hvala puno
Printable View
hvala puno
Vjerojatno već negdje piše,ali mi se neda tražiti.
Koji je NAJNOVIJI firmware za D750i?
Najnoviji je R1AA008 za K750/W800 ali za D750 je dostupan za sada samo R1N035
ljudi pa imate Memory Stick PRO DUO 2 GB -> 1.645,00 kn u HGspot-u
Aha.= Citat =:
Izvorno postao imatic
Znači,za sada sam up to date.
kako se provjeri verzija softvera?
LOLOLOLOL! Gle ovo ja kupio od 512mb karticu i nasao sam na netu da se kartica od 512 pretvori u 1gb ! :D:D:D:D Ovako spojite mobitel preko usb kabla na komp i onda desni klik na my computer i onda manage i onda odes disk mangment i nades karticu od moba tamo i trebalo bi ti za nju pisati 512mb i jos s a strane unalocated space i onda format kartice i taj unalocated dodas u ovaj i to je to meni je bilo 509 mb unalocated ! :D
daj link da vidim(o) :-/= Citat =:
Izvorno postao Neo
Upises > * < < * < * (> - joystick desno, < - joystick lijevo) i ne obaziri se sto ti izbornik izabere, samo utipkaj do kraja= Citat =:
Izvorno postao zmija
To ti nije bas sigurno. Neki su cak unistili kartice, a nekima su neki dijelovi bili necitljivi, sve dok opet nisu formatirali i vratili na 500 mb. osobno, ne preporucujem to= Citat =:
Izvorno postao Neo
A zar se ne može na D750i staviti novi softver od K750i??
Moze, al ti to nece napaviti u electromagicu, ne mozes sam jel su kablovi preskupi, nego samo kod nekog tko se s tim bavi (otkodirava mobitele) i platiti 50-100 kn. Al firmware ti je skoro isti, samo sto su ikone malo pomijesane i nema onih t-mobile shortcuta.
kako kada ja odem > ode mi u slike ????= Citat =:
Izvorno postao imatic
odkuda krecem ??
Nista, samo prazan ekran i onda kreni upisivati kako sam ti rekao. Ne obaziri se na menije kud ides, samo utipkavaj
i onda mi ide skidati wallpapere. kuda tebi ode kada idem > ??
kad utipkam desno, ode mi na igre (al na K750) na D750 ne mogu vidjeti jel mi nije trenutno doma (bit ce oko 3)
Probaj ici na Podesenja - Opcenito - precaci i promijeni npr na igre "desnu navigacijsku tipku"
hvala imatic na pomoci!
Hm... Ja imam K750i i R1N035 soft... Skinuo sam driver i program za update i mislio sam da će mi omogućiti update na R1AA008...
Pokrenuo sam program, pratio sve upute i sve je prošlo kako spada...
I onda je update program provjerio moj mob i izjavio da nema dostupnog updejta.. Kako sad to ako je taj novi software dostupan?:-/
Dakle da ponovim: na mobu K750i (iz Vip-a) imam soft R1N035, a želio sam staviti R1AA008...
Razlog zašto sam htio promijeniti soft je da mi BT handsfree slušalica logitech freedom ne radi kako spada s mobitelom... U svakom drugom slučaju BT na mobu radi savršeno... :-/
@TitoPuentes
Vec sam par puta mislim cak i ovdje rekao NE RADI UPDATE PREKO TOGA ako imas mobitel iz VIP-a. Meni su se pojavile sve one crvene Vodafone ikone, pa sam morao nositi u ZG da mi vrate na staro. Bolje odi tamo u vip centar gdje si kupio i reci da oces novi firmware. To ce ti napraviti pod garancijom, i biti ce besplatno (paznja: telefoni iz centara koji se salju u servis idu za SPLIT, tako da ces morati malo duze cekati (meni su iz Pozege slali u ST kad mi je otiso joystick, i cekao sam vise od 2 tjedna)). Ili odi sam u ZG pa ti naprave odma (meni su za 2 sata)
Aha... Ali mobitel nije kodiran, i izvadio sam sim karticu... Ali poslušati ću te... I mogu li dobiti adresu servisa u Zagrebu?:thumbup:
Ni moj nije kodiran, isto kupljen u VIP-u, ali dobije se Vodafone firmware. Adresa je Planinska 2, Zagreb, tel: 01 55 50 320 (tamo blizu veterinarskog faksa)
Zna neko nekog :) ko stavlja nove softvere strah me doma jer mi se nekaj brejka komp pa da mi ne stane usred..trebam ovaj najnoviji za k750 jel
a sta ne odes u servis. I taj koji ti stavlja ce ti isto naplatiti, al ipak je sigurnije u ovlastenom servisu
Hvala, kad skoknem u Zagreb odskakutati ću do njih... Da li plaćaš promjenu kad je mobitel pod garancijom? I koliko to traje? Mislim da si spomenuo oko 2 sata, ali da budem siguran...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao imatic
Ne placas nista ako ima garanciju i trajalo je oko dva-dva i pol sata
Pa negdje sam citao da u servisu treba cekat oko 2 tjedna da promijene pa jel to istina?Ovo u Planinskoj 2?
