Ovo za smjaliće podržavam... Mislim, ok one koje koristim znam "napamet", ali opet... Dobra ideja :thumbup:
A ovo za multi quote je isto dobra ideja... ali možeš qouatati više ljudi, ako se nevaram, pa ima ona ikona za quote_anje... :spin:
Printable View
Ovo za smjaliće podržavam... Mislim, ok one koje koristim znam "napamet", ali opet... Dobra ideja :thumbup:
A ovo za multi quote je isto dobra ideja... ali možeš qouatati više ljudi, ako se nevaram, pa ima ona ikona za quote_anje... :spin:
bok
ja sam ode nova, imam 30 g. i neznam oko cega se nervirate vi dvi stranice nazad...ja smatram da uopce nije bitno ko ima koliko godina , bitno da je dobra ekipa...
a ova starija ekipa ako im nesto smeta glede vasih godina, onda neka nista ne govoru jer samo sebe popljucaju ....
Ne znam dali je već bilo prijedloga o tome, ali bilo bi dobro da se ispod slike ili nicka stavi znak muško ili žensko http://images.google.com/images?q=tb...S/male-fem.gif kao što neki forumi imaju, naravno ako to nije problem i ako nije komplicirano
Ja bi na ovaj forum stavio Shoutbox...
Razlog zašto bi ga uveo je taj da se ljudi mogu dopisivati, a da ne moraju stalno pisti postove u temi Šta sad radite ili nešto slično... i puno je brže nego odgovarati na temu.
A pošto je forum od faxa na istoj veziji Vbulletina, taj Shoutbox ne usporava forum...
Da li postoji neka mogućenost da se to ubaci? (pošto je očito moguće)
poz
Ma znam da bi ljudi onda u tom shoutboxu pitali razna pitanja... ali sam mislio ono, čisto za dopisivanje...
A šta, samo sam predložio...
mislim da se moze omoguciti da kad stisnemo SEARCH da pokaze da trazimo postove ili teme. Vidio sam to na dosta foruma i bilo bi dobro kad bi se i tu to omogucilo
http://img129.imageshack.us/img129/6615/snap1po2.gif
to nije problem, VB to ima, samo treba sačekati zappana da nađe cajta i to upali
ne mogu naći tu opciju za search. ako netko zna kako se ista točno zove, nek javi.
A bili mogao vidit nešto za ovo:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=503612#post503612
@a.k. - gledao sam i to, nisam skuzio kak se to ubacuje.
dajte stavite opciju za editor kakav je i na forum.hr.
brži je.
pogledajte
Nešto zeza slovo š (ali kad se napiše veliko)...
Čim se to slovo napiše em daje neki čudan znak u starijim postovima, a ako se napiše veliko slovo š onda od tog slova na dalje nema teksta...
Da li se to može nekako popraviti... :jehon:
Jer je malo iritantno...
Upravo to... iritantno je
da sredite to �* žbagavo
Imaju dečki pravo, nema teksta iza slova "veliko š"
nije samo š...
kad mi dođe mail s obavijesti o novom postu, u cafe mobil nema onog e s crticom, već neki žnj znak, a u mailu umjesto šđčćž isto stavlja takve znakove!
prije mi je sve radilo normalno, ovo se događa zadnjih nekoliko dana!
Možda od kad su bile one smetnje na forumu.Bila je obavijest da će se preselit na drugi server pa je tamo možda nastao problem.Nemojte se ljutit ako krivo misli jer ja o tim premještanjima ništa neznam
cijeli forum je prebacen na novi server, na novu verziju php-a i mysql-a te je i kodna stranica prebacena sa window-1250 na utf8.
forum krivo u bazu sprema veliko š i isto ima problema sa citanjem tog znaka iz baze. molio bi sve koji znaju neki vbulletin forum koji je na utf8 da tamo probaju napisat veliko slovo š ili da mi jave link foruma
sto ne prebacis na ISO-8859-1?
zato jer sam namjerno prebacio sve na utf8 jer je bolji od ostalih charseta. problem je u tome da je prije mysql baza bila u jednom charsetu, stranica u drugom... sad je sve u utf8 samo jos malo zeza :)
Misilm da da bi trebalo napraviti nekakvu obavjest zbog tog veliko š da svi forumaši vide, jer dosta ljudi posta a onda nema poruke... mislim da bi to trebalo staviti bar dok se problem ne riješi... da ljudi znaju zašto su im postovi prazni...
EDIT: Vidim da je Joker to stavio kao obavjest... Hvala! :klap: :thumbup: