= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
He he, no kidding. A Todorić i ekipa su kao pali s Marsa, pa ne znaju kako stvari funkcioniraju u vlastitoj zemlji.
Dobro su oni znali u šta se upuštaju. Očito je da hoće izigravat zakon i pravila - do maksimuma.
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
He he, no kidding. A Todorić i ekipa su kao pali s Marsa, pa ne znaju kako stvari funkcioniraju u vlastitoj zemlji.
Dobro su oni znali u šta se upuštaju. Očito je da hoće izigravat zakon i pravila - do maksimuma.
ak je istina ono za pporuke i pozive.. mnogi ce prec..vjeruj mi..ako nist drugo zbog poruka.. 100%
a VIP i Tcom ce kao sutit ? :)
ne znam, al ponudit poruke za 25 lipa ili manje sigurno nece.. mislim da hoce vec bi davnih dana ponudili.
Pa t-mobile je imao poruke za 24 lipe, davnih dana doduše ;D
znam, za 25 je imo.. a su povisili, jer je vip imo tada 61 lipu, pa zast bi oni imali 25..gadovi.. ja mislim da poruke ne bi trebale kostat vise od 15lp da ga ubiješ-
A ja mislim da bi trebale biti fraj.
A to da nisu spuštali cijenu poruka, je zato jer su imali međusobni dogovor, a ako kojim čudom Tele2 ponudi tako povoljne poruke, siguran sam da će i VIP i T-Mobile ponuditi nešto slično. Zašto bi snižavali cijenu ako do sada nisu imali razloga?
dobro to stoji,,ali zasto su onda imali 25lp poruke u kronetu bivsem dok jos vip nije ni potojao i kad je on imao 61 oni su imali 25,,tek naknadno su povisili cjenu...
Pa, logično: imali su nisku cijenu zbog popularizacije i abnormalnog SMS booma, a kad je VIP ušao sa skoro 3 puta većom cijenom, vidjeli su da mogu i oni dići cijenu poruke i dalje ostati jeftiniji od VIP-a. Tako bih i ja napravio.
Ako ne bude reklame do 1.10. znamo da neće još(uvijek!) počet s radom.
A imao sam toliku nadu u nešto bolje još prije nego je uopće bio natječaj za 3. operatera,čak imam i neki uradi sam cjenik usluga sastavljen prema tadašnjim cijenama Croneta i VIPa.Ako vas zanima mogu stavit fotku te stare bilježnice.:)
Samo neka poruke budu jeftinjava kao nekad(aka 24lp komad,dobra stara vremena),da mi se ponovno vrati razlog zbog kojeg imam ovaj username.
P.S.Ovo sam našao najnovije http://www.crogsm.com/vijesti.php?NewsID=3821
ajd stavi cjene.
Evo link na fotku,ima 531.9 kB(da se vide bolje detalji klikom na Actual size).
cjenik_GSM_usluga
Ako nešto nemožete pročitati pitajte,sve objasnim.Stvar je sada stara skoro 4 god. a uzor za sastavljanje je bio cjenik njemačkog operatera e plus.
e to je cjenik.... daj salji to tele2..
jel se moze nabaviti tele2 simkartica sa brojem i gdje?
kolko ja znam,jos ne..
ja znam jednog koji ima karticu, ali to je kao neki reklamni pokusni primjerak
Upravo saznah: od sutra ćete moći rezervirati željeni ili zlatni pretplatnički broj na www.tele2.com.hr i to besplatno(jer se ta usluga nesmije naplaćivati već neko dulje vrijeme).Ostatak saznajte ovdje.
:smart: :wave: :thumbup: hvala na informaciji! jel znas mozda od koliko sati ce sutra se to moci rezervirati? ja cu prvi !!!
Probaj :comp: od početka uobičajenog radnog vremena - 07:00h.Moža krene i kasnije.
Uglavnom dočekali smo napokon nekakv pomak :klap:
P.S.Ako još što saznam javit ću vam čim prije.
Zanimljiv mi je ovaj navod
= Citat =:
Rezervacija i preuzimanje budućeg pretplatničkog broja su besplatni.
jako zanimljiv.:klap:
A oće li to bit dostupno i za prepaid korisnike?
prepaid brojevi se dodjeljuju SIM kartici odmah pri pakiranju, tako da sa velikom sigurnošću možeš to pomnožiti s 0.
