...kao po svom ustaljenom redu slušam Internet Radio. Malo prije čuo jednu ovako fora stvar pa rekoh da je podijeli sa vama.
Gabber Foxx: SP French Canada (Arsecore mix)
Printable View
...kao po svom ustaljenom redu slušam Internet Radio. Malo prije čuo jednu ovako fora stvar pa rekoh da je podijeli sa vama.
Gabber Foxx: SP French Canada (Arsecore mix)
waaaa, kanadaaaaa :bigjump:
enivejz, ova njihova stvar mi je bila super ko klinki.
waaaaaa, maydayev logo..
sjecam se, to je bilo doba prije nove ere - prije printera, skenera, neta.. cak su i cedeji bili raritet.
pa smo na one kartoncice od kazeta crtali taj logo. i obavezno je oko njega isao fluorescentni zeleni ili narancasti flomic ;D
eh, djetinjstvo mojeeeee..
aj Luna..., sad bi stobom moga naokolo tako. E kako se ja nebi sječao fluorescentn boja, naranđaste, moje omiljene, takozvana Rave boja, imao jedni majcu kratkih rukava. Možeš i sama zakjučit omiljena u ono vrijeme.
Ali kako kod da bilo to je još uvijek moj svijet, moje vrijeme. RAVE ON
je, je, i mom ex bojfrendu je isto narancasta bila vrh svih vrhova, godinama se nije skidao iz drecavonarancastog adidas suskavca. danas, kad razmislim, izgledoa je kao redar ;D al meni je bio pojam ;D
ja sam pak imala fetis na fluorescentnu zelenu. ekšli sam imala jedne takve tenisice ;D majice i ona adidas trenirka na kopcanje sa strane je bilo pod normalno drecavozeleno,a l tenisice, heeeee, koliko sam zgranutih pogleda pobrala na racun istih ;D
sad si me baš podsjetila (ovo, kao redar), kako namjeravam drugu subotu hop na party mislim uzeti sa sobom onaj cestovni prsluk (naranđasti) što se mora staviti kad si na cesti.
možeš mislit pogleda....
...i kad se sjetim tih Adidas trenirki, ah...
lol, crtanje mayday loga na kazete :D ja to nikad nisam delal! :blush:
Mirwais - Disco Science
najbolja stvar os scootera
http://www.youtube.com/watch?v=XVLU9xpg-nU
evo jedna meni dosta drage
http://www.youtube.com/watch?v=lioeu...next=1&index=2
Iz nicka se da naslutit sto slusam...
Pa ono, meni ta stvar zvuči ko da slušam Arctic Monkeys u malo električnijem izdanju.
Ako bi osobno morao raditi top3 s tog albuma, redom bi išli:
Take me to the hospital (ima štih '90tih, pred kraj se tu i tamo naježim :) i baca malo na 'you'll be under my wheels')
Run with the wolves (dijeli mjesto s Omenom :D)
treći je već diskutabilan :)
Sve u svemu onako :) spržit ću ga za u kola, ali ne vjerujem da ću izgrebat cd ko cde njihovih prijašnjih albuma.
EDIT:
I ne kapiram Šta je bilo s Warningom?? Na ProdigyChannelu na youtubu najavljena kao nova pjesma (makar su je još 2005 izvodili na Pukkelpopu al ajd) i na kraju niš :-/ Ta bi bila uvjerljivo No.1
Take me to the hospital... je zbilja, pogotovo početak baca na pjesme s "Experience"-a...
Omen... super pjesma...
Ne znam, malo su zastranili od prvotnih pjesmi već s albumom "Allways Outnumbered, Never Outgunned", koji j fakat imao neke odlične pjesme (Hotride, You'll Be Under My Wheels), ali u "The Dirtchamber Sessions Volume One" rasturaju, bez dileme.
EDIT: vidiš, fali Warning... nema ni Pandemonium, ni Ghost Town... isto podsjetnik na ranu fazu stvaranja...
Dirtchamber je Liamov solo projekt, remix album, nije u pravom smislu studijski album.
Mah, meni i dan danas fino sjednu nakon obilnog ručka da se to sve dobro slegne :)
Maja Tatic i Mladen Vojicic Tifa - Zadnja rijec na usnama
Mladen Vojičić Tifa - Zovu me moji anđeli
Ja ih slušam dok idem u školu, prije spavanja, dok se trebam, onak, napalit :D
Fora, opušta me :)
Inače, počeo sam ih slušati pred oko godinu dana, kad mi je susjed Englez donio originale "The Fat Of The Land" i "Music For Jilted Generation", i tu me privuklo... Normalno, odprije sam znal za "Firestarter" i "Breathe", ali jednosravno, ljubav na prvi pogled (ili zvuk).
Floydi- Hey you....
RocknRolla - Funnel Of Love
ajme, kako su mladi..
sumnjaju neki da nosi nas pogresan tok
jer slusamo ploce i sviramo rok
al negde u nama je bitaka plam
i kazem vam sta dobro znam
racunajte na nas..
ovo ledi krv u zilama..
@luna, to je dobra pjesma :)
ne slušam balaševića i nisam nikad,ima par dobrih priznajem, al ta mi je odmah ušla u uho kad mi je prijateljica jedne davne studenske večeri uz jeftino vino i coca-colu počela puštati balaševića, htjela sam je bocom gađat tad,al dobro, neka je :)
@bejb, good soundtrack ;)
:)
Laganica za opuštanje
:freakout:
a ja bila uvjerena da sam jedina koja voli mylene
bass, truba, gitara, bubanj, saksofon,def, violina ... ma odlično! :)
Euphoria...disc1
kako sam ovaj vikend po nekom svom ustaljenom redu opeta party-ao po Italiji evo malo mojih dojmava:
UNITED HARDCORE FORCES 21.02.2009.
neznam kako se izraziti, prenjeti dojmove ali sve u svemu super, daleko najjači i najžešći party na kojem sam dosada bio. Hrpa top DJ-a HC scene. Izdvojio bih dvojicu, Angerfist i Unexist koji su razvalili do kraja, pogotovo Unexist, kojeg smatram terenutno njažešćim DJ-em i mislim da mu malo tko može konkurirati, a opet da to sve skupa ljepo zvuči....
...eto toliko, a evo i malo "slike" sa partya od dvojice spomenutih DJ-a.
Angerfist
Unexist