FW je 120 kuna. Naravno, ako nemaš garanciju.
Printable View
FW je 120 kuna. Naravno, ako nemaš garanciju.
skužio sam da i ja imam problem s baterijom! traje mi jedva 1 dan. isprve sam mislio da ga forsiram previše, al pokušao sam ga ne forsirat, znači samo sms i pozivi i opet isto sranje!
ovaj mob mi sve više ide na ku***!!!! :mad:
prvo kamera sad baterija, ne znam šta da radim! :dunno:
ajde pomozite, mob mi se stvarno sviđa! hoće li mu išta pomoći???
Prvo, jesi pročitao cijeli thread? Je li kupljena kod nas, u trgovini, na crno, vani...?
e zvijerka ak ga neces daj ga meni............. :D
ma sve sam pročita! kupljena je kod nas, na crno, TIM branding i njegov software. stara neka verzija.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
mislio sam nadogradit SW ili FW ali frishkom nije pomoglo pa ne mislim da bi i meni!!! :-/
šta vi mislite???
Sori, ali tko veli da mi nije pomoglo? Itkekako mi je pomoglo. Samo odlazak u seris, novi softver i stvar riješena.
a jel???!!!!
šta si onda ti promjenio, SW ili FW???
koliko ti sad traje baterija???
Čitao thread... http://i6.photobucket.com/albums/y22...hki/novine.gif Dao sam ga u servis i oni su napravili što je trebalo, a trebalo je samo promijeniti sofver. Cca 170 kn i baterija sad traje 2 do 3 dana.
ma čitao sam ali nisam to baš skužio, bilo mi je sve nekako zbrčkano.
aj super, čini mi se da i u mene pada nadogradnja softa!
hvala puno! :thumbup: :thumbup:
Očigledno je da su ti TIM-ovi mobiteli totalno syebani. Možda je i problem oko kamere zbog softa. I usput, s njim ćeš dobiti i hrvatske menije.
ja sam prilično zadovoljan softverom na svojoj n6630 iako je timova,...prije nego odeš u mobis napravi hard reset i format kartice,ako se stvari ne promjene nabolje mobis je jedino logično riješenje.
Za sad, koliko vidim, samo je sodom iznimka. Kod nekoliko usera sam vidio da imaju isti ili sličan problem oko TIM-ove N6630. A i kad mi je prije nekoliko dana opet baterija počela zezati, skinuo sam zadnjih par aplikacija i među njima jednu igricu i ponovno je sve fajn.
ja sam isto imao problema s baterijom, trajala mi je jedva 1 dan... onda sam formatirao mob i sad mi traje 3 dana kolko ga god silovao...... :)
ma ja sam sve probao, format, hard reset... ma sve!
sad ću jedan dan promijenit SW pa će se to valjda riješit! valjda hoće!
To će ti 99% sigurno srediti situaciju sa mobom.
iskreno se nadam!! :rolleyes:
Problemi sa 6630 sa TIM mreze sa softverom 3.45 NE postoje tako da bi trebalo ukucati SW 3.45 i time resiti probleme.
Dobro Sodom kaze, tri dana je maksimum za n6630. Meni je trajala dva dana dok nisam osvjetljenje spustio na minimum i sad traje tri dana. Vise od toga nerealno je ocekivati :) Pa pogledaj koliki ekran ima, pa vjerovtno slusas i muziku na njemu, stalno nesto cackas i poruke saljes... I ti bi da ti traje baterija pet dana :(
...pa jel ti vidiš kolko je stara tema... a i odgovorori su ti pametni... prvo razmisli što ćeš odgovorit i dal to uopće ima smisla...= Citat =:
Izvorno postao m_zahorodni
Aaaa.. šta mu reče! ;D= Citat =:
Izvorno postao Eminem