Ja sam slao K750 na popravak joysticka i trajalo je preko 2 tjedna, ali firmware su mi promijenili za 2 sata, jel sam rekao da sam iz Pozege i da moram brzo ici doma. Tako i ti nesto izmisli i eto, bit ce ti brzo gotovo
Evo jos nesto vazno. Kad sam prvi puta pravio update preko SonyEricsson stranice dobio sam one ruzne Vodafone crvene ikone (makar je mob nekodiran kupljen u VIP-u za 3300kn). Odneo sam ga u ZG da mi stave novi firmware.
- ovih dana je izasao novi software za update. Morate ga skinuti na PC sa neta (cca 30 MB) i onda pravite update telefona. Danas ja idem probati ponovo staviti preko tog novi firmware (R1AA008), pa sta bude, ako se opet pojave one ikone, odnet cu ga poslije Nove godine u ZG opet. Kad je zavrsio update, sve je ostalo po starom, ni traga od Vodafona, a firmware se promijenio na R1AA008. Ne preporucujem onima koji imaju mob kupljen u VIP-u da rade update ako nisu iz ZG ili ako ime se neda nositi mob u servis ako dobiju te Vodafaone ikone (mislim da su meni u servisu napravili cisti flash telefona, tako da je izgubio svaku povezanost sa Vodafonom.)
Mozete probati staviti taj novi firmware jel popravlja mnogo gresaka:
= Citat =:
R1AA008
- Released on SEUS for the W800 around 2/12/05.
- Released on SEUS for the K750 around 9/12/05 (EU4 only).
- (Note: Users are currently having difficulty performing R1AA updates via SEUS for the K750 firmware. Please check the latest posts for additional information)
- Fixes MS Duo file transfer issues.
- Rotating and zooming into pictures is faster and displays an egg timer whilst processing.
- Menu navigation (particularly when displaying thumbnail images) feels faster.
- External speaker sound level increased
- Headphone sound level increased (by approximately 1 bar)
- Reduction of noise when playing low volume MP3s
- Further Contrast / Gamma modifications have been made to the display to improve screen image quality.
- Software versions:
LCD 0
Camera 4.5
ITP CXC 125 932 R1E
Evo,danas sam kupio MS od 1GB!
Prva liga! :thumbup:
Ali me namučio sa trpanjem glazbe! Ja ostavio 250MB da se "ubacuje" i,nakon što je završio,skužim da je samo oko 20% pjesama ostalo unutra.
Ostatak se obrisao kada sam odspojio kabel.
Tako sam morao kopirati 50 po 50MB.
Ali dobro,to su samo manji problemi.
Sad napokon imam dovoljno memorije!
:spin: :spin: :spin: :spin: :spin:
Ajoj, blago tebi :) koliko si platio?
ja razmisljam da si uzmem 128-512 ne znam jos
poslije Bozica kad bude para odlucit cu ;)
Super... Hvala na svim informacijama... Samo još jedno pitanje: Treba li stvarno vaditi sim karticu kada mijenjaš soft preko kompa?
Da, sa ovim novim Update Software-om (SEUS) treba, sa ovima starijima se nije trebalo. I sta oces probati? Ajde javi rezultate
Pa mislim promijeniti soft, a ionako idem u Zagreb slijedeći tjedan (vrlo vjerojatno) jer bih volio pogledati neku auto instalaciju za SE kod njih... Da li u planinskoj samo servisiraju ili imaju i prodaju?
