sile to si ti na avataru? moram priznati ugodno sam iznenađena!
Printable View
sile to si ti na avataru? moram priznati ugodno sam iznenađena!
I am from moja glava to peta. Ummm drago mi je vrlo jako.
Vidis nesjecam se da sam bio kako u ovom topicu ali moram priznati MJENJAJTE AVATARIJE!!
dobro si ispao na slici.
super si,super si.jos da prica hrvatski di bi mu bio kraj.
da, to ima fakat velike veze koji jezik pricas!
..."coma",naravno da ima..."hrvi" je to veoma bitna stvar...treb pričat rvacki...da,da...
...and "sile",you are very pretty gay(...man,boy...what ever you are) :)...
@coma kako kome.ja sa bosankom primjerice nebi mogo nikad,ni da me moli neznam kak,ali to je dosta subjektivno misljenje.
@Gen, dobar avatar. ;)
Evo, i ja sam svoj promjenio.
Bravo za tebe dodi budemo ga izvadili ak tak boli. :)
:lol: :lol: Ne boli
off topic
Dark čestitke na tome što si prešao 1000 postova u 3 mjeseca :freakout: :eek: još malo pa budeš i comu prestigao ;) :mega:
Hvala, shvatit ću to nesarkastično. ;)= Citat =:
Poslao: Dark
@Gen, dobar avatar. ;)
I tvoj je ovaj bolji nego prijašnji. :thumbup:
kako da ja promijenima avatar ? :dunno: :zbunj: :mad:
http://cafe.mobil.hr/member.php?s=&action=editavatar
Tu na dnu stranice klikneš na tipku pregledaj i nađeš lokaciju na svojem tvrdom disku gdje je spremljen avatar. Na kraju pritisneš tipku Pošalji promjene.
btw. Ako je slika veća ok 5120 bajtova ili 65*65 pixela ju nećeš moći koristiti kao avatar.
Hvala na čestitkama. Inače je to 3 i pol mjeseca jer sam se registrirao 1.2. Što se come tiće, to će se teško desiti jer on vjerojatno jedini na ovom forumu ima veći prosjek postova po danu od mene.= Citat =:
Poslao: kinfa
off topic
Dark čestitke na tome što si prešao 1000 postova u 3 mjeseca :freakout: :eek: još malo pa budeš i comu prestigao ;) :mega:
Inaće, avatar ti je dobar, samo si ga mogao staviti za 11 pixela šireg ;)
@kinfa Vidim da si opet stavio novi avatar. Ovaj put se vidi cijela slika :) To je zbog toga što je Dinamo izgubio prvenstvo ili su tu osobni razlozi?
ma onaj je bio privremeni (kao podrška dinamu, a pošto je izgubio promjenio sam ga), i ovaj je privremeni sam dok ne nađem nekaj zanimljivo ;)
Neznam meni ti avatariji koji podrzavaju nekog klub, firmu, ovo ono uopce nisu zanimljivi. Ispadas kao neki sluga i to :)
to ja svojom voljom stavljam avatare bez ikakve naknade, reklame i sl... tako da nisam sluga :mega:
O.K. no hard fealings :)
onda si ti sam sebi sluga. :D= Citat =:
Poslao: sile
Neznam meni ti avatariji koji podrzavaju nekog klub, firmu, ovo ono uopce nisu zanimljivi. Ispadas kao neki sluga i to :)
e sile i mi da mo tak lepi i slatkički ko ti stavljali bi svoje slike kao avatar!!!!
Tako ga me majka rodi, takav cu i ostariti!!
Volim piti, volim piti . . .
oćeš vraga pa sudeći po tvom avataru kose buš imal još 5-10 godina;D