Vanjski ekran (nema ga) i BT (nema ga) su najvece mane, ovo u vezi bljeskalice je smijesno :)
Printable View
Vanjski ekran (nema ga) i BT (nema ga) su najvece mane, ovo u vezi bljeskalice je smijesno :)
Oni vjerojatno updateaju svoje stranice svakog mjeseca, pa kaj se nakupi do tada, samo opale na web. Kaj im je takav problem staviti i tih par uređaja koju su već neko vrijeme u prodaji. Ili možda nemaju dovoljno uređaja za prodaju, pa i ovako imaju dovoljnu reklamu...
...ma ko će ih znati, bitno je da mi ovdje imamo informacije, a ko hoće te informacije samo trebaju doći ovamo :) ...
halo. pa kako će 40 ak ljudi voditi taj posao. prveliko je malo to za njih i to se vidi vec nakon 2 tjedna da nisu azurni i tako dalje.
Ma, za web stranice im treba jedna osoba, i to vanjski suradnik, s obzirom koji je to obim posla, nema se tu šta raditi 8 sati dnevno.
to objasni njima. pa vidiš da nemaju SIM kartica u Zagrebu i večim mjestima kamoli telefone, a neko bi htjeli da updateaju stranicu.
Pročitaj slogan i sve ti je jasno. Svako zlo za neko dobro ili obrnuto kako ti paše.
Pa, prema tome, ne bi uopće trebali imati stranicu.
logicno je da imaju problema u pocetku rada.
Ajde, ne raspravljajmo o tome kako je updateanje web stranice nekakav posao. Ipak je ovo tema o njihovoj ponudi uređaja.
Glupo je stalno govoriti kako je ovo pocetak rada; updejtane i malo korisnije stranice su mogli napraviti, naci ljude koji ce to sve azurirati itd. Zna se vec dosta dugo da Tele2 dobiva koncesiju za trecu mrezu, trebao je to i njima netko spomenuti :)
As I said. Odnosno, napisao. Dobiju novu informaciju, novi model mobitela, to se sve stavi u roku od 20 minuta. To napravi netko u Službi prije nego počne smjenu. Primjerice.
Kako ne shvaćate,LJUDI!Očigledno smo ih mi korisnici pretekli,odn. nisu ni sanjali da će u roku od 10 dana imati već nekoliko desetaka tisuća korisnika.Nisu se dobro pripremili.
Ma najbolje da nisu sanjali. Oni su imali super prognoze, samo kaj ako ne mogu nabaviti toliko uređaja. Da je ponuda mobitela veća, bilo bi malo manje nestašica i problema. Vjerovatno ni ove Panasonice nisu planirali odmah pustiti u prodaju, pa su bili primorani.
Mobyy vrati se malo do datuma gdje su saznali da dobivaju koncesiju i da pocinju tad i tad s radom... imali su vremena ispitati trziste, zaposliti strucno osoblje, sve. Pretekli su me s potraznjom moze reci eventualno novi mesar u ulici, a ne mobilni operater koji radi na cijelom podrucju drzave i tocno zna kad je dobio dozvolu i kada treba poceti raditi...
tocno. ja mislim da oni nisu uopce planirali stavit u prodaju te panasonice, barem ne jos neko vrijeme.
i definitivno se slazem, kad su ih vec stavili u prodaju, mogli su vec sto puta updejtat sajt sa tim novim modelima.
ljudi sta se bunite, oni imaju 40 ljudi zaposlenih. vi bi htjeli da su opremljeni kao vip i tcom i da su im cijene ovako niste. neide, oni moraju rezati troskove na necemu
Evo ga na opet. Pa zar je to toooolikiii posao staviti sliku uređaja, karakteristike i cijenu na web? Kaj su onda ovu stranicu radili tjednima? Nitko se ne buni, već ne vidim koji je konkretan razlog za takvo loše ažuriranje. To sa brojem ljudi mogu prihvatiti u slučaju da im pošaljem mail, pa da mi odgovore kroz nekoliko dana, što se i dogodilo. To shvaćam.
ne meni odgovore na upit, gotovo isti dan..i tako non stop, dok one u vipu cekam po 2-3 dana.
shvatio bih da je to neki sajt seoskog turizma pa nemaju vremena itd, ali operater u mobilnom svijetu koji je unatoc svemu jak da ne moze napraviti tako banalnu stvar i da radi takve propuste ne mogu skuziti...
