Reče ti čovjek da je selo ;D;D;D
Printable View
Reče ti čovjek da je selo ;D;D;D
pa nemogu dobiti poruku sa slovenskog operatera...e sad ako ti mozes a ja nemogu...onda sto nevalja??????!!= Citat =:
Izvorno postao pero_mali
pa rijeka i osijek imaju vise stanovnika ot toga broja...= Citat =:
Izvorno postao JBT
trebas malo brojati jbt
Ej, revo, ajd koristi EDIT ubuduće... nema potrebe za tolikim postanjem...
Malo offtopic, ali Osijek ima 115 tisuca stanovnika, Rijeka ima 143 tisuce, Split ima blizu 300 tisuca. Prvi iza Osijeka je Zadar koji ima 73 tisuce pa ja stvarno ne znam onda u kojem ti gradu sa 150 tisuca stanovnika zivis. Tele2 signal postoji i u Zagrebu i u Osijeku, i u Rijeci i u Splitu. Revo, molim te da ne pises gluposti.
Sto se Zadra tice, citao sam nedavno da i tamo ima Tele2 signala iako se radi vjerojatno o samo jednoj baznoj stanici koja ne pokriva cijeli grad.
ajde da se prestane s ovim, po popisu stanovnistva iz 2001.
Zagreb - 779.145 stanovnika
Split - 188.694
Rijeka - 144.043
Osijek - 114.616
Zadar - 72.718
Sl. Brod - 64.612
koji ti je taj grad s 150 000 stanovnika? Tele2 signal postoji i u Splitu i Rijeci i Osijeku.
@revo, sve mi se cini da su kod tebe matematicke sposobnosti rudimentalne
da navedem jos izvor, jelte - DZS :D
OFF zbog Ispravka netočnog navoda ;D= Citat =:
Izvorno postao JBT
Po popisu 2001. Split ima 196.000 stanovnika.
Jedino s Kaštelima i Solinom bi se nakupilo još nekih 80.000.
EDIT eto pr me preduhitrio, a i podaci su nam tu negdje :)
Da, krivo sam naveo, moja isprika ovog puta :)
a dobro moja selendra ima manje od 100 tisuca stanovnika...nes ti...= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
i nema signala od teleta.....nemojmo sad da ima samo dio grada...ili neka zgrada...ili neki stan....
S obzirom da ne znas niti koliko ti grad ima stanovnika sve daljnje rasprave s tobom mi se cine besmislene. Ne znam zasto te toliko smeta sto nemas Tele2 signal, doci ce ti sigurno u ovoj godini, a do tada ti mob normalno radi preko VIP-a, ne kuzim sto se pjenis. Kad smo vec kod grada iz kojeg si ti, i VIPnetu i T Mobileu je trebalo 3-4 godine da srede signal u centru.
wow...super...doci ce signal u ovoj godini...= Citat =:
Izvorno postao JBT
blago meni...sad cu slati mms-ove preko vipa...wow...bas cool....a to ce eto biti sad...jer do kraja proljeca krece gprs...wow...cool...evo vjerovatno je vec krenulo da mozes dobivati poruke sa stranih operatora ali ja to nemam pojam...wow....
koga briga za vip i t-mobil...koga je briga koliko je njima trebalo....ovdje je tema tele2.....
Pa kako sada stvari stoje, nece niti krenuti MMS dok svi gradovi ne budu pokriveni, tj. 60-ak% populacije i 40% terirorija, a to upravo otpada na gradove. Tako da se uopce ne moras brinuti sto ce mozda netko u ZG moci koristiti MMS, a ti neces. Do lipnja je rok za tu pokrivenost i odgadjanja od strane Agencije vise nece biti, a niti Tele2 nije u interesu platiti globu ukoliko ne izvrse svoje obveze. Naravno, kao sto vidis, sve se tu vrti opet oko postavljanja baznih stanica jer sva oprema za GPRS i MMS kod Tele2 vec odavno postoji i oni da hoce, sutra bi u pogon mogli pustit uslugu na podrucju Zagreba i drugih gradova s Tele2 signalom. Naravno, sve nas smeta sto tih usluga nema, iako je upitno koliko ih uopce ljudi koristi, ali svima je bitno imati.
