što se tiče aparata..........teško...= Citat =:
Izvorno postao Router
Printable View
što se tiče aparata..........teško...= Citat =:
Izvorno postao Router
995kn bi bio vrhunski popust!!
se taj čuveni 31. 1. baš ćemo vidjeti što je novo...
Ne znam da li je već spomenuto u nekim drugim temama, ali na tele2.com su novi aparati u ponudi i malo drugačiji izgled podstranice... Vidim čak i UMTS Sony Ericsson K601...
Baš sam stavljao cijene u Cjenik ali ljudi ovdje prije provjeravaju pa ne škodi obavijest.
Evo i link za ubuduće: Tele2 ponuda mobilnih telefona
jel to njihova nova stranica?= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Nije ništa nova. Samo su malo raspored i sučelje promijenili...
kako ne? a Sony Ericsson K600i? ja ga prije nisam vidio u ponudi= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
...e prijatelju, stavi ovaj link - http://www.tele2.com.hr/rates/mobile/ ... tvoj ne radi...= Citat =:
Izvorno postao sms freak
ima novih mobitela ali cijene mi nisu bas povoljne s obzirom da se radi o potpisivanju ugovora na 18mj...naravno mislim na nokiu 6230i i SEk600
panasonica vise izgleda nece biti .
realne su cijene , jedino bi pomoglo da su i nasi novcanici realniji
Evo updateali su tele2 stranicu imaju nove mobitele ;)
Evo i šta se sad najviše isplati uzet??
Nokiu ne ima mali ekran na to sam alergičan, Sony Ericsson K600i (pomalo ružan (prekockast:))) je moj izbor ili Sony Ericsson Z520i kojeg koristim i pre zadovoljan sam, ima ugrađen brži bluetooth video ne šteka dok snimaš, super brz software... ostali mobiteli su za plakat ;D= Citat =:
Izvorno postao @l@n
Mislim na to da je stranica stara, odnosno da nije drugačija. A i sam sam spomenuo da ima nešto novih modela...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
6230i . . . kamera pristojna , utor za kartice , ma samo kaj gumbe ne siva . . .
ja sam se koncentriro na tvoj post a posto je ovo tema koja govori o novim mobitelima u tele2 pa sam automatski mislio da na to mislis.
:thumbup:
ovaj K600 je jedini mob koji ja uzeo iz njihove a ponude, ali necu ga uzet previse para
k600 na slobodno kosta oko 2500kn.
njihova nova stranica je www.tele2.hr= Citat =:
Izvorno postao Eminem
tako da ne treba stavljati ovu.
nije ali ne vidiš da je to neko poduzeće iz metkovića, njihova je još ona www.tele2.com.hr= Citat =:
Izvorno postao khideg
P.S.
očekivao sam bar malo bolju ponudu telefona, nije skup k600i ali je nokia ipak koju stoćku previše...
@aksični
Nisi baš u tijeku, očigledno. Već prije nekoliko dana Tele2 je dobio arbitražom pravo na adresu www.tele2.hr.
EDIT: Zabunom sam napisao .com umjesto .hr.
ja mislim da oni već odavno imaju www.tele2.com , a daj molim te otvori www.tele2.hr pa mi raci što ti je otvorilo....= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Otvorilo mi je stranicu od Tele2. Ne kužim u čemu je problem... I odosmo u off. Riječ je o mobitelima u njihovoj ponudi. Ima nekolicina novih, a Panasonice su izbacili...
evo zadnji off... ne kužim meni i dalje otvara onu poduzeće iz metkovića....= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
To je stvar (propust) tvog davatelja usluga koji u svom DNS cacheu ima jos= Citat =:
Izvorno postao aksicni
uvijek stari DNS od tele2.hr