Nema BTa??? ma nema šanse da uzmem taj mob onda koji će mi???meni BT služi za slike mjuzu itd....= Citat =:
Izvorno postao aksicni
e...a jel istina da Tele skida 24 lipe pri svakom pozivu???;D
...koliko sam vidio - ne skida...= Citat =:
a jel istina da Tele skida 24 lipe pri svakom pozivu???
ne skida sad za sat vremena
Ne skida za sat vremena? Što ti to znači?
I ovo nije sigurno tema za tu raspravu.
eh dokopao sam se panasonica x-700. pošto mi je to prvi kontakt sa mob na symbianu jako sam zadovoljan. uzmite ovo kao subjektivni komentar. dobije se i support cd sa Panasonic x-700 PC software. ima i office,word, powerpoint, real one player... ja nisam nekakav expert ko ekipa s foruma ,ali se meni čini sasvim pristojan mob. još samo da tele2 uključi usluge mms i gprs-a pa da ugodjaj bude bolji. :wstupid:
jel se dobije i kabel sa njime ?= Citat =:
Izvorno postao unreal
...cijena...= Citat =:
Izvorno postao unreal
pa valjda je 895kn..= Citat =:
Izvorno postao Eminem
symbian za 895kn??!! to za pretplatu? a za prepadi?
a šta misliš?= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Mislim da su ta dva Panasonica samo na pretplatu.= Citat =:
Izvorno postao disco
dobro mislis
ne milsim da mislim ne bi pitao!! Pretpostavljam da ne!! Al mozda sam se i zahebao!!= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Nisam ni znao da ova dva telefona imaju na teleu . A ja mislio ostati na t-comu .
Uzimam jedna od ova dva sigurno , sutra ak bude placa idem haraciti po zg da vidim gdje ih ima - VS3 mi se cini boljim za mene , iako me boli kaj nema Bt . zato mozda ipak x700 , zapravo ovisi koji nadjem .
cijena je 895 kn za pretplatu( tarifa 48), ne dobije se podatkovni kabel,ni slušalice. samo dobiš uredjaj??,punjač i cd sa softwareom :closed:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
drago mi je za sve vas koji ste kupili te mobitele :)
cak sam i ja neko vrijeme razmisljao, jer ponuda je primamljiva.
ali,
kad malo pogledam sto mene veseli na sadasnjem mobitelu a te funkcije ovi mobiteli nemaju onda sve pada u vodu.
u biti radi se o nedostatku vanjske memorije ili drugim rijecima, nema mjesta za muziku. dalje, procitao sam da imaju dosta los loudspeaker sto mi onemogucava slusanje muzike na glas. kamera je dobra.
da, sad ce te reci pa sto si ne kupis neki onaj SE kad ti je do muzike, ovaj telefon je namjenjen necem drugom, da u pravu ste.
ipak cu pricekat da bace jos poneki model u ponudu pa da napokon i ja (koji nikada nisam ni kod vipa iskoristio nikakvu akciju uz razne ugovore a bilo je dobrih) iskoristim to.
inace sto se tice ovog panasonicovog dvojca, SV3 mi je ljepsi ali X700 ima symbian... mislim da bi mi bilo dosta tesko odlucit da bas moram.
Novo u ponudi im je Nokia 1600 za 95 kn na pretplatu.
http://img371.imageshack.us/img371/5...16007df.th.jpg
A čitam na njuzima da dolazi i Nokia 6170.
http://img371.imageshack.us/img371/3102/n61701eb.jpg
a prepaid posto taj?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ne znam. A koliko vidim, oni ne planiraju svoju ponudu updateati na webu. A valjda znaju kaj rade...
bilo bi ljepo da dojde ta nokija zanimljiva mi je...jos ak bude u skladu sa njihovim cijena super.Za sada nude sljedece mobitele na pretplatu ->
NOKIA 2600 - 95KN
SONY ERICSSON J300I - 95KN
SONY ERICSSON K300I - 275KN
SIEMENS CFX65 - 375KN
PANASONIC X-700 - 895KN
PANASONIC VS3 - 895KN
NOKIA 1100 - 95KN
NOKIA 1600 - 95KN.