Možete početi sa rezervacijama!!! Pozz :thumbup:
ma diii????? na sajtu ne vidim nigdje
edit: REZERVIRAO!
Ja sam našao, ali nemrem se odlučiti za broj, ionako ne znam hoću li mijenjati operatera...
koja je razlika izmedu zlatnog i svog broja?
a jel mogu odjebat tu rezervaciju ak odlucim da ju ipak necu?
To samo na pretplatu?
Naravno da možeš...= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Naravno da je samo za pretplatu..
Zlatni broj je jedan od onih 2222222 i ostale znamenke od 0 do 9,a željeni broj može imati iste brojeve kao što imaš za fixnu liniju ili od sadašnjeg operatera(znači onih 7 poslije 091/8)ali Tele2 zadaje koji brojevi mogu biti prvi tj. 2, 3, 4, 7 ili 9.= Citat =:
Izvorno postao khideg
Kul. Broj je odabran, sad samo treba vidjeti koliko će im biti "pretplate". Sad se pak meni nikamo ne žuri kad imam ugovor na godinu dana kod T-mobilea.
Jas rezerviro.
Pa lako se poslije odustane... iako sam se stvarno namučio u odabiru...
ja sam ga rezervirao:thumbup:
Upravo sam razgovarao sa službom za korisnike Tele2 i kažu ako se prijaviš za broj automatski si se OBAVEZAO na njihovu pretplatu!
Cijene se još neznaju, ali sam im ostavio broj, pa čim nešto dobiju javiti će mi se.
Ma šta si se obavezao za njihovu pretplatu?! Ja nisam ništa potpisao! Netko tako može poslati podatke umjesto mene. Gluposti...
;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao igorrzg
Evo sam ja rezervirao 6 brojeva. :headbang: Baš me zanima kako će me natjerat da potpišem ugovor. :deal: :creep: :creep:
lol :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao igorrzg
naravno da sam rezervirao :bunny: ko nerezervira magarac ;D
ajde , a kste svi tak pametni , onda cu i ja nes rezervirat .. al me stra nekak
sta jos ima zlatnih brojeva za rezervirat?
meni nije bed ako se ovim obvezuje na pretplatu jer ja 100% idem na tele2. To sam rekao jos onda kad je u vip bila akcija za p900 i ostale mobove i nisam mogao nijedan dobit a ko budala sam svaki dan bio kod njih i stajao u redu od kilometra i to covjeka razljuti.
Koji Je Tel.broj Od Sluzbe Za Korisnike Tele2?da Li Neko Zna?
095/1000-444
ajde sad lijepo Vi koji ste rezerv irali broj recite koji je :D da se divimo lijepom broju :) osim naravno ako vam je bed reci buduci broj
bio na stranici , a ****** traze te sve bitne podatek , ime preime i broj doma , eh sad tak daleko nebi iso.
ja bi htio rezervirat , pa poslje ak mi dode , da to mozda i uzmem.
vidjecemo kak ce to dalje ic... uocpe ne kuzim kaj ja to rezerviram , prepaid ili pretplatu?
procitaj malo bolje topic... pretplatu naravno.
ajde tele2 krenite vise sa radom da odj**** vip
Evo ja ću prvi= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
095-7000-333
ja sam isto rezervirao broj! jedva čekam da vidim tarife. baš me zanima šta imaju za ponudit. inače uzeo sam broj 095/999-1111! nadam se da ću ga i zadržat ako budu cijene povoljne!:rolleyes:
ipak nek ostaje privatan :/
Oce se moci koristiti tele2 ali ne na preplatu (kupnja bonova)
Sigurno. To je isto jako velik dio tržišta za koji se treba trgati.
moj je 999 0009.obavezno idem na tele2:jump:
Ja bum svoj ipak zadžal za sebe...
EDIT: brišem "to much hints", kako je frish-ki u postu ispod rekao... ;D
E, sad si nam zapravo skoro sve rekao. Niš, WB, sad treba pazit da se ne zamjeriš kome ovdje. ;D
(ja se ograđujem od gore spomenutog upozorenja)
Oke, krenuli su s tim, a naznake oko početka rada? Je li točno ono da gdje ima pokrivenost VIP-a, da će biti i pokrivenost signalom Tele2?
naravno da ce se moci koristiti. Pa na prepaid korisnike odpada prko 75% udjela.= Citat =:
Izvorno postao Car
Pocetak rada je neizvjesan i njima samima.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Sto se tice pokrivenosti:
drrrringg, drrringg, ugovor Tele2 s VIP net d.o.o. o nacionalnom roamingu znaći da Tele2 nije sposoban (što financijski štotehnološki) odradit pokrivenost koja je zadana od države a i žele imati što veču pokrivenost tako da mogu mlatit paru (kakvu takvu) od početka.
tamo gdje signal ima vip,imat ce i tele2.