Roaming je druga prica, oni jos nemaju poseban odjel koji se time bavi tako da si ti preko granice jos uvijek tretiran kao korisnik svedskog Tele2. Zato roaming tako traljavo radi kao i primanje SMS-ova iz inozemstva. Neka me nitko ne drzi za rijec, ali u vise navrata sam cuo kako to namjeravaju srediti do dolaska turista u Hrvatsku jer racunaju na zaradu od raominga, naravno, Vidjet cemo hoce li to napraviti, ja mislim da im je itekako u interesu.
Mislim da neće previše zaradit od turista, jer su turisti koncentrirani u mnajim mjestima koja nisu pokrivena ili su slabo pokrivena, o cestama da i ne govorim.
e mile je u pravu...nehoda turist po zagrebu ...osijeku....varazdinu...po unutrasnjosti...= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
a niti po rijeci i splitu...ipak za to treba pokriti cijelu jadransku obalu...
znaci opet smo na pocetku...
mislim da su to dobivanjem sms-a od stranih operatora odavno trebali napraviti...a mozda se prave pametni...sto njih briga sto to nefunkcionira...
a mreza....zar nije cijelo vrojem rijexc o proljecu...a sad jbt iz prve ruke o lipnju...a da mi to stavimo u realnost...kraj godine mozda..??!!
Pa turista u Zagrebu preko ljeta ima poprilicno, dodju u prolazu na dan-dva. Informacije o tom lipnju su od strane Agencije za telekomunikacije koje je Tele2 postavila uvjet sto se pokrivenosti tice.
U varaždinu nema tele2 signala. :nono:= Citat =:
Izvorno postao revo
da da....ludilo od turista po ljeti u zg...zaista nemam pojma koji vrag se spomnje more???!!!hvala bogu da je napokon netko raspoznao da je meka turista zg ne jadrasko more...istina uvijek pobjedjuje....:jump:= Citat =:
Izvorno postao JBT
Đizs! Tele2 ce napravit onako kako oni misle da je za njih najbolje i u skladu s onim sta mogu, isto kao i svaka druga firma na ovom svijetu, povodit ce se za trzistem i uskladit usluge vremenski sa svojim mogucnostima. Ne isplati se raspravljat o tome hoce li bit prije ili ne! Pa njima je u inreresu da bude sto prije, al´ ak´ ne mogu, ne mogu. Kom se ne svida, nek se prebaci, kom se svida placat manje, nek se strpi -stvari su sasvim jednostavne!!!
Opet pokazujes uzasnu neinformranost, vi s mora svi mislite da samo Dalmaciju vrijedi vidjet tj. konkretno jedan grad. Svake godine se sve vise turista, a pogotovo mladih, koji putuju prema moru na dan-dva zaustavi u Zagrebu. Naravno da ih nema kao na moru, ali ih ima puno vise nego ranijih godina. Zalosno je jedino sto Zagreb jako malo preko ljeta nudi, dodje ti zao ti ljudi koji besciljno lutaju gradom jer je nocni zivot tada koma. Sve u svemu, kolicina dalmatinske arogancije se ponekad stvarno ne da izmjeriti pogotovo ako se radi o ljudima iz jednog grada cije ime sad necu spominajti.
