tražim pozivnicu za torrent leech...u zamijenu dajem pozivnicu za TorrentHr.org i novi acoount za Demonoid,pa ako je tko zainteresiran neka se javi..pozz društvo!!
Printable View
tražim pozivnicu za torrent leech...u zamijenu dajem pozivnicu za TorrentHr.org i novi acoount za Demonoid,pa ako je tko zainteresiran neka se javi..pozz društvo!!
Dali mi neko moze dati hdbits.org
proof:TL,THR,Lasttorrent
Imam jednu pozivnicu iptorrent u zamjrnu torrent leech, bit soup tv torrents i sl.
Sent from my HTC Desire
dragi kolege forumaši evo ja sam aktivan kada nešto znam kazat ili neznam pitam
nego ima tko višak pozivnicu za torent hr :retardlol::retardlol::retardlol::retardlol::retar dlol::retardlol::retardlol::retardlol::retardlol:: evil:
Javi mail na PM ;)
Pozdrasv ja sam novi clan na vasem forumu pa bih vas molio ako netko ima pozivnicu za torentlich i hd-torrents unaprijed zahvalan mail capetanmali@hotmail.com
može invite kod od torrenthr, yuwabits, torrentleech
info.avtonavi@gmail.com
hvala...
Zdravo Svima. Bicu direktan da ne duzim puno, dali moze neko da mi pozalje pozivnicu za error.gs , obecavam "biti cu dobar". Hvala puno. na adresu lavlane@yahoo.ca
Moze pozivnica za demonoid na pp...hvala
Može pozivnica za torrenthr na pp
Hvala
Moze pozivnica za Demonoid ili TL, dajem pozivnicu za TorrentHR. Ponude na PM :-).
Edit: registracije otvorene na Demonoidu pa sam upao, sad trazim samo TorrentLeech, mjenjam za THR pozivnicu(ako vam treba).
imam par pozivnic za torrent hr...a trebam torrent leech, na thr sam l33t user, s 1.5 gb upploada dnevno...hvala :D
jos malo pa extreme :D
Ako nije problem pozivnica za demonoid ili torrentHR na PM ili mail.
Za uzvrat dajem pozivnicu za crnaberza.Hvala!!!marijobilic@ymail.com
dajem account za torrentleech PM
TorrentHR via twitter - "novi dizajn na testiranju, otvorene registracije do sutra (tj. danas 05.01.) u 17h :)"
www.torrenthr.org
Meni bi tribala pozivnica za Demonoid. Hvala!
Hitno mi je potrebna pozivnica za yuwabits ko ima neka posalje na mail dragan1176@yahoo.com. A za uzvrat mogu mu dati pozivnicu za demonoid. Hvala unapred...
Molio bih ako ima tko pozivnicu za torrentleeach na mail dimis1@net.hr
ako meni moze koji invite isto imam flat i 3 kompa od kojih su 2 stalno upaljena ( uploadanje/downloadanje ) ratio mi je u plusu na partisu ali tamo nema onoga sto mi treba. unaprijed hvala
na meil pepe.solaja@gmail.com
Molio bih pozivnicu za torrent hr....
u zamjenu cu ga se sjetit kad dobim jos pozivnica na torrent leechu:D
shashki@windowslive.com
molim vas ako ima tko pozivnicu za tl, za uzvrat saljem demonoid
moj mail tomovzo@gmail.com
molim pozivnicu za torrent leech
agereci@gmail.com
Molim pozivnicu (invite) za Demonoid, a ja zauzvrat dajem invite Yuwabits ili Crna Berza.
Može na PM ili tekstopisac1980@yahoo.com
Pozzdrav, evo mjenjam Demonoid invite za Torrentleech :D
Pozdrav,ima li ko viska pozivnicu za torrentleech,please?