ne znam kod mene baterija traje 2 dana kad ga baš puno koristim (1.dan imam 3 crtice, 2 dan mi se istroše ove ostale, zadnja crtica mi se isto brzo izbriše al ne tako ko i tebi negdje oko 2-3 sata drži mob bez pol beda)
ne znam kod mene baterija traje 2 dana kad ga baš puno koristim (1.dan imam 3 crtice, 2 dan mi se istroše ove ostale, zadnja crtica mi se isto brzo izbriše al ne tako ko i tebi negdje oko 2-3 sata drži mob bez pol beda)
malo sam bio odsutan, ispit ovaj ispti onaj.= Citat =:
Izvorno postao spade
vracanje funkcije te dvije tipke flexanjem nije uspijelo, samo mi je vratilo mogucnost programiranja smart tipke, no sad sam se navikao na te funkcije pa mi vise i ne smeta no ako netko zna kako nek se j
kolko dug filmic ste uspjeli snimit sa modifikacijom navedenom negdje na ovom forumu, meni nikako nece preko minut i po, na koliko god stavio max velicinu i koji god format da koristim
Zašto dok je ukljucena bluetooth slušalica, ne rade stilovi zvona?
***** ti:wall:19 stranica........
ADMINA zar to mora biti tako, mogli bi izvuci ono najbitnije, a ostalo reciklirati
Upravo mi se dogodila zanimljiva stvar. Išao sam stavit novi skin na v360 sa P2kCommanderom i kad sam napravio novi folder u c/mobile/skins i refreshao nije mi pokazao taj novi folder u koji treba stavit ostale fileove nego sad imam samo c/mobile/pictures/ i unutra samo slika od trenutnog skina. Naravno na displayu mi je ta slika ali nemogu ući ni u jedan menu, kad primam poziv ne zvoni, KATASTROFA. Restrart ne pomaže.
A da mi je bar prvi put da stavljam skin pa da se tresnem po glavi......
PozdraF
Daj mi molm te reci koj bootloader imaš sad na v360. Probao sam flashirat pa mi izbacuje "Failed flashing. Unable to retrive interface handle (0x4107027)". Brijem da je do boota, a možda i griješim. Sad imam 08.A0= Citat =:
Izvorno postao fliponja
Fala i PozdraF
:ban: :wall:
Igrao sam se sa skinom i pozelio vratit stari vodafone i fali mi jedna ikona iz C/MOBILE/PICTURE, naime radi se o ikoni koja se na glavom izborniku koristi kao Record Video iliti snimanje videa. Bio bih vam zahvalan :D, ghost@email.t-com.hr :thumbup:
bootloader ček da vidim aha našao. :comp:= Citat =:
Izvorno postao Doc77
isti mi je kao i tvoj 08.A0
Ovako mob (v360v --> v360)mi je otiso kvragu, mislim vecina toga radi salje/prima poruke kao i pozive sve aplikacije rade,itd. ali problem je u tome sto sam ja budala( :wall: :wall: :wall: evo priznajem potpuna budala :wall: :wall: :wall: ) umjesto da izbrisem skinove techno i neon ja sam samo dodavo nove foldere sa p2k toolsima 0.8.6.406 i ubacivo skinove za e398, v3, i slicno i što je najbolje od svega radili su mi normalno ali kad sam ubacio neki skin downloadan sa stranice www.mototeam.tk koji sam usput receno naso i na drugim stranicama, skin se zove MotoJFX4 i kad sam ga stavio mob se zbloko. upalio sam ga onda mi je datum bio nesto tipa 2-velj-84 sat koji je bio na 0:00 nisam mogao promijeniti kao ni datum. izbornik mi ne može prikazivati simbole nego samo popis mada mogu mijenjati opciju prikaz= simboli ili popis ali nema nikakvog efekta, u izborniku mi fali video kamera i povezivanje, povezivanje se nalazi u podešavanju no video kamere nigdje, dobio sam foldere teme i moto mixer u mojim stavkama ali u njih ne mogu uci , e ja bi probo to sve riješiti nekim backupom ali mi je zadnji put mob bio postavljen na usbpostavke = memorijska kartica, no sada izbornika usb postavke vise nema. smart tipka ima funkciju fotoaparata kao i ona stara tipka za fotoaparat, desna soft tipka ima funkciju personalizirati ona soft gdje je bio vodafone live! ima funkciju stilova zvona. Onda sam stisnuo glavni reset, zatim brisanje svega no jos uvijek imam te probleme osim sata i datuma koji su se vratili na normalu. KAKO DA SVE BUDE KAO PRIJE??? MORAM LI GA NOSIT NA SERVIS???
Sory možda glupo pitanje a da li si pokušao promijeniti skin?= Citat =:
Izvorno postao vrapce
A i ako si ga fleshao nemaš više garancije! :rolleyes:
da probao sam ga promijenit u vodafone, techno i neon i oni rade. nisam ga nikad flashao bas zbog toga jer bi vjerojatno napravio neko sranje. jel se moze flashat ako su ti usb postavke=memorijska kartica (kao sto rekoh ne mogu ih mijenjati jer ih nema vise nigdje u meniju). cekaj jel bi oni mogli meni servisirat mob iako sam samo mijenjao seemove i gain.table. mislim flash i flex uopce nisam diro.
