yo yo yo yo ljudi search ne radi baš najbolje ja sam sad tražio jednu temu za koju sam siguran da sam je prije našao a sada je nema dovoljno je da upišete rapidshare i neće naći ništa a to je nelogično
Printable View
yo yo yo yo ljudi search ne radi baš najbolje ja sam sad tražio jednu temu za koju sam siguran da sam je prije našao a sada je nema dovoljno je da upišete rapidshare i neće naći ništa a to je nelogično
Meni nikad ne nađe kad upišem samo brojeve.To me živcira!
E da ima još jedna sitnica kako će se sad član npr. š(veliko š)uco logirat na forum
Pa možda je stavio na opciju Remember me,pa netreba niš ni upisivati.A i nadam se da će netko ovo riješit. To sa velikim š
nerade attachmenti probajte skinut http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=496069&postcount=58
ili nešto drugo meni ni s FF ni S Operim ni s IE
Istina.Stvarno nerade.Uf,sve mi se više čini da prelazak na novi server nije bio dobra ideja;D
aj ljudi potruditw se i vi neku grešku nać da netražim ja sam
ne znam kako je drugima, ali meni baš ne funkcionira ono slanje maila kad se pojavi novi post u temi na koju imam pretplatu. nekad mi pošalje mail, nekad ne.
tako i meni. makar u medjuvremenu posjetio forum.
Forum ima problema sa našim znakovima. Primjetio sam problem sa slovom S (sa kvačicom) kao Sibenik.
Jednostavno mi cijeli post ne da spremiti ako to slovo stavim u njega kao veliko.
U čemu je problem?
EDIT :)
@ICO...sorry, sada tek vidio. Moje isprike :japan: svima
Upravo se o tome Observer pričalo na prethodnoj stranici teme, a postoji i obavijest zbog toga...
I još se nije pojavila 2007. godina na kalendaru
to je trenutno još najmanji problem....
...imamo problema i s attachmentima...
Pa zavisi kakvo je pitanje
attachmenti i slovo Š su sredjeni, search ce biti do sutra sredjen kad se zavrsi reindeksiranje.
kalendar je isto sredjen.
zast mi nemamo ono reputacija u profilu ko na pc expert?!??
bilo je prije, ali je ukinuta.
a nesičam se što je bilo, valjda bi uvik netko djelio negativnu rep. bezveze..