Dosad probavao bez ukljucene ove opcije sa uobicajenim user name i passwordom i nista.
Sad probao ovu opciju gdje upisujem onaj 16-znamenkasti jedinstveni password i opet nista.
Hvala, svejedno.
Ima li jos netko kakav savjet?
Printable View
Koji custom da stavim? Trenutno sam na Darky 10 rc6, tako nesto...
Je li Darky i dalje najbolji rom ?
Jel itko ima zrcalnu foliju za ekran i kakva je?
I jel se može igdje kupiti (a da nije Ebay) Otter Box (znači kombinacija silicone case-a i plastike koja ide preko, pošto vidim da na Njuškalu nema.
Probao sam Darky 10.1, dobar je bio na početku, kasnije dosta lagao.
Nakon toga sam instalirao MIUI Galnet, ovdje imaš tutorijal kako ga instalirati http://www.galnetmiui.co.uk/content/getting-started.php
Ovo je nešto totalno drukčije od bilo kakvog ROM-a za Galaxy, jedinstveni su, i radi odlično.
Jedino Radio još ne radi, ali kraju su i sa tim problemom.
Update rade dosta često, što znači da se aktivno radi na njemu, update se radi jako jednostavno, ima MIUI updater, uglavnom nešto posebno.
Moja topla preporuka, ako gdje zapneš pitaj
Meni se isto dešava, stock 2.3.3 bez ikakvog roota, pokušavam utipkat broj al non stop se restarta...
EDIT: Ne čini mi se baš stabilan taj 2.3.3, sinoć htio otključat mob on ugašen, nemogu ga upalit, morao vaditi bateriju i ponovno upaliti, sad pričao 3-4 minute i htio provjerit stanje računa i mob se restarta sam od sebe.. :rolleyes2:
Problemi s internet konekcijom. Wlan uredno radi, ali 3G ne.
Koristim switch pro widget za spajanje na data connection.
Kad restartam mob, normalno se spoji na net i radi. Kad ugasim preko switch pro widgeta data connection i kasnije pokušam ponovno upaliti, 3G se ne pali (tj. nikakva konekcija uopće). Moram restartati mobitel da bih se mogao ponovno spojiti.
Provjerio sve, APN je isti kao kod domy_os-a.
Još par dana sam T-Mobile, a onda prelazim na Tele2.
Network mode sam stavio GSM/WCDMA (auto mode), ROM je službeni 2.3.3, jel ima netko sličan problem?
Btw mods sry za dupli post :P
Nemas nikakve sufikse i prefikse kod APN-a? Pokusaj drzanjem power tipke iskljuciti i ponovo ukljuciti data network. To bi trebalo pomoci. Ako ne to, onda ukljucivanje i iskljucivanje airplane moda. Mislim da je to jedan od mnogobrojnih bugova u verziji 2.3, ako mozemo to tako nazvati. Google je nesto promijenio u kôdu i vecina aplikacija koja mijenja postavke sistema ne radi bas najbolje.
Nemam, sve je indenticno kao na tvojim slikama.
To je bilo prvo sto sam pokusavao, no izgleda da jedino restart pomaze. Maloprije sam se uspio spojit gasenjem pa ponovnim paljenjem “use data package“.
Jel mozda barem planiraju novi update?
EDIT: Možda Juice Defender (postavljen na Agressive) radi problem?
Primjetio sam da svaki put proradi kad maknem kvačicu sa use data package i stavim opet, onda se spoji.
Opet radim dupli post :sheriff: al prošlo je dosta vremena od tog zadnjeg posta :D
Samo da kažem u vezi tog prethodnog posta da sam stavio originalni 2.3.4 i da opet imam problema sa spajanjem na 3G, ako se neuspijem spojit samo u postavkama maknem i opet stavim kvačicu na use data package i proradi.
No ajd to sad i nije bitno.. trenutno sam u inozemstvu i kako ovdje nema wlana zanima me jel se mogu ikako preko bluethootha (uštekan u usb na kompjuter) surfati?
Nemam baš puno vremena za traženje po internetu jer sam vremenski ograničen za korištenje kompjutera :(
Napravi backup i onda wipe svega (system, cache, dalvik, data, datadata, sdcard,...) pa nakon toga ponovo digni ROM, kernel i modem firmware.
Ma nemam custom ROM, nego originalni preko Odin-a sam stavio (2.3.4).
Mob mi je oko 5 dana non stop u airplane modu (nemam potrebe imat upaljenu mrežu kad se nikome nejavljam dok sam u inozemstvu) i primjetio sam da mi nestaju same od sebe neke aplikacije :confused new:
Zedge mi je nestao iz čista mira, iLightr free, iBeer i još par aplikacija, APN mi se obrisao, a neznam zašto.