Čovječe. Više se informacija o njihovim uslugama i ponudi može pronaći na ovome forumu, nego na njihovim službenim stranicama.
Jučer navečer sam im poslao mail sa upitom da zašto se njihova internet stranica ne updatea češće. Ovo je njihov odgovor:
Poštovani gospodine XY,
Hvala Vam na vašem interesiranju.
Naša tehnička služba upoznata je sa poteškoćama na web-u . Ponude i izbornici uskoro će biti ažurirani.
Tele 2 mreža službeno je počela sa radom 17.10.2005.
Molimo Vas za razumijevanje .
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite Tele2 Službi za korisnike.
Pod brojem 095 1000 444 Vam stojimo na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Vaš Tele2
Špranca vjerovatno. A ni dugo im nije trebalo. Nekih cca 18 sati.
mobiteli su dakle kodirani, jel netko dao otkodirat, jel se moze?
Neki čak ni nisu, čitam na njuzima.
sve nokie se mogu otkodirati.
e super onda.
da super= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
"sve je lako kad znas kako :) "
ili: sve je lako kad znas kamo odnjet na otkodiravanje
da ili kome odnjeti :)
Panasonici još nažalost neidu (otkodiravanje) al --nigdje-- bar ne u hrvatskoj, pošteno sam se raspitao...a svi ostali idu bez problema.
Jedino bas i nema ih svih u prodaji : k300 nisam nasao na tri mjesta ,kao ni vs3 ili x700 . ne znam da li da trazim vise ovih dana , ili pricekam koji tjedan da pocnu sa blagdanskim akcijama .
Ja k300 trazim vec 4 tjedna i svaki put mi kazu doci ce iduci tjedan i tako me vozaju, a ja polako pizdim... K300 nema vec duze vrijeme i nece ga bit duze vrijeme.. ako neko ima neke informacije o ovom mobitelu, javite pod hitno...= Citat =:
Izvorno postao Router
proizvodi ga Sony Ericsson i ima display u boji. eto nadam se da sam bio od pomoci ;D= Citat =:
Izvorno postao marke
A ni sa time nećeš ništa napraviti. Tek će tada biti navala. Kad god možeš provjeri imaju li uređaj, pa možda i naletiš. A možda dobiju nešto novo u ponudi, pa ti se i to svidi.= Citat =:
Izvorno postao Router
U Galeriji Importane imaju sve uredjaje.Stoje u izlogu tele2.
jučer sam čuo informaciju da je motorola v3 bila u planu ponude TELE2 za postpaid, ali je nešto otkazana, pa neznam kad će (hoće li) doći...
Imaju i vlaskoj u izlogu , ali za prodati nema nista . Zvati cu bas u Importane galeriju da vidim - mozda i ima koji VS3.
EDIT - zvao i ima VS3 , mislim da bi jedan mogao danas samnom prosetati do doma
ja bio danas u prolazu i baš zavirio i nisam vidio X700. ostalo imaju...
Uopće nemaju za prodati nokiu 2600,zna li neko di ga ima za kupiti u Zagrebu????Bia bih jako zahvalna!!!
Kupila sam SE J300i,super izgleda,slatki i mali.Ima više boja.
@ frish-KI && RAUL, molim malo smiriti strasti i držati se teme
Pardon, pardon... :) Više se ni ne sjećam o čemu je bila rasprava.
Enivej, neki tip je na njuzima napisao da iz prve ruke zna da Tele2 priprema fenomenalnu božićnu ponudu od koje će se VIP i T-Mobile zamisliti. Mada ćemo takve informacije prije saznati od usera sa foruma i njuza, nego sa njihovih stranica.
Mozda netko ponudi i V3, nedavno je V3 bio na akciji u Mercatoneu u Splitu za cca 1500Kunica....jedino sto su upute bile na Slovenskom:spin: :spin:
To je super, inače su na Talijanskom. Mislim, ne kužim kako uopće mogu prodavati nešto bez uputa na HR.
Ni ne smiju tako prodavati. Da im dođe inspekcija i to vidi, bilo bi pičvajza.
Da, znam, ali oni to rade otkad su otvorili, znači 2 godine.
Mercatone dosta toga prodaje mimo generalnog uvoznika za Hrvatsku - tako su radili i sa elektricnim alatima . A mobiteli su im iz talijanskih mreza , ako se ne varam .
I ja bih sad najradije o tome, ali polako odlazimo u off, pa ono...
A to da Tele2 u svojoj ponudi uređaja ima uglavnom entry i middle class uređaje, nije istina. Ovo mi se čini kao prilično dobra ponuda. Samo da i kod nas s vremenom počnu uvoditi bolje uređaje, kakve nude VIP i T-Mobile.
tele2 nesto sprema ili neve uredaje da uvede u ponudu ili neke tarife.... nisu za dabe rekli da ovo vrijedi do kraja godine, sigurno poslje imaju nesto drugo na umu...
al poznavauci njih, do samog dana izlaska, nece to sadznati od njih.
Sigurno ce TELE 2 ponuditi atraktivnije pakete jer nevjerujem da ce konkurencija spavati.Mozda se i oni probude iz zimskog sna:fried:
ma normalna stvar da će jedni druge "pokopavati", tako da ja niti malo ne sumnjam da će biti perfektne ponude od svi troje operatera.
kad je bila ta akcija u splitu s V3.(jeli još traje)
Bila je prije 10 dana, a dali jos traje neznam.Mogao si birati sivi ili crni.
joj da bar bude ovak kaj je frish-ki ponudio....
Pa, ne vidim razloga zašto ne bi. Vjerojatno im je jasno da se ne mogu okretati samo korisnicima kojima je samo da imaju mobitel, bez obzira kakav je. Sumnjam da će za Božić početi nuditi baš neku kremu od mobitela, ali kroz iduću godinu već bi mogli.
Kako god okrenes morat ce nesto smisliti za Bozic... VIP i T-Mobile to rade pa ne vidim sto bi Tele2 dobio ako se ne javi...
pa vec su najavili da spremaju posebne ponude za bozic.
Je, dolazi Božić, ali ne očekujte previše. Mislim sve će to biti low-end modeli, kao i do sad. A ovo što je Friški našao na danskom tele2 stvarno zvuči primamljivo, ali mislim, to je ipak Danska i nadam se da ćemo uskoro i mi bit Danska, barem u ovoj sferi ;D.
Par stotina kilometara dalje od nas možeš dobiti npr. nokiu 6630 za 0 kuna ukoliko potpišeš ugovor...
He, znam, ali pogledaj cijenu pretplate, trajanje ugovora, a ono što je najvažnije, to je VELIKO tržište. Na većim tržištima vladaju drugačiji uvjeti. Mislim da je neusporedino s našim.= Citat =:
Izvorno postao gog
ljudi! neznam dali je to stvar do operatera ili ne, zato stvarno nisam znao di da postavim ovo pitanje.
Znači, ima v525, i kad želim koristiti blavi zub sa simpa karticom sve normalno šljaka, međutim kad stavim tele 2 karticu nemogu dobivat ništa preko zuba! onaj znak mi blinka (za bluethoot) sve normalno, ali se ništa ne dešava!
izvinjavam se u naprijed i molim da se pitanje pomakne di mu je mjasto, hvala!
molim moderatora da to izbriše!!!
totalno sam zbriao temu SORRRRY!
a ima nekih prica da ce doc i k750 a po dosadasnjim cijenam mogao bi na pretplati bit oko 100 europljana tak da bi to bilo super ja bih odma isao jednog ugrabit!!
