ako ima ko Gameloft Real FootBall 2006 3D za samsung d600 ili zna di se moze skinut
HVALA UNAPRIJED
Printable View
ako ima ko Gameloft Real FootBall 2006 3D za samsung d600 ili zna di se moze skinut
HVALA UNAPRIJED
Ja sam uspio instalirati jednu igricu koja radi i sve je ok; ali kad idem instalirati drugu - mob se izgasi.
Sve radim kako je opisano na http://users.skynet.be/yozy/tutorials/d600-1.htm
Unesem kod; aktiviram program; na uploaderu selektiram igricu, ali kad idem na "Serial download" nekoliko sec. stoji 0/100 i onda se izgasi mob.
Hvala na pomoći:)
koju igru?= Citat =:
Izvorno postao ante.vetma
Rješeno.
Ne znam kako;D
Evo i od mene prvi put molba.... Jel bi mogao naci igricu SEA BATTLE... ona igra za dvoje.... ili nesto slično... :licklips:
http://www.mobile-review.com/review/...1/pic27-11.jpg http://www.mobile-review.com/review/...81/pic27-9.jpg
wormsi ne rade (shteeeeta :( :( :( )
bjeli ekran... pomazhe samo restart
meni radi
isprobao sam ja sve :licklips:
Na novijim softverima neke neće...ni meni par nije htjelo...
hmm... da ja imam ovu zadnju verziju FWa... a bash shteta, wormsi su mi predobri...= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
nego, zar nitko nije chuo za oblivion mobile?? jel mozhe to na d600?? sad sam malo trazhio po p2p-ima i nisam nish nasho, jel to vech izashlo?
edit: evo link o toj igrici http://www.elderscrolls.com/games/ob...e_overview.htm
imam josh jedan mali req... ako netko ima igricu Heroes of Might and Magic III...
vidio sam da ima za nokiu, a meni treba za d600... ako netko mozhda ima??
= Citat =:
Izvorno postao sezam-picika
e to opet ne radi..moze mi ko poslat na mail te igre,osim skupine a-d letter,te sam skinuo..posto imam dial up vezu nisam mogao skinut sve odjednom.. help i tnx..
Ljudi ja nemogu downloadati niti jedan pack, ništa ne mogu downloadati sa ovog rapidsharea, kao da nema nikakvog filea. Dajte neki link na neku stranicu s koje ću skinuti igre jer ovako ne ide.
Please
Mora ti raditi..= Citat =:
Izvorno postao Knight
Znači, nakon što klikneš na neki link, odeš dole i klikneš FREE. sada čekaš određeno vrijeme da prođe i onda upišeš kod koji traži.
Ma znam proceduru, skidao sam već sa Rapida, ali kada idem skinuti u GetRightu (download manager) dobijem poruku:" File was not found on the server":-/
Daj X-Plosiv pomozi, pliz.
koji pack? si probao preko sitea, a ne preko programa :)= Citat =:
Izvorno postao Knight
Evo sada mi sve radi. X-Plosiv puno ti hvala na igrama, slijedi klik na vagu;)
jel može itko stavit kakav program za isprobavanje igre na kompu prije nego što se stavi na mob? unaprijed hvala /btw što kada softicku istekne rok, kao meni npr.?/
javiš se onda meni :thumbup:
e to i mene zanima! ili ako netko ima neke druge nogometne, npr. football 365 manager ili fifa 2006 3D???= Citat =:
Izvorno postao jojo
molim vas nek mi neko pomogne..isto ovo mi se događa ili mi se restarta mob..prvi put su mi se igre normalno prenesle i sad vise nece..= Citat =:
Izvorno postao ante.vetma
jel ima neko neki savjet?
hvala
to se isto događalo i meni pa sam morao isključit kabel iz moba i kompa, isključit sofftick i onda sve ponovno tako za savku igru... ...probaj tak...
bobby carrot imali ko ovu igricu nemogu nigdje da je nadem na internetu hvala unaprijed
a jel ima ko golf tiger woods naravno za d 600
Proletio sam kroz topic i pretrazio malo postove... Nisam bas nasao pa pitam - ima li koji football manager za D600? Znam da ima za SE T600, frend ima demo, no nisam nasao nista za svoj D600...
mobile_soccer_manager.jar
Skidaj slovo M kod mene..tj pogledaj u kojem je packu
ako nije ni u jednom, uplodam ja ovako
Da, pardon... Skinuo ono sve, ali mi promaklo.= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
Ako bi mogao, daj plz uploadaj sesti paket. Na gsm-java ga nema, ovdje je skinut sa RS-a.