Mozes ti vikat po forumu sto god hoces, Tele2 ima svoj plan i ti urlanjem i cangrizavoscu neces nista promijenit. Mozes birat hoces li ih koristit ili ne, i to je to. Imas jos dvije mreze, nitko te ne tjera na tele2, ako mislis da su losi i da su te iznevjerili, mozes otici, nitko nece plakati za tobom.
u pravu si user...tko voli nek izvoli...= Citat =:
Izvorno postao user_name
a odokle tebi da sam ja iz dalmacije...sad kao ti si pogodio...= Citat =:
Izvorno postao JBT
zaista nije tema ''teskoca ljetnog zivot u zagrebu ljeti'' nego tele2...
upoce nevicem po forumu...samo pokusavam tebi i ppprrr-u pokazati da medalja ima i drugu stranu...a ne samo slusati ''proglase'' i ''biltene'' od tele2 koje vas dvoje pisete...pokazite malo i realnosti ipak tu ima puno toga na tele 2 sto ne šteka...
Pa tko je ikad rekao da je sve savrseno, a jedino sto ti pokazujes su frustracije.
Dobro jutro, mislim oni koji ocekivaju sve odjednom da radi i da je sve u funkciji to bi bilo nesta neopisljivo ili kako kod bih regao.= Citat =:
Izvorno postao revo
Neznam niti jednu firamu koja je sve u roku 12 mjeseci sve ponudila.
nisu to fristracije nego žučni razgovori...koji mozda tebe pogadjaju...= Citat =:
Izvorno postao JBT
ipak netko mora reci istinu...a čitajuci tvoje recenice covjek pomisli da je sve to idealno...da sve eto radi...da ce eto sve proraditi jos danas...ama super je sve...
ali tele 2 ima i drugu stranu medalje...
nemozes samo pisati bileten od tele2...
vratimo se temi
Apsolutno, niti Iskon niti H1 niti Optima pa niti svemocni HT nisu imali sve usluge u prvoj godini rada pa i novi ADSL provider Amis takodjer ima pocetnickih problema.
Ono sto zelim reci je da znam da u Tele2 stvarno rade na pokrivanju jer to je ono sto mogu uociti na svom mobitelu ili pak vidjeti golim okom po zgradama. Koliko rade na sredjivanju problema s roamingom, nemam pojma jer to ne mogu vidjeti. Ono sto mogu takodjer potvrditi je da GPRS i MMS RADE, ali se ceka pokrivanje vecih gradova da bi se usluga pustila u promet. Ja sam uspio surfati putem 3G signala kojeg Tele2 ima u Zagrebu.
Ako nekog zanima neko podrucje, i ako to istrazuje, i ima argumente ne znam zasto ga se odmah optuzuje da je neciji placenik. Kamo srece da mi je bilo tko platio za postanje na forumu.
I Revo, nikakve pamflete ja ne citam, ja neke stvari sam zakljucujem i zapazam, meni pamfleti ne trebaju jer od njih nema koristi.
I na kraju, jel mreza radi? Radi! Jel poruke rade? Rade! Jel ima vecih problema? Nema! Ja ne vidim oko cega tu praviti problem, jest, usluge kasne i to svi znamo, ali oni ce ih uvesti kad oni hoce, a ne kad mi hocemo.
necije zivcane sinapse mozda :spin:= Citat =:
Izvorno postao revo
tko je rekao da sve savrseno radi na bilo kojoj mrezi, tako ni na tele2? ocito da nasim ljudima nikad nista ne valja, svi bi konkurenciju, a kad ona dodje, vrijeme je za inerciju/kukanje.
Istina, treba ukazati na pojedine probleme, ali mislim da tu nema mjesta pretjeranoj dramatizaciji kakva se (pogotovo!) u slucaju Tele2 dovodi u pitanje.
kakvi smo, zasluzujemo da imamo samo jednu mrezu bez mogucnosti izbora s maksimalnim cijenama. sie heil ;D
da mozda drugi operatori su trebali godine..istina...ali nije ovo 1998 ili ko zna koja proslost...= Citat =:
Izvorno postao exotica
tehnika i zivot su uznapredovali.......ritam zivota nemoze danas cekati niti ga se vracati u doba pocetka gsm-a......nemoze se tele 2 braniti samo sa tim nisu ni drugi mogli sve odjednom...
koga briga za proslost ...tele 2 uz danasnju tehniku je morao to vec sve ukljuciti...
