Razmišljam se da srušim sadašnje WinXPProSP3 i stavim one famozne Windows 7!
Neda meni vrag mira, a ni žena neda svoj laptop da isprobam nove win7 ;D;D;D
Printable View
Razmišljam se da srušim sadašnje WinXPProSP3 i stavim one famozne Windows 7!
Neda meni vrag mira, a ni žena neda svoj laptop da isprobam nove win7 ;D;D;D
zake bi rušil?
Ja rušil i sad sam happy!
Samo kaj me gta yebe... dual core 2.4, 2 gb ram i hd 4670 512mb, na minimalno mogućim postavkama nejde iznad 20 fps...
Onak, iz pizdarije i radoznalosti, inače komp mi radi ko singerica :)
-------------------------------------------------------------------------------------------
Htio staviti ali zaboravio, pa evo ih sada!
Surfam skoro 90% vremena sa svoja dva kompanjona papigom Koko i Pudlanom Pongo!
;D ;D ;D
Pas ti izgleda kao igračka. ;D
A tu si papigu snimio iz svih kuteva (ja mislio da si je naučio da kaže "cafe mobil" ili tako nešto pa se čeka- a ono ništa ;D). Zoofil ;D :satan: :p
Evo, ja gledam šta ću dalje.
Pas i je živa igračka za moga četverogodišnjaka :)(poslije mješanca Hrvatskoga ovčara i Vučjaka vjeruj mi da ne treba opasnijega psa(ko medvjed) Šteta što nemam slike Gare da vidite koliki je to pas bio visok 176 kada se propne na zadnje noge!)
Papiga jako dobro zna "oglođati" kablove ali sada se nije htjela praviti važna!
Za kabal od LCD-a joj ne treba više nego 50-60 sekundi da ga prekrati na dva dijela! :bat::crazy:
Hahahahahaha, koji film...Jim Carrey je živuća legenda :D :D :D
Kupio sam razerove sluske pa sad prdim po cs:s-u.
došao s posla . . .
mislim da ću sutra prespavati cijeli dan da nadoknadim sve ovo kaj nisam spavaao ovih dana . . .
noć . . . :wave:
Pogledao Madagaskar 2...
Sad skidam Dan kad se Zemlja zaustavila...
Ručao- sad se opet bacam na gledanje Dextera (već sam na pola druge sezone :)). :wave:
ja slavim svoj 1. roćkas :)
sretan rošendannnnn
sutra ponedjeljak :mad:
Sramota me sta sam ustao u pola 4... :shame:
Jbg,situacija je tako zahtjevala... ;D
'rvam se s diplomskim http://www.millan.net/minimations/smileys/bokmal.gif
NeOpIsIvA DoSaDa
http://slike.hr/slika.php?z=jue6oi0.gif
Zna li netko kako se kaže Torinsko platno na Engleskom?
EDIT: Nađoh- Shroud of Turin
Bilo mi tolko dosadno da sam odlučio odigrati koju igricu :D
Među starim cd-ima našao sam legendarnu i to Unreal Tournament pa sam si malo zapucao :respect: :D
aaaaaa...ja bi igro unreal tournament...xDDD...puno mi je bolji od ovog far cry 2...xDDD
od dosade si išao napraviti palačinke . . . ;)
i sad se tovim s njima . . . :D :notooth: :tomato:
došo s kleti, sprenajel sam se, nemrem dihati!
gledala red carpet, umrla od smijeha :D
Koi isus još delam ovdi?
Mora da me kofein drži
kaj radim budan ovak rano?
ne znam ni sam . . . :D
ajde, moram na posao, a poslije na jednu kavu . . . ;)
pozz
Je... te facebook, navukel sam se na njega :D
došao s posla . . .
sad odmaranje, pa na jednu kavicu . . . ;)
Bwahahahahaha...
We got another one...Resistance is futile :D :D :D
;D
A jbga...ja samo gledam slikice :p
Do sad spavao :)
Ipak cu se sutra osisat...
Bok. .koB
Meni je jako dosadno. .ondasod okaj ej ineM.
Igram se s riječima. .amičejir s es margI
Otorinolaringologija. .ajigologniralonirotO.