Eh, da, kako uploadati na mob igre bez jad fajla? Npr. Sven 2004 :)
Bi li radilo da se samo iskopira jad od neke druge igre i promijene nazivi? Treba na nesto posebno paziti?
Wormsi ne rade, dao bih sve igre sa moba samo da oni rade :(
PS. Pozdrav, long time no see ;-)
Uplodati cu ujutro
Neznam, znam da postoji progam JADMAKER, no za jar
inače, počeo sam tražiti nove igre
to care, i probaj nać ove novije nogometne...
Želim samo javiti da sam naišao na hrpu novih igara, no potrajati će malo dok ne sredim sve, jer skidam s 2 portala sve, a onda treba se vidjeti što imam a što ne :)
= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
to se traži
svaka čast
Ima oko 120mb sveukupno. Neznam da li ću imati vremena tražiti koje su već bile a koje ne, no mogu reći da ima dosta novih, pa ću vjerojatno u packove upakirati :)
x-plosiv jer bi mogel bit tak dobar pa mi upakirat negde dvadesetak, po tebi najboljih igrica, i det link?
Iskreno, ja ti jedino na mobitelu imam RPG igre. Nešto me zezaju druge. Neznam zašto, no nešto ne mogu prebacivati igre više. Nisam shvatio zašto. Sada ću probati na ovom računalu podesiti da prebacujem igre.= Citat =:
Izvorno postao kazzeel
Ja ti igram RPG, RTS.
a jel bi mogao sve sportske u jedan pack?
= Citat =:
Izvorno postao Korda
mogu ja staviti za one za koje ja mislim da su sporstske :licklips:
Ajde ako ista uspijes stavi 25 svojih naj igrica...
Jer mi se neda sve ove skidat i trazit koja je meni najbolja a posto si ti strucnjak molim bi te da denes one koje su tebi najbolje ali da bude svega po malo. unaprjed hvala
vec odavno nije bilo neceg novog.. ajde majstore stavi ti sve novo u nove packove..tako da nam bude lakse,nama s manje znanja i umijeca...unaprijed hvala.. klik slijedi..:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
ej care jel ce bit uskoro tih igrica???
Strpite se pa ima covjek puno posla:D
Ispričavam se, totalno sam zaboravio. Sutra ću staviti jedan dio da se uploda, a prekosutra drugi. Oni koji imaju MSN neka me dodaju, i šaljem 24/7 :) admin@hcl.hr
http://rapidshare.de/files/37335330/...inner.rar.html
sutra uplodam popis koji je unutra
skinite program WhereIsIt
u njemu cu napraviti popis
X-Plosiv, molim te daj mi pomogni, za 3 dana mi ističe softick...Što da radim? :wave:
koja verzija? serial imas? da ti sendam ja koji radi na pvt?
Gle, ja sam skinula softick PPP 2,34 s onog phonetutoriala koji se nalazi u onim postovima gdje ste opisivali kako se prebacuju igre, tamo sam skinula i uploader...ali, taj softick mi ističe i ne znam kaj sada= Citat =:
Izvorno postao Tina :)
koje us vam najbolje igre,meni su zasad princ of persia i ace age 2,i samo da kažem javlja se neki error kad stisnem da se skida pack:rolleyes: 5
Pack 5 je offline.
Uplodavam ga ponovno.
X-plosiv, stvarno si car... Nedavno sam prešao s full jednostavno SonyEricssona, na pomalo "smotani" Samsung, i sve sam skužio osim prebacivanja igrica i software-a na mob, i par dana sam razbijao glavu dok nisam naišao na ovaj forum tebe i ostalu ekipu - ne bilo u redu da ih ne spomenem... Stvarno ste za 5. Nego, ne mogu se više skinuti pack 4, 5 i 6 - this file has been deleted, reason: no download for a longer period.. - kaze na rapidshareu... Kako bi mogao doći do toga?
Sutra popodne budem sve re-uplodao packove koji ne rade. Problem je ako ih nitko ne skida 1mjesec, onda linkovi nestaju, osim ako ih netko ne prijavi prije :bunny:
Za softkick koji vam ističe, pošaljite mi PM.
Koliko tezi sada ovaj all pack?
Ok X-plosiv,cekamo da opet uploadas te packove,ja ih odmah skidam :thumbup:
X-plosic uploadaj sve igre u jednom packu,tj 120 mb,ja ih odmah skidam,please!Ja uskoro namjeravam kupiti Samsung D-600 :thumbup:
Oces moj?:)
Uplodao svih 6 packova nazad, sada uplodajem d600 all games s packom 6,
a onda budem danas-sutra uplodao još ostale igre, te pošto ih je mnogo, oko 20-38% ćete već imati iz mojih prijašnjih packova, jer nažalost, nemam vremena a ni energije ići raspoređivati sve.