da, kao i Windowsi ;D= Citat =:
Izvorno postao revo
Pa kakvu si nam ti to istinu otkrio? Kazes ne radi SMS iz inozemstva. Pa to svi znaju i ja kazem da je to sranje i glupost sto ne radi jer je normalno da u 21. stoljecu mozes poslati poruku prijatelju u Australiju, recimo. Na Tele2 to ne mozes, trenutno, a nitko ne kaze da se nece nikad moci.= Citat =:
Izvorno postao revo
Kazes da nema signala u svim gradovima...pa da nema ga, pa i to svi znaju, a i svi su znali kako Tele2 ima 3 godine za gradnju mreze i kako ce ti signal doci kad oni budu htjeli, a nece sigurno nitko reagirati na tvoje postanje. Postoji VIP-ov signal za sve one koji nemaju Tele2 signal.
Osobno sam, samo u Zagrebu nabrojao 30 Tele2 baznih stanica, na pocetku rada imali su ih samo 10. Pa ne mozes reci da se nista ne radi. U Splitu je bila 1, sad ih je 7. Itd....
Ono sto hocu tebi reci je da jednostavno preuvelicavas problem, ako po mojim postovima netko ima dojam da je sve idealno, po tvojima bi covjek rekao da ta mreza uopce ne radi.
Uznapredovala tehnika, ali uznapredovali i ljudi koji sad postavljaju gotovo nemoguce uvjete za postavljanje baznih stanica na stambenu zgradu ili, u vecini slucajeva, ne daju da se ona postavi zbog navodnog stetnog zracenja. Sto ti vrijedi sva tehnika kad ju nemas gdje montirati. Tebi nigjde u ugovoru nije pisalo da ces ti do 4. mjeseca 2006. dobiti pravi tele2 signal.= Citat =:
Izvorno postao revo
= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
LOOOOL !!!!
REVO:Neznam ali ikad cuo testiranje sistema pa njezinu okolnost i rad i problemi koji dolaze itd.= Citat =:
da mozda drugi operatori su trebali godine..istina...ali nije ovo 1998 ili ko zna koja proslost...
tehnika i zivot su uznapredovali.......ritam zivota nemoze danas cekati niti ga se vracati u doba pocetka gsm-a......nemoze se tele 2 braniti samo sa tim nisu ni drugi mogli sve odjednom...
koga briga za proslost ...tele 2 uz danasnju tehniku je morao to vec sve ukljuciti...
Nadam se ako budes imao priliku nekoga upoznat koji radi na mrezi i da se kuzi u neke stvari da ti malo isprica koji problemi se svakodnevno rjesavaju.
Btw. ajde reci dali ´tvoj windows sljaka kako treba, kao sta je prrrr naveo....
Ako da onda skidam kapu i kupujem original+registracija
pazi, kladim se da ce sad odgovoriti da mu rade savrseno ;)= Citat =:
Izvorno postao exotica
cujes...ako si ozbiljna firma moras imati plan onoga u sto ulazis...= Citat =:
Izvorno postao JBT
prije nego sto dobijes ovakav posao moras znati sve problem na koje ces nailaziti..bilo to birokracija...zgrade..i sve ostalo...pa i to da moras imati novac za sve to...pa i za repetitore...
nije problem zracenje nego novac ,neorganiziranost i šlampavost u realizaciji...
evo nek mi netko odgovori kako u 6 mjeseci nisu uspjeli srediti sa bar jednom zemljom i svim njenim operatorima da se moze primati sms sa njihovih operatora????zar nije tele2 veliki operator koji bi to bez problema trebao rijesti bar sa evropskim zemljama...mozda da im ja faxiram brojeve telefona svih operatora...pa da se netko ih sjeti se nazvati....
mozda sam ja na linuxu...= Citat =:
Izvorno postao exotica
a koga briga za windowse...drzimo se teme....
