Poslovao s vatrogascem opet i sve 5 ;)
Printable View
Poslovao s vatrogascem opet i sve 5 ;)
neman šta za dodat...jedino V3rt!g(o) :thumbup: a pošta :thumbdown= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Poslovo sam s "malimrav" ja mu poslo mob prošlo srijedu javio mi da je sve ok da će mi platit na račun tokom dana i od onda ni traga ni glasa od čoveka neznam šta da mu radim imam adresu ime i prezime itd. Nije neka lova 100kn al opet:thumbdown
Poslovao sa Routerom,preporučam 100%.
Poslovno sam bio u zagreb i izvršio kupnju moba onako kako ga je opisao u izvrstnom stanju.:beer:
Ocjena5/5
i ja moram reci ocjena 5/5 , lijepo je vidjeti da jos ima postenih ljudi koji se drze dogovora . :)= Citat =:
Izvorno postao Aaron
u petak poslovao i sa khideg-om , isto 5/5 .
poslovao s khideg-om, čovjek došao do opatije i tamo pokupio mob, sve 5, preporučam ga svima. Ubuduče s njim i preko pošte...svaka čast
evo trenutno poslujem sa Tommekom sve je ok,covijek salje city expresom ja cu da platim kada dodje,za sad sve 5
poslovao s tomy81 sve prošlo 5.
i poslovao sam s khidegom sve prošlo za 5
poslovao sa domy os. za fer cijenu dobio skoro nov mob s jos nesraspakiranim punjacem i futrolom.:thumbup:
svaka pohvala:thumbup:
Poslovao s RVS_gamerom, poslao mu 6680 hp express, stiglo mu jučer, on veli da je zadovoljan pa sam i ja. Ocijena 5/5 :japan:
Sve preporuke za poslovanje sa tommekom!:thumbup: :kiss:= Citat =:
Izvorno postao Tommek
poslovao sa Osvetnikom88, sve proslo kak treba
-i s moje strane sve pet kak smo se i dogovorili!!!!= Citat =:
Izvorno postao Qwasy6
da,nedavno sam poslovao s ttpericem,preporucam za trgovinu,sve 5:thumbup:
Poslovao sa mobyy-em i sve proslo OK. Jedino je posiljka kasnila, ali ne njegovom krivnjom, nego HP Expressa
Preporucujem :thumbup:
poslovao sa Marinom ,prošlo sto posto ok ,thx ocjena 5/5,uvjek poslovat sa njim:thumbup:
Također, prezadovoljan trgovinom s imaticem.= Citat =:
Izvorno postao imatic
Čovjek je ozbiljan i drži do riječi.
Preporuka svima!:thumbup:
Poslovao sa Sodomom,
bez greške, ja njemu poslo poštom mobitel,dobio ga u četvrtak
Čovjek testirao, te se našli jučer u ZG pa on meni predao svoj mobitel.
Svaka čast majstore:thumbup:
Ocjena 5.
PS. još sam mu dužan futrolu za mobitel, a nju ću poslati kroz tjedan.
Striček Dobby,..ovo je bila moja prva transakcija poštom(uvjek to obavljam uživo),...šta reči čovjek je prvi slao na poštenje,mislim da to dovoljno govori...što se tiče futrole,nije vrijedno trošenja vremena kamoli dodatnog novca,mobitel sam več ionako utopio :) zahvaljujem, ljep pozdrav!
Već ga utopio, nevjerovatno.= Citat =:
Izvorno postao sodom
jedan dan je samo bio kod tebe..
E jesi Car i gotovo..:thumbup:
Poslovao s članom "pugy", našao se u Kašini s njegovim frendom dao mu mob, on meni lovu i od mene sve 5. :thumbup:
pohvale clanu vkosalec! kupio sam od njega w810i i mogu ga samo pohvalit i najtoplije preporucit drugima!
malo kasnim sa ovom pohvalom, ali sam imao bananu u vrijeme kad sam kupio mob, a poslije sam zaboravio.
Tommek je sve rekao-i moja ocjena za njega 5
Poslovao s korisnikom nkos500, i sve je onak kak smo se dogovorili...
Preporučam:thumbup: