a tek ja ........
Printable View
a tek ja ........
...grafika je za poludit... "krompirko", hvala na screenshotovima...
...pa vjerojatno oko 3-4 GB, pa će dolazit na DVD-u...= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Evo link je popravljen, odite skinuti...
evo vako, ja mislim da na MX geforce 4 neće radtiti jer ti je potreban shader 1,2 ili čak shader 2,0 tak da će minimum za igranje biti ATI 9550 i nvidia 5900
i oni koji imaju te grafe će im zapinjati na minimalnim detaljima...
:(
sestricna mi ima ati 9600xt i p4 HP 2,8 sa 512 ddra
to bi trebalo sljakat
sam ko ce ic do Lukšića :zbunj:
uzmeš neku letvu, prikvačiš ju odostraga na auto, na to kraj letve staviš kameru, provedeš šnjuru do auta, u autu staviš neki TV, i šta če ti komp... imaš NFS ULTRA GT 2,0 upgrade... itd
netreba ti komp, grafika odlična, čak imaš i realističan volan... hehehehehe
i igra je tooliko realistična... LOL
framerate veći od 1000, nikad trzanja... itd itd.
Evo ako zelite voziti sa drugim autima u demou:
http://nfs-action.gamaxx.de/nfs-acti...teg.php?cat=26
Ja nisam jos probao, nemam vremena ali cu veceras......
Kolika je velicina demo verzije?
544MB, procitaj malo po prijasnjim postovima....
kako se ubace auti u igricu. ja sam probao pa ne radi
Neda mi se prevađati:= Citat =:
Izvorno postao Snake
= Citat =:
Just select the car of your choise, back-up and replace models\gameplay.bin and it will either replace the tollboth race, or viper getaway.
Dosla ful verzija!!!
doso je Black Edition i nekakav na 4 cda
ak nekak nemam mjesta
pa ono
sta sad
Evo ovako...
15.11 je izasao NFS MW Black edition (Collector edition) odnosno američka verzija sa bonus DVDom, filmovima kako se pravila igra i sve...
Ja sam počeo skidati odmah 15 i sad je lijepo na mom kompu i igram je...
Igra je fenomenalna, ovo ne da je cijela verzija, ovo je produžena verzija.
Kad sam se ja spojio bilo je oko 200 seed i oko 150 leech te sam upao u dobre brzine skidanja...
a juče kad sam išao provjeriti bilo je 500 seed 26000 leech, a sad, odnonso danas je 700 seed 50000 leech... tako da bilo ko da se sada spoji, neće peace of cake....
Ujedno, danas izlazi standardna EU verzija pa se onda potrudite biti među prvima koji će ju početi skidati, jer ako počnete kasnije smatrat će vas kao damn leechere i nećete dobiti pristup...
KOji su dodatni auti u black editionu?
pise ti na strani il dvije prije
krompirko,imas pm, daj se javi sto prije, od gotovo zivotne vaznosti je!!!pliz
E ovako, vec 20ero ljudi oce da im snimim tu igru...
a ja budala napisao da ju imam... e vise to nikad necu napraviti...
inace, organizirat cu natjecanje... pa ko srusi moj rekord u NFS demou, taj dobiva igru...
javim se tokom dana... sad imam mnogo posla... (do 24.00)
...hebiga, tak ti je to :) ...= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
...a jel ima ko za PS2...
damn,ja nemam nfs demo...e, ajd mi bar reci odakle si ju skinuo...
ak uspijem nabavit demo, javim ti se...
Imas u prijasnjim postovima, malo pretrazi....
http://www.gamespot.com/pc/driving/n...ml?sid=6139623
Ja sam sad dobio DSL (iskon, najsporiji) ali imam lijepo 60 dana flat-rata pa se bacam na skidanje. :D
ocu li ja moci igrati igru sa ovom konf.
P4 2.4gh
Radeon 9800pro
512rama
da, lijepo ce ti letiti auti... heheh super ce ti biti...
kakva je razlika izmedju te black edition i obicne verzije...
BE ima vise auta, neki su "tvornicki" tnirani do maksimuma, ima neki bonus DVD itd....
Uglavnom nesto kao collection edition....
Uz bonus dvd tu je i cd sa sountrackom iz igre...
gdje ima za skinut full verziju?
http://thepiratebay.org/details.php?id=3409756
Samo je bed doći nared.
Ja Nisam uspio u 2 sata čekanja. Treba mi neki drugi torrent, pliz ako itko ima da podijeli.
Imam ja, postam vam navečer, pošto sam na laptopu jer naravno kod mene nema struje, veličina je 3.97gb i molim vas da mi ako netko skine tu igru pošalje poštom, ja poštarinu platim. Radi se o Black Edition
Ako ću ga moći skinuti (jer s onog linka još nisam uspio) onda dogovoreno.
Ili još bolje dajem igru za igru. :)
E ljudi i za mene isto vazi,ako neko skine neka posalje postom!za podatke neka me kontaktira na ovaj mail gandrap@neobee.net
Tko obori moi rekord u prvoj stazi (sa porsheom) (sprint staza) u demo igri NFSMW
dobit će na poštu cijelu verziju NFS MW black edition...
Dakle moj rekord je 1 minuta 38 sekundi 40 stotinki.
Narvno priložite screenshot...
Znam da ćete me zajebati, ali tko vas j**** vi ćete moći igrati a ja nažalost ne, evo od mene dva linka, pa preko jednog ćete moći skinuti sigurno
http://www.torrentspy.com/directory....or+speed&pg=21
http://www.torrentspy.com/directory....or+speed&pg=19
3.97gb
@krompirko evo ti moj rekord. kad ces mi poslat black edition??:comp:
[img=http://img504.imageshack.us/img504/4020/rekord4to.th.jpg]
Evo sad bas gledam, pa provozim se ja jednom autom, kontam imam 1,40, pa drugi put, 1,38 pa mi sve to nekako lagano, i odem na moje rekorde (di sam stavio skrinšotove) i evo...
http://img501.imageshack.us/img501/1...ord29qo.th.jpg
dakle sorry, ali je 1,34,35
i molim te, napravi mi sljedeci put kad skrinsotas ovaku sliku... a ne onaj skrinsot di ulazi u ciljnu ravninu...
ok?
sorry
inače, u ponedjeljak cu ti poslati vjerojatno igru (ili utorak, da ne ispadnem pi*da)
a svi ostali koji oce neka obore ovo...
jer jednostavno nestignem preko tjedna, a u ponedjeljak cu vec jednoj legici slati neke stvari, pa mi je usput na posti...
javi mi se na pvt za adresu...
Evo vako... Snake, bas gledam nesto tvoju sliku...
pa me zanima samo jedna cinjenica...
Mislim, jaaako mi nesto tu smrdi sa tvojim skrinšotom...
Čini mi se ko da si ga falsificirao...
a to vidim iz sljedečega:
Informacije o slici:
File change date and time: 2005:11:18 21:44:41
Software: Adobe Photoshop 7.0
U prijevodu, ako recimo napraviš screenshot u igri i to snimiš na hard, makar ga snimio i preko photoshopu, neće se snimiti nikakve informacije o slici, ali ako obrađuješ sliku, onda će photoshop napisati sam ovo što je napisao...
vrijeme obrađivanja slike je oko 9 sati i 44 minute, a sliku si postavio na net, odma 5 minuta poslije...
pa sad, ili si ti napravio sa photoshopom druge brojke (što je stvarno vrlo jednostavno i moguće)
pa bih te sad molio da napravis jos jednu voznju po prvoj stazi i screenshotas mi nakon što završiš utrku... i ak si ovo postigao, ocito dobro vozis... (kao ja) pa ti nece biti problem napraviti vrijeme BAREM manje od 1,45,00
i sljedeću sliku koju skrinšotaš skrinšotaj ju kao ja... onako kad prođe kroz ciljnu ravninu... jer se ta slika po meni ne može krivotvoriti...
E kada ja skinem igricu imat cu najbolje rekorde. U NFSU2 sam imao vrlo dobre rezultate.
Vjerovali ili ne tu sam igricu igrao 15h u komadu. Dobro ste procitali 15. Kada sam se skinija sa kompjutera imao sam osjecaj da ce mi oci ispasti i da ce mi glava puknuti. A prsti su mi od kontrolera utrnuli da ih nisam slijedeca 2h osjecao.
@ krompirko
Za ovu moju konf. sto kazes da li cu je moci igrati na prosijecnim detaljima:
Procesor- P4 2.4ghz povecan na 2.6
RAM- 512mb
Graficka- radeon 9800pro povecana memorija i radni takt
Moci ces igrati na visokim detaljima...
A SADA idemo SNAKEu ocitati bukvicu...
