Ne bih ni ja spuštao cijenu na samo pojavljivanje konkurencije, koja je u samom startu i prilično slaba. VIP je ponudi, Tele2 ga nadmašio, T-Mobile valjda sprema nešto. Za manje od mjesec dana kreće fajt. :)
Printable View
Ne bih ni ja spuštao cijenu na samo pojavljivanje konkurencije, koja je u samom startu i prilično slaba. VIP je ponudi, Tele2 ga nadmašio, T-Mobile valjda sprema nešto. Za manje od mjesec dana kreće fajt. :)
da, čekali su konkurenciju skrštenih ruku. Vjerojatno si pročitao negdje da su se odlučili na kvalitetu i razvoj usluga što bi u prenesenom značilo potrošaće odnosno korisnike kojima je bitna usluga. Tu im je zarada ista s manje korisnika. VPN donosi puno love a Tele2 ga još ne nudi kao ni data tarife koje se dosta koriste.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Ja isto imam Tele2 pretplatu kao i dosta ljudi koje poznam ali baš pričamo danas i nitko jopš nije nikoga nazvao preko Tele2 broja. Također nisu ni primili poziv na Tele2 broj iako su obavjestili ekipu o novom broju.
Činjenica je da bi Tmobile i VIP mogli sad recimo dvije godine nuditi sve free pa bi se počeli opet neki bacat po podu da to nije fer. Vidjet čemo. Tele2 ima ako se ne varam oko 3 godine da počne vračat uloženi kapital pa ih onda neče stiskat korisnici nego ulagači.
Stvar je jasna . ima mjesta ima za tri operatera samo usluge su prilagođene vrsti korisnika i njihovima navikama u mobilnoj telefoniji. E sad dali ce netko biti pouzdaniji ili ce onaj drugi nuditi uslugu telefoniranja da kada izgubiš signal moraš utipkat ovo ili ono, pa ce onaj drugi smislit neku tarifu za koju trebaš ic na pravni fax to ce korisnici odlucit koji im je bolji, isti oni korisnci koji pokoji pota u nekoliko desetaka puta neuspjevaju nadoplatit racun sa bonom i koji pitaju sto im je s telefonom nakon 20 dana od kad su ga punili.
Ne mozemo mi sa foruma nazalost prorec sudbinu Tele2, ali buduci da u HR situacija sa lovom nije bas bajna oni imaju egzistenciju, jer se vecina na njih odlucila isto kao pri glasanju, a to je "protiv" nekog.
Jos jedna mozda bitna stvar Tele2 renta od VIPa infrastrukturu za nacionalni roaming, VIP placa Tcomu interkonekciju i svi sretni i zadovoljni. Od svakog poziva sa Tele2 mreze zarade VIP i Tcom.
tu si u pravu,iako kad tele2 izgradi vlastitu mrezu,stvari ce se promijeniti jer ce vec dosta zaraditi pa nece morati unajmljivati vip-ovu infrastrukturu.ipak,svi oni moraju placati t-comu interkonekciju sto stvari vraca na pocetak.treba se nadati da ce se kroz koju godinu stvari liberalizirati pa ce mozda i cetvrti operater imati sansu.