;D
btw... je li ti znas GDJE ti zivis?= Citat =:
Izvorno postao revo
i kao drugo, je si li ikad bilo gdje radio, da jesi, znao bi sto znaci kad nastavak realizacije projekta ovisi o jednoj glupoj sitnici koja nikako da se izvrsi zbog neke banalne stvari. zbroji to jedno 30 puta i eto ti problema.
a linux savrseno radi dakle? koliko si zivaca izgubio za kompajliranje nekog programa kad bi saznao da ti fali neki library, pa nakon toga jos jedan, pa jos jedan, pa jos jedan... ;D= Citat =:
Izvorno postao revo
Odakle ti mozes predvidjet kakve ces probleme imati sa stanarima zgrada, pa nemaju valjda staklenu kuglu? Osobno znam nekoliko slucajeva kada stanari ni pod koju cijenu nisu htjeli pristati da im se stave odasiljaci jer ce im to "ometati televizore i vesmasine".
Tele2 jos nema svoj roaming ured i jedino to im priznajem kao slampavost iako nisam upucen u to kakve probleme imaju na tom podrucju. No, SMS-anje ipak radi s nekim europskim operaterima, iako ih je malo.
I odakle tebi da Tele2 nema plan? Jedno je dugorocni plan, a drugo je baratanje podacima u marketinske svrhe, a to rade svi pa i VIP koji je reklamu za svoju 99 postotnu pokrivenost snimio na otocicu na kojem njihovog signala nema.
da ...znam gdje zivim....isto tako znam da novac sve rijesava...= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
tele 2 je morao znati kao ozbiljna firma na kakve ce probleme nailaziti...valjda su napravili neku studiju o problemima na koje ce nailaziti te sto ih ocekuje....????
ili su oni samo tako uletili...neozbiljni...šlampavi...pa nemogu rijesiti probleme...???
Ma ti nikako da skuzis da apsolutno sve firme imaju problema i svi probijaju rokove, nigdje sve nije savrseno pa tako niti kod Tele2. Ne mozes sve kupiti novcem. Oni su ponudili osnovne GSM usluge i to radi porpilicno dobro, izuzmemo li ona dva pada mreze. Roaming je problem, i rijesit ce se sigurno jer i njima je to u interesu,
ako su po tebi tele2 ozbiljna firma onda su napravili prema studiji plan za postavljanje odasiljaca...a to znaci znali su sto ih ocekuje...znali su da ce morati ''platiti'' postavljanje odasiljaca...sve se to zna...= Citat =:
Izvorno postao JBT
ako plaits cifru ...nebrini dace ti bilo tko da pastavis odaslijas i na bolnicu ako hoces....
ja mislim da ih je Skegro dobro uputio ;D= Citat =:
Izvorno postao revo
takodjer, s nekim stvarima nikad ne znas kad ces imati problema... bilo spletom okolnosti i vise sile, bilo utjecajem necijeg treceg, ciljanog faktora.
jednom kad se spustis na zemlju u realni svijet, shvatit ces...
Pa napravili su plan i odakle tebi da ne postavljaju odasiljace? Mozda kasne na nekim mjestima, ali ne mozes reci da se odasiljaci ne postavljaju.
= Citat =:
Izvorno postao revo
LOOOL !!! Ostanimo na temi ....
nema sile niti faktora u hr koji novac nemoze rijesiti...= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
pusti ti price o nekom x faktoru...
uostalom koga brriga za njihov problem...
nek odrijes kesu ..postave odasiljace...nek pocme raditi gprs...i nek srede poruke sa stranih operatera...
šlampavost i škrtost i nije bas vrlina u ovakvim stvarima
Pa znas i sam da su oprezni s ulaganjima, to si znao i prije nego su dosli :) I ako ti je GPRS i MMS toliko bitna stavka, ne znam sto uopce radis na Tele2.
= Citat =:
Izvorno postao JBT
LOOOL, hebote onda nebi isao na Tele ili hehehe neznam, jedno znam Tele i Tele i dosta mi je T-mozile....
a to sa opreznim(škrtavim) ulaganjima si u pravu...= Citat =:
Izvorno postao JBT
ali u biti gprs i mms mi nisu bitne stavke...sms i mob razgovori su mi dovoljni...