Evo ovako snake... dosta sam promatrao tvoju sliku, i onda sam skuzio da ti pise udaljenost od 2. plasiranog auta...
i odlucio sam odvoziti nekoliko voznji da vidim kako auti idu... i evo rezultati...
auti u NFS uvijek idu istom brzinom i gotovo u isto vrijeme zavrse...
ti si imao vrijeme od 1,38,18 sekundi a 2. plasirani auto je bio iza tebe 800 i nešto FT
a kad sam ja mjerio kod mene, evo kako je ispalo:
na Easy...
1,40 i drugoplasirani iza mene 2600Ft
na medium ili intermidiate:
1,39 i drugoplasirani iza mene 2100Ft
i na Hard:
1,40 i drugoplasirani iza mene 1500Ft
Sto znaci, da bi imao vrijeme od 1,40 sekundi, mora 2. plasirani auto biti najmanje 1500Ft udaljen od tebe (distansa za koju si ga ostavio)
a koliko vidim kod tebe je 800 Ft, znaci da si napravio FAKE!!!
i stoga neces dobiti igru...
bas sam sa Vandalom komentirao ovo tvoje i onda je on odlucio napraviti jedan test, kako falsificirati screenshot...
i evo ti original
http://img506.imageshack.us/img506/6...ord36fg.th.jpg
a evo ti laznjak:
http://img506.imageshack.us/img506/3...fake8mu.th.jpg
Upute kako postici tu brzinu:
Igrati na gamepad, ne proklizivati i manualno mijenjanje brzina...
sta ti nudis igricu ako netko srusi tvoj rekord ? tko placa postarinu ?
Ja placam postarinu 15 kuna... eto, ali koliko vidim ako ćete i dalje falsificirati, natječaj se može zatvoriti...
meni se igra trenutno downloduje i vec si se poceo izavlacit na filsificiranje, nema veze samnon i ostalima... ja cu sutra da se igram i postarina za kanadu je mnogo vise od 15 kn :D znaci ako srusim rekord saljes igru za kanadu ?
to se vidi i po velicini slike...= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
MA to sam ja isprobavao da bude sto bolja kvaliteta.....moglo se to bolje optimizirati...= Citat =:
Izvorno postao muras
imam jedan problem...danas sam nabavio nfs i ne radi mi....tj.veli da trebam ubaciti cd u cd-rom a kad ga ubacim opet isto....nema cracka nigdje samo jedan file DIAG (application) na koji kad kliknem desnim klikom miša piše pod description: SafeDisc SRV Tool APP šta moram napraviti da bi mi radilo?????
Jeli to mozda CLONE CD?!?
Ako je trebas snimiti preko deamon toolsa a ako slucajno nije onda zadavi pirata....
Mountaj image a onda skini file zvan sd4hide. Kada ga pokreneš odi na "hide" i onda pokreni igru i :D
A sada mi za nagradu može netko dati download link/torrent?
Hvala unaprijed i unazad. :(
= Citat =:
Izvorno postao Teyec
ali problem je u tome šta moja igra ima nornalno instalciju....bez imagea daemon toolsa....i onda mi to ne radi
Probaj svejedno. Jer sd u sd4hide je za SafeDisc. Ako ne radi javi. :)
Potrebno je mountati image 1. cd/a sa najnovijim alcoholom 120% ili sa novim deamon toolsima...
ČITAJ POSTOVE PRIJE, NISAM STAVIO JEDAN LINK, NEGO DVA LINKA= Citat =:
Izvorno postao Teyec
= Citat =:
Izvorno postao Teyec
ne radi mi....
Neznam onda. Cracka vjerojatno još nema ali potraži malo, sigurno nisi jedini s tim problemom.
Hvala Griješni, nisam vidio tvoj post. :)
Jao neko ti je snimio imagee na cd...
sad ćeš prvo trebati od tih CDa napraviti imagee i onda se samo nadaj da je zaštita Safedisc (mislim) ostala nedirnuta i možda pokreneš igru...
E usput, postoji li koji .exe recovery ili tako nešto, naime skinuo sam nfsmw demo, ali fali mu kojih nekoliko bitova i neće mi extractat, pa ako tko ima neki program, jer mi se neda ponovno skidati, 3 sata
Igra je bolesnaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://img470.imageshack.us/img470/6...unto2my.th.jpg
FIAT životinja
kakav je protection na igrici ?
da i cd key kad bi netko poslo...
