...malo mutno,al dobro... :) ...
Printable View
...malo mutno,al dobro... :) ...
sta ti nisi ni bor jos otkitila???:confused:= Citat =:
Poslao: andrea
meni je jako žao ali bolje da me ne vidite kak izgledam. bez šminke sam i oči su mi crvene, imam podočnjake...nos mi je crven...uostalom pogle
znači i to je razlog zbog kojeg bolje da ne dolazim, da se ne prestrašite. nemrem vjerovat da sam stavila ovu sliku.....to se zove hrabrost
...e,ljudi,moj je najveći problem UDALJENOST...150 km od Zagreba,treba kupit kartu(a trenutno tolko para nemam),treba se snać na putu do birca i na kraju,treba otić kuć...stvarno bi došo i upoznao vas već jednom,al kad ne mogu...
@andrea kak to da imas crvene oci?? novi imidž - crvene leće??
@eminem ak mi stara da, bum dosao s helicem po tebe:)ok??
pa meni je sad tek bio Božić:D= Citat =:
Poslao: bigboss
sta ti nisi ni bor jos otkitila???:confused:
šalim se naravno....htijeli smo na sveta 3 kralja ali na tv-u su rekli da se 11.01. skida nakit...tako da smo ostavili do nedjelje
šta si se prepao?:angel:
koliko košta povratna karta za vlak? ako neznaš, raspitaj se. možda ako na svaki sastanak dođeš, dobimo neki popust:cool:= Citat =:
Poslao: Eminem
...e,ljudi,moj je najveći problem UDALJENOST...150 km od Zagreba,treba kupit kartu(a trenutno tolko para nemam),treba se snać na putu do birca i na kraju,treba otić kuć...stvarno bi došo i upoznao vas već jednom,al kad ne mogu...
ako dođeš onda kad se svi već sastajemo moramo ostati do jutra tj. kad ćeš imati povratnu...
vjeko- napušila sam se marihuane pa su mi crvene...šatro prehlada:afro:
@eminem bude se andrea zaletila po tebe
bigboss...ovo ti je super ideja......
ajde recite onda tko sutra sve dolazi, kada i gdje??
pa u osam u medvedgradu
ja cu najvjerovatnije doci ali tek oko 9 - 9.30 sa vjekom
di je sastanak i kad i zašto i koće doć i sve.
pa sutra u 20:00 sati u pivnici medvedgrad. Zašto - zato, doći ćemo mi i sve.
ajde ljudi vi ste ludi, oce biti cuge? cvarci i luk! jogurta sam sad jeo, onog u boci od pola litre! di ste poslje ? do kad ste u medvedgradu~?
@coma to ti je tulum studentske organizacije BEST, tak da su neki studenti i neke studentice u igri... ono, nisu više maloljetnice :) bumo išli vidit ak će bit raspoloženih, pa ak ima kaj pametno, super, ak ne idemo dalje ;)
osim ak odma ne završimo negdje na bureku ;)
ma decki nemojte vi misliti da ja necu studentice, ali brale to je malo teze za zbariti! :)
ove tvoje maloljetnice se pale na starije, dok studentice (pogotovo one malo starije) se pale na mladje pa to ti je prednost :)
...po tom ti nespadaš u nijednu grupu(po godinama).....:)
...ja možda nebum došel,imal sam sranja sa autom.......
on je za penzionerke!= Citat =:
Poslao: tomo
...po tom ti nespadaš u nijednu grupu(po godinama).....:)
kako kome ;)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ma decki nemojte vi misliti da ja necu studentice, ali brale to je malo teze za zbariti! :)
da ne seri, pa nisi se rodil u autu. Nema isprike za tvoj izostanak!= Citat =:
Poslao: tomo
...ja možda nebum došel,imal sam sranja sa autom.......
vidiš andrea, vjeko će ti doć, a ti ne... ccc, koji propust... :)= Citat =:
Poslao: bigboss
ja cu najvjerovatnije doci ali tek oko 9 - 9.30 sa vjekom
da andrea ;)