saću ja to stavit...pa metnem linkk
EDIT: evo ponovo sam bacio
evo link:
http://rapidshare.com/files/87385214...c_mix.rar.html
saću ja to stavit...pa metnem linkk
EDIT: evo ponovo sam bacio
evo link:
http://rapidshare.com/files/87385214...c_mix.rar.html
ali pazi sa tim driverom!!!
jak je...baš zato trebaš pazit...nemoj predugo slušat sa maximalnom razinom zvuka jer se onda grije pa pregori...a ja sam skoro tak sjebo zvučnik...kad sam skužio da se nešt grije isključio sam mjuzu...možeš negdje 1 sat slušat na najjačem i onda ugasit jer ti ode zvučnik...a za slušalice...ne brini...stavio sam perfektno da se čuje i nemogu crknut...a i jako se čuje...
Ja ću ti još jednom pohvaliti mix, pa sta ima veze ako se zvučnik malo grije, muziku tak itak ne slušam po sat vremena na zvučnik.
Postoje li kakve najave hoće li se sa w800 moći flashati na još neki drugi mob?
je li mouzes me´ni samo jos jednnom objasniti koji su fileovi za zvucnik a koji su za slusalice da ja to malo editujem???
ovako: svi fileovi koji imaju u nazivu riječ "handset" su za slušalice...a za zvučnik su ti: svi u kojima piše riječ "play"...
tak sam ja bar skužio i dobro je ispao mix...ak neko zna točnije od mene,nek se javi...tunja...koji driver za kameru koristiš??
EDIT: @TUNJA: http://www.sonyericsson.com/cws/prod...0i?cc=hr&lc=hr
pogledaj ovo...nije vezano uz temu...ako ima mogućnosti pa mogli bi flashat k800i u ovog...w890i...mislim dok izađe,još je zvjezdica na njemu...
e da..imam k750 i htio bi stavit ono ignoriranje senzora poklopca kamere..jer mi otiso..pa ak ima ko sta sta bi pomoglo a da se prek xs++ stavlja
moras skinuti main. zatim taj patch za main koji skines, zatim gslide u njega ubacis patch koji ce biti na tom mainu i onda na kraju sa xs taj novi main ubacis u telefomn
znate li mozda moze li se kako uz kakve dorade maske(kucista) k750i/w800
ubacit zvucnik od nokie 6234 koji je po meni dosta jaci,bolji te ima cisti zvuk
zavisi od oblika zvucnika... tj. od velicine ako moze stati u kuciste onda ne bi trebalo biti problema
nema šanse!!!! zaboravi stari...to ti nemože uspjet 10000000000000000000000%...ovaj zvučnik od se-a ti ima dva federa koji daju kontakt, a od nokie zvučnik ima drukčiju širinu tih federa tak da nebi pasalo...a i veličina nebi bila ok...imam iskustva sa otvaranjem se k750i-a...nemoj ni probat...samo za tvoje dobro...
pitaj negdje u nekom servisu da li bi se to moglo izvesti... mada i ja cisto sumnjam
ma nema šanse...nokia nije nikad bila kompatibilna sa sonyericssonom pa nije ni ovo...jel znaš možda kak da napravim mob koji komp neće ni da prepozna u xs-u? ak ne daj reci šta mu je i koliko košta popravak ak znaš...
a sta si mu radio, pa ga nece da prepozna???
aj mi stavi taj patch pa cu se ja probat nekak snac..nikad to nisam radio..
evo ukratko:
= Citat =:
444E7828: 6A7C6444 00516F45
6A7C6444 <-obrnuto-> 44647C6A
Ok,pa onda prebacivamo u adresu sa onih puno "FFFFFFFFF"
Pa onda izmjenimo za kao gore objasnjeno 456F5100 i dobijemo 00516F45.
stavimo adresu :/usb/other/modding/layout
u hexu: 2F007500730062002F006F0074006800650072002F006D006F 006400640069006E0067002F006C00610079006F00750074
i na kraju:
i malo rascjepamo adrese da bude preglednije:= Citat =:
444E7828: 6A7C6444 00516F45
456F5100: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
2F007500730062002F006F0074006800650072002F006D006F 006400640069006E0067002F006C00610079006F00750074
= Citat =:
456F5100: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 2F007500730062002f006f0074006800
456F5110: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 650072002f006d006f00640064006900
456F5120: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 6e0067002f006c00610079006f007500
456F5130: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 74000000000000000000000000000000
definitvno servis... jedino vidi mozda nisi dobro spojio display
Ponovno ga rastavi i odpoji ekran ili šta si već dirao i ponovno ga spoji. Pogledaj možda ti je caka u konektoru.