živcira me najvise sto ŠKRTAVCI i NESPOSOBNJAKOVICI sa teletine nisu rijesli dobivanje poruka sa stranih operatora...
a ovdje sam da ovaj razgovor o tele2 dobije žustrinu...da vidimo sve lose i dobre stvari...a ne samo lala-tralala pisanje o tele2...
medalju koji puta treba okrenuti...
a ako je x faktor odrijesio kesu ;D= Citat =:
Izvorno postao revo
ne opravdavam tele2, ali postoje insinuacije da jedan dio problema lezi i u tome... ne u potpunosti, ali zrno po zrno...
Ako je to tako kao sto govoris, vec bismo svie bez problema bili ako bismo sa novecm sve probleme rijesavali. Kao sta vidis oni koji ulazu novac kao >Tele2 njima je zadaca i izazov rjesavanja problema, sta je suprotno kod T-mozile probleme rijesavaju uz pomoc novca. To ti mogu iz iskustva rec jer sam dugo zivio u gradu di se T-mozila rodila i svoje manipulacije odavno razvila te prosirila uz pomoc novca.= Citat =:
Izvorno postao revo
Btw. svaka bazna stanica nije perfektna kao sta je praksa....dokazala neke stvari.
Sve sto Revo govori je sasvim ispravno u teoriji, ali u praksi neke stavri ne idu bas tako, kao ni u svim drugim segmentima. Da ovisim o SMS-ovima iz inozemstva, imao bih sigurno VIP ili T Mobile dodatno na prepaidu. Buduci da mi to i nije toliko bitno, imam samo Tele2.
Sto se toga tice, ako nazoves SZK, oni kazu da imaju tehnickih problema. Ono sto oni imaju tj. nemaju je sluzba za roaming.
kao da je danas problem imati nekoliko sim kartica i koristiti se najboljom mrezom u datom trenutku.kad si u inozemstvu koristis t-mobile ili vip,a kad ti trebaju jeftini razgovori,koristis tele2.bar je to danas lako.
Slazem se, ali nije samo to, mogao bi Tele2 rjesiti odma pitanje signala i MMS-a i svega ostalog novcem, ali pitanje je zelimo li mi to? Od koga T-mobile uzima novac kojim rjesava probleme? Tele2 ocito stedi pare i na kapaljku ulaze da bi privukao korisnike nizim cjenama, a kad bi ulagali punom parom, morali bi i nas cijedit punom parom, a onda bi mi otisli i uzalud im signal i MMS i sve ostalo. Meni je jos uvjek vise stalo do niskog racuna nego do MMS-a, a sa signalom nisam imala vecih problema, pa samo neka Tele2 nastavi rjesavati probleme na svoj nacin.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao exotica
prije 5 minuta sam ih zvao i pitao za usluge...veli da je sve u pripremi i da će mo biti obaviješteni putem medija.. izgleda da će sve uskoro aktivirati...
Ma to je spika koju prodaju već mjesecima, tako da to uzimam s debelom rezervom...
Mozda bude od 1.5. posto im tad istjecu postojece akcije, no kazem, mozda....
Čak ni novih mobitela u ponudi nemaju već nekih mjesec i pol...
Takodjer se suska, vidio sam na newsima da ce s uvodjenjem MMS-a i GPRS-a biti u ponudi jos nekoliko novih mobitela koji ce biti u rangu s ponudom ostalih operatera. Zivi bili....
malo su se uspavali.kao da su zadovoljni sadasnjim stanjem.:king:
Mislim da je ovo zatišje pred buru :rolleyes:
Velika kampanja ce navodno krenut kad se uvedu MMS i GPRS jer bi trebali biti nesto jeftiniji od konkurencije. Bit ce i novih modela telefona, a ovih dana se ubrzano radi na poboljsavanju signala pogotovo u Zagrebu. Kad ce krenut, nemam pojma...