OT: pa jel ti živiš ovdje u forumu?
Javim rezultate...:thumbup:
ima pokraj neka trgovina al to je samo veleprodaja. Meni su rekli onda adresu gdje mogu kupiti isto te stvari. Ne znam sad gdje, zaboravio sam
OT: aha, :) ma non stop sam tu, kad nemam sta drugo raditi :)
Rezultati su da je na moj mob i dalje instaliran najnoviji soft i da nema update-a... Pih...:-/
Kad budem u Zagrebu gibam u planinsku... nema mi druge...
Da, to znaci da ipak imas Vodafone firmware, jel sam ja jucer sebi stavio obicni preko tog updatea, a za T-mobile i Vodafone nije jos izasao. I sad sam 100% siguran da ako budes pravio update preko neta, da ces dobiti one crvene ikone ;)
SanDisk,Magic Gate,1GB.= Citat =:
Izvorno postao imatic
664kn
http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?string=memory+stick
Sad sam nakrcao stotinjak MP3-ca i pedesetak video clipova,i još imam 500MB slobodno!
Kartica je prva liga! :mega:
BTW. Namučio sam se ko pas dok ju nisam uspio naći u Splitu!
Samo ju je Ve-Mil imao! Nikakav HG-Spot ili Formel ili tko sve ne!
Ponuda u St je jednom riječju KATASTROFALNA!!!
Iste sam probleme imao dok sam tražio MMC od 128MB za Nokiu 3660!
:sheriff: :sheriff: :sheriff:
No dobro,što je,tu je. Sad ga konačno imam i preporučam ti da ne ideš ispod 512MB! To je oko 400kn za SanDisk ili 500kn za Sony. Obadvije kartice su praktički iste.
:beer:
Onda odustajem od toga... Osim ako saznaš naćin da zaobiđem to ogranićenje i preko programa instaliram nebrandirani soft...:cyborg:= Citat =:
Izvorno postao imatic
Electromagic, Planinska 2 ZG, i reci da ti stave cisti firmware ;) ili odnesi gdje si ga kupio i reci isto ;)
samo preko boxa...nažalost= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
Meni su u Electromagicu stavili cisti firmware, a mob pod garancijom= Citat =:
Izvorno postao Inovator
ovako, imam pitanje... da li je ovaj k750i u vipu brandiran na vodafone i dali je kodiran na vip? u biti, to su dva pitanja, ali nema veze... Znam da dok je kostao 3200 ili 3300kn nije bio brandiran ni kodiran, al me zanima sad ovaj od 2500kn? Mozda je i to razlog padu cijene?
Jel se moze namjestit da kad dobijem poruku da mi sam napise 1new message il nesto a ne da napise pocetak prve recenice?
Nije brandiran na Vodafone nego ima neke dijelove vodafonovog firmwarea unutra. Ikone izgledaju sve normalno ali kad pravis update dobijes crvene ikone. Citaj malo postove unazad= Citat =:
Izvorno postao marke
Nije zakljucan na VIP. Razlog snizenja cijene je pojava W800 (koji sad kosta 3300) a on ima karticu od 512 MB a ne bi bilo logicno da imaju iste cijene
Kad dobijes poruku pise "Privatna poruka, Salje: (broj ili ime od koga je poslano) i Procitati sada?" Ne znam otkud ti to da pise prvi dio poruke.= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
hvala na odgovoru... ma znao sam da nije prije bio kodiran ni brandiran, ali nisam bio siguran sad kad je pojeftinio jer znam da su jedno vrijeme bile iste cijene K750i i W800 (3300kn), pa mi nije bilo jasno zašto je pojeftinio i to za 800kn... ali hvala još jednom... trebo bi ga dobit za božić pa zato i pitam...= Citat =:
Izvorno postao imatic
Imas neki link za skinut taj program(zastita poruka sifrom)?= Citat =:
Izvorno postao scooby-doo
E da i jos jedna stvar.Neke slike koje sam slikao kamerom nemogu vise otvoriti,nacrtan mi neki mali covjeculjak a kad hocu otvoriti tu sliku sve je crno wtf?Nadam se da novi softver to rjesava!