Instaliras Deamon i onda preko image-a instaliras igru,
jednostavno
ali jos jednom
Igra je
Z A K O N
P.S. sorry sto toliko hvalim igru, ali igra je jos jednom
_ _ _ _ _
:)
igrica bas nije zakon.. kocnica naprimjer je bezveze napravljena jer ti uopce netreba, po noci kad vozis ne vidi se nista, niti svjetla koja su upaljena na autu se ne primjete na cesti ni malo... ono kroz bandere se prolazi... body kits su ocajni ruzni kao i u underground seriji... sve u sve nije ono sto sam ocekivo
Pa ja nisam toliko ocekivao, pa sam se iznenadio kako je dobra
odoh ja igrati se malo
nabavio sam igru i O_D_L_I_Č_N_A je.
Slažem se.
P.S. Kada je ja nabavim (danas, sutra) nudim zamijenu za neku drugu.
Cudi se on tako kaj nevidi u mraku... i zbog toga misli da je nekako nerealno...
a pazi sad...vrati se u stvarnost, udji u auto i vozi 200KM/h po mraku pa mi reci oces li sto vidjeti sa svjetlima upaljenima
Da je NFS realna igra onda bi to bilo OK jer bi ispalo da su to željeli postići ali kada je arkada onda je ta stvar propust.
http://img104.imageshack.us/img104/9489/auto8wq.th.jpg
ajde dajte screenshotove svojih auta... ovo je moj...
trnutno!
a jedva cekam da dodjem do Mercedesa SLR... LOOOOOL
care,sve 5, al boja...aj probaj stavit crnu,ili bijelu, sta nebi bolje izgledalo?
Sutra mi dolazi igra, pa moram i kod doktora po ispričnicu na tjedan - dva
http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/146/401.png
a sta niko ne vozi Golfa ili se kasnije otkljucava kao u NFSU2?
Možeš golfa voziti (petica) ali je na početku skup malo i trebaš neš zaraditi da bi ga kupio...
najbolja je stvar što sad možeš prodati svoj stari auto i za njega dobiti lovu dok NFSUGD2 je mogao stari samo zamijenii... ne prodati...
E bas super, jedva cekam da nekako nabavim igru, pa da sjednem u peticu :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
dobro je to sa parama za auto, u NFSU2 se trebas namucit da ga sredis a kad kupis novi, onda dobis opet basic model
Evo i ja nabavih igru, cudo svjetsko, ali nije mi absh grafika kao na onim nekim screenovima :D jesu li to oni opet ono malo uljepsavali one screenshotove????
Kakva je Vama grafika s najvecim postavkama????
Evo vako
ako si vidio one screenshotove, to je smijesno, jer meni je u igri bar 3x bolja grafika nego to ispadne na screenshotu...
zato jer SM2 i POM radi kako spada i vidim kvrge na autocesti (to se vidi dok se giba, a ne na slikama)
trebas imati jaku graficku da bi mogao to vidjeti...
i inače grafika je ooodlična i one slike nisu dorađene, nego je čak u igri kod mene još ljepša grafika dok voziš nego na screenshotovima
(neke stvari se nemogu uhvatiti u slici, recimo efekti rupa na asfaltu, refleksija automobila i super brzo renderiranje, efekti prašine..., blur efekt, efekti kad ptice lete na nebu... efekti kada pada kiša i kad se cesta zrcali... itd...)
u biti to da bi vidjeli morate pogledati neki film... ili vidjeti dok se giba, a ne iz slika...
ja sam krenuo s Golf-om GTi.nije skup,košta 30 tisuća a na početku imas 40= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
EDIT:zaboravio sam reći da sam osvojio uređenu Toyotu Supru na onom onom upitniku kad pobjedite nekog na Blacklisti
cure mi sline...... :love:= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
Moj GOLF GTi:
http://img284.imageshack.us/img284/8200/sgolfgti4bt.jpg
U hebote full je dobra petica....pogle samo felge i niskopofilne gume :love:= Citat =:
Izvorno postao XTTX
Ajd, ja sam stvarno bio ovih dana u euforiji tog NFSa...
e sad se stvar toootalno promijenila...
Evo sad znam sve moguce nedostatke igre, a da tih nedostataka nema, igra bi bila bas ono sto joj ime kaze, naj trazenija... LOL
Evo pozitivne stvari:
-Extra super napravljene animacije u Carrear modu
-Super grafika i dobro iskoristavanje Shadera
-Auti od Fiat-a do Lamborgini-a....