Slazem se! I to im uopce nije los potez. Ako odjednom aktiviraju sve usluge i daju par dobrih mobitela, moglo bi se nac dosta novih korisnika.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ma neznam vise nista ne ocekujem i sto manje ocekujem to me vise iznenade...sve sto si rekao bilo bi super ak se ostvari..= Citat =:
Izvorno postao user_name
Da, naravno, ali to se nekako ocekuje tim vise od njih, jel im je to u interesu. Ako ne naprave neki boom, nece im bas bit bajno. Oni jesu skupili dosta korisnika u prvih mj. dana, ali tu je to stalo. Moraju napravit nesto da ponovo sokiraju.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
BTW, mali ispravak: rekla, ne rekao.
ok uvazit cu ispravak..nisam znao a iz imena se neda bas i naslutit..stagniraju opasno sa zadnjim potezima..nadajmo se da ce uvest konacno sve usluge i recimo ja bih bio jako sretan kad bi i mail mogao preko njih furat nest slicno kao na vipu..= Citat =:
Izvorno postao user_name
(Nije da je bitno, ali ajde, nek´ se zna!)= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Da, stagniraju, nadam se da nece dugo; ne radi mene, nego ljudi koji nisu presli radi toga na tele2, ili onih koji gube zivce i zele bacit karticu (mislim na ljude iz svog imenika). Meni nista ne fali, osim vise Tele2 brojeva u imeniku i nadam se da ce se popravit da mi to i ostvare! Ma gotovo sam sigurna da ce nas sve (ugodno) iznenadit 1. 5.!
Prem mojim neprovjerenim (;D) informacijam MMS još neće krenuti. Trenutno im je okupacija prebacivanje billinga u Zagreb...
Mislio sam da su billing vec prebacili :) Spori su, ali stvarno ih mogu pohvalit da sam na dosta mjesta u ZG primijetio poboljsanje signala, iako daleko je to jos od idealnog, ali krece se.
Nisu još do kraja ... poboljšanje signala ?? Meni u Dubravi je sve gori ...= Citat =:
Izvorno postao JBT
I meni , zato privremeno gotovo da i ne koristim tele . ne mogu stalno biti teleac
Ma kakav MMS? Neće to sigurno ponuditi dok ne pokriju dobar dio države. Kaj će ponuditi uslugu samo u gradovima gdje imaju svoj signal? Nema logike...
Pa bilo bi bezveze da nemogu ostalima davati usluge, oni koji mogu te usluge upotrebljivat samo na Tele2 mrezi.... Tu ce jos potrajat ali ne dugo.
Iz svih suskanja trebalo bi u 5 mjesecu pa cemo vidjet sta ce biti...bili zivi i vidjeli..
Opet nekakva šuškanja? Da mi je znati tko to šuška? Mislim, ako će pokrenuti GPRS i MMS, onda će te usluge biti nešto kao 3G u VIP-u. Dostupne samo dijelu korisnika...
uvjeren sam da ce pocetkom 5. mjeseca krenuti sa gprs-om i mms-om,jer ipak dolazi ljeto i moraju biti spremni.
Gle, isto tako su svi bili uvjereni i kleli se da će isto to krenuti oko Nove godine, što su i sami najavljivali, pa se ništa od toga nije dogodilo... Ne vjerujem u ništa dok ne uspijem poslati prvu MMS poruku...
Ja sam ju poslao vec sam sebi :)
sjeti se i problema vip-a u pocetku rada pa ce ti biti jasno.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Kaj sad spominješ VIP? Podržavam Tele2 i konkurenciju, ali se ne nadam uvođenjem navedenih usluga, jer smo već i prije obećanja dobijali pa su glatko obrisna i prebačena za neki drugi misteriozni termin...
spominjem zato sto je normalno da operater na pocetku ima problema.imao je vip,a ima i tele2.trude se koliko mogu i iako bi i ja volio da im se usluge brze pokrecu,treba ih shvatiti.
