Izvorno postao TOMOS_Tuner
Evo ovako! Jučer sam se dogovorio sa jednim članom (čije ću ime držati u tajnosti dok se sve neodigra), kojem sam poslao jučer Pocket PC ipaq 1915 u super stanju i sve, poslao sam HP expressom uz otkupninu (nije bitna svota) i on plača poštarinu!E tu su nastali problemi ja pošaljem sve lijepo i uredno, dam mu broj pošiljke! Onda on danas ujutro mene počne ispitivati koliko sam ga platio zastavrno da su njemu ljudi za manji novac nudili bolje! Pa nisam ga ja slilio da kupi od mene, Bože dragi! Ja sam mu reko da imam kupca sa strane i onda su se oni dva cjenkali! Ja sam danas zvao hp ekspres i rekli su da je obavješten ali izgleda da neće primiti paket da će se meni vratiti i da ću ja morat platiti poštarinu (on je reko da ako ne stigne paket do petka) da ja platim poštarinu da će mi poslati bon za mobitel!Nije meni za poštarinu nego ja sam floorakilla-i obećao da ću mu kupiti nešto kad mi stignu novci, i opet sam ispao budala i nečastan!
Floorkilla ja ću nekako skupit novce da ti kupim to što smo se dogovorili ne brini! Do kraja ovog tjedna!
Zbilja ne znam kako ima takvih ljudi. Ma nek onda kaze da neće jer sam imao kupca sa strane, nego on kaze da oce onda drugi dan nadje nesto drugi i...
Di je tu pravda!