A jel ko zna kad napokon dolazi taj mobitel??!! :angry:
Printable View
A jel ko zna kad napokon dolazi taj mobitel??!! :angry:
ima na info sajmu u izlogu jedan... pa smo se velimir i ja danas prepucavali jel dummy ili je pravi... ja reko da je 100% dummy, al on tvrdi da je pravi... istina, sjaji se k'o pravi, i ekran djeluje prilično pravo... pa zaletite se na info pitat da nek pokažu :)
Šta nisi pitao da ti ga pokažu?
He idem ja danas na info pa ću ih tražit da mi ga daju, pa makar samo da ga uslikam :D
Imam ja slike, kad zappan zavrsi s fotoaparatom i mejlne mi ih budem ih tu stavio...
BTW, mob je definitivno pravi, igrao sam se malo snjim. Ne svidjaju mi se one 2 funkcijske tipke, malo idu u spicu pa bi mogao i prste nazuljati :)
Evo specifikacije S55
General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Introduced 2002
Size Dimensions 109 x 46 x 23 mm
Weight 97 g
Display Type Color graphic
Size 101 x 64 pixels
- 256 colors
- Navy key
Optional Ringtones 38 + 4 custom
Vibration In phone
Languages
- MMS
- Ringer melody composer
- User profiles
- SyncML
- Optional digital camera
Memory Numbers in phone 500 x 14 entries
Dialed calls 10
Received calls 10
Missed calls 10
- Total of 400 KB
Features SMS Send/Receive
Clock Yes
Alarm Yes
Data GPRS
Infrared port Yes
Games Yes
Colors
- Java
- POP3 email client with atachments
- Bluetooth
- WAP 1.2.1
- T9
- Currency converter
- Calculator
- Stopwatch
- Reminder list
- Voice dial
- Voice command
Battery performance
Stand-by Talk time
Standard battery, Li-Ion 650 mAh 260 h 6 h
Hmmm pa raspravljalo se o njegovoj memoriji, i došlo do zaključka da ipak ima 1MB memorije... zar ne??
Isto tako negdje na netu piše da ima i mogućnost proširenja memorije sa SD karticama... Jel' se to može??
ne= Citat =:
Poslao: ivan
Isto tako negdje na netu piše da ima i mogućnost proširenja memorije sa SD karticama... Jel' se to može??
ja i dalje mislim da ne :zbunj:
pricekajmo da se siemens experti izjasne... gog i viki?
To je napisano već dosta davno pa je nažalost i krivo. Pogledajte koja je slika na siteu (nije nova). Siemens bi to već izreklamirao da je točno. Moraju nešto pustiti i za sl55 :)
http://www.info-mob.com/slike/ostalo/dscf0010.gif
http://www.info-mob.com/slike/ostalo/dscf0015.gif
Evo dvije fotke sa INFO sajma, dva siemensa koje vidite na slikama su moji :))
Srečković!
I kako leži u ruci...opiši malo
Kao sto sam vec napisao, ne svidjaju mi se soft tipke. Sto se lezanja tice moram ti priznati da nisam obracao pozornost, tebao bih ga dobiti uskoro na test pa cemo ga onda secirati kako spada :D
.... znači da će biti test u sljedećem broju??
Normalno...
Na ovom LINKU možete pronaći par fotki snimljenih sa s55 quick pic kamerom. Dobra je ova!!....ovaj na rezoluciju mislim naravno :D
uh... te kosooke su mi do jaja...
da kad vidim kako DRŽI s55....
Nisam bas nesto impresioniran (osim cinjenice da su snimljene u zatvorenom prostoru). Vidio sam slike sa t68-icom na otvorenom i bolje mi izgledaju....
S obzirom na rezoluciju i to da se ipak radi o "mobitel kameri" fotke su vrlo dobre,iznenadjen sam.:D
Fotke su dobre , ali ja bi snimil bolje da mi ga daju , :D
jel ima jos netko kakvih slika kako izgleda menu , kako izgledaju slike na tom mobitelu . . .
Napokon prelazim na pretplatu i skoro uzeo T300 s kamerom jer je u cronetu svega 1600 kn u kompletu i s ugovorom na 12 mjesec, no eto sad čujem kako bi trebao ovih dana doći S55 i da mu cijena s ugovorom ne bi trebala prelaziti 200 eura??!! :eek: Jel' to istina??
Tko ? Kad ? Gdje? Kako? Ovo mi je prvi glas . Iz tvojih usta u Bož.. ovaj u Vipnetove , HT-ove uši:) :D :angel:
Kao što već rekoh to sam samo čuo.... no najvjerovatnije da ću sutra after school do HT-a jer mi je usput pa ćemo vidjeti jel ima šta više informacija..... :-/
Predugacak je malo postao ovaj thread stoga ga zatvaram i otvaram novi...