LINK
Ovo mi se desilo curi na 3g-u i nigdje nemogu nac sta je to!
Pa ako ima neko da zna da mi objasni?
Hvala!
LINK
Ovo mi se desilo curi na 3g-u i nigdje nemogu nac sta je to!
Pa ako ima neko da zna da mi objasni?
Hvala!
iam neki stariji 3g 8G, napravljen je JB na 4.2.1 BB 5.15.04 ...
ali nikako ne mogu pokrenuti neke app koje sam stavio preko installusa ili prebacio sa kompa, tipa goodreader ili navigon?
sve se uredno instalira ali kad pokrenem odma me izbaci van?
ne znam sto bi vise googlo ili trazio...htio sam ga ostavit na 3.1.3 ali tamo je sve jos gore radilo i nisam nista mogo ni instalirat zbog premale verzije soft. sad nesto radi nesto ne?!
inace za one koji imaju problem sa DFU tj izbacivanjem iz istog, postoji program RecBoot koji to moze napraviti umjesto vas!
Da li mi netko može obajsniti što da napravim ako imam iphone 3G, ne znam koji ios ima (može biti da je stavljen ovaj zadnji za njega)...kad ga spojim na itunes samo mi izbaci onaj error za SIM card not supported?
To znači da ga trebam đejlbrejkat ponovo ili??? znam da je iz tmobilea telefon, i koristim sim s pinom da li je to problem ili mora biti isključen PIN?
Mob se uključi samo do ekrana za sos pozive gdje piše imei i iccid...
EDIT: maknuo pin na simu i dalje ne radi znači trebam odraditi đejlbrejk :angry:
Ne, trebaš odraditi i JB i unlock, JB ne znači da je mobitel otključan.
Postovanje! :)
Dobio neki rabljeni iphone 3g 16gb sa softwareom, valjda, 4.2.1 (8C148) tako pise pod version i htio bi ga otkodirati i jailbreakati. ako moze neki link za tutorijal.
hvala!
Dobar dan. Imam neki 3g doma koji više nitko ne koristi. Sad me zanima koja bi bila opcija bila za njego unlock i jailbreak. Ima 4.0 iOS gore. Dali bi se to dalo riješit doma?
Koji je to BB?
Imaš više informacija ovdje...
http://www.idownloadblog.com/2010/06...nds-available/
Lepo sam se nazezal s tim usranim mobitelom i jb-om. I onda se slučajno sjetim pa 4.0 soft se da jb-kat i preko jailbreakme.com. Ugl ako netko treba unlock za tu verziju najjednostavniji jb je preko jailbreakme.com
Vidim da tema nije aktivna 3,5 mjeseca, ali nadam se da nije off, te da će mi netko odgovoriti na pitanja koja me zanimaju. Dobio sam iphone 3g 8gb, u postavkama pod opisom piše: model MB490CR, serijski broj 88947..., verzija 4.2.1 (8C148), Modem Firmware 05.15.04. Telefon podržava sve mreže, ali nisam siguran da li je JB kako u aplikacijama nema cydia. Pitanje: može li se odraditi JB (čak i ako je već odrađen) obzirom na specifikacije koje sam naveo, a da se ne poremeti ništa u telefonu jer sam prilično zadovoljan njime, odnosno može li se napraviti JB a da se ne mijenja ios, firmware..? Samo bih htio staviti neke korisne aplikacije. Ako može JB, zamolio bih odgovor kako i kojim alatom je najbolje za navedeni telefon. Znam da odgovor sigurno negdje već piše, ali sam novi u apple svijetu, pa me to sve još uvijek zbunjuje i stoga Vas molim za razumijevanje i odgovor. Veliko hvala svima.
Odi u Spotlight pretragu (ako je uključena da traži aplikacije) i upiši cydia. Ako nalazi onda je Jailbreakan. Ako ne onda nije.
Isto probaj prstom povući po onoj traci statusnoj gore sa desna na lijevo ili obrnuto, ako se spusti SBSettings, onda je sigurno jailbreakan.
Ako I nije, lako se jailbreaka (možda bi bilo dobro napraviti restore ako si ga kupio od nekoga, pa sve na novo staviti na njega).
Skineš neki jailbreak tool (na OVOM linku imaš tutorial, a lijepo je pogledati i OVDJE, pošto je Imaticx sve lijepo napravio i posložio tu).
Ako još nešto nije jasno slobodno pitaj :)
Hvala puno na brzom odgovoru, ali kako sam totalni početnik što se iphone tiče, možeš li mi molim te reći gdje se nalazi Spotlight pretraga?
ako je to ono povećalo u lijevom gornjem kutu gdje se upisuju pojmovi, a dolje je tipkovnica, cydije nema jer mi se pojavi tek na web pretragi, a prije toga kontakti sa C. Po tome, pretpostavljam da nema jailbreaka.
Da li se samim jailbreakom mijenja software ili se on posebno ubacuje ?
Ako se ubacuje, koji software ubaciti, i kojim alatom da dobijem video kameru itd.
Kolegica mi kaže da je njen iphone bio identičan mome, i da je ubacila od četvorke sw i da sada ima video snimanje i još koješta. Je li to moguće?
Svaka čast i hvala na strpljenju i ogovorima. Pozz.
evo nešto sam pokušavao i zapeo na prvom koraku u redsnow. Pokušavao sam sa više verzija ali ne ide. Može li se kako preskočiti prvi korak, pošto ja ne želim mijenjati ios, a baš tu zapinjem, jer mi redsnow, kada u browse dođem do firmware (skinuo sam isti 4.2.1)kliknem na njega i otvore se folderi all_flash i dfu, a u njima jednostavno ništa ne otvara i samim time ne otvara opciju next. Pretpostavljam da je u pitanju nešto jednostavno, ali..Na compu su mi windows xp ako to nešto znači i skinuo sam redsnow za windows.
probao sam sve usb portove i isto se događa, redsnow jednostavno ne prepoznaje firmware. Na tvom prvom linku sam našao da jb mogu raditi sa redsnow i snowbreez, ali ovaj drugi mi traži 10 gb prostora na c, pa ga ne mogu otvoriti. Uostalom evo slike kako to izgleda pri prvom koraku http://imageshack.us/f/37/75989137.png/
Moram li ga možda staviti u DFU prije nego otvorim redsnow? Možda bi ga tada prepoznao?
Koliko ja vidim, ipsw ti je u New Folder 3, a ne u Firmware folderu. Prva ikona, koja izgleda kao rar arhiva. Nju izaberi.
Sve ono dobijem kad raspakiram rar arhivu, firmware folder i one druge, a redsnow mi jedino prepoznaje firmware folder u kome su ona dva podfoldera na slici, a ni jednog ne prihvaća da bih mogao nastaviti dalje.