Što se tiće stavljanja zvučnika od nokie u SE to je nemoguća misija.
moguce je i da si sjebo konektor za display
blizzard, thx, ali nisam baš skužio, proučit ću to kad budem imao malo više vremena
meni ne zeli fleshat k750 u w800
ovo mi dodje
21:26:16| TURN OFF PHONE!
21:26:16| Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.
21:26:16| You have 30 seconds...
21:26:16|
21:26:46| Error: Cannot open phone communication port
21:26:48| Disconnected... Unplug the phone
si instalirao usb flash drivere ??? ako jesi pokusaj ponovo sa nekim drugim!!!
a znam ja sta si ti rekao... ali ja kazem da pogleda da je mozda otiso konektor za display!!!
Možda ti baterija nije dobro sjela
ma nevjerujem da mu baterija nije dobro sjela...
jesi li instalirao ponovo usb flash driver.... najcesci problem bude taj sto se ne instaliraju dobro usb driveri!!!
ma nisam ja sjebo ni konektor za disp ni ništ to...sve je ok...sad sam malo ispitao mob...imam aparat za ispitivanje napona...dok provjerim napon na njemu sve je ok,ali dok mjerim napon dok ga palim padne na 0,00...negdje dobije kratki spoj...ma jebe mi se za njega!!! ja ću prodat sve mobitele koje imam i kupit neki pošteni...već mi je dosadiolo se zajebavat oko toga...ali ipak hvala na pomoći...
e baš to!!!!zarazno je !!!dok počneš nemoš prestat sve dok ne ujebeš cijeli mob!!!i oslje ti je žao(ko meni)...i saću ih sve 4 prodat(3 k750i i 1 s700i)da se ne zajebavam oko toga...
daj carbon ili blizz recite koji hex editor vi koristite,pa da i ja malo probam radit patcheve...
ida pro ;carbon koristi win hex,to je za jednostavne patcheve ;D
opet mi ne zeli flashati a instalirao sam drugi usb flash driver. imate li vi link od nekog dobrog drivera i sta da radim
probjeri jel ti dobar cid...customizacija mora biti točna...
nije ti do drivera ak ti hoće prepoznat mob u xs-u,ak neće onda traži drugi driver...
@blizzard: GDJE MOGU SKINUT IDA PRO???
daj mi link ak nije problem...
Robby14, ja ti savjetujem da ne isprobavaš radit patcheve, jer tko zna kakva se ovisnost krije iza toga.
ne znam bas,nije to nikakva ovisnost jer to samo malo ljudi radi,zamisli da svako drugi covjek koji moda se zna pravit patcheve pa kolko bi ih bilo!nije to tako jednostavno......= Citat =:
Robby14, ja ti savjetujem da ne isprobavaš radit patcheve, jer tko zna kakva se ovisnost krije iza toga.
robby
ne sjecam se negdje sam nasao na nekoj ruskoj stranici link prije god dana
našao sam...aoli to je meni prekomplicirano jebote!!!!koliko tu ima tih brojki...ima da se ubiješ od toga...daj mi malo objasni kak sad da napravim neki patch sa ida pro???ja to ništ ne kužim...na se-nse forumu je to premalo objašnjeno...
IDA Pro:
http://www.programmersheaven.com/d/click.aspx?ID=F37637
@blizzard
malo prije si rekao da patcheve kakve ja radim zna radit svaka budala, a sad kažeš da to nije tako jednostavno....
EDIT:
@robby
sorry, sad sam vidio da si već našao program...
@blizzard
Po čemu se razlikuje Ida Pro od Win hexa? Da ne skidam bezveze 11MB
d750 i w800 imaju identično kućište,je tako?
k750 i w800 nemaju identicno kuciste,krivo si razumio.
w800 i d750 imaju identicno kuciste razlite boje.
@carbon
ida pro je dissambler,a winhex je obicni hex pretrazivac.
Evo jedno konkretno pitanje u vezi ovih kučišta.
1.Mogu li je koji imam k750i staviti kučište od w800i.
