Pozz svima
Imali tko da je na 3GS ubacio iOS5??????????
Pozz svima
Imali tko da je na 3GS ubacio iOS5??????????
Ja sam uspio, i jako dobro radi :) nekad zalagga na otkljucavanju i prebacivanju pjesama, al uglavnom odlično radi!! :)
baterija,zagrijavanje uređaja?????
koliko je trajao proces nadogradnje???
Može li malo opširnije??? Dojmovi, zapažanja...
Baterija je po men puno bolja sad (čini mi se da dulje izdrzi), a nisam primijetio da se zagrijava..
Nadogranja je trajala 4 sata (zato kaj su serveri bili zaguseni, pa nikak se nije moglo updateat... Sad bi ti trebalo cca 1h). Update je super određen, tak da nebi trebalo bit problema sa tim.
iOS 5 radi bez lagga, jedino pri otkljucavanju malo zastaje na sekundu.. Isto tak kada prebacujes pjesme, stane jednu sekundu, i onda tek prebaci.
Neznam, sve ostalo za sad jako dobro radi.. :D
Znaš kaj? malo sam skeptičan čitajući forume.... naravno svaki iPhone je individua za sebe????
Zamima me podaci: tel. imenik,slike,muzika i ostali programi da li su ostali gore ili si morao raditi beckup????
Da li je brži ili sporiji na prijašnji iOS???
Rekao sam ti, brzi je :)
A pri updateu mi je napravio backup (ali svejedno ga ti syncaj, za svaki slučaj) i stavil je update "na novo", i onda sam izabrao backup koj sam napravio, vraćao ga je cca 5 minuta, i sve je ostalo kak je i bilo. I onda samo prickeas da se aplikacije prebace (možeš prckat po njemu dok se synca :) )
:klap: Nadam se da neću požaliti :wall:
Vidim nitko ništa ne piše o dojmovima iOS 5 na 3GS očito problemi...
Čitam po forumima, opaki problemi sa iOS 5 na 3GS
problemi:basebandom, nenormalno cicanje baterije kao i pregrijavanje,problemi sa restore,problemi sa SIM karticom......itd.
fico45, očito si imao sreće....
Mozda zato kaj ja nisam jb-al mob, nit ga unlockal. :)
Neznam, meni mob puno bolje sad radi nego prije. ;)
:klap:
Dali je moguce odradit update na ios5, i unlock 3gs na 06.15bb
Sent from my Nexus S using Tapatalk
Da, taj baseband je trajno unlockable, samo treba pricekati da se updatea ultrasnow za odgovarajucu verziju ios. Ali to je vec ucinjeno za 5.0.
Evo na 3GS instaliran iOS 5
Kompletna instalacija trajala cca 23 min.
Obrisani svi programi kao i igrice.
Automatski napravljen beckup tel.imenika,bilješki kao i fotografija.
Prvi dojmovi, ništa posebno. Ocekivao sam puno više!!! (možda 3GS ne podržava).
Vizualno, jednako kao i iOS 4, mada ima znatnih promjena kad se počne kopati po postavkama.
Brzina iOS 4 vs iOS 5 1:1 isprobano na 2 uređaja.
Sa sad koliko vidim bateriju cica i to dosta za razliku od iOS4
Osjeti se zagrijavanje uređaja što kod iOS 4 nisam primijetio.
Dosta opcija i mogućnosti podešavanja raznih opcija kao i postavki za razliku od prijašnjeg softa.
Ostalo kad prošnjofam, napišem.
Pozzz
Ništa posebno, osim što mi šteka iPhone!!!!
imam veliki problem, frend mi je na mob stavio Jailbrake greenpoison, ali ja nisam nista od toga koristio, i danas sam htio stavitio iOS5, pa mi je on rekao da moram napraviti master reset uređaja prije toga da mi pobrise taj jailbrake, to sam i napravio i sada se mob ne moze upaliti, pojavljuje se jabuka pa onda lubanja i tu staje...
jel ima nacina da sam popravim mob, molim nekoga ko se razumije u to da mi pojasni posto ja nisam nista radio s time, bio sam zadovoljan i sa iOS4 koja je bila na njemu...
radi se o iphone 3gs, kupljenu t-mobileu, jos je uvijek pod garancijom...
u tome i je stvar sto mi je frend rekao da napravim reset, i sada se ne moze upalit, a ni komp ne prepoznaje nista kada ga spajam...
aj ga stavi u DFU i onda restore/update.
NOTE: gubiš sve podatke, osim ako imaš spremljen backup (sam se napravi kada radiš Sync sa iTunesima).
hvala, rijesio sam kad sam ga stavio u DFU, i imam beckup tako da je sada sve super i odlicno radi sa novim iOSom...hvala jos jednom..
dobar dan molio bi pomoć imam iphone 3gs 16 gb baseband 05.16.05 stavio sam novi ios 5 i kada mi se zagasi iphone kada ga hoću upalit na ekranu mi se pojavi usb kabal i ikona itunesa i traži da se spojim na komp kada se spojim hoče ga restorat i tak stalno dali ima netko riješenje kako da se riješim toga i da mi opiše postupak i takoder ako mi može netko pojasnit i točno napisat kako da gaotključam za sve mreže kupljen je u t-mobile a sada sam se prebacio na tele 2 jer je povoljniji...hvala unaprijed
Nikako..
zašto nikako? pročito sam da se to događa radi jailbreka i da postoji program s kojim se pali onda iphone da se nemora stalno restorat
ja sam ga uspio složit i dekodirat ako koga zanima i ako ima sličan probelm mogu mu reč kako sam uspio
Kao prvo, nisi rekao da si jailbreakao. Ako si stavio službeni update na 5.0.0, sigurno i ni u kom slučaju te neće tražiti da ga restoreaš sam od sebe. Ali, postoji tethered jailbreak koji znači da prilikom svakog gašenja će iPhone tražiti restore, s tim da se može bootati preko redsnowa. Otključavanje na sve mreže nije moguće s basebandom koji si naveo. Moguće je staviti baseband s iPada 06.15.00, ali tada se trajno gubi mogućnost gpsa i po meni je to nevjerojanto glup potez, ali svatko neka radi sa svojim uređajem što ga volja.
sada imam drugi problem iphone mi se ugasio i kada ga upalim samo se pojavi tamno plava podloga i ništa se medogađa a kada priključim punjač ili ga priključim preko usb na KOMP onda požuti podloga ali komp ga uopće ne registrira da je nešto prikljuučeno....molim pomoć tko zna šta da napravim bilo kakav savjet
Ni prvi put nisi napisao što si napravio da ti se stalno gasio, nakon toga nisi napisao što si napravio da ga unlockaš i jailbreakaš, iako se to dalo pogodit. Dok god ne daš sve moguće informacije ne može ti se pomoći.
Pitanje, stavio sam iOS 5, a kako prije nisam imao Hotspot na njemu, ne znam kako ga posataviti. tj. ne znam kako ga pronaći na laptopu da se preko iphona spojim na internet
Hvala na odgovorima