-Realan izgled grada, a ne kao u UGD2 da je prenakiceno
-Jesam li spomenio da je grafika ooodlicna?? LOL
-Svaki auto ima svoj zvuk motora
-Slow motion
Evo sad idu negativne stvari:
-Na animacije je potroseno mnogo megabajta sto se moglo iskoristiti za nes drugo
-Velicina grada je upola manji od Underground dvojke (otkljuco sam sva 3 dijela grada)
-Po noći se NEMOŽE voziti, a najgore je kad vozite neku utrku pa padne oć i još se naoblači, onda definitivno izgubite utrku... Definitivno fale headlights
-Na auto uopće NE MOŽETE stavljati bumpere... nego samo body kitove kojih ima vrlo malo... i spojlere... (nema više stavljanja zvučnika i svega ostaloga kao u NFSugd2)
-Sto se tice auta, ima ih od Fiata do Lamborginia, ali nažalost samo nekoliko je auta između te dvije klase... dakle jako mali izbor auta za razliku od nekih drugih trkačih igara...
-Kad pritisnete N2o (nitro), svijetla auta se razvuku toliko da izgledaju kao mlaz topline na raketnim motorima aviona... a ubrzanje nije veliko... (bolje da su napravili da im to izlazi iz auspuha, a ne da se svijetla razlijevaju... LOL)
- Bug sa sijenama... (dakle NFS MW demo i full imaju neki cudan bug sa sjenama... ako postavite sjene na high, grafik aje ocajna i sjene imaju kockaste zavrsetke, a ako sjenu iskljucite, onda je sjena u igri ukljucena i prikazuje se ispravno...)
- U igri postoje mnogo raznih bandera, drveća, semafora, ograda itd, no bug je u tome, što iste bandere nekada možete srušiti, nekada nemožete i slupate se u njih i zaustavite u mjestu, a nekada prođete kroz banderu a da se njoj niš ne dogodi (vrijedi i za druge objekte)
Dakle NFS MW nikako nije nastavak serijala NFS Underground iako to vecina misli, nego je to spoj NFS Hot Pursuit 2 i NFS UGD 2 s time da je koristena tehnika enginea kao u NFS HP2 za AI* policije i jedan dobar dio enginea, pa znači da nisu uleženi veliki novci u igru, jer se sve bazira na prijašnjoj izvedbi, samo ovdje sa shaderima...ovo ujedno objašnjava zašto se po mraku nevidi u NFS MW, a to je zato što je engine iz HP2 u kojem je uvijek bio dan pa svijetla nisu bila potrebna...
Ovo je za EA dobar potez, jer su oni ovime, ne trošeći mnogo novaca i ne ulažući u novi engine dobili proizvod koi će mnoogo naivaca kupiti nadajući se da je bolji od UGD2...
ima još dosta, nemogu se sjetiti... i da ste me pitali prije nekoliko dana kako bi ocijenio NFSov novi serijal rekao bi 98%, a sad kad sam cijelu situaciju uvidio dajem mu 90% ocijenu...
Ja smatram da bi se EA trebao potruditi da za sljedeći put stavi bar duplo veći grad od UGD 2 te napravi opet ovo sa animacijama, i doda mogućnosti stavljanja bumpera i svega u auto... a sve nas bi obradovalo kad bi napokon mogli jednom vidjeti i urediti unutrašnjost automobila...
Dakle makar nek sljedeći bude MW2 , ali neka bude napravljen tako da ispravi sve bugove i u sukladnosti sa perfomansama budućih računala malo pojačaju grafiku.. i onda bu napravili sjajan posao...
* AI = Artificial Inteligence (umjetna inteligencija)
- ovo je pod pahuljom, jer zapravo ni ja sam neznam dali bi policija u igri mogla imati umjetnu inteligenciju, ako u stvarnom svijetu nemaju realnu inteligenciju
...a što ste zapeli za tu peticu... inače, ako je na početku onako sređena petica , kak će tek izgledat na kraju...
isprobao sam svih 5 mogučih i 2 unique body kita na 5ici... i sve je stvarno očajno... na prva 3 izgleda OK, a na ostalima auto izgleda kao space shutle, a body kit ko da ima krila ili da je napravljen od kartona...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
NIKAD nebi želio na svome autu kitove 4,5,6 i 7
ja sam već prešo 30% igre....nabavio sam je prošli četvrtak.....
meni igrica nije baš nešto jer igram na 640x480 i minimum detaljima..
Nabavio sam ju, igram ju već 10 sati bez prestanka, ludnica.