To me zanimalo, jer čini mi se da je netko u ovom istom threadu napisao da će im pokrivenost biti 5-10%.
Osim u Zagrebu, AFAIK...= Citat =:
Izvorno postao zmija
I u Splitu. Bazna stanica jedna ali vrijedna :D
cuo sam da moras ic na tele 2 pretplatu ak rezerviras broj.
pa da! ne možeš rezervirat prepaid broj, samo pretplata može rezervirat broj.= Citat =:
Izvorno postao khideg
da moras uzet pretplatu,nemo rezervirat i poslje rec..ipak necu.
Kada ce doci u prodaju sim kartice za tele2. Da li ce oni prodavati mobitele po nekim povoljnijim cijenama.
naprotiv, preporučujem da upravo to napravite :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao khideg
Nestali skoro zlatni brojevi... ;D Planulo ko alva!
Ali ima još dobrih za rezervirat preko 'željeni broj', tipa 2233444..
hm, da mi je vidit kako će me natjerat da ja to uzmem ako neću!!! pa nisam ja ništa potpisao! ali ako budu imali dobru ponudu možda i uzmem broj!= Citat =:
Izvorno postao khideg
Dajte, neka mi netko objasni kako oni mene mogu natjerati da uzmem pretplatu na temelju nekoliko ostavljenih podataka na internetu! Niti sam potpisao neki ugovor, niti netko može dokazati da sam JA poslao te podatke.
nema tvog vlastorucnog potpisa prema tome nemogu
I rest my case.
imam samo ponuđena za zlatni, a po odabiru mi daje da je već zauzet....
i meni isto...
Pitam se da li su ovdje neki pismeni
Copy/paste sa www.tele2.com.hr
Odmah nakon što Tele2 počne prodavati svoje usluge, broj koji sada rezerviraš može postati tvoj Tele2 pretplatnički broj, i to bez naknade! Služba za korisnike će te obavijestiti putem elektroničke pošte ili pozivom o vremenskom roku u kojem je potrebno otići na najbliže Tele2 prodajno mjesto, potpisati pretplatnički ugovor i iskoristiti unaprijed rezervirani broj.
Ako nešto može to onda znači da ne mora.
Sve drugo su priče za malu djecu jer dok nije sklopljen ugovor ne postoje ni obvezatni odnosi. Ostavljanje podataka nije sklapanje ugovora nego samo iskazana namjera da se isti sklopi bez obaveza da se to stvarno i učini.
Ajd da smo i to više riješili.
treba shvatiti da je ovo samo jedan dobar marketinšli trik... jer pretpostavka da svi koji su se prijavili u slučaju da im ponuda odgovara će postati korisnici, a dali ste im podatke da vas mogu kontaktirati. Zgodno, zar ne.
I kaj onda ako će me kontaktirati? Ako me ne zanima velim "ne bih, fala, rađe bi se..." i zdravo. Veliš kao da sad imaju ne znam kakve podatke i da će mi visit na vratu svaki dan.
ne ali ovo je idealan način za doći do potencijalnih kupaca
Tele2 će kao vodeći alternativni europski telekomunikacijski operater preuzeti vodeću ulogu u snižavanju telekomunikacijskih cijena i na hrvatskom mobilnom tržištu, kazao je izvršni dopredsjednik švedskog Tele2 Johnny Svedberg. Svedberg ističe da Tele2 veliku pozornost posvećuje kontroli troškova, odnosno jednako paze na ulaganja u 3G mreže, koja bi u Hrvatskoj trebala proraditi u veljači 2006., kao i na troškove uredskog materijala. U Hrvatskoj, inače, planiraju zauzeti trećinu mobilnog tržišta, a broj zaposlenih sa sadašnjih 29, ovisno o broju korisnika nove mobilne mreže 095, do kraja godine povećati na 50.
preuzeto s monitor.hr
Naravno, ali broj nećeš moći birati osim onih što ti ponude u trgovini ...= Citat =:
Izvorno postao Car
Kakva če im biti kvaliteta usluge kada se uzme u obzir da recimo VIPnet ima oko 1200 zaposlenih ???= Citat =:
Izvorno postao **gogi**
Zaboravio si ovaj dio koji sadrži jako važan podatak:= Citat =:
Izvorno postao **gogi**
Vijesti iz Hrvatske 06.10.2005 07:55 Tele2: Iste usluge, niže cijene
Švedski operater nudi i do 20 posto jeftinije usluge mobilne telefonije
Obratite pozornost na dio ...i do 20 posto... Cijene neće biti jeftinije ni za PDV.Ali pričekajmo dok sve krene,moža nas iznenade.(a bolje im je da da)
definitivno nize cijene.