EDIT: APN se pojavi kad uključim mrežu, ali aplikacije ne, nestale su iz čista mira.
Nema veze koji ROM imaš, tko zna što se zblesiralo. Formatiraj sve ono gore uključujući obje SD kartice pa onda vidi. Kad digneš ROM, promijeni i CSC prema svojoj mreži. Kad nešto flasham, obavezno to napravim kako bih izbjegao moguće probleme.
Pozdrav, dobri ljudi!
Zašto mi Galaxy S automatski pretvara sms koji sadrži više od nekoliko poruko u mms?
Čitam neka iskustva na netu i kažu neki da je to nemoguće deaktivirati! :angry:
Ima li tko kakav savjet?
Hvala.
Na kojem si romu?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Pozdrav!
Treba mi pomoć. Dobila sam Samsung Galaxy S I9000 i totalni sam početnik, težak slučaj. Čitala sam na mnogim forumima ali nisam ništa skontala pa bi zamolila ako neko može na tenane da mi pomogne u rješavanju sljedećeg problema:
Ne mogu ući na market sa obrazloženjem: A server error has occurred. Retry, or cancel and return to the previous screen.
Zatim sam otišla na about phonei tu piše: FIMWARE VERSION: 2.1 UPDATE1 - BASEBAND VERSION: I9000XXJM2
Moje pitanje je sljedeće: šta da updateujem, kako i šta znači root i flash... Stvarno bi bila zahvalna na pomoći!
poštovani, imam problema. imam vibrant (ili ti američku verziju galaxy s-a) koji mi je upao u more i matična je prducnula. zamjena za novu dolazi u obzir, no imam nekoliko pitanja. prvo bi bilo jesu li matične mojeg vibranta i vaših galaxy-ja kompletno identične (ako bi netko znao provjerenu informaciju)
te ako ju nitko nema, je li itko otvorio svog galaxy-ja pa da može usporediti sa mojim modelom?
naime bio bih zahvalan za bilo kakvu pomoć, ako je netko čak i morao kupiti ploču bih zamolio da kaže gdje, imam ljude koji bi to napravili ali nemam komponente, eto, sami problemi.
Jesi gledao na ebayu za djelove?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Jel moguce gledati filmove sa kompjutera na mobu preko wlana putem allshare aplikacije? Kako to sloziti?
Mislim da to ide obratno, s moba na neki drugi uredjaj kao sto je TV i za to trebas DLNA podrsku. Za streaming s kompa postoje drugi nacini, ali trenutno ne mogu provjeriti.
Složio sam, da napomenem da treba staviti u postavkama foldera koji želimo streamati sharing, a filmove gledam preko bs playera sa marketa, titlovi rade, odlična stvar, samo ubacim cd u cd-rom i gledam filmove :D
Btw BS player ima u sebi ugrađen LAN, pa se može direktno preko njega pokretat filmovi, dok za slike i muziku će poslužiti ES File Explorer.
Koliko vam traje baterija i koji ROM imate? U zadnje vrijeme non stop problemi s baterijom. Punio ga preko noci, ujutro ustanem kad ono 89% a gore notifications fully charged. Uglavnom mi bude oko 95% kad ga skinem s punjaca.
Baterija mi se brzo trosi, jutros sam ga sa tih 89% nadopunjavao do 100%. Evo sad baterija 60%, malo koristenja muzike na sluske i fejsanja baterija se trosi ko luda. ROM official 2.3.4
Mislim da cu na custom ROM.
Jos cu vidit na xda, vasa preporuka, Darky, CM7 ili nesto trece?
A što se baterije tiče na svakome će ti brzo otići ako dosta visiš na faceu sa uključenim backgroundom.
Ja sam probao zaista mnogo romova, i sada sam na CM7 već neko vrijeme, baterijom nisam zadovoljan, dan plafon ako ću na net.
MIUI je ok što se batrije tiče, tj bar je jedno vrijeme bio, ali opet poslje neka verzija kad je došla opet je dosta počelo srkat bateriju.
Moj dojam - Juwe (5.2 tad) je najbolji bio što se baterije tiče, mogao sam 2 dana s njom uz neki modernate use.
Darky mi je bio prvi ROM koji sam instalirao 10.1, i baterija je isto mogla dosta, al sad ti je izišla novija verzija i juwe-a i darkya pa možda da to probaš ako ti je do baterije.
Probaj i kalibraciju baterije uraditi poslje instaliranja roma.
Kako bi fino bilo kada bi se neki ROM napravio i sve najbolje stvari iz svakog roma nabacat u njega.
Kod jednog roma dobra baterija al se npr. ruši svako malo, kod drugog, stabilan je al stalno neki battery drainovi, kod trećeg nešto treće, pa me to dosta ispizdi..