Za kojih 20min valjda bi trebalo biti sve uplodano (osim ovih novih offkorz)
D600 All Games su svi dosadašnji packovi u 1 file i teži 18,5mb.
Imam ja još hrpu igara koje nisu u packovima, a njih budem kroz naredne dane uplodavao :)
e.. da slučajno ne bude skoro bila negdje and1 streetball java igra? :) mnogo ću zahvalan bit :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao BenGAMES
AND1StreetBasketball <<< ovo imam.
Strpi se koji dan za igre, ili mi se javi putem MSNa
admin@hcl.hr
thanks x, javim se! :thumbup:
probao sam prebacivat igre i na d900 isto radi ;D
na kojem linku?= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
evo uploadao sam igre pa tko zeli neka ih skine...
http://rapidshare.com/files/9460858/...structions.rar
mogo si usput reć koje su unutra, al ok
http://rapidshare.com/files/9905976/igrice.zip.html= Citat =:
Izvorno postao BenGAMES
evo tu sam zipao shortcutove ...
Spojio sam teme, samo da se zna :thumbup:
već sam downloadao cijeli, pa znam.. ok su igre, al stare po meni= Citat =:
Izvorno postao dvoracek
Izmijenjen prvi post. ALPHA verzija je tu, uživajte :)
pošto si rekao da obavjestimo ak fali koja.. evo na dvije koje me najviše zanimaju i nema ih nigdje skoro, a da potpuno rade s D600.. vidim da se mogu downloadati na VIP izborniku (al to naravno košta), što znači da su kompatibilne. to su:
NFS Carbon
Speedball 2
btw, dobra je alpha verzija!
Pozdrav svima i pozdrav Xplosivu svaka čast što si napravio ovaj topic jedan od najboljih ako ne i najbolji...sve pohvale nema šta...dobra je alpha verzija...nego da pitam pošto ja imam tih problema pa me zanima jel i vi ostali imate koji koristite d600 i za njega ove igrice koje je Xplosiv uploado dali u svim igricama imate zvuka i ako nemate jel bi mogli javiti u kojima to nemate pa da usporedimo koje imaju i koje nemaju,također ako neke igrice imaju grešku evo kod mene npr. fifa 2007 umjesto cijelog ekrana slika mi se preljeva na pola i nema uopce nikakvog zvuka pa me zanima jel tako i kod vas ,na fifi 2005 slika je ok nemam problema ali opet nema zvuka:( ,ne znam možda tako treba da bude no u svakom slučaju javite pa da usporedimo....pozdrav:coolmad:
e Xplosiv car si stvarno, samo me zanima zasto igre nemaju jad fajl,
imam jad maker i sada ako iz jar napravim jad i prebacim na mob
oce li raditi???
Ja ne mogu ni jednu igru instalirati na e900... Radio sam sve sto pise tamo pod Java Game Instalacija Za E900 i opet ne mogu... Kad dodjem do koraka da trebam stisnuti da instalira, sve mi zablokira... Ajd javi reci koju igru si ti stavio, pa da budem siguran... Na svim igrama za *.jar mi je napravljena ikona koja izgleda kao da je zakljucano, a *.jad mi izgleda kao kutija... Bilo koje da stisnem, samo zablokira...
Hvala...
e hvala care, evo nasao sam jad, nalaze se u 4 packu, ja sam
kontao da se u svakom nalaze ali evo kad sam skinuo 4 vidio sam
sve jad fajlove, imam ja par igrica za SE w900 ali su samo u jar
formatu, znaci sa jad makerom napravim jad i radi...mogao bih
i ja kasnije uploadat igrica koje imam....
e Explosiv da te pitam, znaci imam igrica za SE k800i, onda neke modele
nokie s rezolucijom 240x320, i sad me zanima ako napravim jad fajlove
iz jar-a i prebacim na mob oce li raditi iako pise da su za druge mobove
evo neke igrice pise da su full screen pa eto explosiv ako imas vremena probaj.....pa javi
Link:
http://share2net.com/?id=94104834
e Explosiv jos jedno pitanje, da li igrice za d500 mogu na d600 na full screen???
..ej x-plosive dali mozda imas worms 07 za samsung d600 skinuo sam neki s interneta i jar i pretvorio ga u jad ali kad ga prebacim na mob.javlja gresku pa ako mozda imas i stavis link ili sl.UNAPRIJED HVALA!!!..