gorane gorane kako je gorane
Printable View
gorane gorane kako je gorane
jutro forumaši, jutro gogi!
evo ja se tek sad probudio, jucer sam ruzio do 5 u jednom stanu s kolegicama..nikak da se rijesim odvratnog okusa u ustima od cuge..
de ste gamad moja ;D
Ico, opet mi po kvartu lunjas, a? a neb na kafu doso :belj: i bolje da nisi, spavala sam do maloprije. sad gledam slike od sinoc, i uffff... nisam se napila, nisam ja takva, yebote, da najboljoj frendici upropastim njen dan, i to kad joj najvise trebam.. za razliku od kume koja je bila sve samo ne kuma :( (a jos uz sve joj je i sestra blizanka..) bilo je lijepo, Luna se cmoljila, i tak.. yebote, ko da smo jos jucer u osnovnoj skoli oblacile barbike.. a sad sam ja nju oblacila u vjencanicu.. i sve je bilo super, dok ju caca nije primio za ruku da je ispelja van pred muza - to - be.. sledila se, misla sam da ce otrcat nazad u kucu, sirota ;D ja ne znam kak cu ja to jednog dana prezivit..
bum vam puknula koju sliku..
i da, uspjela sam odgledat 3 zadnje minute tekme..
zivci?
sto je to?
nekaj za jesti?!?!
danas sam na drogama..
:hrv:
Ma ne treba se ženit, to je samo navlačenje problema na leđa. Da citiram jednog pametnog, "brak je nerješavanje problema udvoje koje kao samac nikad nebi imao". Lijepo da si ti nju otpravila, svaka čast. Znaš kako vele - moraš im povlađivati :D Bitno da je tebe mimoišao virus, ostalo ćemo lako...
upravo se prejeo . . .
ne mogu se pomaknuti, jedva sam se dovukao do kompa . . . :notooth:
@bbb sad malo na trcanje, da sprasis kalorije..di bus sad na komp..
Trebam učit, al totalno se nemogu skoncentrirat... :rifle:
Kaj se tiče rakije...toga barem imam dosta...tata jučer cijeli dan kuhal (pekel) rakiju...dobili oko 15 litara čiste ubojice jetre...;D ;D
ivica je drugi :respect:
:hrv: :hrv: :hrv: :hrv:
...hebote, najeo se ko svinja...odoh se pružit ko klada i odremat nekih sat vremena - nekako je sumorno vrijeme :( ...
jučer mi je bilo predobro u gradu.. bili na nekim metal svirkama, pa se zapili.. ;D malo previše, ali nema veze :)
ajmo sad koljektivno pred teve, uz zalihe sredstava za smirenje..
pa kako bude.. ne zaboravite, i srebro je veliki uspjeh!
jedino cega se gadno plasim su suci, ali puno puta smo vec pokazali da se i protiv njih moze
:hrv:
ajmo..