da si gledala sa mojom ekipom nebi bilo ;) svi oko nas su se smijali.. hehe ;D
Printable View
da, i meni se cini kad gledas s ekipom, film je bolji :bigjump:
uglavnom, odoh gledat trek :cool:
grrr.. poludit ću sa ovom instalacijom XP-a.. opet ne ide.. uspijem instalirati i dobijem neku glupost, nema niti temu od XP-a.. ne želi ništa instalirati normalno :burn:
tko normalan u pola 1 instalira windowse....:retard:
ja bi poludio....idem ja u krpe...dosta je bilo...
noć svima...;wave:
a gledaj.. već tjedan dana ludim s tim..
...jutar...idem na poso...
dobar dan svima... odo učit... :)
jutro . . .
trebao bi ići učiti, a ne da mi se . . .
prvo malo do klade, pa možda na kavu . . . ;)
jutro!
polako se spremam frendici u svatove.. covjece.. frendice smo jos od osnovne skole, sjecam se ko da smo jos jucer igrale granicara ko klinke, a ona se sad udaje i bit ce mama.. ja sam zivcana, kak je tek njoj..
idem se utopit u kadi pa onda izvodit tipicne zenske kerefeke u obliku sminkanja i spremanja ;D uzivajte mi i navijajte zestoko danas za rukometase, ja necu moci :( al dobro, tajo snima tekmu ;D
'jutro!
Krvavo, al sunce je još na obzoru :rolleyes: http://img52.exs.cx/img52/8605/h9yboredom.gif
Jutro...:wave:
ma tu kod mene sunce pići ko ludo...;D
i kod mene . . .
idem do klade, pozz
:wave:
idem u bolji život....;D
:wave:
spickana, ulickana, nafrizirana..
@Ico, naravno da se veselim, al mi zene smo prepune emotivnih dijareja, nemrem ti opisat koji su to osjecaji kad ti najbolja frendica koju znas od malih nogu ide pred oltar..
idem je smirivat (citaj: trest se ko siba skup s njom). zalit cemo vinom, trudnica je, ne smije derat po rakiji ;)
ne radite gluposti po forumu dok me nema, idite se upisat tamo za okupljanj i glasat za Maxi ;D
i of kors, navijajte!!
ajde, lijepo se provedi . . . ;)
navijat ćemo i za tebe i za frendicu ;)
:beer:
...dobar dan, evo potvrdio dolazak na sastanak...sad odoh ručat (grah, mmmm :licklips: ) ...
...Luna, nemoj se odmah urokat, gaddemit , neg lagano, ali sigurno ;) ...uživaj...