TransFlash i MicroSD 512 MB
= Citat =:
Izvorno postao Rocker
MicroSD i TransFlash su iste kartice :)
Čini mi se da bi MicroSD trebalo biti ime za kartice od 512 MB (negdje sam tako vidio) ali meni i na ovoj 64 mb u telefonu piše da je MicroSD.
Pitao sam u Feniks komjutori, ali oni nemaju 512 MB, a isto tako ni Kodak centar nema (kod njih sam ih bio vidio prije nego sam kupio telefon). Ova od 512 MB se je zvala MicroSD.
Pitanjce vezano uz kratice...
Pozdrav svima,
Već duže vrijeme pratim interesantne stvari vezane uz modding Motorole v360v. Moram priznati da su mi do sada svi moddovi koje sam radio na svojoj v360v uredno funkcionirali bez ikakvih poteškoća no zanima me sljedeće:
Da li je ikako moguće riješiti da mi na desnom soft keyu bude direktna kratica na mp3 playlistu?
Za sada imam složenu kraticu na zvukove ali mi nije baš praktična za upotrebu u autu dok mob. koristim kao mp3 player.
Unaprijed hvala...
Stigle TransFlash / MicroSD 512 MB kartice!!!
Yes, moja je skoro pa u Motoroli :)) Rezervirao sam ju prije pola sata, sutra stiže. U navali veselja nakon dvomjesečnog traženja po dućanima nisam siguran za cijenu, čini mi se da je samo 360 kn!
Ako nekoga zanima, dućan je Arhiteh u Dubravi, 299 1646, preporučujem da se telefonom raspitate što prije jer upravo im stižu u ovom trenu i sumnjam da će ih biti mnogo.