Skidam CoD5 i Crysis Warhead. .daehraW sisyrC i 5DoC madikS
Pozz... ...zzoP
mario, zaboga, de mi reci, kak je tebi dosadno kad svaki dan skines jednu do dvije igrice?
il si lumen za igrice, ili si antitalent za njih. u protivnom nemoguce da ti toliko brzo dosade.
ajde bezi igrat igrice
;D
salim se malo
došao s kave . . . ;)
bilo jebeno, a nastavak će nadam se ubrzo slijediti . . .
i baš me iznenadila visina ceha na kraju, naravno, pozitivno . . . ;) :D
Mario- evo ti još nešto za iskazivanje dosade ;D
Ja pogledao drugu sezonu Dextera- meni uopće nije dosadno. ;D;D
Sutra je blagdan- pa ću poštediti kompjuter gledanja. :D
gledam operaciju trijumf i mislim da bolje pevam od svih tih štagod :D
ajme kuda ide ovaj svjet ako je pobjedio na operaciji trijumf covjek koji nezna engleski..xDDD...a lik je stvarno lošššš,,,,xDDD...ajme meni je tako dosadno da pokusavam napisati svoje ime na tipkovnici glavom...... <Łjjkswaq...ovo je bilo skoro luka...xDDD
compov, znas kako se kaze, misliti je..
;D
vuki, brate mili, ako si obrnuo slova to ne znaci da mo's psovat k'o kocijas. nema autocenzure, ali ima MOD cenzure
i da, zenski spolni organ ne podlijeze pravilu palatalizacije (k,g,h u c,z,s)
;D
a sto se malog babajica tice.. a lol ;D mislim, momak zaista nije los i ima glas - al za cajke! ne za zapadno europsko trziste. lol nad lolovima svih lolova
;D al sta's. glasala citava bosna, glasalo pola njemacke, austrije, svicarske.. sve samo da se moze rec' da je bosanac pobijedio ;D a sta's..
Lezim.....
Ne još jedan kaladont dohh! ^^,
Hehe, zafrkavam se i ja... A u vezi igrica... sve ove nove u zadnje vrijeme i nisu dobre... Sad je postalo važno da je grafika takva da možeš vidjeti dva mravca kak se yebu.... Od igrivosti ni 0.5%... Najbolje kaj sam igral su CoD2, NFS Underground 2 i Porsche Unleashed, Starcraft...
Luna, šali se kolko hoćeš, ne trebate vi meni pisat "NHF", "šala", "nemoj se ljutit" itd. ... ne srdim se ja... :D
Sad me pustite, idem se igrati... ali ne na kompu... ;D
Idem se igrati van...
E moja sestro cijela bit te rečenice i je u zadnjem pogrešnom naglašavanje "ženskoga organa" jer tako su to radili u Top Lista Nadrealista čudim se da nisi upučena u to!
Kao recimo ova poznata: "J¤¤o ti mater svoooJu!"
Kod nas neke psovke uopče nisu psovke nego su legendarne poštapalice, ali to znaju samo oni do ´75. godišta ;D
Heba te narod samo neke kritike po meni, konda stalno samo ja pizdarije radim a baš sam dobar, HRKLJUŠ!
Možda treba upotrebiti HEPEK na ovom forumu.http://cafe.mobil.hr/images/icons/icon10.gif
probudio se, idem riješiti neke stvari za posao . . . ;)
pozz :wave:
Jutro svima...
˙˙˙ɐɯıʌs oɹʇnɾ
:D
˙˙˙oɐɾɐʇsopǝu ɯɐsıu ɯɐʌ ɐp ǝs ɯɐpɐu ˙˙˙ǝuǝɯ ı oʌǝ
Otišao se Mario igrat u pjesku... :D
Mujo, neko nam jebe tvoju ženu.
Sa kim se ti svađaš?
http://cafe.mobil.hr/images/icons/icon10.gif
Igrao Vice city,i modificirao malo igru,pa mi dok vozim auto ili motor svira Halid Bešlić... :guitar:
dosao s faxa, -13, smrzo se ko p...a
jedem mandarine, slusam muziku.
Di je to -13, na Sljemenu je bilo -8?
I kakav ti je to faks koji radi na Tri kralja?
joj, georgy, u bosni!
