ja sam kod jedne v300 postupak , sa ubacivanjem baterije i drženjnem *# tipki i tipke za paljenje radio nekih 10 min , samo stalno pokušavaj , "drkaj" to i proradit će . jednostavno mora , takva ti je motorola!!!!!;D
Printable View
ja sam kod jedne v300 postupak , sa ubacivanjem baterije i drženjnem *# tipki i tipke za paljenje radio nekih 10 min , samo stalno pokušavaj , "drkaj" to i proradit će . jednostavno mora , takva ti je motorola!!!!!;D
imaš ovdje o testpointu
Prije svega otvorite REPSTUDIO!
1. Rastaviti mob (skinuti zadnju masku i skinuti ovaj lim ispod kojeg se nalazi test point..najbolje je zagrijat lemilicom pa skinuti ali treba paziti da se ne oštete ostale komponente na ploči..isto tako se može lagano zadignuti i otkinuti nekim odvijačem ALI to je dosta opasno jer se tako može otkinuti dio pločice i elementi na njoj..ali ako se jako oprezno radi to se en bi trebalo dogoditi)
2. Spojiti USB kabel koji imate
3. Sada vidite na slici gdje pokazuje test point, uzmeš komadić žice i da ti bude lakše jedan dio pričvrstiš (zalijepiš izolirkom ili selotejpom) na onaj oklop od konektora gdje štekaš kabel (onaj lim okolo) - to je masa, a na drugi dio žice pričvrstiš iglu ili bumbačicu, (omotaš žicu oko igle samo da malo drži), sada uzmeš onu iglu i prisloniš ju na ovaj test point kontakt, a drugom rukom moraš držati bateriju, samo na tren držiš ovu iglu.. treba ti se prikazat onaj "flash neptune..blank"..tako nešto , odnosn u Repstudiu ti mora pisati CONNECTED. čim se to prikaže makneš iglu s tog kontakta i klikneš na REPAIR... Sad je samo bad što ti ne smiej popustit koncentracija i moraš držati bateriju do kraja onog procesa...
NE ZABORAVITI ČEKATI KRAJ U REPSTUDI-U!!! znači kad pukne onaj prozorčič onda držati * i # i onda na OK...
GoGs odavno ja imam tako male sitnice koje "zivot znace" sa malim krokodil stipaljkama i iglicom, koje sam koristio kod testiranja memorije na kompu. Prvo cu da probam sto mi DOMICH kaze, a onda ide TP, i predpostavljam da je, kada odvijem ona dva srafa limcic zalepljen, pa cu probati posto sam takodje napravio jedam mali fen da zagrejem lim i polako skinuti, pa javljam sta sam uradio. Ti si izgleda jedini imao hrabrosti da mi objasnis kakoto izvesti, pa ko rudari kad krenu u rudnik "SRETNO", javljam sta sam uradio. Hvala na porsci a n e saucesce.
Mi moze netko objasnit kak se radi testpoint??
Vidim da su tu sve samo profici!!!
ja sam jos amater, pa bih vas molio!!!1
jesi siguran?= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
možeš sbf, ali za smf ne bih rekao
majstore, post broj #102...= Citat =:
Izvorno postao mdvorski
[QUOTE=DOMICH]Evo , ja nisam u mogućnosti isprobati , jer nemam razloga , al ovo bi možda nekima jako dobro došlo , ovo je ruski program za repair mobitela koji su krivo flashani i slično!!!!
http://mobile-files.com/forum/showthread.php?t=17425[/QUOTE
Možeš li mi poslati RepStudio na mail
milan.dodigovic@sk.t-com.hr
Pomagaj!
Ima li tko RepStudio da mi pošalje?
Prčkao sam po v 550 i izbrisao neke stvari koje nisam trebao!
Mail:mailto:milan.dodigovic@sk.t-com.hr
skines ga otamo regas se
http://www.mobile-files.com/forum/forumdisplay.php?f=26
http://www.v550-site.com/programi/
biraj :)