2.31 verzija je bila bugovita, alarm i još neke sitnice.
Printable View
meni se čini da nema više ni onog problema s kamerom i bljeskalicom, ali prerano je još reći, vrijeme će pokazati, ja ču alarm testirati tokom ovog tjedna.
Ali primjetio sam da mi se ona aplikacija talking tom smrzava, mob je overclockiran na 800 mhz, i čak ide glađe otkako je overclockiran, prema tome zaključujem da je procesor preslab :( ali javljaju se smetnje tjekom snimanja ko što su i prije javljale, i opčenito kad razgovaram s enekak čudno čuje, koda sam sebe slušam:( i kad šaljem sms znam čuti u zvučniku smetnje ko kad šaljete poruku kraj zvučnika :( pa šta je to pobogu tako skup mobitel s toliko problema :(
Testirao sam tu aplikaciju bez ikakvog overclockanja i radi prilichno glatko, ali mislim da je sama po sebi totalni krsh (a i zauzme 3 tone memorije, brzo sam je maknuo radi korisnijih stvari).... a shto se tiche ostalih sitnih i krupnijih bug-ova, mislim da ipak treba sacekati official froyo... ovi sitni update-i nisu previshe sredili stvari, vishe zakrpili do daljnjeg.... samo, dokle cemo vishe chekati?? :( inache, telefonom sam zadovoljan, uz dosta razgovora (preko 1h dnevno) i poruka, nekolicinu email-ova i neshto surfanja (koliko se ima vremena od posla), baterija mi izdrzi 2 dana (naravno, iskljuchen 3g i ostali sisachi energije kad nisu neophodni).... i sve radi glatko i nishta ne zapinje, ili ja nisam dovoljno razmazen... ;)
Evo da spomenem alarm radi ock, kamera isto zasad, jedino danas kad sam tipkao na MSN-u prvo se ugasila svjetla na tipkovnici, i onim toplotnim gumbicima ispod ekrana, a zatim restart, morao sam upisivat pin :( al ajde prvi slucaj dosad. Nakon restarta tipkovnica nije radila i dalje pa sam ugasio i upalio mob al opet nista, al je pomoglo jedno iskljucivanje ukljucivanje ekrana, nakon ukljucivanja rasvjeta proradila :) sve u svemu tipkovnica mi je tolko dobra da je danas laptop odmarao i skupljao prasinu :)
Ock pratim ja i čekam kad če već taj froyo, al se bojim da će poslije biti sve presavršeno ;) pa mi bude dosadno :D
Necemo ni ovog docekat ;)
Pozdrav svima, da li je moguće poslati neki jar/jad file preko bluetootha na Milestone i onda ga instalirati, ja nisam uspio s kompa poslati, za filmove i titlove koristim format factory na kompu sve zakodiram i integrira mi titlove, pošto sam nedavno kupio Milestone on je bio novi i već je imao update 2.1.1 , koju navigaciju koristite, ja sam dobio onu motonav za 60 dana trial, i za mene je dobra, a i na službenim stranicama se prodaje za nekih 400-tinjak kn za cijelu istočnu EU,
i fora mi je onaj motophone portal, wifi radi odlično, čak pronalazi mreže s kraja ulice :)
jedino mi ponekad zna u angrybirds zvuk malčice zatrokirat, piše mi da TI radi na 550MHz
EDIT: nasao sam tu na forumu za bluetooth, aplikacija se zove bluetooth file transfer na marketu
EDIT#2: citam tu po forumu da je radio jos zakljucan, do tad koristim virtualradio s marketa koji mi cucla net :cthumbup:
a što se tiče jave preko netmite-a sam ju pokrenuo i imam jos neke aplikacije, u biti sve se java aplikacije mogu preko ovog linka pretvorit u poznati apk file te se instaliraju
http://www.netmite.com/android/srv/1.6/getapk.php
sa javom se nisam previše opterećivao, sve što mi treba, odradim preko neke druge aplikacije, tak da sam javu izostavio totalka.
koristim navigon navigaciju, motonav je u biti jedno malo lošije smeće od navigacije. kupi je za 400 kuna... sigurno ćeš požaliti :)
motophone portal je ok, ne koristim ga baš previše, no domišljato. ograničene opcije, to mi jedino smeta.
wifi je užasno loš. slab domet, osjetljiv na smetnje, bla bla... stekao si krivi dojam u vezi toga. angry birds... ne bi trebali štekati. očito imaš neki bug ili neku aplikaciju koja ti to koči.
user911- pogledaj ovu temu (u vezi jave).
kad se već spominje navigacija jel postoji garmin za android, znam da sam ga ja bio na nokiu S3 platforma stavljao i radila je ock, bolje od nokia maps!
Također ako netko zna aplikaciju tipa remote desktop, da se može preko wlana čeprkati po kompu...
pozdrav svima novi sam na forumu...imam Milestone i skinio sam Dungeon Hunter HD instalirao napravio update oko 300mb igra se pokrene sve fino(samo bez animacija),izaberem heroja i taman kad se igra ucitava da krenem srusi se i izbaci me skroz iz igre,u čemu je problem???
verzija moba je 2.1,hvala
koja točno? 2.31 ili veća?
ako je build number onda je 02.36.0
kernal je 2.6.29
firmware 2.1-update1
jesi gledao možda koliko imaš slobodne memorije? možda imaš premalo slobodnog rama, pa ti izbacuje. ne znam, ovaj build je ok. vjerujem da te nešto koči softverski. ili prezatrpanost rama ili neka aplikacija.
oslobodio sam dosta prostora tako da nema problema sto se tiče toga,ne javlja mi low disk space,hm a koja aplikacija bi mogla smeta,imam isto što i većina vas!
npr heroes of sparta bez problema igram!
Drugo pitanje koju vremensku prognozu koristite ako uopće koristite?
pozdrav ljudi! vec neko vrijeme imam motorolu milestone,stvarno izvrstan stroj! imam samo jedno za vas vjerojatno glupo pitanje, kako da promjenim build number u 02.36.0? sve sam pretrazio,ne znam jel to update,flash ili sta vec? unaprijed hvala
beautiful widget koristim za prognozu. a što se tiče igara, ne znam. možda igra nije predviđena za milestone, to provjeri.
flash. ako nisi rootao, uskoro će ti doći novi update na mobitel, službeni, tako da akd to napraviš, promjenit će ti se.
a i meni se činilo nakon par dana korištenja wifi-a da mi veza puca da moram prečesto resetirati vezu ali sam totalno slučajno skužio da postoji i mogučnost ulaska u meni za napredne opcije, znači kad sam tamo pod wifi settings stisnuo sam onu tipku s četiri horizontalne crtice i pojavi se advanced to stisnem i tamo izaberem wifi sleep policy i stavim never i puno stabilnije sad radi
http://tinypic.com/view.php?pic=mx28mq&s=7
http://tinypic.com/view.php?pic=30nd94z&s=7
a muke po angry birdsim-a se nastavljaju, jučer navečer su mi dva puta dok sam igrao resetirali mob, jutros opet, i nakon toga se opet resetiro i izletio mi onaj bootloader ekran