Ma da!? Di? Di? Di to piše? Di ima slikica? DI DI DI?
Printable View
Ma da!? Di? Di? Di to piše? Di ima slikica? DI DI DI?
hahahahah ja vidjeh u novinama...na netu nista jos:))))
Koje novine? Di? Kamo? Gdje?
Evo gledam na www.bigbrother.rtl.hr - nema niš. U Večernjem isto ništa. Index.hr ništa.
A to me nekak zanima baš.... Koje novine?
a lol.....STORY...hahahhahaha
Idem na kiosk te sekunde...
haha..ako je to bilo prekjučer,tak je izgledalo ,ali bojim se da ništ od toga...;D
Patka? Lažnjak? A shit... A ja se već ponadao....
ma jeate nije laznjak....imam novine ispred sebe:)))))
Ma da bi reč rekel... idem po taj f*kin Story...
ma trciiiiiiiiii Blue...trci ...hahahhhahah
...je ima bijelu pidjamu i zavukla se je pod pokrivač,ali on nije ništ reagiral.Pa gledala sam (nadala se da bude konačno nešto)jedino ako to nije ponovila ,a on se predomislil haha...:rolleyes:
Je kaj onda? Pušiona il pušiona? :chatter:
A jeste dječica.... LOL
cek malo da "gog dodje"...hahaahhahah
Ima nešto i na indexu. Koliko je njima za vjerovat.
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=287722
Hehehe ;D
Skužila je i Erika našeg Goga...
Šta je, WB? Tebe ne zanima kak se to radi u Olimpijskom selu?
Misliš u trenirci i na nerazumljivom jeziku? ;D
'fkors - kako drugačije ;D ;D ;D
ISSUSE BOZE
ova Hana je glupa ko **** da muski spolni organ!!!!!
majko mila!!
sad gledam BB i veli ona
"svaki normalni muskarac moze zaraditi 30 000 eura za auto "
pa glupaco jedna znsa to kolko je 30 000 eura ?!?!?!? issuse boze santa madona
evo c/p
= Citat =:
"Nakon nekog vremena ukućani su poveli razgovor o automobilima, a Lana je ispričala kako je razbila svoj prvi auto. Nastavila je o tome koje je aute sve imala, a sada će uzeti, kako je rekla "Reno Megane" ili "Opel Astru- cabrio". I Sanja se uključila u razgovor o automobilima. Lana je rekla kako voli nabrijane aute. Hana je zaključila da svaki malo sposobniji dečko može zaraditi za automobil koji košta 30 tisuća eura. Dečki se nisu s time složili.
Duje je u međuvremenu otišao u spavaonicu i tamo vježbao, a djevojke su se otišle presvući za vježbanje dnevnog zadatka. Matko, Ivan, Hamdija i Kristian komentirali su Laninu "spiku" o automobilima. "To odmah vidiš tko je probao zaraditi novac, a tko nije", komentirao je Ivan . Kristian je zgrožen, a Matko je rekao kako treba zaraditi 30. 000 eura za dobar auto. "Šta to misli, majke ti", nadodao je Matko. "Godine bi mi trebale na baušteli za to", komentirao je Ivan. Dečki su nastavili razgovarati o kreditima i kako svi žive na kredit. Izrugivali su se razgovoru djevojaka."
vec sam ja odma skuzio da je ona glupa i bahata curica samo se izivciram svaki put kad je vidim
Lana je razmažena tatina curica!
Hana je izjavila to sa 30 000 eura ... katastrofa .
vecina ljudi od 40-50 godina koje znam nemaju auto za 30 000 eura . .de ce neki klinac od 22 , 23 ,24
issuse glupace sponzoraste
E, sad se s tim pokopala. Kristijan je spašen. Bezveze...
sta bezveze?boli mene ko ce izac , al takve izjave su tolko razmazene i ... ma uh.
mislim i ja sam razmazen al to nebi nikad reko.treba zaradit 1000 eura , treba onda tih 1000 eura raspodjelit na zivotne potrebe , treba ostat 1000 eura za auto mjesecno , treba tak skupit 30 000 eura .. ap di ona zivi ???
koja glupaca , to fakat nema nigde. dugo vec nisam cuo takvo razmisljanje.
sa mi je za kaj ej isla u moju srednju :(
Kreda za tutača od 30k eura po trenutno aktualnoj kamatnoj stopi na 10 godina je oko 400 eura.
Sad ti uzmi 4-članu obitelj, sindikalnu košaricu (pazi, "sindikalna" znači minimum minimuma) od skoro 6000 kuna, pa dodaj gore tih nekih 3000 za ratu kredita. Ispada da ti treba 10k kuna mjesečno.
A to je bez benzina, to je bez osiguranja, bez kaska, bez qrca i palca, i s MINIMUMOM životnih potrepština. Što znači da nećeš baš kupit majicu ili hlače kad ti treba, nego cca. dvaput rjeđe nego ti treba. Da djeca neće baš moći papati kockicu čokse kad im se hoće, i da neće bit mesa na stolu svaki dan (bez obzira jedemo li meso svakodnevno ili ne).
Ma bolesno...