Neki dan mi je prijatelj isao u Tele2 po x700 (njihov najbolji telefon u ponudi), i zna tog lika sta tamo radi dobro, nesta mu je privatno radio... i ovaj mu je reka da bolje da saceka Bozic da ce biti super ponuda, ali nista konkretno nije reko mada ne sumnjam u to.
vec vidim da cu se morat rano dic i cekat ispred ducana da se otvori jer inace sigurno necu doc do tog mobitela...
lol a neznamo jos niti koji ce bit u ponudi
sad treba pričekat biožič pa će biti super ponude
ili bolje znat nekoga tam u centru i rezervirat pa doc na sigurno...nadam se da ce bit k750 sa nekom razumnom cijenom i da cu ga uspijet uhvatit!!!= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
je... a kad nikog neznam
Ima toga u Latviji, Litvi i Estoniji, a oni su otprilike kao mi. Čak nas je tele2 svrstao u istu regiju.= Citat =:
to je ipak Danska
Latvija:
http://www.tele2.lv/handsets.phtml?t...ostpaid_phones
K750i za 75LVL ili 777,85 km
Litva:
http://www.editorial.tele2.lt/?page=...bile_telefonai
K750i za 199LTL ili 416,33 kn
Estonija:
http://www.tele2.ee/handsets.phtml?t...biil_telefonid
K750i za 285EEK ili 131,58 kn
oni su svi EU , tako da bas i nisu sa nama u rangu . ne vjerujem da ce doci nesto ludo od uredjaj , ja bi bio sretan da nadjem obicni k300 negdje .
Aj dobro, živi bili pa vidili
da, ali pogledaj koliko je cijena k750i veca od k300i u tim zemljama... otprilike 2-3 puta (kako gdje), tako da ce vjerojatno i kod nas cijene biti proporcionalno, tako da nema smisla pretvarat te valute, nego samo otprilike usporedit razliku cijena izmedu tih uredjaja u tim zemljama i da se otprilike pretpostavit kolika ce biti cijena SE k750i. Nemojte me krivo shvatit, niko sretniji od mene ak stvarno bude cijena kao kod njih, ali malo je nerealno ocekivat k750i na postpaidu za 131 ili cak 500kn, a k300i je sad 295kn... Medjutim, blizi se bozic i nikad se nezna... drzimo fige...= Citat =:
Izvorno postao brzi
pa neka bude 2 do 3 puta i veca od k300 to bi recimo blio od 600 do 900 kn sto je opet dobra cijena za taj mob...= Citat =:
Izvorno postao marke
ne kazem da nije, odlicna je, ali nije ni slicna onim litvanskim i estonskim, sto i nije za ocekivat... ali otkud uopce ta informacija za k750i? ja sam odlucio cekat bozic da nabavim nekaj u telcu, pa me zanima dali neko jos zna za kakve "akcije u pripremi"?
Na njuzima kruže informacije da pripremaju SE K750i, Samsung D600, Nokiu N70... Samo mi to sve izgleda predobro da bi bilo istinito. Kao iz pouzdanih izvora i to od početka prosinca.
al ko ce jos mjesec i vise dana cekat?!? a i bojim se da ga necu uspjet nabavit (mislim na SE K750i) s obzirom na dosadasnja iskustva sa zalihama tele2: ode u pola sata i onda vise nema! a htio bi iskoristit ove pogodnosti i cijene do 31.12, da ne zakasnim...
Ne znam koji je mjesec kod tebe, ali prosinac je za dva i pol tjedna.
a bozic 25.12. (ak se ne varam)... dobro, znam ce prije pocet bozicna ponuda, al oprosti na nestrpljivosti... ova nokia6610i (kao sto vidis sa strane) sa razbijenim ekranom mi vec dize polako zivac
Ne brini se ti za to kad počinju sa božićnim akcijama. Uvijek je to debelo prije Božića. Možda već krajem studenog krenu.
a na kojim to njuzima? mislim, kak to da niko drugi nezna?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ht.alt.cellular.gsm
a sta mislis da ce poslje nove god, bit skuplje cjen u tele2, ali jeftiniji mobovi?