2.Mogu li je koji imam k750i staviti kučište od d750.
Naravno,
znam da je najbolji pa ga zato i koristim.
@blizzard
Što je dissambler?
Upomoć,
Flashao sam mobitel i nakon toga mi više na radi punjenje.
Trebalo je malo stisnuti kontakte.
A što se tiće menija To ti ne bi znao odgovorit.
Znam ja otprilike što je dissambler.. ali ne baš točno
ja neam pojma sta je to...bas se pitam sad sta bi moglo bit...a sto je to u prijevodu ako znas? sa engleskog na hrvatski?neda mi se otvarat riječnik,...
@SEriksonas i robby14,
Ova tema nije mjesto za rasprave o K800 i W950.
Ovdje se govori o modanju K750/D750, pa se drzite toga.
Disassembler je ocigledno obrnuta stvar od assemblera. :belj:
Dakle, strojni kod pretvara u (relativno) citljiv program.
IMHO, ako ne znate sto je to, onda to (jos) nije za vas. NHF.
ravilov bravo :belj:
pa fala na info...aj napravi neki patch da,kad upalim mob da mi zavibrira ili da zasvijetli na kratko flash...please ako se može nek neko napravi,to bi bilo fora!!!!
evo tijekom flashanja k750 u w800 BT mi radi na 10 cm, zaš???
ti stvarno nemas pojma :thumbdown:= Citat =:
pa fala na info...aj napravi neki patch da,kad upalim mob da mi zavibrira ili da zasvijetli na kratko flash...please ako se može nek neko napravi,to bi bilo fora!!!!
Sve se jednom mora naučiti, ti valjda s ovim hoćeš reći da su neki rođeni s tim da znaju što je taj dissambler. A ne znam što je taj pojam uopće važan, važno je da znaš što taj program radi, a ne kako se zove.
npr. Zar je važno da znaš da se ono prije dvotočja u patchu zove offset ako znaš za što to služi..... :-/
pa bitno je da znas.lijepo je znat :belj:
sta ces kad ti kazes da pises patcheve i da znas sve to da te pitaju sta je offset a da ti ne znas??:confused:
pa moras znat za dissambler,to je vrsta programa (imas utility,antivrus,antispyware & adaware,...)
Ni slucajno. Htio sam reci da se IMHO po poznavanju odredjene terminologije moze procijeniti koliko netko kuzi neko podrucje, te da ako netko ne zna (ni) sto je disassembler, da mu nije jos vrijeme da ide cackati po tome.
S druge strane, ako se ti dovoljno kuzis u to, a iz nekog razloga te ne zanima terminologija, nemam nista ni protiv toga.
Svaka struka i podrucje ima razvijenu svoju terminologiju. Mislis da je to izmisljeno bezveze?
Npr. imas neki problem sa nekim svojim patchem i trebas nekoga pitati da ti pomogne. Jel ljepse (i strucnije) pitati npr. da ne znas jel dobar offset ili da ne znas jel dobar onaj tamo broj ispred dvotocke?
Onda te on pita npr. u kojem disassembleru radis, a ti kazes "u kojem sta?". ;)
No ajmo sad nazad :ontopic:
Nisam rekao da to nije lijepo znati, ali ni da je neophodno. :)
Nije to nešto što se mora znati.
pa onda kupi sivu od d750i ak ti je ljepša...
a da ti prestanes spamat i pisat gotovo nepotrebne postove?? :jehon:
pa eto i ovaj tvoj je sad bio nepotreban...ok prestat ću!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cyborg:
dajte mi recite kak da sad složim ak mi neće ubacit meni u mob...dok ga ubacim kod frenda onda mu se mob više neće upalit...onda ga trebam opet flashat...a dok na mom kompu onda sve ide dobro i upali se...jel možda do usb flash drivera?
ako hoće normalno pristupiti mobu, onda nije do flash drivera, koji program koristiš?
