ja sam sve do te sedme točke uradio, oće to išta pobrkat ili samo nastavim po onom drugom od točke 9?
ja sam sve do te sedme točke uradio, oće to išta pobrkat ili samo nastavim po onom drugom od točke 9?
Pa mozes jednostavno deinstalirat virtual key i rucno pobrisati ostale datoteke koje si dodao na mem. karticu. Tako si siguran da ti VK nece pravit bilo kakve probleme.
Postavke - Upravitelj programima - Instalirani programi i odatle na VK - opcije - ukloni.
Dalje nastavi instalirat garmina kako ide, znaci od tocke 9.
Mislim da to ne ide tako. Dijelovi tvore jednu arhivu u kojoj je instalacija karti.
instalirao sam sve i mape ali brate nikako ja to natjerat da neđe kakav satelit?! Ima li kakvih uputstava za korištenje?
moze meni link u PP nekog mapsourcea koji sadrzi Austriju. HVALA !
Evo da se malo "pohvalim".Uspješno sam instalirao navigaciju po tutorijalu,za sada sve odlično radi.Isprobao sam je i za sada sam prezadovoljan.I sve to za 0 kn.
meni ne radi ona teta što govori kuda trebam ići?!
Vjerojatno si zaboravio staviti folder voice u Garmin..
= Citat =:
(Slijedeća dva koraka su važna, jer inače nećete imati glasovno navođenje)
6. iz attachementa skinite "voice" i ekstraktajte tako da dobijete folder voices.
7. Prebacite folder "voice" u folder "Garmin" na memorijskoj kartici mobitela. Isto tako prebacite i fajl GarminMobileXT u folder Garmin.
ako si prebacio folder voice a i dalje nemaš glasovnu navigaciju, evo ovdje imaš riješenje problema
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=889374#post889374
drazen991, hvala ti puno spasio si me ! Ni ja nisam imao zvuka i sada sam samo izbrisao onaj voice i prebacio ovako kako si rekao i radi, zenska prica ko luda ! :)
Inace se radi o OmniaHD telefonu ali sve je to isto valjda.
Pozz
eto drago mi je da sam vam pomogao :-)
valjalo bi to u tutorialu za instalaciju garmina promijeniti jer se dosta ljudi buni sa tim voice
Ja nevidim šta je tu problem, pa logično je da nećeš stavljat taj folder voice u .rar file-u, jer ga Garmin neće očitati, već samo treba otpakirati i to staviti u Garmin folder. I još nešto:
u tutorijalu piše da se raspakira, tj. ekstrakta folder voice:
Al nije mi jasno kako to nevidite, treba ići samo korak po korak i navigacija radi 100%. Uvjek se desi da neradi onima koji su nešto zaboravili prilikom instalacije, tj. preskočili su jedan od tih koraka.= Citat =:
(Slijedeća dva koraka su važna, jer inače nećete imati glasovno navođenje)
6. iz attachementa skinite "voice" i ekstraktajte tako da dobijete folder voices.
(Napomena: za sve koji neznaju kako iz attachementa "voice" dobiti folder voice, neka pogledaju slijedeći post: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...postcount=1395 )
7. Prebacite folder "voice" u folder "Garmin" na memorijskoj kartici mobitela. Isto tako prebacite i fajl GarminMobileXT u folder Garmin.
PRATITE TUTORIJAL I NAVIGACIJA RADI 100%
Pozdrav , evo sam ubacio na garmina kartu adria route i voices i sve je ok ali sada bi ubacio i kartu europe i voice za nju. Zanima me da li samo da prekopiram ovo iz foldera voice u garmina ili ,.... kako to ide? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
pozz
ovako, instalirao sam garmin prije nekih tri mjeseca na nokiu 5800. imam CN Europe NT 2010, AdriaTOPO 2.10 i AdriaRoute 2.30 NT. čitao sam da je izašla nova AdriaTOPO 2.20 i nešto je u Bug-u prije kojih mjesec dana najavljivana AdriaRoute 3.0 pa me zanima ako postoje neki linkovi za skinuti to sve?
thx
Odite na ovaj link.Navigacija je super!!!!http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...hrv::hrv::hrv:
ja imam problem a vezan je za Garmin 5.00.6,kad njega ubacim,a stara verzija je 5.00.3,skroz mi se izmesaju i pobrljave tipke :( pise umesto"nazad"pise"kuglana"umesto"kamo"pise"poslali ste zahtev",nije mi jasno zasto to? :( te sam staru verziju Garmina vratio,mada ima problem kada je fon u horizontali,jednostavno sam izadje iz Garmina :( pa sam zato hteo noviju verziju,imam 5800 XM....
Stavi 5.00.50 pa onda 60. I provjereno radi bez problema.
pozz. ovak, skinuo sam različite dodatke za garmin sa stranice NAVIGO SISTEM poput putnih vodiča i sigurnosnih kamera. tamo na stranici piše da sve .gpi datoteke kopiram u folder Garmin/POI i da ih kasnije u garminu mogu naći pod Putni komplet/Turistički vodič ili Dodaci. međutim u garminu toga nigdje nema. :confused:
btw imam nokiu xm5800 i garmin 5.00.60
Bok!
Imam instaliran Garmin Mobile XT 5.00.50 i Adria Route 2.30. (Nokia 5800 firmware v31).
Sve radi uredno osim kod odabira destinacije iz mape "Moje lokacije" - tada se program jednostavno ugasi. To se dašava kada zadam naredbu "Kamo?" i odaberem destinaciju iz "Mojih lokacija", a isto tako ako želim kreirati novu rutu.
Ako definiram odredište pomoću naredbe "Adrese", onda radi OK.
Da li je netko zna kako riješiti ovaj problem?
evo samo da kazem da sam pratio uputstva i instaliaro garmina i karte nt2010, adria2.30, topo2.20 i scg1.9 na SE satio i sve zasad radi odlico. Ico veliko hvala na tutorialu :respect:
Ja imam 5.00.60 i dešava mi se također ovaj problem. Neznam kako ga riješiti. Neke moje lokacije rade normalno, neke neće.
Zapisao sam si na papirić od svake lokacije koordinate i nadmorsku visinu, i kada sam sve formatirao iz mobitela i ponovno instalirao Garmin na mob, dodao te koordinate u moje lokacije pod nekim imenom, samo izbaci da nije moguće kalkulirati te koordinate, ili se desi ovo da samo izbaci program u desktop, tj. ugasi se u sekundi...
Ovo je stvarno velik problem, kada negdje idem a neznam adresu, a imam lokaciju spremljenu pod moje lokacije, ono neradi..