Iz ovoga zaključujem da smo pobijedili :)
Printable View
Iz ovoga zaključujem da smo pobijedili :)
@smuc, ta slika mi je dugo vremena bila na zaslonu moba.. mislim da cu je morat opet vratit ;)
@balkanac, ne nismo pobijedili, bilo je nerjeseno, nama dovoljno za prolaz
E sad mi je bed,ali svejedno ću pitat : jel ovo europsko,svjetko,kvalifikacije? Uzmi u obzir da ja sportske stranice koristim isključivo kao podlogu za burek :)
dzizus, balkanac :tomato:
blago bureku s tobom..
europsko. u polufinalu smo. tek tolko da znas ;)
@ La luna: Evo ti onda jedna najsvježija :)
http://img117.imageshack.us/img117/4553/krajdz4.jpg
Subota u 15:30!!! :hrv:
:zzz: Odo ja... POZ! :hrv:
Thx :blush:
Ajme majko.... OPROSTITE na dezinformaciji... Ipak je subota!!! Malo sam se zaletio. Dakle,subota 15:30 konačan odgovor! Sorry again!!!! :)
@ Luna: Ne ljuti se :kiss:
Ma onaj Sušec na telki samo se** tek toliko da bi sr**,i onda kad ti napumpa glavu svakakvim pi*****jama i sam poludis. Moro sam na sluzbeni pejđ da se uvjerim (maloprije)... Noc! :)
Noć svima....:wave:
A zakaj se vi tu svi živcirate? Ak pobjedimo onda smo najbolji, a ak slučajno ne onda su suci krivi. I opet smo mi najbolji, samo to onda drugi ne kuže.
najbolje kao balkanac (i ja).. ne gledati to ništa, pa nema nikakvog živciranja ;)
istina ;)
al stravicno sam vezana uz taj rukomet, vise nego uz ikoji drugi sport. pratim ga jos od svjetskog prvenstva tamo daaavne '95 kad smo srebro uboli na islandu ;) eh eh, ta ekipa mi je bila mrak.. cavar, saracevic, matosevic, puc (prodana dusa, al ajd, pripomogao je tada mnogo), perkovac..
ajme, tek sad sam se sjetila.. pa necu moc gledat polufinale!! frendica mi se udaje u subotu u 18.00, znaci taman u to vrijeme imamo zestoke pripreme!! gad demit! a je i ona nasla kad ce se udavat, grrrrrrrrr!
odoh pod tus pa gledat trek
odoh spavat, mislim da cu prespavat trek :angry:
Meh, idem si ja nešto drugo pustit iz Treka...možda Voyager, gleda mi se više teta Džejnvej od Picardovih manevara :P
Evo i ja idem sada..po drugi put.... :wave:
jel ima jos koga da je umoran a ne moze zaspat?
...odoh spavat...`noć...
tko rano rani dvije sreće grabi !!!!
:bigjump:
:wave:
'morgen!
Evo čekam da se novi pojave pa da im predelegiram posel i odem na kavu. Tak se to radi, ako sam dobro skužio u ovih par godina :D
pa dje ste becari....
dobar jutar svima...
Bemti... strgan sam... pisao sinoć do 1h u noći seminarski... ako nebude valjao, pa objesit ću profu za noge... :D ;D
...dobro jutro...pijem kavu i odmaram se od spavanja...
...edit: gledam vozni red vlakova za petak...:hm: vlak je oko 18h u zgb-u na gl. kolodvoru...a za kući imam u 00.15h...vidiš, mogao bih doći...