Menu.ml file se može lako promijeniti...otvorite ju sa xml editorom ili notepadom...zatim možete odabrati ako želite da se ikone prikazuju u listi promijenimo ovaj red:
<menu id="MainMenu" layout="DesktopTopMenuGFX2">>
U:
<menu id="MainMenu" layout="SingleRow ">>
Ako hoćete ikone s lijeve strane izbrišite sve redove gdje piše:
<icon pos="selected" source="file">icon_selected.png</icon>
A ako želite da se prikazuju s desne strane izbrišite sve redove u ovakvom stilu:
<icon pos="selected" source="file">icon_unselected.png</icon>
Ako želite da se ikone prikazuju na sredini ekrana umjesto DesktopTopMenuGFX2 napišite DesktopFullScreen te izbrišite sve redove gdje su unselected icons jer se ona svakako ne prikazuju u fullscreen modu...
Ako želite promijeniti u meniju što da vam piše iznad ikona,recimo jedan primjer: umjesto „Datoteke“ meni piše: „Moje ludarije“,a kako to napravit? To je najjednostavnije...
Jednostavno redove za npr. Datoteke:
<!-- Desktop Element 7 -->
<element id="FileManager">
<label type="name" textid="DB_DATABROWSER_TXT"/>
<icon pos="unselected" source="file">icon7_unselected.png</icon>
<icon pos="selected" source="file">icon7_selected.png</icon>
<link type="internal"/>
Promijenite da izgledau ovako:
<!-- Desktop Element 7 -->
<element id="FileManager">
<label type="name">
<text>Moje ludarije</text>
</label>
<icon pos="selected" source="file">icon7_selected.png</icon>
<link type="internal"/>
I dok u meniju odaberete tu ikonu više neće pisat datoteke nego moje ludarije!!!
To je to u kratko,vrlo lako sve skupa par minuta i imate P.I.M.P. MENI!!!
jeli ko proba ovo,jeli se to moze uopce napraviti
Ja mogu rec da nisam dugo bio na forumu i da sam sad u ovom postu procito preko 30-40 stranica a nisam skonto kak se ni patch pravi...a i jako me zanima kako u w800 cid36 ubacit onaj patch za elf-ove stavit?:confused: ...
Ma skonto sam...preko fara...
OK, ohladite malo, i dosta spamanja. I drzimo se teme, da ne bi bilo problema.
ja mislim da ih možeš skinut na sek750i.pl ili na iprotebe.cz
evo ti link...stavio sam na rapidshare...:
http://rapidshare.com/files/89568392...ustic.rar.html
Imaš na http://sek750i.pl/, ali se moraš registrirati. Meni je to najbolja stranica što se tiče downloada stvari za SE.
fala obojici
Pomoć,
Tjekom slušanja glazbe na zvučniku (koristim Roby"s mix) Zvučnik je počeo krčati i na jednom se mobitel ugasio, kada sam ga upalio zvučnik mi više nije radio.
Glazbu sam slušao oko 3 minute i to na poluglasnom. Šta da radim, Nemogu živjeti bez zvučnika, a nemam garanciju.
pokusaj falsh fs i main mada sumnjam ali je moguce!!!
odlican tutorial, stvarno sam uspio :)))
ali, pokusao sam povecati i spremnik za poruke. kako nisam mogao skinuti XS++ sa linka, skinuo sam XS++V12 i radio je. medjutim,, kad sam htio uploadati prazan file "preg_store.txt" na mob, nije mi dao i rekao da je file prazan i da zato nije moguce. zatim sam stavio samo jedan razmak u file i onda sam uspio. medjutim, svaka poruka koja bi mi dosla ( ili koju bi poslao) bi bila premjestena u "Spremljeno". sad sam izbrisao taj file sa moba, ali i dalje isto :(((( help guys :(
ma super, maknuo si ime operatera a da ni neznas, hehe...
jesi ubacivao koji layout?
ako hoces operatera natrag, stavi originalni layout, ali mislim da ti je ovako bolje
pa dobro je to ako nema operatera...ja svalio sve mobitele i sad nemam ništ...sad se zezam sa frendovim mobom...al i dalje onaj problem...dok uploadam bilo šta na njegov mob sa njegovog kompa onda neće...dok sa mog onda idee...koristi isti program ko i ja...xs++ v1.5
a da nije taj telefon slucajno brown???
De jel neko zna kako ubacit patch...onaj za unlock na sve mreze...k750-->w800 je mob ...tak da jos nznam ni oce li patch radit al nemogu sa farom uč javlja neku gresku!Pomoc!
Tutoriali za ubacivanje patcheva: SETool2Lite, Far.
Sve je objasnjeno.
Drugi put potrazi.
ja mislim da je to za signal ne za bt