Nebi bio dan a da ga ja ne zaserem. Nako što sam opisao svoj problem, skužio sam da je na mobu havarija. Na c/ je ostalo samo c/mobile/pictures/ i unutra samo slika aktivnog skina. Na displayu ta slika, stanje baterije, signal mreže. Nema tipki, menija, ničeg. Probam Flash sa RSD-om....neće. Mislim si ako osposobim skin pa dobijem meni onda sam na konju pa mogu master reset i to je to. Uspijem, dobijem skin i tipke i lupam master reset....... KATASTROFA.....DISPLAY CRN a što je največa glupost, resetom povezivanje se najverovatnije prebacilo na mem.karticu i nemogu ga više spojit sa p2k commanderom. Posudio sam isti mob od frenda da probam navigirat do Povezivanja da prebacim na Data/Fax ali mi se mob svako malo smrzava ili baca na Browser. Dakle MotoRisti moji dali postoji neki način da ga ikako drukčije prebacim na Data ili sam lizo konju kitu. Od tog frenda sam si iskopirao cijelu c/ particiju sa svim folderima i fileovima, prepisao za svaki file atribute, pa kad bih samo uspio povezivanje prebacit probao bi ponovo "izgradit" c/. Ima li kakvih ideja??
Nemogu instalirati p2k drivers za v360v a slijedio sam sve upute zadane na početku (jednostavno neće instalirati drivere). Samo mi instalira motorola modem:dunno:
Pa ako ti je usb postavka memorijska izbriši taj skin sa Skimanom ili s čim si več stavljao skin pa ga restartaj i onda probaj. Ako imaš backup vrati ga i onda ti vrijedi garancija. Bar mislim!:flame:= Citat =:
Izvorno postao vrapce
ok zna li iko sta da radim il abr kako se moze p2k toolsima il da ga falsham doci do moba iako su mu usb postavke namjestene na memorijsku karticu il se mogu lagano :rifle:. e da sad mi na mobu uopce nece ocitat da imam karticu vadio sam je vam stavljo od frenda i sve to al ne ide, i kako s einace treba dugo drzat tipka za shutdown ja ju samo stisnem na ni sekundu i on se ugasi...
Čekaj polako jel si izbrisao taj skin iz moba?= Citat =:
Izvorno postao vrapce
Moja preporuka je da ga flashas. Sve je objasnjeno samo pretrazi forum.= Citat =:
Izvorno postao vrapce
ne nisam obrisao... gore sam u postu rekao da sam stisnuo brisanje svega... ali jos su mi ti skinovi u mobu pa sam probao jel mozda jos uvijek rade (mislim an one sto sam naknadno ubacivao) i kad ih stisnem ucita se vodafonov skin... e da sad mi i komp nece ocitat karticu kad je u mobu a nemam card reader da provjerim jeli mozda u kartici problem. ej spade jel mogu onda flashat ako mi je mob bar kolko ja znam ostao na usb postavkama=memorijska kartica, jer usb postavke ne mogu promijenit :waller:
:wall: da ti ponovim još jedanput: Da li si izbrisao skinove sa programom s kojim si instalirao skin na mob. Jel ti reset na fonu neče pomoči u brisanju skinova. Znači spojiš mob s compom,otvoriš program s kojim si učitao skinove,čekaš da ti prikaže koji su skinovi i odabereš te skinove koje si instalirao i klikneš na delete. Ako si več navalio na flesh onda ugasi mob stisni *# i power, i s nekim programom naprimjer sa RSD Lite instaliraš flash. Ali prvo probaj obrisati skinove prije nego se upuštaš u to.= Citat =:
Izvorno postao vrapce
Pozdrav!
el zna itko di je moguće nabavit stereo slušalice za v 360 da konačno hodam ko čoek a ne dida koji ima slušni aparat u jednom uhu.
evo ti broj od jedne trgovine, mislim da se nalazi u martičevoj, 01/4614597 za 120kn su tamo, a imaš i u ram3 ali su 160kn
gle ja sam instalirao skinove sa p2k toolsima tako što sam u c/mobile/skins/ dodavao foldere s nazivima skinova što sam ih downloadao s neta npr. u c/mobile/skins/ napravio sam folder Eye i u taj folder stavio istoimeni skin što je dakako downloadan s interneta , tako sam radio sa svakim od njih (sveukupno sam skinuo 4 dodatna skina na mob). aj ako ovo brisanje ne uspija daj mi link na flash za v360v s hr language packom ako moze... uglavnom hvala :spin:= Citat =:
Izvorno postao fliponja
edit:
ustvari jel ima kakav monsterpack za v360v s hr lp-om
Jel hočeš za v360 ili za v360v?= Citat =:
Izvorno postao vrapce
Evo ti link za v360 http://avi-stuff.irde.to/details.php...=516&catid=198
reflash za lp hr http://rapidshare.de/files/16501935/..._GoGs.shx.html
to ti je bez vodafon sranja a ako hočeš baš za V360v stavi post na zahtjevi za fileovima imaš sticky na http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=7
Pozdrav! ;D
GoGs nadam se da nema problema kaj sam ponovo stavio tvoj reflash!
JA bi ti preporucio da nekupujes one motoroline slusalice jer su preskupe za ono sto nude. Po mome je bolja solucija da si nabavis ako mozes adaprer za sluske i kupis prave in-ear sluske. (kod adaprera samo pazi da ima 4 pinana).= Citat =:
Izvorno postao vihor
Moja preporuka za in-ear slusalice je
KOSS the plug
Dodju oko 120 kuna, bolje su od puno skupljih i razvikanih modela, a bas im je strasan i cist do jaja...jednostavno razvaljuju uho......;D