To ne postoji za K750 i nije nikako moguce napraviti. Ima samo program za zastitu slika passwordom= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
probaj staviti novi firmware, mozda rijesi problem sa slikama
A nema neki lik to prije bio napisao pa mislio da ima..e da ovo za poruku zaboravio napisat kuzis dode mi sms.i odma mi otvori izbornik new events i onda pise od koga je i pocetak poruke??
za zakljucati nije nikako moguce, vjeruj mi ;)
A ovo za poruke, da, ako imas namjesteno u postavkama (imas "skocno" i "novi dogadaji". Napise ti od koga je poslano i prvih par slova poruke. Ali oni K750 kupljeni u VIP-u kad se stisne ona tipka u sredini spajaju se direktno na internet (moji favoriti). Ja sam probao to maknuti, ali nisam mogao/znao. Sad kad imam ovaj novi cisti firmware, kad pritisnem tu tipku, dobijem izbornik sa 3 podizbornika - Novi dogadaji, Moji precaci i Moji favoriti
k750 kupljen u vip-u je cisto smece.
jedno pitanje... kada radim update preko ovog Seus-a (to sam i napravio i imam najnoviji R1AA008 software) dali je moguće da imam hrv. jezik i kako? Jer mi sad nudi samo engleski i još neke...
Ne znam, ja sam isto pravio i uvijek od kad sam kupio imao sam hrvatski jezik. idi kod nekoga tko odkodirava mobitele da ti stavi cisti hrv. firmware ili ako imas garanciju u Electromagic ;) (100-120 kn)
pa nisam baš tolko željan našeg jezika da bi i platio za njega... ma kupio sam jučer mob prek oglasnika od nekog lika i mob umjesto onog Quickshare ima Vodafone znak, znači da je kupljen u vodafoneu, ali u samom softveru moba nema ni traga vodafoneu, znači da je već stavljen čisti firmware. Čak i onaj središnji gumb (iznad joysticka) ima onaj okrugli vodafone znak, ali pritiskom na njega odvede me u ono moji prečaci i još nešto tako da je valjda stavljen već prije čisti firmware, i bio je hrv. jezik, ali danas sam ga update-ao i imam najnoviji soft ali bez hrv. jezika... nema ni jedan način preko updatea da ostane naš jezik?= Citat =:
Izvorno postao imatic
da, bio je vodafone brandiran i onaj sto ga je otkodirao stavio je cisti firmware. Jesi u update-u stavio ono na pocetku - Hrvatska. Ako jesi onda stvarno ne znam.
mislim da jesam... ništa me ne košta da probam opet... hvala na pomoći...
opet napravio upgrade i nece... jel zna mozda neko drugi sta je u pitanju?
Sory nisam bas skuzio :licklips: jel mogu namjestit da kad dobijem poruku da samo pise 1 new mesage?= Citat =:
Izvorno postao imatic
odi u podešavanja i tamo pod "novi događaji" odaberi skočno...= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
Rjeseno..tnx
nema na čemu.. nego jel neko zna di se nalazi "brojač poruka" na ovom mobu.. di piše kolko sam poslo i primio poruka... znam da sam to negdje našo i igro se s tim, ali više ga nemogu nać da me ubiješ...= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
Podesenja - tab Pozivi -Trajanje i trosak - Brojilo poruka
hvala, ali našo sam ga nakon što sam postao ovdje... nema mi logike da se Brojač poruka nalazi pod Pozivi?? ali nema veze... hvala na pomoću...= Citat =:
Izvorno postao imatic
Pa tamo broji sve, i pozive i poruke, makar bi bilo logicnije da je pod Poruke, al eto ;)
kako stavit novi software i nisam siguran da sam dobio tu noviju verziju software-a.kupio sam mob u ducanu.= Citat =:
Izvorno postao imatic
citaj malo postove unazad, sve sam objasnio ;)
Jel zna netko koja je u ovom trenutku zadnja verzija softa od K750i?
najnoviji ti je R1AA008, ispravlja neke glavne greske, ja ga nekidan stavio ;)
Čisto sumnjam da je to najnoviji. Ja imam jednog ispred sebe sa softom R1N...
joj, nekidan napravio update. Ovo je najnoviji vjeruj mi
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737
Vidim da link trenutno ne radi pa evo:
= Citat =:
R1AA008
- Released on SEUS for the W800 around 2/12/05.
- Released on SEUS for the K750 around 9/12/05 (EU4 only).
- (Note: Users are currently having difficulty performing R1AA updates via SEUS for the K750 firmware. Please check the latest posts for additional information)
- Fixes MS Duo file transfer issues.
- Rotating and zooming into pictures is faster and displays an egg timer whilst processing.
- Menu navigation (particularly when displaying thumbnail images) feels faster.
- External speaker sound level increased
- Headphone sound level increased (by approximately 1 bar)
- Reduction of noise when playing low volume MP3s
- Further Contrast / Gamma modifications have been made to the display to improve screen image quality.
- Software versions:
LCD 0
Camera 4.5
ITP CXC 125 932 R1E
e kad smo već kod softwarea... kolko često oni stave neki novi? šta misliš kad bi mogo izać neki noviji software? da mi još poboljšaju kvalitetu filma (npr. 30fps) i recimo drastično povećaju glasnoću mp3-ca kad slušam u playeru...
ovaj sa ja stavio prosli tjedan, tako da bi novi mozda za mjesec-dva. ovaj ti pojacava, citaj: "external speaker sound level increased", mislim da nece vise
vidi ovo: http://myforum.lasyk.net/showthread.php?t=21479
da, znam, vidio sam i povećali su već i video sa 9 na 15fps.... ali ja sam ti jedan od onih djetinjastih: JA BI JOŠ!
EDIT: uuops, sorry, nisam ipak vidio taj link... mislio sam da si dao link gdje piše šta je sve novo s novim softwareom... a što se tiče tih zvučnika, šta će mi to? ja bi samo da se moja mp3-ca čuje recimo na ulici...
a pa dobro ovo je ipak mobitel, ne digitalna kamera ;) mozda bude u sljedecem firmwareu
Pa dovoljno je glasno, barem za mene, a o slusalicama da ne govorim, predobra i glasan zvuk
ma slušalice su presavršene, ali kad sam vani dosta teško čujem pjesme... kak si namjestio onaj equalizer?
i, ne, pa ja ni ne tražim da bude digitalna kamera... ali još to može ić na bolje... ma prosto me srce boli kad vidim video clip recimo N70... ali nema veze, mob mi je stvarno fenomenalan i nebi ga mijenjo ni za jedan drugi... samo govorim šta je moglo još bolje...
Hm... Jedini problem koji ja imam s mobom je nepravilan rad s Logitech freedom slušalicom... A ne vidim da je novi soft bolji po tom pitanju od starog... Sutra planiram otići u Zagreb, zvao sam servis i rekli su da će mi srediti promjenu soft-a za pola sata, ali sad si mislim da li ima potrebe da bilo što mijenjam dok se ne pojavi neki soft koji se više bavi BT dijelom mobitela? (retoričko pitanje)
Ima li još netko navedenu BT slušalicu u kombinaciji sa SE k750i mobom? Sa ostalim mobitelima slušalica radi savršeno... Sa mojim se poveže i sve radi super, ali se nakon nekog vremena otpoji od mobitela i kad dobijem dolazni poziv ne mogu se javiti na slušalicu, a kad se javim na telefon čujem drugu stranu ali ona ne čuje mene...:-/
I za kraj pitanje: kad mijenjaju soft u servisu da li svi podaci ostanu sačuvani ili ih izbrišu? (znam kad bih isto napravio kod kuće da bi mi podaci ostali sačuvani, ali nikad se ne zna)
I update: planiram si kupiti onaj nastavak za mob koji daje 3,5mm izlaz za slušalicu pa ako ga je neko negdje vidio u Zagrebu da mi javi... Prije je rečeno da ga ima u King Crossu pa ću ga tamo sigurno provjeriti, ali ako ima još koja adresa, više je bolje... Svakako planiram posjetiti EM trgovinu u Amruševoj ulici...:rolleyes:
Pozdrav...:)
u king crossu imas slusalice za w800 koje ti imaju taj izlaz
oko 280 kuna su ti
evo ja sam ih uzeo prije 10-ak dana i super rade
imam i onu kazetu sa izlazom pa si ga spojim na to i slusam prek radija u autu a kaj je najbolje sluzi i ko handsfree preko svih zvucnika
kako to handsfree? preko kazete? :bunny:
Meni isto treba taj mali prikljucak, ne trebaju mi slusalice, zadovoljan sam sa ovima, a ne kupuje mi se preko eBaya
izgledaju ti ko ove obicne samo tamoi gdje je na starima mikrofon tu ti je 3,5 mm uzlaz u koji mozes ustekat slusalice, zvucnike, kazetu; bilo kaj s tim izlazom. nisam nigdje vidio za kupit samo onaj mali nastavak.