Aha- "no need to say more" ;D
Idem si sriktat hejrkat... :)
Evo mene opet u kindergartenu.... ;D
Stara hoće neke narodnjake, moram ih tražiti...
bas citam...
http://www.vecernji.hr/showbiz/glazba/3210403/index.do
jaooooo...koji jadnici...
pa to nema nigdje...:lol:
to su bolesni ljudi, ti iz let3
Kako nam najveća TV kuća provodi cenzuru veću nego Kinezi na internetu, nije čudno što su se mnogi našli povrijeđeni. Ista stvar kao nedavno s reklamom za Red Bull. Osobno u tome ne vidim nikakav spektakl niti zlo, kome se gleda nek gleda, tko neće nek prebaci na Dadilju.
ne vidim zašto ne bi letovci mogli općit s dotičnim gospodinom ...... :confused:
sve je pitanje kompromisa :D
Skidam mape za kol ov djuti dva... :rifle:
:) Evo bio na finoj kavici sa Lunom i njezinim dragim :) Raspravljali o uvijek zanimljivoj temi - stambeni krediti :D
Prodajem mlado tele, staro 2 mjeseca...ups, ovo nisu oglasi :D :D :banme:
Ma neeeeee :)
Mea culpa...
Nisam htio da izgleda da je bilo k'o još jedno okupljanje forumaša :)
veče svima....
došao sa sljemena... odo spavati...
Gledam CSI. Opet se smijem- stave blackberry na stol i u sekundi im se na stolu pokazu folderi u mobitelu, otvori im se onaj folder koji trebaju, pokazu se osobne...
Dnk amaliza gotota u 3 sekunde, imaju alat za promjer cahure bas tog promjera kao i nadena cahura...
Ma, kao i uvijek ;D
dobro vece ece ce eeee. jel to onaj matori Dorijan lol, OT doso s polja fino bilo :)
yup, kavica je nadasve bila obrzavonog karaktera!
fris je naucio sve o alpskom skijanju i skijaskim skokovima, zatim nas je te ket sve kolektivno obrazovao o stambenoj stednji i stambenim kreditima.
da te ketov trud ne bi bio uzaludan, dragi i ja smo od kave pa eto sve do sada na netu trazili montazne kuce, kalkulirali cijene, pribrajali, oduzimali, mozili, dijelili..
i na kraju zakljucili da sa stednjom od 2 godine + 12 godina kredita mozemo dobit 50 iljada ojra i divnu malu kucicu! i kucicu smo si nasli, sve sve ;D
zakljucak ovog nadasve teskog dana po mozdane vijuge jest: rvacka je fakat zemlja zaku*ac. izuzev ako imas bogatog cacu. ili si anormno glup. da. takvima je super u zivotu.
Jbg, ja se mislio pojavit, ali eto uletilo mi neplanirano drustvo, a i mislio sam da je kavica otkazana...
(Ustvari, drustvo je bilo planirano, ali mislio sam da ce prije otic... ;) )
Nemoj tako, ima i onih sa niskim standardima i ocekivanjima, njima je isto super. ;)
Ajd vi koji kenjate po rvackoj odite živiti u Sloveniju jer Vam tamo bude full bolje!
I imate hrpu istomišljenika tamo, a nije Vam ni daleko. :p
meni opce nije bitno di zivim! isla bih i u afganistan, samo da znam da cu imat posao i da cu od svog posla moci normalno zivjeti! nista spesl, samo krov nad glavom i pare dovoljne za zivjeti, a ne zivotariti od prvog do prvog! kako god da okrenem, i kombiniram, i kemijam i planiram, ja u hrvatskog zivjeti ne mogu. zivotariti da, zivjeti ne. 'djenja.
evo slučajno otvorih temu i gle čuda..... ...nema ga
da ne duljim idem spat, sutra počinjem radit nakon ljepim božičnih praznika (imao godišnji)
e sad ne čitajuči postove unazad, mogu reći samo da dijelim mišljenje s kolegicom forumašicom La_LuNa
Jes vala si mi jadna, uboga i sirota pa eto rvacka ti nije dala ni slobodni internet kao Kina!
Spavaš ispod mosta i spajaš se prek Wlana.
Ma dajte nemojte pljuvati po onome što nekoga čini ponosnim!
