pinocio siguran sam da te se on sječa i da s tobom u mislima ide spavati...
riba ribi njam njam guzu-nisam dovoljno duge gledao da bi ga mogao ocijeniti:)
Printable View
pinocio siguran sam da te se on sječa i da s tobom u mislima ide spavati...
riba ribi njam njam guzu-nisam dovoljno duge gledao da bi ga mogao ocijeniti:)
:rolleyes: Ne radi se o kompetentnosti već o filmovima i kako ih tko vidi! :comp:
A mislim, što si se sad okomio na pinocia? Čovjek je samo izjavio da se slikao sa Clintom, kao što bi se i većina pohvalila, jer se takvo što ne događa svaki dan.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Smogovac,imam za tebe jedan dobar film:
Crveni kamion,sive boje (5/10) obavezno pogledaj
ma nisam se okomio....
imam i ja za tebe u gori raste zelen bor 1/10
nisam gledo filma ima mjesec i sinoc uzmem Saharu nije los meni se svidja 9/10
meni je sahara 7,5/10
"Dnevnik Ellen Rimbauer", svojevrstan prequel "Rose Red" od prije par godina. Ništa posebno, odnosno nema skoro uopće scary scena.
4/10
Jel me ti to zajebavas ili? Ja sam ti ozbiljno napisao za onaj film (Crveni kamion...)= Citat =:
Izvorno postao smogovac
pa i ja tebi u gori raste zelen bor -1/10
smogovac smiri se malo, Pinocio isto, čemu provokacije?
Wb,sta smatras provokacijom sa moje strane?= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Postoji li uopste taj film (koji smogovac preporucuje)???
:rolleyes: To ti je stari ratni film od Vrdoljaka(poznat po "ebo majku na uranku")Bez veze. :retard:= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
kako nebi postojao...
batman početak-stvarno iznad mojih očekivanja...slobodno može biti 3 dio...uz rame prva dva
:rolleyes: Nikako da pogledam saharu do kraja :retard:
betmen:beginning.....novi pristup,stara priča,..čini mi se da su pucali na to da sve to prikažu što je realnije moguče u odnosu na stare filmove, znači njegovo savladavanje strahova prema šišmišima,vježba borilačkih vještina....u svakom slučaju isplati se vidjet 8,5/10 bi dao.
Kad si spomenuo Kingov Rose Red...film sam gledao prije dvije godine, ali ga se jako dobro sjećam...film traje prek 4h (gledao sam ga od 1 do skoro pol 6 ujutro), odličan scenarij, odlična gluma, osim toga - ipak je to Stephen King...ocjena 9/10= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Dobro, samo "Rose Red" je bio snimljen kao serijal, ali je kod nas izašao na DVD-u jednoj cjelini. A isto, bio je i na TV-u.
Batman Begins
Meni bolji od drugog,blizu prvom. 9/10
:) Glineni golubovi 9/10 :bunny:
oooo niten,ideš protiv klasika,ja mislim da se uopće nemogu uspoređivati,ali ovo mi je jedan od naj filmova zadnjih god.!nisam imao volje poslije alexandra ići u kino,ali izlijećen sam...
alexandar5/10 samo zbog scene borbe je dobio tako visoku ocjenu
Pa ne idem protiv klasika. Ovaj film mi je jednako dobar ko i prvi,malčice bolji od drugog. Ali prvi i drugi ostaju jednako dobri.
"Alfie"
remake, a original nisam gledao.
7/10
evo upravo pogledo catwoman na satelitu,film je koma,nema priču a publiku se očito nastojalo privuč halle berry-nim performancem u koži.užas 2/10