Frend iz Izraela mi poslao :)
http://uk.youtube.com/watch?v=h8pVvJIzllA
Printable View
Frend iz Izraela mi poslao :)
http://uk.youtube.com/watch?v=h8pVvJIzllA
Prijateljska pjesma- poziv za mir :D
nakon milijon klikova i pol kutije cigareta, našo sam ono kaj sam tražil :D
Armin van buuren & Sharon Den Adel In and Out Of Love
Eddie Vedder - Garanteed.....
luka nižetić- ponekad poželim
Carbon Based Lifeform - MOS 6581
nakon toga ako nađem:
Clint Mansell - Together We Will Live Forever
Zakon film i zakon soundtrack http://sd-1.net/style_emoticons/default/in_love.gif
Saban Bajramovic - sote mori sote :D
waaaaaa
se sjeca tko ovoga?
:bigjump:
joj teta, kad je to bilo Rave ON super su mi svaka ti čast.
jel da :) ponekad se osjecam k'o metuzalem pored ove danasnje mladezi.. i stravicno patim za takvom muzikom
ova mi je jos bolja
Svaka ti čast. Baš sam neki dan gledao pu YouTube-u stare Rave stavr, e da mi se vrati ti u ono vrijemi ili na jedan pravi Rave party, ajde izbrijavam se sa HC party-ima.
Dobre su mi stvari također od RMB: Break the Silence, Shadows, a ineče pogledaj si malo i klipove pod Under City Rave Zagreb.
EDIT: zaboravih napisati i da mi je Quadrophonia bila super.
oke, di nadjes HC partije?! to po italiji ili? ocu i ja!!
meni je silna zelja otici na Thunderdome u NL.. samo sto je jako tesko naci zrtvu koja bi isla samnom.. vecina ljudi ne zna nit sto je to, a kamoli da pristanu ici tamo :(
meni su iz toga doba svi thunderdomi fantasticni, oni su i dan danas ostali dobri i zestoki. maydayi su tada isto bili fantazija, danas su smece.
earthquake..
joj.
odo se druzit s jubituom :jump:
Pa ti si moj tip. Ne mogu vjerovati da ima još netko da zna o tome i da sluša ili je. I Thunderdome mi je jak, ali mi je daleko jači Masters of Hardcore.
Što se tiče partija odem u Italiji ili Sloveniju tamo se to nađe, a i sluša (jednom, dvaput godišnje odemo). Ima jedan frend koji ode samnom, drago mi je da si zainteresirane pa ako si za, slobodno mi se javi na PM pa kad budem išao ti se lako javim i se dogovorimo.
Evo ovaj vikend smo ja i frend bili u Italiji na HC party-iju bilo je odlično, 3 flora (OldSchool, Hardcore i Industrial Area). A što se tiče Thunderdoma i odlaska u NL pa mogu ti priznati da sam i zato, zašto ne. Iskreno općenito u Nizozemsku bi volio otići na jedan njihov Hardcore party.
Na ovoj stranici ti 24h puštaju HC, otiđi pod Radio player i odabereš...
EDIT: inače po Italiji, Nizozemskoj i još par zemalja HC scene je jako jaka i popularan vid glazbenog pravca te bude veliki broj rulje na HC party-ima.
skemijat cemo nesto definitivno, jer stravicno patim za time, a doseg u miloj nam 'rvackoj je old skul parti u the bestu na kojem je vrhunac, ne znam, oakenfoldov silence :rolleyes:
da, kod nas HC scena nikada nije zazivjela, bilo je slabasnih pokusaja krajem 90-ih s onim rave partijima po zagrebu (isuse, nemrem se sjetit kako su se zvali) i to je sve.
Ajde javi se volio bih, zašto ne.... znam kako je želiš ići, a nemaš skime tako sam i ja dok nisam upoznao ovog frenda koji isto to voli.
Istina kod nas to nije nažalost nikad zaživjelo, bilo je nešto kao i što sama kažeš ali stvarno slabo naspram EU. Ovo što si spomenula Zagreb i party-iji mislim da misliš na Future Shock i tamo sam bio.
ne, ne, future shock je dosao kasnije, ovo je bilo prije toga.. ne mogu se sjetiti kako se zvalo, tamo negdje 96, 97 godina najkasnije.
Edit: a mozda i je future shock, jer vidim da se u zgu poceo odrzavati jos '94. tako da moguce da je i ovo sto ja mislim bio vec future shock, ali s raveom.. ovi kasniji s pikotom vise nisu rave bili.
Kako nisam iz ZG pa malo teže da bih se sjetio, ubiti neznam ili se no mogu sjetiti. Sad možda malo lupam ali znam da je bio Astralis Project neznam koje godine, ali mislim da su nedavni imali nekakvu obljetnicu, možda i na to misliš.
EDIT: vidim da si editirala post, je Future Shock je bio i sredinom devedestih znam još se sječam i kazeta na kojim sam to slušao.
ma ne, astralis, perfection, stereo studio, to je sve doslo nakon 2000e i to veze s raveom, a kamoli s HCom nema. to je bas techno.
ovo 90-ih je bio rave ;D
90-tih je bio Rave (i po Zagrebu, a i kao pravac općenito), znam da ovo sad nema veze s time, a kamoli s HC. Ajde da ima i to malo i Techna, ali za mene je samo HC (i njegovi oblici).
Ajmo razlaz vas dvoje, rave je ionako previse spominjan na forumu.
tako je, sve je pocelo s marushom ;)
u HCu su dominirali nizozemci.
nazalost, rave su pojeli sve laganiji oblici techna, da bi danas situacija ne samo kod nas, nego i po europskoj sceni bila takva da dominira house, kojeg ja organski ne mogu probaviti.
zacetali smo temu totalno, pa da ne bih morala kaznjavati samu sebe, evo:
Čuj vidim da se kužiš u taj glazbeni pravac i da imam skime popričati, jer okolo svi me smatraju što se tiče toga čudakom, čast izuzesima.
Ajde da malo još nadodam (nije svaki dan). Istina sve je počelo s marushom, kraljica Rave-a kako su je zvali i iz 90-tih Love Parade (želja bila da odem i dan danas, mada neznam koliko još ima Rave-a tamo).
House mi ne ide nekako kao gay muzika je, techno nije moj pravac, a i soft mi je. Istina je da su Nizozemci počeli sa HC, ali su i Taljani isto jaki.
...možda malo out našeg razgovora (HC-a) neznam dali si čula za Terrorcore i Speedcore i ostale brže i jače HC kombinacije.
uuuuffffffffff,na taj(ili onaj godinu poslje,velesajam) me mama vozila i dolazila ponas u 2 kad su svi dolazili :notooth:
a slušalo se,zna se;HDZ
http://i22.photobucket.com/albums/b3...hunderdome.jpg
No prošla su ta vremena,ostarila ekipa,danas su Mile Kitić,Dražen Zečić,Mišo Kovač i Milo Hrnić u kvartetu neizostavan repertoar bilokakvog izlaska.....kill me please :suicide: