Vjerujem da su aplikacije Photo Fix i Smart Contrast na novijim telefonima marketinške naravi
Printable View
Vjerujem da su aplikacije Photo Fix i Smart Contrast na novijim telefonima marketinške naravi
Problem: K800i
Ponekad mi se nesto s displlayom događa. Npr. kad uđem u meni ostaje mi datum s desktopa i nikako se neće maknuti dok ne isključim mob.
Druga stvar, ona šipkica(bar) kojom scrollam kroz izbornik poprimi crtice i nijanse raznih boja. Opet pomaže samo gašenje i ponovno paljenje.
U čemu je problem???
Prema opisu mi baš nije jasno. Kažeš da pomaže paljenje i gašenje, iz čega slijedi da je problem softverski i da bi mob trebalo flashat. Al onda ovo mijenjanje boja na ekranu...
Kao da je područje layouta otišlo... I display drivera. 100% treba reflashat softver.
Moguće, meni se cijeli firmware na K610 zbloko samo zbog java igara i neformatirane memorijske.
Evo ja sam novi ovdje pa vidim da je otvorena tema o ovom modelu.
Uglavnom, kupio sam ga prije 4 dana i za sada sam oduševljen. Do sada sam uvijek koristio Nokie, ali u posljedne vrijeme sam zasićen, a i razočaran kvalitetom Nokia mobitela srednje klase, tako da sam se ovaj put odlučio za SE K800i i nisam pogriješio!
Jedina mu je mana onaj poklopac za kameru koji klizne samo što ga dotaknem, no dobro - da se preživjeti.
razmišljam o tome da kupim k800 u tele 2, budući da mi je s500 riknuo bez ikakvog razloga... e sad, znam problem s joystickom, i sama sam imala tih problema na k750, ali..jel mu treba puno maltretiranja da počne štekat i da li se očuvat normalnim, kontroliranim korištenjem? :kitty:
ja imam k800 nesto vise od pola godine(isto kupljen u tele2) i nisam bas njezan prema joysticku,mob zna dosta puta biti na prasini i tak,ali joystick radi savrseno,kao i prvog dana kad je kupljen,pa vjerujem da bi normalnim koristenjem i joystick trebao ostati normalan :)
Imao vise od godinu dana, nikad nije nista zastekalo.SE ce ostati zampamcen po tome mobitelu,ja isto razmisljam da ga uzmem opet.Moja preporuka za kupnju iz svih razloga :D
Ja osobno nemam problema sa joystickom, ali moj je relativno nov i uscuvan... :)
K700 i K750 su bili bas poznati po tome da im je odlazio joystick, a za K800 nisam cuo da mu tako lako ode joystick...
istina,zato jer k800 ima bolje zasticeni joystick od prasine,ima onu membranu
http://img221.imageshack.us/img221/7...embly140er.jpg
P.S. nadam se da se ravilov nece ljutiti sto sam koristio sliku iz njegovog tutoriala
hvala vam svima :respect: (kupit ću ga :kitty: )
pametna odluka,gledavsi sadasnju cijenu u tele2 i kvalitetu moba definitivno se isplati :thumbup:
Definitivno. Mislim 895 kn za sveukupno superkvalitetan uređaj, izvrsna kamera (pogotovo s moddanim driverima, dobije se još dosta mogućnosti). Samo pogledaj šta se još na tržištu nepolovnih mobitela može dobit za 900 kn - ništa ni blizu K800. U omjeru kvaliteta/cijena sigurno best-buy mobitel trenutno. A sad se može i besplatno unlockat otkad je CID 53 modabilan.
Zapelo mi je za oko i kako su sad naglo spustili cijenu LG-a KE970 Shine pa ako kupuješ novi mob a želiš proći povoljno pogledaj si i njega. Isto dosta kvalitetan uređaj, iako više modni nego funkcionalni po mom mišljenju i vrijedi ono da za 550 kn sigurno ne možeš naći ništa u tom rangu. Kad je izašao prije godinu i po koštao je preko 3000 kn.
s tim da imam tele 2 preko godinu dana, još ga dobijem 100 kn jeftinije, isplati se definitivno.. nisam ga još kupila, sad ću za koji dan.. jedva čekam :D
e a lg shine sam imala, i nedaj Bože da se vratim na to :D nema do se :)
Evo da i ja nešto kažem. Kupio sam ga prije nešto više od mjesec dana i još po 100 kn višoj cijeni. Zadovoljan sam. Jedino ne sa joystickom. Koji puta radi dobro a onda ne radi dobro. Najgore je kad listam tel. imenik prama dolje a joystick reagira kao da sam stisnul OK i zove kontakt. Užas. To me nervira. Čitao sam mnoge rasprave o tome i nije mi jasno postoji li rješenje. Ak staviš novi u servisu i s njim zna biti problema a nekako mi glupo novi mob. i odmah u servis.
Možeš sam otvoriti lagano.
Pa pogledaš možeš li počistiti.
Ja sam svako malo čistio štapićem za uši ono oko joysticka i probao sam što više toga raditi pomoći tipaka (ne joysticka, npr. rijetko sam stiskao joystick).
A možeš izvaditi joystick samo sa čačkalicomhttp://forums.se-nse.net/index.php?s...55&hl=joystick (bez otvaranja kućišta).
Meni je uspjelo iz prve. :)
Ne mogu vjerovati , čega se sve ljudi ne dosjete. Ipak nisam siguran da ću to pokušavati.
Nije uopće teško.
A ja sam 50 puta vadio i nisam strgao.
A nisam inače baš mirne ruke. ;D
Pa jel pomogne?
Evo da se i ja malo ukljucim u raspravu...imao sam k800 prije nekoliko mjeseci i prodao ga, pa mi je "falio" ;D i sad sam ga nedavno uzeo ponovo u t2 paketu (945kn - bas sam mogao pricekat jos koji dan da ustedim tih 50kn ;D ).... Mob je trenutno uvjerljivo best buy na HR trzistu...cijena je mizerna (naspram slicnih telefona), moddanje je dovoljno rasireno da ga slozite po svojem ukusu i zaporavo jedini minus mu je velicina, a ako vam to ne smeta - imate gotovo savrseni mob za malo love :thumbup: Ja sam na svojem odvalio flash u k810 ali mi se nije dopalo, pa sam ostavio genericki k800 sw i strpao druge ikone i kamera drivere - nije puno ali covjeka veseli.... Odlucio sam ga zadrzat u trajnoj kolekciji (u zadnjih 10 godina tu se jos jedino nalazi t39m) tako da stvarno sve preporuke... Kaj se tice joysticka moj radi odlicno fala Bogu, a tutorial za skidanje i ciscenje je vrhunski...do sada sam koristio samo stapic za usi ali bas cu sutra probat ovo odradit ;D btw ja sam bio uvjeren prvi dan da mi steka ali onda sam skuzio da je to samo na pregledavanju slika radi brzine kartice....bila je original sonyeva...stavio sandiskovu i radi ko vurica ;D
kupila ga, kupila :kitty: za 795 kn :D pa da, malo je velik, al kakve veze ima :) zasad je odličan :D