Jel imao netko problem da se pri instalaciji (emtube konkretno) ponavlja početak instalacije? npr. ja mu kažem instaliraj, on pita jesi siguran, ja da, pita gdje, ja kažem na karticu i on opet iz početka, jesam siguran, gdje...
Printable View
Jel imao netko problem da se pri instalaciji (emtube konkretno) ponavlja početak instalacije? npr. ja mu kažem instaliraj, on pita jesi siguran, ja da, pita gdje, ja kažem na karticu i on opet iz početka, jesam siguran, gdje...
znači nema je dok ne snimis taj program............??
i koji si na kraju uzea mob, sta ti se nije svidia touchscreen??
i iman jos par pitanja pa ako ima ko volje neka odgovori...:welcome:
1. da li ima ovaj mobitel brojilo poruka
2. DA LI SE IKAKO MOZE SREDIT DA SE MOZE KORISTIT LED TIJEKOM SNIMANJA
3. da li ko zna zasto me nekad hebe pisme sta ih iman na njemu, mislim radi se o da iman nekoliko pisam i normalni ih slusan i kad ih iden ponovno slusat odjedan put pojavi se uskličnik i nemogu ih vise slusat i zasto mi pisme koje pribacin priko bluetootha ne spremi u melodije nego nesto sa A.......(achimentes..tako nesto se zove mapa)
4.da li se ikako moze sredit da kad ti neko posalje nesto priko bluetoota da ne dolazi ka poruka?????????
hvala dobre volje ljudima :beer:
1. nema brojilo poruka. možeš jedino potražiti neku aplikaciju. ali ja nisam našao niti jednu dobru
2.
3. instaliraj si neki explorer i onda si prebaci pjesme u folder koji hoćeš iz tog foldera na A. a mogao si napisati koju ti točno grešku izbaci mobitel, a ne samo !. lakše bi ti pomogli.
4. nemože se to srediti. dolazi u obliku poruke.
je li mi iko moze postavit linkove za skinit nove teme za n95 8gb:notooth:
www.mobile9.com
Regaj se,imas svakakih tema itd ;)(ima i softwarea)
neka mi neko reče di da spremin teme.........
neka neko sta brze odgovori
pozdrav ljudi..imam par pitanja
1. kada primam pozive ili poruke od određenih brojeva u imeniku, prikazuje mi se na display-u samo br, a ne ime te osobe..dakle kao da mi ni nisu memorirani u mobitelu..
2. kako se instalira msn na mobitel..dali se uopće može stavit..
Jel neko ubacio v30 soft??
anazarth:
1.meni se to događalo kada sam imao isti broj pod dva kontakta (kucni tel. dva brata sam imao)
2. www.fring.com
Jel zna tko zasto jos nema sluzbene objave V20 softa za N95 8GB???Za moj originalni PC ga jos nema,a na N95ici sam vec V30 instalirao...
ja sam instalirao v30.0.018 il kako vec ide...neznam nisam primjetio neko poboljšanje nego sam primjetio da mi kamera nekaj cudno slika....kad idem slikat neku stvar ful blizu sve 5 autofokusita i kad slikne slika je mutna...neznam dal je to sad do tog softa ili postavki kamere..
Ovako prijatelj mi je doneo N95 8GB da mu ubacim jezik i ja sam to uradio bez problema prema upustvima koja sam nasao na netu. Kada sam ukljucio telefon i startovao NSU rekao mi je da isti firmware kao u telefonu. Promenio sam product code sa NSS na Balkans. Sve je proteklo bez ikakve greske. Update-ovao sa vezije 20 na verziju 30. Telefon se restartovao, vratio sam backup i sve je bilo ok. Instalirao sam mu Garmin i vratio mu telefon. Posle nekih 15 minuta me pozvao i rekao da mu telefon previse sporo radi. Vratio mi je telefon i ja sam mu formatirao mass memory i vratio backup. Instalirao ponovo Garmin i sve je funkcionisalo do jutros. Danas me pozvao i rekao da mu na telefonu pise da je INICIJALILIZACIJA TELEFONA NEMOGUCA. KONTAKTIRAJTE PRODAVCA. Sta da radim prvi put vidim ovo? Kako da resim problem i ozivim telefon? Ispasce da sam ja kriv zbog toga, a znam da sam mu potpuno ispravan telefon vratio. Kako da resetujem ugasen telefon ili ukljucen sa tom porukom? Sta ce se desiti tom prilikom, sta se brise?
Unapred hvala na pomoci.
Pored svega ovoga pitanje u vezi Garmina. Na jedno 10 razlicitih modela Nokia sam ubacio i funkcionise, ali na dve Nokie kupljene legalno u Telenoru rutu kalkulise odmah po zadavanju, dok na ostalim ceka na BETTER GPS ACCURACY jedno 10 minuta ponekad i duze. Zbog cega je to tako? Moze li to da se ubrza?
Našao sam lijek....igrao se postavkama ...
Odeš način scene--->Korisnički definirano-->Promjena
-->Na osnovi načina scene-->Snimanje iz bliza
-->Bljeskalica-->Automatska
-->Podešavanje bijele boje-->Automatksa
-->Kompozicija ekspozicije-->0,0
-->Ton boje-->Uobičajena
-->Vrijed.osjetlj. na svijetlost--> Visoka
-->Kontrast-->Uobičajena
-->Oštrina-->Jaka
i to spremiš i ponovno pokreneš pod način scene korisnički definirano i perfekno je :p
to se i meni dogodilo...
napravi ovo
+ Turn off the mobile device.
+ Press and Hold the following three buttons: the green Call Answer button, the “*” button, and the number “3″ button.
+ While holding these buttons, turn on the phone and keep holding the keys untill the mobile phone restarts and prompts you to enter details.
i sve 5...
Zapravo, samo ovo 'snimanje izbliza' utjece na to.
To ima odma u meniju za 'nacine scene', ne treba mijenjat sve postavke :)
Kao makro mod na svim mogućim fotićima
Ispricavam se sto moram bumpat sebe,al fkt me ovo jako grize :D...Jel zna mozda netko?? :(...Iscupat cu je van,zivcira me :D(sala :))
Tocnije,na ovo mislim:
http://www.max-save.org/pix/ax1mxbx_thumb.jpg
Zanima me kako da napravim backup postavki na mobu. Ocu updateat mob na V30 soft. Jel to korisitim onaj Nokia Content Copier?