Pravo, vozim fijat :d ko loodi talijanac, ahahahah
Cudo igra, evo grafiku sam napravio, pa covjece samo sam u SC-u vidio bolju grafiku, ovo je cudo, samo ovo igram, ali imam jednu malo povecu zamjerku:
U proslom dijelu ona zenska je bila puno bolja, imala je onako bolje atribute, ova mi je malo zakrzljala :D
Kao sto rekoh samo SC ima bolju grafiku, ja bi ovome isto dao 90% zbog one zenske :D, ali kad vidim grafiku dao bih 95% (SC-u bih dao 99%) :D= Citat =:
Izvorno postao Krumpirko
Kazu neki ono tamo treba biti realnije, pa ako ti treba da kad lupnes malo da slupash auto, pa novac za popravak i tako to, igraj Collin McRae Underground :D
Ja cu je nadam se sutra dobiti. Jedva cekam!!
sad mi igrica radi na 800x600 i medium detaljima, i mogu reći da nije loše..
eto konačno pronašao način da mi proradi igra:rolleyes:
pa već sam i bio zgubio volju..... i onda skužim da mi je gamepad strgan
hm uopće neznam kako se to dogodilo no nema veze.....
uglavnom sve mi je na high detaljima reza 1280x1024 a ja uopće nisam
baš nešto previše oduševljen sa samom igrom ko zna možda me sama
instalacija iživcirala pa mi se sada ni grafika ne sviđa
odi na detalje i odi na advanced (pritisneš 2) i onda smanji shadows...
NFS MW ima Bug u sjenkama... kad ih isključiš grafika je predivna, a kad su uključene, grafika se povlači...
a jel?
ma evo sad sam baš malo duže igrao pa i nije tak loše:)
posebno mi se svidio onaj efekt sunca nakon izlaska iz
tunela,mislim ono kao da si stvarno u autu i voziš
pa ti sunce zasmeta e to me priznajem oduševilo!
da, jedino je kod mene šteta što se taj efekt naglo prekine, volio bi da ima neki Fade-out
Meni je igra fenomenalna! Jest nereano držanje ceste (fakat ni serijski punto ne proklizava pri 180 u oštrom zavoju), ali baš tako i volim... ;D
E da, i ona Mia mi je mrak! ;D Mhmmmm...
Jedino kaj me smeta je pokretanje igre. Naime, prvi put sam ju instaliro i sve je super išlo i odmah mi se je pokrenula. No kako od prije imam instaliranu neku igru koja mi je radila nevolje sa nekim nevezanim aplikacijama, vratio sam 'system restore', pa sam nanovo morao instaliravat i NFS. Sve sam učinio istim postupkom, no sad je igru gotovo nemoguće pokrenut (izbacuje onu grešku da nema CD-a, makar je stavljen i crack i SafeDisk4Hide. Pokrene se svaki 10 pokušaj (što je čudno, jer očito da stvar radi, ali ne znam na koju foru sere...)
@damgol kako si je ti natjerao da radi?
moraš u onom programu sd4hide stisnut hide i izaći iz njega(nesmiješ stisnut restore).= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
kakav crack?ja nisam nikakav crack stavljo ni neznam za njega,sve radi normalno
Znam ja to ali i dalje isto. I ako svaki put prije igranja restoram, pa opet hide-am, isto.= Citat =:
Izvorno postao XTTX
Imam i crack, da, došao s igrom. no i s njim i bez njega ista stvar.= Citat =:
Izvorno postao XTTX
nemoj restore-at.ja kad upalim komp odma hide-am i ništa nediram.kad restartam komp tek onda opet moram hide-at= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Pa probao sam i tako (bez restore-anja) i opet nije radilo.= Citat =:
Izvorno postao XTTX
Ali ja kad upalim komp meni je već hide-ano!?
nije.kad ga upališ moraš hide-at= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Moze skinut anti-blaxx
http://www.dvhardware.net/modules.ph...p=getit&lid=59
ja ga koristim i uvijek pokrece nfs bez problema...
U .nfo fajlu piše da antiblaxx baš i nije preporučljiv...
...vjerojatno ga i ja budem uzeo idući tjedan za PS2...
evo pitanje za sve koji imaju NFS MW. Imam igru, instalirao sam ju, i pokrenio onaj mali programcic. Ucita mi igru, nesto na brzinu napise s desne strane "Loading" (nesto sareno) i onda samo crni ekran sa nfs kursorom. i samo stoji, nista se ne dogada. Cak sam sad skinuo i nove ATI omega drivere ali ni to ne pomaze.
jesi u sd4hide hideao?za pokretanje igre u daemon toolsima treba biti image prvog cd-a= Citat =:
Izvorno postao imatic
I stavio prvi CD i stavio na hide= Citat =:
Izvorno postao XTTX