= Citat =:
Izvorno postao Hacker
Što fali punjenju šuta ?
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Hacker
Što fali punjenju šuta ?
trebaju sredit sudce stvarno su retardirani svaki dodir je prekršaj
= Citat =:
Izvorno postao ijelec4
istina , a ponekad kad bi trebali suditi prekršaj ne sude ...
znali ko kada će doći i kakav će biti . trebao bi doći za kojih mjesec i deset dana negdje na početku 11 mjeseca ili se varam:comp: :comp: :comp:
evo igrao fifu 2007 igra je fenomenalna,bolja od pes5 sad čekam da vidim šesticu
pes će izaći prije poćetka 11
ja vec igram we10 i igra je odlicna,nema vise onih glupih sudaca,igraci ciljaju,realni pokreti,brzi pocetak nakon faula ma super,jos ima nippon chalange
Ako sam dobro informiran PES 6 izlazi 20.10 i to za Xbox 360 i PC, PS2, PSP i Xbox . PS3 verzija se ne spominje .
Izgubio sam negdje dvd od pes5, i sad mogu igrati samo na kompu na kojem je instaliran, jel ima tko ideju kako da prebacim to na drugi komp i da radi, probao sam sa crackovima i nocd patchevima, ali nije išlo, probao sam i iz regedita kopirati sve što je imalo veze sa pesom, ali nije uspjelo.. Neke igre rade bez problema, samo ih treba kopirat, npr. football manager, pa ako netko ima ideju... :spin:
mislim da ti treba onaj pes.exe sto si ga prekopirao sa crackom a njega vise na kopu nema pa tako da od toga nema nist
Što mislite dal će biti Juventusa u PES 6 ?
Konami Digital Entertainment potvrdio je da će PES6 za PlayStation 2, Xbox 360 i PC-DVD verzije biti pušten u prodaju 27 listopada, a za PSP i Nintendo DS verzije nešto malo kasnije.U najnovijem nastavku očekujemo povećan broj licenciranih timova kao što su Češka, Francuska, Australia, Engleska, Italia, Argentina, Špaljolska i Švedska, te klubovi Sporting Lisbon, Benfica, Olympiacos, i Manchester United. Važno je napomenuti i da će next-gen pes 6 izaći samo na Xbox-u 360.
cropes...
da ali samo za ovu godinu ima Xbox 360 eksluzivu.
tako da će sigurno Pes 6 izaći i na playstation 3;)
pa spomenuo sam negdje "we: pes 2007"
= Citat =:
Izvorno postao Lich
će tko odgovoriti ? :)
pa normalno da ce bit,nas kolko ima liga na netu koje se nastavljaju i svako ima svoj klub, mislim da je prosle sezone pobjedio lik sa juventusom na cro pesu.
ako ga i neće bit biti će napravljen sigurno u nekom patchu..a možda će i option file pasati s 5-tice
Juve će vjerojatno biti na free ili pod Other Teams , vidjet ćemo .
ma morat ce biti juventusa, negdje ce ga vec ubaciti...tko zna mozda zbog njega stave cijelu drugu talijansku ligu :)
to sa drugom ligu bi im bio glup potez i to nema sanse da ce zazivit.
e pa šta nije izašao pro6
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=21895
nije! po dvjestodvanaestiput..izlazi 27mog
= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
nisam baš preveć informiran... kakva će biti razlika u pes-u koji će da izaže za xbox 360? ovisan sam o toj igri pomalo. nabavljam xbox ako će da bude nešto puno bolje. koja je razlika?
nikakva,mislim.........
jedino ako imas hdtv
nadam se da nije prevelika razlika, ali tko ga šiša!
pes 5 me živcira do zla boga. suce bih one zatukao jer su katastrofalni i živcira me to što nema fer play igre. na 6 zvjezdica oni najšugaviji igraju skoro kao ti ako imaš mnogo bolju momčad od njih. i kada neki šugavac bude brži od nekoga moga s velikim speedom npr. martins iz intera i onda me stigne neki krelac. i ne volim te offside jer igrači ko mutavi lete u offside, a sudac to odsudi tri tjedna kasnije da je offside. i da bar uvedu još novih poteza. marsellian ruolette mi je zakon! u svakom slučaju igra je bolja od fife.... pes 2 je bolji od fife 2006... ma čak i iss 2 sa playstationa jedinice je bolji od svih nastavaka fife... možda je fifa 2001 je malo bolja od iss-a
sto vise PES izlazi to je kompliciraniji. nema do issa-a na play1!:thumbup:
inece i mene puno toga zivcira pogotovo ono sto Cvigs kaze o brzini igraca. mrzim kada na 6 zvjezdica najsporiji igrac na igrici pretrci najbrzeg, zaleđa su mi nerealna, a prekrsaja na utakmici ima vise nego na zadnjem derbiju hajduk-dinamo
a sve ovisi kako igras= Citat =:
Izvorno postao zicozg
kada je tek izasao pes5, ja sam se zivcirao kako toliko prekrsaja, jednostavno ostala navika igranja sa pes4 sto naravno nije palilo na pes5
i nakon dosta praxe, nauci se shema i nema vise prekrsaj svaku drugu minutu
ma samo nek dodje pes6....sto prije to bolje :spin:
ma sve se to da izvjezbati, ali doista zivcira svaki kontakt, cak kada i ne zelis napraviti prekrsaj, igrac ga sam napravi.
Jedno pitanje vezano uz PES 5?
Kako promjeniti vrijeme u običnom meču kad igraju dva igrača, ne mogu to nigdje naći
pod match time!!= Citat =:
Izvorno postao BELIN
Može li malo detaljnije, ja to ne mogu naći.
E imam jedno pitanje.
Kupil sam gamepad i kak ga sad da napravim da s njime nastavim igrat master ligu.
@ BERLIN to ti je tamo di biraš na kolko zvijezdica ćete igrati i te postavke...
mpalajs..kak misliš nastavit master ligu...pa zar drugačije igraš master ligu od ostalih...lol..
odi u folder di ti je pes... i tamo imaš settings..i tamo si nariktaš gamepad...i grafiku..
kao sto ti je vux rekao odes na buttton configuratio i pise keybord odes na to i ako ti je iga ocitala joystic samo stisni desno ili lijevo ipisat ce ti 2 axis 8 button,valda ti je jasnije sada
daj zaključajte temu netko ne kuži razliku između 5 i 6