a tu kazetu imas za kupit za 10-15 kn i ona ti sluzi da prek nje slusas cd player, mp3 player; bilo kaj s 3,5 mm izlazom
imam cd player u autu samo me zanimalo kako si to napravio pomocu kazete napravio handsfree :) :)
Odustao sam od promjene softvera jer ne bi riješio moj problem, a nije baš veselo čitati probleme koje su neki imali... A nekima je radio super... A nije mi se isplatilo riskirati...
Kupio sam si držač za auto, handsfree slušalicu, a nastavak za 3,5mm jack nisu imali trenutno, a prodaju ga po 230kn...
Eto toliko od mene... Dobar tulum vam želim za staro/novu...:thumbup:
E de mi sad objasni, koliko si platio drzac za auto? I jel se sta mora busiti po autu (zato sto je novi i ne zelim neke rupe po njemu)
A sto ce ti handsfree, pa imas ga kao slusalice (tako ja nekad kad se vozim)
- i ovaj nastavak, to samo nastavak ili slusalice+nastavak?
Ma u tom slučaju je najbolja BT slušalica.
Nego sad smo već debelo off, pa bi bilo dobro da se otvore neke nove teme za tu dodatnu opremu...
ovak, imam jedan problem
htio bi updejtat firmware na svom mobu. radi se o SE k750i. mob je kupljen na crno. kad se spojim na onaj SEUS slijedim sve upute al mi kaze da ja imam najnoviji sfirmware, sto naravno nije tocno. kak da updejtam to od doma? neda mi se ic do elektomagica i davat im 100 kuna za to.
koji imas firmware? Znam za taj problem onih koji su kupili preko oglasnika da ne mogu praviti update jel im kaze da imaju najnoviji (a nemaju :))
Mislim da ti je jedino rijesenje Electromagic i 100 kn ili www.seuniverse.com i 75 kn
ak stavim kompletno novi firmware u elektromagicu, ocu li kasnije moc normalno updejtat preko neta?
da, kao sto sam i ja stavio (i ja sam prije imao vodafonov) i sad nekidan sam bez problema stavio najnoviji R1AA008
samo trebas traziti da ti stave novi "cisti" firmware ;)
Da, treba se bušiti (180Kn košta), ali pošto se meni isto tako ne buši (a pogotovo četri rupe) otići ću do servisa i pitati ih imaju li kakav držač za držač za auto :D koji bi se montirao na tablu i onda bušio...= Citat =:
Izvorno postao imatic
A nastavak dolazi zajedno sa slušalicama... Bar mi je tako prodavač rekao...
imam ja neki u autu crni ima samo Volkswagenov znak, nesto kao magnet pa se zaljepi na tablu. ali ne drzi ove nove mobitele sa novim baterijama, samo stare (3310, T10...)
Čekajte malo, o čemu se ovdje govori?? Softveru ili bušenju auto armature?
budemo o softwareu ubuduce :D obecajem ;)
mob je sasvim pristojan i kome je dosta jedna kamera odnosno ne preferira video pozive :thumbup: a soft je čist zadovoljavajući - puno brži nego neka razvikana imena mobilne industrije-aah
brz jeste iako zna stekati!
Recite mi dali je R1K001 verzija ok? Ili bi trebao updatati?
Evo ti tu svi firmware-i= Citat =:
Izvorno postao Sonyson
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737
Kak se uploadaju igre sa kablom?
premjestis fileove u "Other" folder, otkopcas kabel, odes u Other folder i samo instaliras ;)
Tnx tak sam i probao prvi put al mi onda rekao da nemam nista u tom folderu..fora je u tome da treba odstekati kabel..
Kak spojim mob i fma prek usb kabla koji port treba stavit?
Nakon stavljanja novog softa nestao mi zvuk dok se slika, da bi se kasnije opet pojavio kak da ga sad opet iskljucim?
Kod D750i jednostavno se isključe svi zvukovi, dužim pritiskom na #.
ista stvar i kod k750i, da ne bi bilo zabune...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI