Još kad znamo da smo East Europe ,naši ažurni operateri,2013. je tu ako...!!!
Printable View
Još kad znamo da smo East Europe ,naši ažurni operateri,2013. je tu ako...!!!
Meni nije brendiran. Kupljen je na bonove u tele 2. Cid je 032 mislim... Nisam se htio upustiti u flashanje novih romova, malo mi je kompliciranije nego li je to bilo s desireom, al ako ne dođe uskoro...:rolleyes:
Ja sam u Vipu uzeo sensationa, u Vipu su mi rekli da je zaključan ali nije bio,njega sam roota i mjenjao romove,na hox u mi se ne da, stock mi je odličan samo mi fali malo twekova,izmjena ikona status bara,transparent...šteta šta se na stock ništa ne da instalirat.
Evo ako netko ne zna da li mu je mob brendiran li ne,ja sam od normalne sim kartice drugog operatera škarama napravio micro sim,stvar radi,te ustanovio da mi je hox zaključan na vip
Mislio si reći "ako netko ne zna da li mu je mobitel zaključan". Ako je brendiran to se vidi po instaliranim aplikacijama koje dolaze out of box na telefonu i po uvodnim boot animacijama ali ne opet naravno kod svih. Moj je HOX iz T-mobilea pa je od svega imao instaliran T-imenik, T-Wisepilot i još neke gluposti, naravno da sam odmah flešao Europski ROM i očistio ga tog smeća.
Da, pazi na terminologiju. Branding i locking su dvije potpuno nevezane stvari.
Ovo je užas!!! :eek::eek: Još ništa od jb za Hox!!!
Jel preporučujete koji dobar rom? Stabilan, baterija dosta traje??
Maximus probaj
Hoće li postupak stavljanja novog custom roma ikada biti jednostavan kao i sa desirom? Sad gledao upute za ovog maximusa... Previše koraka ima
Evo nešto novih skinova za hox ako nekom treba
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1982408
ja te teme nenadjem. gdje je to instalirano?
Evo da se i ja malo pozalim na HOX. Danas mi je po peti put stigao mobitel, novi ili isti nemam pojma. Uzeo sam preko firme pa su ga oni slali. Uglavnom, kad je doso prvi put, odmah sam primjetio zute pjege, bile su ocite. Uz to sve je nekako zuckasto. Razljevanje boja na pritisak takodjer, ali mislim da je to na svakom tako i to mi nije nikaka problem jer pri normalnom koristenju ne smeta. Poslali su telefon na servis, ovi su ga vracali 4 puta, frajer u firmi ga je palio i svaki put je vidio pjege pa ga je vratio. Danas je dosao po peti puta i sve je trebalo bit ok, medjutim, pjege se opet javljaju, jedva zamjetne dvije pjegice u oba donja coska, uz to je sve i dalje nekako zuckasto.
Vec mi je postalo muka od svega, mobitel je narucen pocetkom sedmog mjeseca, a ja i dan danas imam sjeban telefon (ili mislim da je sjeban) i mislim da nikad necu ni vidit neki koji je full ispravan. Sreca u nesreci je sto mobitel nisam platio nista, vec sam ga dobio kao sluzbeni telefon.
Probat cu otic u t-mobile mimo firme pitat da mi zamjene, ako nece ostavit cu ga, prezivit cu hebiga, ipak je djabe bio...
Inace, s HTCom se pozdravljam nakon ovoga, kao prvo muka mi je od bootloadera, a o ovim greskama da ni ne pricam, zao mi je sto nisam izabro S3 kad sam mogo...
Ne znam,kod mene su tamo di su i svi ostali skinovi samo izaberem i to je to.
Gdjeu osobnoj prilagodbi pa na scenu ili masku? Ja tamo nemam nista!!
htc
The Jelly Bean with HTC Sense 4+ update for the One X has begun rolling out in Taiwan and will continue to roll out in Asia and Europe.
Izvor: twitter
Noćas objavljeno na twitter-u, ja samo copy / paste ;)
Ma ocito je JB bugovit pa su ga stopirali. Bilo je rijec da ce doci jucer pa opet nista tako da tko zna kad ce. Mene zanima koje cidove vi imate? Moj cid je HTC__032. Također ako nekome za njegov cid dodje update na JB molio bih da se odmah ovdje javi. Trenutno sam na 9.7.2 ARHD romu pa nezelim stalno vracati NB mog originalnog roma i fleshati stock recovery i boot image da bih provjerio stanje updejta na JB.
@mate750,
Postoji gumb Uredi Post, molim te koristi ga.