Na početku teme, padobranac, čitaj prvi post, sve imaš na pladnju, samo klikaj i skidaj.:smile:
Printable View
Na početku teme, padobranac, čitaj prvi post, sve imaš na pladnju, samo klikaj i skidaj.:smile:
Nikola, u prvom postu ovog foruma bpodnar je sve lijepo opisao ....samo procitaj i upiši svoj imei telefona i to je to
ps. nepotreban post nisam vido predhodni ,sorry
Ja bih preporučio v10N, ne skidaj po IMEIu jer vjerojatno ti neće dati za skidanje N verziju. Imaš tamo linkove za sve što ti treba.
Stigao je v20D
Au, pa to ide kao po traci. Ajde probaj ga pa javi promjene
Sve što nema root ne ide na moj mob tako da ni ne skidam :D
Al kako su krenuli brzo će ispunit abecedu
Ma ja ništa ne diram više dok ne budu sredili bateriju i te sitne gluposti koje mi smetaju. v10n je za sada neprejebiv što se tiče svega.
eto i u Hrvatskoj počela službena nadogradnja ..prvi pustio vip ..po IMEi
ako nekog zanima vip v20c
http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downlo...D85520C_00.kdz
Pa "C" je već star, kome to više treba, :D
istina..istina :)
Jel tko stavio lizalicu 20c?Ima li razlika u odnosu na 20a? Hvala.
Stavio danas New*//D855 Int\\ON-LINE\\*KN_VIRUS_ACURA_ROM_V9_V20D_FORMAT_IMG_root stable
sa xda.
To mi je alternative pošto je Seven opet nešta ljut pa je zaključao temu za AndroidNow 6.0
Rom je rutan, I za sad je sve ok.
http://forum.xda-developers.com/lg-g...lipop-t2955698
---------- Post added at 14:12 ---------- Previous post was at 14:09 ----------
Evo vidim da je I AndroidNow 6.0 dostupan
Malo mi nije jasno šta mu ga dodje u change logu 'New Stock Kernel suport root & init.d V20d.'
Da li je rotan ili ne?
Rootan.
A new kernel se odnosi zato jer 20D donosi novi kernel.
Taj rom koji si stavio vidim da je nafrfljan s hrpom nekakvih tema i slika :D
Ma ok to.
Ali fraza 'suport root'--da li je već rutan ili ga moraš rutati ( ne znam se čim-Purple Draikom ili..?)
Nije načičkan-maltene stock rom- Ono mu je u opcijama sa temama I kojekakvim črčkarijama, čak nema ni google app
E pa sad se ne razumijemo
Ne možeš flešati Super SU ako ti rom nije rutan-jel tako? Super SU zahtijeva rutan rom.
Ne možeš imati ni TWRP na mobu ako nemaš rutan rom. Kako ćeš ući u recovery??
Miješaš kruške i mandarine. Bolje prouči malo što znači rootanje a što custom recovery.
Ima je...