Čisto me zanima kako misle regulirati i objavljivati cijene poziva i poruka za starije i novije korisnike...
Printable View
Čisto me zanima kako misle regulirati i objavljivati cijene poziva i poruka za starije i novije korisnike...
Možda će imat klub prvih korisnika
Ne znam....
Hvala Mile!= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Premda informacije dobivam iz prve ruke nezgodno mi je zapitkivati o detaljima jer i Tele2 krije informacije, pa ih saznajem kroz razgovor...
Nisam siguran da će starim (postojećim) pretplatnicima cijena minute ostati ista, ali je sigurno da neće plaćati pretplatu ... koliko sam skužio ni Tele2 još nije načistu što će se sve promijeniti ...
Mozda je sve to marketinski trik kako bi navukli korisnike do 31.1.....mozda....a mozda i nije.
Vidjet cemo prekosutra.
Tek sam sad primjetio da je već sad Tomislav u krivu! Jer za dva dana nije 1.2.2005. :bunny:
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
E pa možda ko zna šta će smisliti
Kako nije? DAnas i sutra.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
LOOOL, u kojoj ti godini živiš? Ili sam ja upao u vremensku rupu? :spin:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
A ****** tek sad vidim godinu. :creep: Ha čuj, malo sam zalutao, ono, vremenska dilatacija, kontrakcija dužine............ ;D
blizi se famozni 31.1. al ja se ne nadam bas nekim promjenama...= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Ajd još dva dana strpljenja pa ćemo vidjeti što nam je Tele2 zakuhao ... al meni se čini da su se zaletjeli sa cijenama pa sad pokušavaju sve to nekako izbalansirati ...
ne vjerujem da su se zaletjeli,jer svi znamo da vip i kronet debelo zaraduju i da bi i oni mogli spustiti cjena a opet zaradivati (to dokazuje i 0kn kod vipa) e sad problem je sto nece naravno.= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
Najvjerojatnije ce se u prepaid paketu dobivati 95 umjesto 145 kn. Time ce se i sprijeciit pojave kojih je bilo jesenas, a to je da su ljudi kupovali Tele2 prepaid paker umjesto bona za svoju mrezu. Ukinut ce se i pretplata od 0 kn, a za cijene cisto sumnjam da ce se mijenjati. Ne vjerujem da su se zaletjeli niskim cijenama, stovise mislim da su one dugo bile planirane. S druge strane, ne znam koliko im je u interesu povecavati cijenes obzirom da im je usluga i dalje na nizem nivou od prva 2 operatera.
Ne vjerujem. Nije Mats Tilly glup. Pa čovjek ima iskustva, bio je na mnogim tržištima i uspješno je vodio tele2 i ne vjerujem da je sad mogao totalno profulat. Ako će malo dići cijene neće si baš spasit jer će ekipa ionak pričat po starim cijenama, a ovih 20kn za 0kn broj ih može prije pokopat jer zamisli troška za tele2 da netko razgovara iz vip mreže cijeli dan besplatno.= Citat =:
Inače, ovo 95kn platiš, 95 kn dobiš je već potvrđeno od tele2 tak da je to sigurna promjena od 1.2., a isto bi se moglo desit i s pretplatom od 0 kn kao što si i rekao.= Citat =:
Izvorno postao JBT
Shvaćaš ti što si sad rekao? Pa ako tele2 promjeni postojećim korisnicima cijene kakve god one bile (ako budu više od sadašnjih) tele2 će izgubit jako puno korisnika jer su navukli ljude lažnim obećanjima. Zato sam praktički 100% siguran da se to neće dogodit. A da tele2 ne zna što će napravit 2 dana prije roka isto sumnjam.= Citat =:
Ja samo mogu reć da se nadam da do toga neće doći, jer bi to bio presedan.
Zasto bi ikome objavili dva dana prije sto ce napraviti, pa sve normalne firme kriju informacije od konkurencije. Tako vam je i u dnevnim listovima, ponekad, npr. u Vecernjem listu cekaju s objavljivanjem neke eksluzive samo zato da im to ne bi uzeo Jutarnji i obrnuto.
Pa nisu ništa objavili.
ja mislim da je sve to obicna patka.sve ce ostati isto.nije im u interesu snizavati cijene,jer im je to jedina prednost pred konkurencijom,zasad.
Mene zanima ako sutra (31.02.) kupim tele2 prepaid broj , dal i za mene "zauvijek" vrijede ove cijene ko i za ove dosadasnje korisnike? _Ja bi sutra kupio br. ako vrijede i za mene
Vrijede, aktiviraj ga cim ga kupis.
Ja imam 2 TELE2 bla bla paketa, neraspakirana. Što mislite, da ih aktiviram večeras ili sutra?
sutra je 31.1 :)= Citat =:
Izvorno postao RS_BuRnOuT
pa, eto, kupi i aktiviraj do ponoci :)
vec dobijam neku pepeljuga asocijaciju na ovo :bunny:
veceras, pa nakon 1.2. napravi biznis ako povise cijene (u sto sumnjam) ;D= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
LOL. A, idem ih aktivirati. Bolje vrabac u ruci nego 95 kuna na računu:) :) :)= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
pa nemoj ih aktivirti,uopce jer necese nisšta promjeniti.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Dobro, još imam danas za (ne)aktivirati.
@khideg, kako neću ništa dobiti? Od 1.2. nude 95 kuna na računu, a još danas mogu imati 145 kuna...
U pravu si, aktiviraj danas.
da istina,ali tko kaze da ce tako biti.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
...kaže Tele2.I 100kn je,ne 95.
http://www.tele2.hr/rates/mobile/images/stamp2.gif
Ma ne brini, bit će novi i stari start paketi, stari s 145 kn mogu se kupiti i aktivirati do kraja veljače (ako ih nađeš u trgovinama :licklips: )= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Dakle nove start pakete se ne isplati kupovati dok u prodaji ima starih s početnih 145 kn na računu...
pa vidim ja da nisu poduzeli ništa drastično osim što su u ponudu stavili UMTS telefon(???)
A mukte broj i fora sa dovođenjem novih pretplatnika? To je apsolutno ništa? A i taj Sony Ericsson nije jedini novi uređaj. Ljudi moji, previše vi tražite i očekujete...
Dobro, mukte broj je sad bolji od VIP-a, a pogotovo od T-mobile 7 brojeva. A sto se tice uredaja, bar su stavili neki malo bolji mob. Bar nesto
ma sve je to već bilo isfurano u vipu tako da me nije nešto pretjerano iznenadilo, a je se najviše baziram na telefone jer me oni jedini zanimaju, a jeli mi poziv 2 ili 3 lipe skuplji ne opterećujem se s tim...
2, 3 lipe skuplji? Ako uspoređuješ cijene poziva u VIP-u i Tele2, onda nisu u pitanju lipe, već kune... A to što je već "isfurano" negdje drugdje i ako je imalo dobar odaziv, zašto to ne bi i netko drugi ponudio? Zar bi nešto potpuno novo i originalno moralo biti dobro?
ma ja ti ništa ne govorim u vezi toga to stoji, ali ja ti samo kažem da mene jedino telefoni zanimaju....= Citat =:
Izvorno postao frish-KI