jel postoji cracked celeste na cydiji?
Printable View
jel postoji cracked celeste na cydiji?
bok ljudi samo jedno kratko pitaje. dali postoji koji app ili nes za ovakav home screen??? dolje je link, tnx
http://www.ihackintosh.com/2009/11/e...ns-to-reality/
Ima tko ovdje onu hrvatsku navigaciju dont panic. Zanima me kako ste zadovolji s njom i prednosti i nedostaci? Hvala
Zanima me dali postoji aplikacija koja gasi programe u pozadini ? čitao sam da to postoji na cydiji... no dali ima za Iphone 4 koji nije Yailbreake ?... pošto moj nije i sve app su ili plačene ili free...
ne postoji
imas aplikaciju remove background, ali moras jb iphone prvo. odlicna stvar, sam podesis kak ces gasit sve aplikacije u pozadini. ja npr samo stisnem home button i drzim sekundu i sve mi ugasi.
moze mi netko dat link za download dont panic Croatia? hvala :)
bas ju oces na komp skinut ili? ima je na instaulosu,sad sam pogledao.
jel karta bolja od navigona?
To je nas proizvod, tako da su karte najdetaljnije
Imam i ja "don't panic Croatia" i app je super i tocna,po meni za po HR mozda i bolja od ovih skupih,jedini nedostatak sucelje nije neko,ali sve ostalo za pet odradeno:)
bas cu probati...a kak se moze dodati pervan,mislim di ima to posebno za skinuti
hmm a di tocno? kad odem na mireo store imam samo mape ponudene nista drugo
Jel zna netko za CallClear aplikaciju koja nije trial verzija... meni se cini da ovo sto sam ja skinuo preko instalousa ima 10 dana trajanje...
molim pomoc
unaprijed hvala svima
instaliro sam don't panic i slucajno sam stisnul don't allow za moje lokacije tak neš, kak da ponovo stisnem allow?
Settings->location services. tamo ga nađi i stavi on.
hvala :)
Ukoliko skinem dont panic sa instaluosa jel to full verzija? vidim nesto 9,99 dolara...
Hvala
Da, puna je
jel ko koristi aplikaciju WhatsApp i zanima me jel radi ona za jb mobitele