Slušajmo zmiju. On je naš čovjek iznutra.
pa naravno,prava krtica!:crazy:
Danas pročitao slijedeće:
"...kada kampanja krece svi koji su si rezervirali brojeve biti ce obavijesteni
o tome gdje mogu podici brojeve
kao i o cijenama
rok za podizanje istog je 14 dana nakon kojeg se broj vraca u prodaju"
"...uz brojeve koje smo si uzeli biti ce ponudjeni i aparati za pretplatnike"
Sta se tiče pojeftinjenja - ona su već počela u Vip-u i Simpi. Sada kod njih imamo pogodnosti besplatnog (VIP) ili povoljnijeg zvanja (Simpa) - ovo nije ono klasično pojeftinjenje usluga, ali se ipak osjeti.
Promotivni period unutar kojeg je moguće aktivirati opciju VIP.friends poziva za 0 kn je od 12.9. do 31.10.2005. Za sve VIPme korisnike koji su unutar navedenog razdoblja aktivirali ovu opciju, trajanje mogućnosti razgovora prema VIP.friends broju za 0 kn/min je do 2.1.2006.
Aktivacija opcije VIP.friends poziva za 0 kn/min naplaćuje se 9,91 kn (PDV uključen).
Nije baš neki vremenski period besplatnog telefoniranja,očekivao sam dulje ali onda naletjeh na taj dio.
Zasad iz Tele2 tabora samo ovo i ovo.
Pa 4 mjeseca baš i nije malo...
Kako je navedeno ovo je promotivno razdoblje - šta znači da bi nakon što istekne - Vip mogao omogučiti ovu sulugu za stalno. Čini mi se da je sličnih promotivnih razdoblja već bilo, pa su usluge nakon nekog vremena ostale za stalno.
p.s. ako grijesim neka me netko ispravi!
mislim da imas pravo..
A što ste vi počeli raspravljati o Vip tarifi u temi o Tele2? Jeste malo zabunili?
ovisi o odgovorima konkurencije na ovu uslugu= Citat =:
Izvorno postao afroman
za sad nema pravvog odgovrora kroneta na ovu uslugu, nadaj mo se da ce tele 2 ponuditi nesto slicno..to bi bilo bajno.. mozda recimo u vecernjim satima besplatno ili tako nesto... mmm.
poruka moderatora:
alo! pogledajte naslov
bez pravih ponuda nema sansu na trzistu.:rotfl:
najnovije informacija:od frendice sestra radi u Tele , kao javlja se na telefone i to(sluzba az korisnike) , dobila ej sluzbeni mobizel sa 095 brojem i 1000 kuna gore!!nezna ta moja frendica kolko su poruke , al bas cu joj rec da ju pita.
znaci,ta njihova mreza je pocela radit..pa nebi joj bezveze dali broj i lovu na racunu!
Upravo vido reklamu na tv: TELE2 - jednostavno jeftino
a da frendica jednostavno pošalje poruku pa pogleda stanje na računu :bunny:= Citat =:
Pa tele2 radi već 2 mjeseca ali ne komercijalno tako da ta cijena nemora ništa znaćiti jer nisu objavili službeni cjenik usluga. Tih 1000 brojeva koji su u funkciji su pušteni u svrhu testiranja= Citat =:
Pa naravno da radi, samo još ne za širu javnost....= Citat =:
http://img62.imageshack.us/img62/445...226m5eb.th.jpg
;)
čekaj to si ti s mobom uspio nac njihovu mrezu?ja sam mislio da su to oni sam interno pustili :retard:
Pa normalno da se mreža može naći čim postoji!
Samo kaj je nemreš koristiti bez njihove SIM kartice...
interno? čekaj, a i signal bi selektivno išao samo do onih koji testiraju mrežu, jel?= Citat =:
joj, grunt ti uvijek imaš neke lude provale