Vjerojatno bi im bilo lakše da ne škrtare sa novcima ...
Bolje da skrtare s novcima nego da nam dignu cijene. Osobno, ne treba mi tako hitno niti MMS niti GPRS.
Već su digli cijene, osim naravno starim korisnicima.= Citat =:
Izvorno postao JBT
ali su jos daleko najjeftiniji.
kako si to uspio?= Citat =:
Izvorno postao JBT
meni već duže vrijeme u zagrebu pokazuje da ima signal za GPRS, ali ne mogu ništa slati.
evo malo ih išao gnjaviti pa pročitajte...
= Citat =:
MMS i GPRS usluge bi trebale uskoro biti dostupne našim korisnicima, pa Vas molimo za još malo strpljena i razumijevanja.
Aha... to "uskoro" od njih ima vrlo relativno značenje... I ništa drugo ne vele. Hoće li biti usluge dostupne samo korisnicima koji se spajaju na Tele2 mrežu ili i ostalim koji su u nacionalnom roamingu...
Cuj, jedini razlog sto jos nisu uvedene je to sto ce biti dostupne samo onima na Tele2 mrezi. Sva oprema postoji i sustav radi, jedini problem je pokrivenost tj. cinjenica da jos nisu pokrivena sva gradska naselja.
ne treba uskoro ocekivati mms i gprs.bar ne jos neko vrijeme.
Jel ima kakvih novosti u vezi gprs-a?
Dobro pa jel ima bar kakva sigurna informacija kada ocekivati gprs?
Kolko ja znam nema, jedino kaj sam ja čuo je da bi trebalo biti ove godine.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
kako mi je smiješno vidjeti ovu moju temu sada.... početkom proljeća? ahahahha sad je ljeto hahaahah
kaj je ljeto kad okolo u jakni moram hodati ?
:chatter: nećemo cjepidlačit u ovoj temi ok? ;)= Citat =:
Izvorno postao Router
ako tele2 uskoro ne uvede gprs ja mislim da cu morat uzet (uz tele2) i vip ili t-mobile.. ljeto dolazi... treba mi gprs
istina i ja ću htjeti poslat koji mms s mora nekome... ili otić na net malo...= Citat =:
ma nije meni do mms-a eventualno da ga mogu primit... al za otic na net i msn... il sa laptopom preko moba na net
Ti bi trebao imati para kad bi htio "sa laptopom preko moba na net" (s obzirom na cijene gprs-a)!= Citat =:
Uzmi si onu carnet/vip - EDGE/UMTS karticu i za 100 kn, ako si studen :-) lijepo 512Mb iz cijele Hr gdje god hoces!
Morat ćemo. Ljeto je za tri tjedna. A ovo sa uslugama u rano prioljeće je bilo lagano bacanje pijeska u oči, jer su i sami znali da neće nuditi te usluge dok god ne pokriju teritorij države sa vlastitim signalom. A kako su znali da ga do onda neće ni približno pokriti... mulj, mulj, debeli mulj...= Citat =:
Izvorno postao Compov
To su poslovne strategije, da su rekli da ga neec uvesti prije Nove godine puno ljudi ne bi uzelo Tele2...i tako....uglavnom ja ga uopce ne ocekuje prijem pocetka 2007.
puno tele2 mulja....čak i previše....nista od obecanog ne naprave...jos uvijek neradi dobivanje poruka iz drugih drzava(samo sa ponekomk) a obecavaju brda i doline...
sve to treba shvatiti kao lazi...i prihvatiti ili odbaciti tele2?!
Kakve su to poslovne strategije? Nakon takvih lažnih obećanja sadašnji i budući korisnici neće vjerovati nikakvim najavama, a i mnoge ionako skeptične korisnike bi mogli odbiti... Veliš: Za sada nemamo informacija kada će usluge biti aktivirane...= Citat =:
Izvorno postao JBT