WTF naso sam u oglasniku da je k850 samo 250€ :S
"K850 (0h 0h) 1 g garancije nov zapakiran hr menu 5.0 MPX dostava 250€"
Jel to moguće ili se to neko zabunio..?
Printable View
WTF naso sam u oglasniku da je k850 samo 250€ :S
"K850 (0h 0h) 1 g garancije nov zapakiran hr menu 5.0 MPX dostava 250€"
Jel to moguće ili se to neko zabunio..?
to se zove snizavanje cijene. probaj nazvati i vidjet ces da je prodan. tako snizavaju cijene ovima drugima koji ga stvarno prodaju :)
heheh moguće....
ma to je obicna patka,neki saljivdjija nema pametnjieg posla nego zajebavat.:belj:
Zvao sam taj oglas, štamparska greška, prava cijena je 450 eura.
aaa steta :(
:angry:
hehe pa znam... ali opet... provjeravam....
mozda ce cak i prije da mu opane cijena...
evo bas sam ga sad neki dan kupio za 3100 kn
pa to je standardna cijena a ako ima glupe oznake od vodafone i tako slicno onda je 200 ili 300 kn jeftniji al i losiji
evo baš gledam,našel u oglasniku:K850i 0 h 0 h novo 5.0 MPX oprema dostava garancija, 2999kn...cijena je počela padat,bumo vidli kak bu pred božić bilo,a nadam se bar 2500kn:)
vec smo sto puta o tome razglabali.do Bozica ce cijena sigurno pasti na 2500kn,jer ista se stvar dogadjala i sa K800 koji je u pocetku bio skup,ali kroz 2-3 mjeseca cijena je rapidno pala.
Neznam sta bi vise po pitanju cijene trebalo reci,s k850 ce se desiti isto ko i sa t630,k700,k750 i k800 i nemorate se brinuti da ce mu cjena biti velika jer ipak je to k serija koja se po obicaju nade za godinu dana ili manje u simpa paketu...
danas sam u letku iz Pevec-a vidio k850 cjena je 3999 kuna ali pise da je kamera 2 MP, a u ovoj temi vidim da se spominje 5 MP pa me sada zanima postoji li neka serija k850 sa kamerom od 2MP!?
ne postoji
da ne da mora neg...hm,mora da :/
no dobro štamparska pogreška il modela il specs
u konikomu u vukovaru cijena je vjerovali vi ili ne 4950 kuna lol ja se pokido kad sam vidio.... za te pare uzmem laptop jbt ...
a u oglasniku je 2700 kuna.. pada cijena hihih :klap:
to sam i ja vidio,strasno.mala je utjeha sto je 15% popust za gotovinu.:wall: :evil:
ljudi koja je zadnja verzija softvera na k850?