostalom možda izgleda krhkije ali je možda čvršći....uglavnom.... nikome se nije još raspao na dva djela... jedino ako padne onda mislim da ni D500 nije dovoljno čvrst...
a valjda, valjda ce mi trajat taj slide na d600
Bolje da se više brinemo što se tiče FLAT kabela nego tog slide-a...ali dok imam garanciju ne brinem se...
ja bash i nemam garanciju:rolleyes:
nego, zakaj se brinuti za flat kabel, pa ja ga ni nemam.
ooooo imaš,ga imaš:thumbup:
hehehe... imaš ga imaš...svi ali SVI mobiteli ga imaju...= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
Razlika je jedino što kod normalnih (NEpreklopnih mobitela) taj kabel se ne savija non stop pa može izdržat više godina.
Kod preklopnih i slide mobitela taj flat kabel se stalno savija, pa može doći do puknuća. Cijena popravka je nebeska...
Flat kabel = puno malih žičica zalipljeno "kao" selotejpom koji spajaju display sa matičnom pločicom mobitela... (to sam odgovorio jer znam da bi sljedeće pitanje bilo:"Što je flat kabel" :thumbup: ) eto mislim da je sve jasno... :rotfl:
btw: ovaj komentar iznad mene je smiješan....ko iz one reklame na telki :thumbup:
dobro netreba se covjeku smijati covjek si je zabrijo da jedini na svijetu ima mob bez flat kabla.lol
oke, sram me, tj. NIJE, priznajem da nisam imo pojma za to...ok sad znam
jel to nes slicno data kablu koji ide iz matične u optičke drajvove (cd rom, dvd rom...)
kažeš cijena je nebeska...znas li tocnije?
btw. hvala na objašnjenju...
Evo...ovo ti je Flat Kabel...točno na zglobu između ona dva šarafića...ono tanko, široko, svjetlucavo... A popravak ti košta cca 800 kn... ili ako znaš poznanika onda za 300-400 kn...
http://www.mobilmania.cz/Files/Obraz...c_X300//20.jpg
http://www.mobilmania.cz/Files/Obraz...c_X300//19.jpg
oke, a zakaj ja nikad nisam cuo da je nekom otiso flat kabel na mobu ako je to najslabija karika?
Onda su ti ljudi jos dobro prosli, taj slucaj sa flat kablom se moze svakoj preklopnoj i kliznoj seriji desit.
Btw. Flat kabel se kvari nakon neke cifre koju prekoraci pa onda dolazi do unutarnjeg lomljenja.
a eto...npr: uzmi slamčicu i savijaj ju non-stop... nakon kojih 1000 puta će puknut... tako i flat kabel...neki žilaviji neki nisu..događa se... :turn:
hehe sada je logično pitanje koja je to cifra:rolleyes:
jel imo ko slucaj da mu se sje.. flat kabal na monobloku ja nisam
Ja sam na par telefona uspio sj.... flat,= Citat =:
Izvorno postao sonyck
hehe, jesam spretan nema sto,
uglavnom kada bi ga odvajao od ekrana.
Ajde pitaj nekog ko ima npr. SGH e700 samsunga,= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
od 5, bar 3 su bila na popravku (ako ih neko ima duze od recimo 1godine).
Sto mislis zasto te kad stavis u oglas da prodajes e700 pitaju jel imas garanciju na flat?
moj stric je imo e700 i nikad mu se nije sje.. flat kabel ali zato displey 3 puta
= Citat =:
Izvorno postao sonyck
da svi imaju problema sa tim displayem na e700
Pa e700 je slika za losu kvalitetu kao za nove flat kablove...
Stariji modeli nisu bas imali takve slucajeve....kod novih modela hmmm..."nista nije perfektno".
Ja imam e700 i sjebo mi se flat nije se nista vidjelo i odjednom se opet sve vidi sve normalno neznam na koju foru ali super :)
Ali mislim da nece dugo. Nadam se da se varam, ali nesto slicno je bilo i mojoj frendici.= Citat =:
Izvorno postao Igor_zgb
A cuj nadam se da nece ali logicno je da nije dobro :( a vidjet cemo sta sad= Citat =:
Izvorno postao xianfu
nikad cuo sa takvo sto
a jel se kom sj.. flat na d600 na ovom forumu
meni ne
ali me zanima zasto imas taj provokativan avatar?
da bi ti imo sta pitat
postoji tema za komentiranje avatara
evo danas se kod mog ferenda sje.. flat na d600' sva sreca da ima garanciju
gadno, gadno... koje su posljedice bile... kako je display izgledao??
u kakvom je stanju bio mob?
kako se ponašao prema mobu tvoj frend?
...i daj makni taj avat pobogu
mobitel je maksimalno cuvan ali ga nisam vidjeo zato sto zivi u gradistu ali mob je vec na servisu
eto zvao sam ga danas i kaze da je display bio potpuno crn sa ljubicastom bojom na rubovima
Eto koda nas samsung cuje, i pocinje uklanjati nedostatke koje smo i mi ovdje uocili...
Evo upravo sam dobio d820,
i vjerovali ili ne moze u isto vrijeme i zvoniti i vibrirati....
na d600 mi se jos ne svida ona "traka" koja ide preko ekrana, u kojo stoji sat i datum i koja smeta kad si ocu stavit walpaper preko cijelog ekrana.
pa ne smeta, samo zaklanja, meni nije tako loša koliko je besmislena, mislim, da mi pokazuje kada je mmc unutra a kada nije buahaha koja glupost
nego tomislavrast kaj je jos ispravljeno, kakav je ekran, ne kužim zakaj nema 2 mp?
Pa jer je samsung nije ugradio u mob:)= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
pa toje menikretensko jer nova kruna ponude ima lošiji foto od prošle
i ne zanima me sto donosi neke druge novitete jer normalno je da unes novitete, ispravi pogrešno i zadrži ono što je dobro!"
ovo sa vibrom i melodijom je bila neka banalna stvar i drago mije sto su to ispravili,mnogo ljudi se predomislilo u vezi kupnje kada su culi za to= Citat =:
Izvorno postao tomislavrast
Mislim da će izaći novi softver sa tom opcijom na D600... Tako sam čuo, ali neznam kad...
javi!:thumbup:
meni vise nije bitno kada sam ga prodo ali drago mi je zato sto opet mislim kupit samsunga
Ekran je bolji na D820 nego na D600.
Malo je veci, ali zato osvjetljenje je puno bolje ustimano...
Ne znam zakaj nije kamera od 2 MPX,
valjda zbog ovoga...
DB70
Ovo kada itadje biti ce zvijer!!!
Vec sam se predbiljezio na njega, da se pohvalim odmah!!!
Jos da je malo manji,
ne bi mu bilo nicega ni blizu...
moj sljedeci mob ce bit d870 definitivno
Da vam kažem da postoji i već sam bio napomenuo.....sve ovisi o korisnicima.= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Već sam u nekim postovima naveo koji se program može upotrijebit da bi ste origi tonove zamijenili i tako dalje...
ovaj 870 mi nije lijep, a i kaj će vam tak jaka kamera, meni je i ova 2.0 preveć, treba 5sec da copi sliku na 1600x1200, koliko će trebati ovomu na max rezolucijei'???