Jel ima kakvih novosti?
Printable View
Jel ima kakvih novosti?
Meni prekosutra istječe, pa su mi poslali obavijest da mi produljuju.
Vjerojatno će ostati isto... IMO
3 dana prije isteka šalju poruku da usluga ističe ta da je se može deaktivirat,ako se to ne uradi automatski za 3 dana skida 25kn sa računa.što se mene tiče ovo je vjerojatno najbolja vipova "usluga"
Slažem se s tobom u potpunosti!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao sodom
koja vam je poruka tocno dosla. daj ju prepisite da nebi bilo krivog tumacenja.
Evo, popodne dobio poruku-prenosim:= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
"Sutra ISTIČE (opet pravopis) 30 dana Vip friends 0kn opcije i s računa će biti naplaćeno 25kn za sljedeći mjesec. Ako želite deaktivirati opciju pošaljite SMS -0kn ili NE na 991".
Poslano danas, 24.05.06. u 16.19.h.
i sta to sad znaci... jel se ukida ili ne.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
ističe mu prvih 30 dana,sljedečih 30 če biti naplačeno 25kn ako uslugu ne deaktivira.kako si mislio dali se ukida?!
Netko je bio spomenuo da VIP ukida ovu uslugu nakon 31.5.
Valjda je na to mislio.
Ni sam nisam siguran. Po ovome ne izgleda da će ukinuti.= Citat =:
Izvorno postao khideg
Ne znam sto nije jasno. Na stranicama lijepo pise da se moze aktivirati do 31.5.2006 sto znaci da ako je aktivirate do tada onda ovu tarifu mozete koristiti do 30.6.2006. E sad hoce li produziti vrijeme dokad se moze aktivirati to se ne zna. Tko bi njih znao!
Danas zadnji dan aktivacije?
Bit će produženo :thumbup:
sutra službeno.... :)
znaš li možda na koliko i odakle ti informacija?
do 31.08. se može aktivirat, a traje do 30.09.
imam jarana koji radi tamo :rotfl:
a jak ti je jaran ako ti nije rekao da se poslje 1000 minuta pocinje naplacivati ako si aktivirao 01.06. prvi puta tu stvar.
e bas dobro...taman preko ljeta da mogu puno spikat s deckom...
meni inace vip sluzi samo zato da razgovaram s njim...i mjesecno potrosim bon od 50kn (s tim da mi 25kn uzmu za 0kn...)...to im je najbolja "akcija" i nadam se i da ce je nakon 30.8. aktivirati...jer ono...srezala sam troskove jaaaaaaako puno...ono 50kn na vipu i 100kn na cronetu...a prije su to bile daleko vece cifre...tako da ono...ako ukine...smrc smrc...
A jbg... moraju nešt zasrat :wall:= Citat =:
Pa tih 1000 min se spominje od prvog uvodjenja tarife 0?! Zakljucak je bio da dok se radi o fer korištenju nece bit naplate prekoracenja, to im je cisto osigurač od eventualne zlouporabe 24/7
da to stoji jos od poetka akcija,aali do sada nisu provodili u stvarnost.. e sad pitanje dal ce i dalje tako ili ce derat ko ovi na tele2..= Citat =:
da. pa nisam rekao da ne stoji ali novi navodno idu po novim uvjetima.
mislim da sam se dovoljno napiskarao o tih 1000 minuta kad ste poceli cvilit (neki).
Ne kužim, hoće li VIP početi svima ograničavati na 1000 min mjesečno ili novima, koji to aktiviraju u produžetku ove akcije?
Što se mene tice, neka ogranice, dosta mi je 1000 min.I previše:D