Borim se sa svih deset prstiju za svoju porodicu i kredite za stan, auto, kozu u špajzi(upsss) - ispravak netočnog navoda ;D
Šta Vam fali, al ozbiljno? Ma dajjjj........novaca nikada dosta ali suva topla čista postelja na kraju dana ipak te čeka! Zapamti netko nema ni to!!!
LOL= Citat =:
Jes vala si mi jadna, uboga i sirota pa eto rvacka ti nije dala ni slobodni internet kao Kina!
Spavaš ispod mosta i spajaš se prek Wlana.
Slažem se, mnogo ljudi nema ni toplu postelju... Ni struju, plin . Treba biti sretan s onim što imaš... Bez WLAN-a možeš živjet, a viš, jadna rvacka ti je to pružila.
pa vidi, ja u biti nemam suvu i tolu posteljinu na kraju dana. imam je treutno! ali ja sebi sa svojih 25 godina u guzici, zavrsenim fakultetom i poslom na odredjeno jednostavno ne mogu stvoriti svoj zivot i svoj dom, i svoju posteljinu! sta ce mi fakin velan (kojeg btw ne koristim) kad nemam kucu nit svoj prikljucak! nije bed, idem spavat pod most s muzem si i buducim djetetom, al bitno da cu na mobitelu vatat ve lan. jer eto, rvacka ga ima. mda. a crkva i desnica samo vice plodite se, mnozite se, kontracepcija krsi ljudska prava, fali nam malih rvata. a jel, nije bed sto cemo bit socijalni slucajevi u 20 kvadrata neke supe, bitno da rvacka ima malih rvata.
debilizam.
http://slike.hr/slika.php?z=untitled170.gif
Ej nemoj s¤¤t, jer kukaš kao da sutra nemaš za kruh i misliš dali ćeš imati djetetu za vrtić 500 kuna mjesečno dati (u ZG jeftinije čujem).
A živiš ko bubreg u loju i zabranjivaš budučem da ti kupuje veliko kamenje za prsten! HA-HA-HA
KAKO VI ŽENE IMATE SMISLA ZA KUKATI PA TO NEMA NIGDJE, A JADNI ONI KOJI NASJEDNU NA VAŠU PRIČU! ;D ;D ;D
Ideš! Kao klinac sam znao glagoljicu, danas sam malo manji geek i sve što znam su slova S i D :-/
Idem v krpe, slušat mjuzu.. na slušalice! Kud idijoti i bandiera rossa :D Jer mi je to Lijepa naša dala http://www.imagesforme.com/out.php/i295634_NNmosh.gif
Ode spat jer sutra u ranu zoru (čitaj 4.45 :)) treba se dići i na posao za uzaludne dane života u rvackoj!
pa gle, upustim li se u kredite za jadna i bijedna 72 kvadrata nad glavom s nasim mjesecnim primanjima koja su zajedno nesto malo vise od 8k kn, da, sasvim je lako moguce da necu imati za kruh i djetetu za vrtic. a druge opcije nemamo, nit imamo mjesta i mogucnosti zivjeti kod mojih, niti kod njegovih. niti nam starci mogu isfinancirati zivotni prostor. a da ne pricam o kreditima za auto i tome slicno. ja zaista, ali zasita ne vidim kako da zivim, a ne zivotarim. nismo svi te srece da nam nakon vjencanja roditelji daju stan. a tako je najvaznija i najkljucnija stavka za zivot.
da znam da mogu dobit posao primjericu u tvom Osijeku, ma sutra bih otisla tamo, natucala za zemljiste u bilju ili tenji pa nek mi drzava digne nekih jadnih 50ak kvadrata. al znam da posao necu dobit, jer ga niz u zagrebu nemrem dobit. zato mi molim te, ne pametuj, lako je tebi pametovat kad imas krov nad glavom za svoju obitelj. ja ga nemam. i trenutno ne vidim kako da ga smognem :p i baj d vej, kamencuga kosta ciglih 4k kn. kuca 50k eura. go figure
Canada: A Land of Opportunities :D
ma samo si mi falio.
sol na ranu ;D
apetiti su se prosirili, i te ket bi u kanadu ;D
i tako je svizac... :)
sta sta sta sta sta?