Posjedujem Samsung I9190 Galaxy S4 mini (os: Android OS, v4.2.2 (Jelly Bean), display: 540 x 960 pixels).
Meni je baratanje (instalacija, podešavanje, ...) aplikacijama i folderima i fileovima na pametnom telefonu špansko selo.
Pročitao sam cijelu ovu temu sa svim ostalim temama na koje se veže ova tema.
E sad, skinuo sam iGO Primo 9.6.7.235654 My Way iz 450 posta ove teme. Za nju bi, pretpostavljam, trebao naći skin za 540x960 i staviti ga umjesto onog unutra 800x480, no ne mogu ga pronaći, to jest vidim da postoje skinovi za verziju 8.4.3. i pretpostavljam da ne rade s ovom verzijom 9.6.7. ili?
Skinuo sam karte "Navteq 2013.Q2 - Map of Europe" kao torent, post 1.te "Navteq 2013.Q2 / Bosna i Hercegovina - Hrvatska - Slovenija" sa pClauda post 2. koje pronašao na http://cafe.mobil.hr/threads/78784-N...-Map-of-Europe i ne znam da li će te karte funkcionirati sa skinutom verzijom navigacije.
Vidim da verzija navigacije koju sam skinuo ima unutar sebe karte HR. Ako su ove karte koje sam skinuo kompatibilne s verzijom aplikacije koju sam skinuo, da li kod stavljanja karata u foldre maps ove karte koje su unutra maknem i stavim ove nove koje sam skinuo ili te karte ostavim i samo stavim ostale karte kojih nema?
Što se tiće jezika, vidim da unutar navigacije postoji Hrvatski, pa pretpostavljam da po tom pitanju ne moram ništa skidati samo kod instalacije odabrati jezik, ili?
Dalje, kad sve skupa instaliram i ako profunkcionira, da li ovaj folder sa cjelokupnim sadržajem iGO mogu obrisati iz foldera download na uređaju?