pa dobro sacekaj jos malo strpi se... ama mora to izaci!
Printable View
pa dobro sacekaj jos malo strpi se... ama mora to izaci!
e narode i moj k850i krepao
poslao sam s kompa na mob preko bluetootha jedan txt file,otvorio sam dokument i ugasio i onda je mob samo zavibrirao i gotovo,ne trza ništa
izvadio bateriju,vratio i upali se samo tipkovnica i plavi krug oko kamere drugo ništa,niti ga ne mogu ugasiti na tipki na paljenje
probao i update preko seus-a i banana,stavljam na punjenje i ništa
sve mi se čini da je ekran prdnuo(p.. m...r)
sad kam najbolje s nijme u planinsku ili na žitnjak pošto imam garanciju?!
:cry:
i kako izgleda sad tvoj mob MASVA?
a kaj onda sam moj dela, ovaj zadnji soft je gore, i dela još, nije se još ni jedanput zgasil ni niš, neću ga prozivat, možda i moj nedaj Bože crkne
kronologija događaja
došao u planinsku,velim što je s mobom i vraćam se za 1,5 sati
nemaju pojma što je i navedu razlog Micro SD,da mob ne podržava tu vrstu memory kartica i kak sam to uopće mogao koristiti
HAAALLLOOO
tu sam ostao paf pa kak ne podržava,u uputama im pokazujem str,.14 i to s slikom SD-a i na internet stranicama bilo kojim je navedeno koje kartice podržava
e onda ga nije bilo dobrih 45 minuta,donijela mi mob sasvim treća osoba i veli da im ja velim što ne valja s mobom i tak stojim ispred pulta ko nekakav bogec i nitko mi ne govori niš,palim mob,vidim da je napravio full flash ali sad mi uopće ne prepoznaje SD
tu sam pukel misleći da mi je formatiral SDS i izgubio sve na njoj,s mladom damom se lagano posvađao i ništa hvala i doviđenja
na izlazu sam još samo napomenuo kakav je to servis da nemaju pojma(na servisera mislim)koje kartice mob podržava a odgovor glasi,citiram
"da oni nisu dužni to ni znati"
amen
Micro SD FORMATIRANA KO I PRVOG DANA I SAD JE SVE OK!
@MASVA - daj mi reci samo jesi li probao ono šta sam ti ja rekao? Izvadit mem.karticu pa probat upalit?
I šta je na kraju bilo,napravio je full flash i formatirao mem.karticu,jel? :jehon:
Svasta... Ja recimo imam potpuno drugacija iskustva.
Ne samo da mi je covjek odmah kod preuzimanja povadio i vratio sve kartice i bateriju, nego mi je i svaka operacija, sto god su trebali napravit, bilo gotovo za max 1.5-2 sata, bez ikakvih problema, bez prigovora s moje strane, i svi podaci na mobu sacuvani, iako su mi napomenuli da je moguce da ce nestati.
Jednom sam ostavio mob u petak poslijepodne, pa su mi cak da ne bi preko vikenda bio bez moba dali neki zamjenski.
Izgleda su se pokvarili onda... :(
Ovo da oni to nisu duzni znati je po meni glupost nad glupostima, to mi je kao da mi automehanicar kaze da nije on duzan znati da u moj auto ide diesel a ne super95. :creep:
još jučer sam probao napraviti kako si rekao ali nije uspjelo i sam imatic veli da je probao na taj način
oni su napravili full flash a ja sam doma formatirao,samo velim da je mob poslije njihovog flasha nije prepoznao SD ali stavio sam je u čitač i formatirao
dobro da sam imao backup svega
A meni na k550 nije radio signal i bt i cekao sam sve skupa oko 3 mjeseca da ga vrate popravka...vracali su mi ga par puta i niti jedan put nije bio popravljen..i peti ili šesti put kad sam im ga odnio (vrlo ljut) popravili su ga...LOL!
ma smjet ce se ba sve modat... rijesit ce to SE
Evo i ja se nadam da bu došli neki alati za modanje,inaće mob dela ko podmazan,nadam se da ga neće zadesit nesreća;D kao ovdje neke forumaše:( .Svehvaljeni mobitel,a takve si stvari nebi smjeli dopuštat u SE-u
evo ga na, i moj je krepucnio kao i masvin :(
Ne razumijem pa kak tak mogu odlazit???U cemu je stvar softu ili samom mobu??
a kak ti je krepal,sam se ugasil il kaj?
pa ne silujem mob da je krepal
ima bug u firmware-u i jako puno ljudi se žali na to i to pogotovo kad se napravi update seus-om na r1ea031
@iceman89
što je bilo ?
@predator
ti imaš onda sreću da nisi mogao napraviti update s seus-om i u servisu su napravili full flash i tu je vjerujem razlika
ako i iceman89 potvrdi da je napravil update na r1ea031 onda je po tome seus krivac
Da, preko seus-a nisam mogao napraviti update, nije mi se više dalo čekati s time pa sam ga odnio u servis i za 60 kuna mi je čovjek stavio najnoviji soft i radi bez ikakvih problema... i prije sam kod njega nosio mobitele na update i sve je bilo ok a 60 kuna ionako potrošim na na razne sitnice pa mislim da je ovo bio pametan potez.
Pošto ovaj firm.dela kak spada,ja pak iščekujem sljedeći firm.za k850:D :D